© Mika Baumeister op Unsplash

Een 17-jarige student, die hersteld was van COVID maar het vaccin moest nemen om naar school te kunnen gaan en te kunnen voetballen, kreeg kort nadat hij het Pfizer-vaccin had gekregen een hartaandoening, schrijft childrenshealthdefense.org.

Ongeveer een week na zijn eerste dosis van Pfizer’s COVID-vaccin ontwikkelde de 17-jarige student  symptomen van een hartziekte en werd vervolgens gediagnosticeerd met een hartaandoening, zei zijn vader dinsdag op “Fox & Friends”.

De tiener had al COVID gehad en was hersteld, maar moest het vaccin nemen om te kunnen voetballen.

De vader van de tiener, Fabio Berlingieri, zei dat zijn zoon op 15 juni was ingeënt, en ongeveer een week later begon te klagen dat “zijn hart pijn deed elke keer als hij een hartslag had”.

Eerst dacht Berlingieri dat zijn zoon een spier had verrekt tijdens het sporten. Maar toen de symptomen aanhielden, bracht hij hem naar de eerste hulp. De artsen voerden een EKG uit en ontdekten dat er niets mis was, maar adviseerden hem de volgende dag een cardioloog te raadplegen. De cardioloog deed een echogram, waar weer niets uit kwam, en deed toen wat bloedonderzoek.

Berlingieri zegt dat ze te horen kregen dat het twee of drie dagen zou duren voordat ze de resultaten van het bloedonderzoek zouden krijgen. Toen ze die kregen, was het “slecht nieuws.”

“Ze belden en zeiden ‘uw zoon moet vandaag naar de eerste hulp’,” zegt Berlingieri. “Ik zei vandaag is zijn schoolbal, kan hij later gaan? Ze zeiden, ‘nee, hij moet nu gaan’.”

De troponinespiegel van zijn zoon was “enorm hoog”, aldus Berlingieri, die eraan toevoegt dat zijn zoon een paar dagen in het ziekenhuis moest blijven.

  De uitvaartbranche is booming. En niet vanwege Covid

De zoon van Berlingieri miste zijn schoolbal en kan nu niet meer alle dingen doen die hij graag doet, zoals voetballen en surfen. Bij de laatste controle door de cardioloog bleek dat zijn “EKG niet helemaal goed was.”

“Wat er gebeurd is, denk ik, is dat de zuurstof niet in die gebieden komt,” zegt Berlingieri. “Dus het moet genezen. Dus hij moet heel voorzichtig zijn dat hij niets inspannends doet, zodat zijn hartslag niet stijgt en hem in gevaar brengt voor een hartaanval.”

Fox News medisch medewerkster Dr. Nicole Saphier, die meedeed aan het interview met Berlingieri, zei dat de manier waarop de New York Times en het CDC de gegevens presenteren met betrekking tot de nadelige effecten van vaccins bij adolescenten “onverantwoordelijk” is.

“Ze kiezen de manier uit waarop ze de gegevens presenteren. Het is een alles of niets benadering. Ze zeggen dat adolescenten volledig gevaccineerd moeten zijn of dat anders ieder van hen COVID-19 zal krijgen. Dat is de manier waarop ze het nu afwegen,” zei Saphier.

Saphier zei dat er meer gewicht zou moeten worden gegeven aan mogelijke bijwerkingen, zoals myocarditis en andere hartontstekingskwesties, wanneer er wordt beslist wie er moet worden gevaccineerd. Ze moedigde ook de U.S. Food and Drug Administration (FDA) aan om vaccins nader te bekijken voordat ze een universeel beleid aanbeveelt.

Toen Saphier hoorde dat de tiener eerder COVID had gehad en was hersteld, zei zij:

“Helaas blijven ze nog steeds ontkennen dat natuurlijke immuniteit een robuuste bescherming biedt, en de waarheid is dat dat wel zo is. We hebben evenveel gegevens die aantonen dat natuurlijke immuniteit een sterk beschermend effect heeft als de vaccins, maar ze blijven het tegenhouden en niet erkennen.

  Amerikaanse CDC toont 12.791 doden en 682.873 gewonden na experimentele COVID-19 injecties

Fabio, zelf en zijn familie hadden waarschijnlijk nog positieve antilichamen. Hij had het vaccin waarschijnlijk niet nodig. En nu is hij niet eens in staat om te voetballen omdat hij het vaccin kreeg voor voetballen. Het is onverantwoordelijk. Het is niet logisch. En de FDA moet wat beter kijken naar deze vaccins voordat ze doorgaan met universele aanbevelingen.”

Myocarditis is een zeldzame auto-immuun ontstekingsziekte, waarbij het immuunsysteem de hartspier aanvalt en beschadigt. Wanneer de hartspier door het immuunsysteem wordt aangevallen, geven de beschadigde cellen een eiwit genaamd troponine in de bloedbaan af, volgens Dr. Hooman Noorchasm, een cardiothoracale chirurg en immunoloog.

“Artsen kunnen bewijzen van hartschade opsporen door een troponinegehalte in het bloed te meten, zelfs als er weinig klinische tekenen van hartproblemen zijn,” zei Noorchasm. “Normaal gesproken is dit eiwit niet detecteerbaar bij gezonde personen die geen hartaanval hebben of geen myocarditis doormaken.”

Pfizer’s COVID-vaccin is momenteel geautoriseerd voor gebruik bij personen van 12 jaar en ouder. Jongere kinderen, tussen 5 en 11 jaar, zouden in september of oktober in aanmerking kunnen komen om een COVID-vaccin te krijgen, volgens een topman bij Pfizer.

De FDA heeft op 25 juni een waarschuwing toegevoegd aan de factsheets – zoals geadviseerd door de Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC) Advisory Committee on Immunization Practices – de COVID-vaccins van Pfizer en Moderna wijzen op een verhoogd risico op myocarditis en pericarditis na vaccinatie.

In de waarschuwing wordt opgemerkt dat meldingen van ongewenste bijwerkingen wijzen op een verhoogd risico van myocarditis en pericarditis, met name na de tweede dosis en bij het optreden van de symptomen binnen enkele dagen na de vaccinatie.

  Dr. Coleman: Niets gebeurt toevallig

Volgens de meest recente gegevens in het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) van de CDC zijn er tussen 14 december en 28 juni in totaal 1.576 gevallen van myocarditis en pericarditis geweest. Van deze 1.576 gevallen worden 1.001 gevallen toegeschreven aan Pfizer, 523 gevallen aan Moderna en 48 gevallen aan het COVID-vaccin van J&J.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canadese sportschool introduceert omgekeerde vaccinpas – gevaccineerden worden geweigerdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAmerikaanse gezondheidsautoriteit FDA draait zichzelf om: verwerpt resultaten COVID-antistoftest; waanzin viert hoogtij
Volgend artikelHoeveel kinderen zullen er sterven?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ik zal dan wel een uitzondering zijn geweest, maar op die leeftijd laat je je toch niet meer dwingen door wie dan ook op school.
  Maar misschien vond de jongen het zelf ook wel een goed idee, zodat hij weer mee mocht doen.
  Daar gaat het verhaal niet over verder.

 2. Groepsdruk?
  Op het internaat omgeving Nijmegen (sLinkse Landverraders) had ik mee moeten doen met de “jongens-club”!
  Er zou dan naar de sauna gegaan worden, “om mekaar beter te leren kennen”!
  Mijn reactie was, dat ik ze al voldoende kende!
  En ook al deed iedereen mee, ik niet.
  Groepsdruk flikker op!

  Ik sta moeilijk op mijn benen, douchen deed ik op mijn knieën.
  Het douche-gordijn gaat open, een beer van een gozer met zijn “joris” in zijn hand zegt “bek open”!
  Ik zeg; “misschien kun je hem in mijn mond stoppen, maar je haalt hem er nooit meer uit”!

  Als er gezegd wordt “geen vaccinatie; geen zorg”, betekend dat het einde.
  Maar ik zorg er dan wel voor dat ik eindig op het Binnenhof, met een beetje geluk Rutte en de Jong
  achterlatend als volledig afhankelijk van zorg!

  Men moet klote gaan kweken!

 3. Zo blij met de reactie van ZOZ! Eindelijk iemand die kloten toont.
  Ik hoop dat hij inderdaad op het BInnenhof terecht komt, met een paar vrienden, die er net zo over denken.

  • Als het nooit toegeven aan groepsdruk voldoende is om op het Binnenhof terecht te komen, dan was ik allang minister president geweest.

   • Er zitten wel nadelen aan vast.
    De meeste gaan je ontwijken als de pest.
    Je bent namelijk niet inzetbaar of ergens bruikbaar voor.
    Woorden als onaangepast en asociaal vallen dan al snel.
    Ik kan er niet van wakker liggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in