© The National Guard (CC BY 2.0)

Zelfs een robot die is geprogrammeerd om “de wetenschap te volgen” zou zijn handen in wanhoop omhoog gooien bij het lezen van de nieuwste COVID-uitspraak van de FDA, bericht off-guardian.org.

Nadat onnoemelijk veel mensen een antilichaamtest hebben ondergaan om hun COVID-status te bepalen, verklaart de FDA nu:

“Vandaag heeft de U.S. Food and Drug Administration een veiligheidsmededeling uitgegeven om het publiek te informeren dat resultaten van SARS-CoV-2 antilichaamtesten niet mogen worden gebruikt om immuniteit of bescherming tegen COVID-19 te evalueren op welk moment dan ook, en vooral nadat de persoon een COVID-19 vaccinatie heeft ontvangen.”

Boem.

Ik stel me voor dat een klein aantal mensen – misschien 5000 – eenstemmig een ziekenhuis binnenmarcheren en zeggen: “We zijn positief getest op COVID met een antistoftest… en toen moesten we isoleren, en sommigen van ons werden behandeld met giftige serums… en NU horen we dat de antistoftest nutteloos is…”

Het FDA document, gedateerd 19 mei 2021, is getiteld: “FDA In Brief: FDA Advises Against Use of SARS-CoV-2 Antibody Test Results to Evaluate Immunity or Protection From COVID-19, Including After Vaccination“.

Als we iets dieper in het document graven, zien we een verklaring die verwijst naar het COVID-vaccin:

“De geautoriseerde vaccins ter preventie van COVID-19 induceren antilichamen tegen specifieke virale eiwit doelen; post-vaccinatie antilichaam testresultaten zullen negatief zijn bij personen zonder een geschiedenis van eerdere natuurlijke infectie als de gebruikte test niet het type antilichamen detecteert dat door het vaccin is geïnduceerd”.[1][2]

Met andere woorden, de FDA zegt: “Kijk, het vaccin creëert specifieke antilichamen tegen het spike-eiwit, niet tegen het virus. Als je de standaard antistoffentest doet na vaccinatie, zal die nutteloos zijn, omdat de test niet bedoeld is om antistoffen tegen het spike-eiwit op te sporen. Het detecteert alleen antilichamen tegen het virus”.[3]

  Wat de "Covid Pandemie" ons heeft geleerd is dat we alleen NUL VERTROUWEN kunnen hebben in de medische wereld, politici, en media

Dit roept een aantal ernstige vragen op. Een daarvan is: Aangezien het ontwikkelen van testen op antilichamen zo eenvoudig is als wat, waarom heeft de FDA er dan geen ontwikkeld die antilichamen tegen het spike-eiwit aantoont?

En het antwoord op die vraag ligt voor de hand. Als de FDA zo’n test zou ontwikkelen, dan zou – in termen van de conventionele vaccintheorie – gemakkelijk te zien zijn hoe goed het vaccin werkt, of niet werkt.

En DAT is niet een doel dat volksgezondheidsfunctionarissen willen bereiken. Dat is het risico niet waard. Stel dat na het testen van 20.000 gevaccineerden blijkt dat er slechts 800 antilichamen tegen het spike-eiwit hebben aangemaakt?

Een andere (onbeantwoorde) vraag: Zijn specifieke antilichamen tegen het spike-eiwit, aangemaakt door het vaccin, voldoende om het eigenlijke virus te neutraliseren, uit te schakelen, te vernietigen als het uit een wolk naar beneden valt en een gevaccineerde persoon probeert te infecteren?

Natuurlijk heb ik, zoals de lezers weten, een jaar lang aangetoond dat niemand heeft bewezen dat het SARS-CoV-2-virus bestaat. Ik maak echter veel uitstapjes naar de krankzinnige wereld waarin mensen geloven dat het virus echt bestaat; en ik laat zien dat zelfs binnen die wereld de deskundigen zichzelf tegenspreken en hun flagrante drogredenen samenstellen als konijnen die baby’s voortbrengen.

Deze laatste inval laat zien dat de FDA zowel crimineel als krankzinnig is.

[1] FDA Advises Against Use of SARS-CoV-2 Antibody Test Results to Evaluate Immunity or Protection From COVID-19, Including After Vaccination[back]
[2] FDA Advises Against Use of SARS-CoV-2 Antibody Test Results to Evaluate Immunity or Protection From COVID-19, Including After Vaccination – ARCHIVED VERSION[back]
[3] COVID: here come the antibody tests—quick, easy, and insane [back]

  Plunderaar smeekt voor zijn leven

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duizenden artsen zeggen dat de pandemie gepland wasVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKritische mRNA Vaccin-uitvinder gewist uit geschiedenisboeken
Volgend artikelVader: De school van mijn zoon verplichtte hem een COVID-vaccin te nemen, nu heeft hij een hartaandoening
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Zoals ook hier weer uit blijkt het vaccin is gewoon nooit getest propaganda kudde mentaliteit en we laten ons massaal over de streep trekken want iedereen doet het dus ik ook allemaal makke schapen ? waar dus de hele criminele bende op gerekend had maar helaas worden er veel meer mensen wakker en kunnen ze het niet allemaal meer in de doofpot stoppen de nieuwe besmettingen komen voort uit de gevaccineerde die hoe bizar ook elkaar besmetten terwijl ze ook allemaal verschillende vaccins hebben gehad dit is dus gebeurd op een bruiloft in Amerika waar iedereen zogenaamd veilig was door de vaccinatie er is zelfs iemand overleden hij zal de eerste en de laatste niet zijn straks is het omgedraaid wie beschermt de ongevaccineerde tegen de gevaccineerde en dan lees je nog het treurige nieuws uitgebreid in de krant dat de prinsessen zich ook laten vaccineren maar of dat dan een echte enting is of een placebo weet nooit iemand natuurlijk het mot niet gekker worden

 2. Ze gedragen zich ook anders, de gevaccineerden. Je kunt dat zien als niet gevaccineerde.
  Het is net als je naast een dronken persoon staat. Ben jezelf dronken dan valt het niet op maar als je nuchter bent denk je man doe normaal.
  De gevaccineerden zijn zombies geworden, let maar eens goed op. Alsof ze constant in gedachten zijn.

  • Dat is mij inderdaad ook opgevallen. Ze zijn `anders` geworden…. Ik heb alleen steeds weer gedacht: die mensen, die zich lieten vaccineren, zijn héél erg bang geweest. Door de vaccines is hun angst van hen afgevallen. Als je vraagt hoe het gaat wordt er meteen gezegd: goed, ik ben gevaccineerd…! Nou ja, ik gun het ze graag maar mijn vertrouwen is helaas nul…

   • Ik heb het zelf nog niet gemerkt en in de winkel zijn ze altijd wel een beetje sloom.
    Het zou dan vooral in het verkeer moeten opvallen, vooral op de snelweg.
    En op mijn scootertje let ik altijd op op iedereen om mij heen.
    Vooral als je lekker vlot mee kan rijden met de rest, daar krijgen de meeste wel de pest in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in