Hoewel 2022 nog niet voorbij is – en er nog steeds een kans is op een valse vlag gebeurtenis vóór de verkiezingsdag – van wat we al weten over wat er gaat komen, zal 2023 op verschillende fronten een veel slechter jaar worden. Ten eerste zal de voedselschaarste wereldwijd nog veel erger worden. Energieschaarste zal begin 2023 zijn hoogtepunt bereiken als het noordelijk halfrond een ijskoude winter doormaakt. Begin 2023 komt er een golf van ontslagen voor Amerikanen, en zowel de inflatie als de werkloosheid zullen aanzienlijk toenemen, schrijft Mike Adams.

Al deze zaken staan vast en kunnen niet worden veranderd. Toch zijn er andere belangrijke risicofactoren die zich al dan niet kunnen voordoen, afhankelijk van de wereldgebeurtenissen. Deze omvatten:

 • Een wereldoorlog met Rusland
 • Valse vlag terrorisme in de continentale Verenigde Staten
 • Cyberaanval op het elektriciteitsnet
 • Verkiezingsfraude en daaruit voortvloeiende burgerlijke onrust

Op dit moment zijn we slechts enkele weken verwijderd van de tussentijdse verkiezingen, en het Biden-regime is wanhopig op zoek naar een oorlog, een pandemie, het platleggen van het elektriciteitsnet of iets drastisch dat de verkiezingen zal tegenhouden en zijn regime voor onbepaalde tijd aan de macht zal houden. Maar er bestaan krachtige, positieve krachten binnen het systeem die sommige van deze pogingen dwarsbomen – zo wordt ons verteld – en het is niet duidelijk of de slechteriken iets kunnen klaarspelen voor 8 november. Dit is een gebied waar de incompetentie van de overheid eigenlijk een goede zaak is.

Of misschien vertrouwen ze op voortdurende stemvervalsing om te proberen de wil van het volk teniet te doen, maar we vermoeden dat het deze keer een stuk moeilijker zal zijn om vals te spelen dan in 2020.

  Eindspel voor Oekraïne: Amerika versus Amerika

De Democraten staan dus voor een politieke catastrofe die kan leiden tot het einde van hun bewind van tirannie in heel Amerika. Ongetwijfeld zullen zij alles uit de kast halen om dit te voorkomen, zelfs als dat betekent dat er kernwapens in Oekraïne moeten worden gelanceerd (om Rusland de schuld te geven) en dat in Amerika de staat van beleg moet worden afgekondigd.

Bid voor universele veiligheid in de komende drie weken, en bid dat de Democraten niet de Derde Wereldoorlog beginnen om te proberen de verkiezingen te manipuleren.

De Universiteit van Boston is bezig met illegaal onderzoek en is “misdadig” geworden

Als u zich ondertussen afvraagt waar de volgende pandemie vandaan zou kunnen komen, kijk dan niet verder dan de Universiteit van Boston, die een nieuwe chimerische covid-stam heeft ontwikkeld met behulp van gain-of-function onderzoek (dat illegaal is in de Verenigde Staten), waarbij een sterftecijfer van 80% bij muizen werd bereikt.

Het BSL-3 laboratorium dat dit heeft bereikt, bevindt zich in een gebied met een hoge bevolkingsdichtheid, wat betekent dat als dit naar buiten komt, het zich onmiddellijk zal verspreiden over de bevolking van Boston en de hele oostkust.

Opmerkelijk genoeg schepten de wetenschappers die deze misdaden uitvoerden erover op, door hun namen toe te voegen aan een gepubliceerd artikel waarin tot in detail wordt beschreven hoe zij deze misdaden tegen de menselijkheid uitvoerden en de Amerikaanse wet (en NIAID-voorschriften) overtraden.

U kunt het originele onderzoeksartikel (dat nog niet is peer reviewed) lezen via deze link (PDF):
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.10.13.512134v1.full.pdf

De titel, samenvatting en andere details over het onderzoeksartikel vindt u hier:
https://doi.org/10.1101/2022.10.13.512134

  Professor Emeritus van de Universiteit van Kyoto waarschuwt dat miljarden levens uiteindelijk in gevaar kunnen komen door Covid-vaccins

Zoals de Britse Daily Mail in een vervolgartikel meldt, geeft een directeur van het NIAID openlijk toe dat zij niet op de hoogte was van dit gain-of-function onderzoek. Dit betekent dat de wetenschappers van Boston University de goedkeuringseisen hebben omzeild, aangezien zij in hun eigen paper ook verklaren dat de financiering van hun project afkomstig was van NIH / NIAID. Uit de Britse Daily Mail:

– Dr Emily Erbelding, een directeur bij NIAID, zei dat ze niet op de hoogte was van specifieke details van het onderzoek.
– Ze beweert pas maandag te hebben ontdekt dat de experimenten mogelijk betrekking hadden op het versterken van ziekteverwekkers.
– Subsidies van in totaal 1,1 miljoen dollar van het NIAID worden genoemd als bijdragen aan de financiering van het onderzoek aan de Universiteit van Boston.

Hier is het gedeelte in het PDF-document dat openlijk de NIAID en NIH crediteert voor de financiering, wat betekent dat Boston University de Amerikaanse wet heeft overtreden en een criminele wetenschappelijke biowapenoperatie heeft geleid… met andere woorden, Boston University is “corrupt” geworden en al haar wetenschappers en bestuurders moeten onmiddellijk worden gearresteerd en vervolgd.

Hoor het volledige verhaal over dit alles (en nog veel meer) in de harde Situation Update podcast van vandaag:

– Nog een ziekteverwekker komt vrij in 2022, met nood lockdowns
– Enorme ontslagen in 2023 in de Amerikaanse technologiesector
– Amerikaanse halfgeleiderbedrijven worden hard getroffen door economisch bevel van Biden tegen China
– Probleem met binnenvaartverkeer in de VS zal niet opgelost zijn in 2023
– Er is niet genoeg spoorwegcapaciteit om het over te nemen van de binnenschepen.
– VOEDSEL ZAL ROTTEN op de boerderijen in de VS, zonder transportmiddelen.
– GPS signalen gestoord / verblind in Texas – is het China’s test?
– Rusland schakelt satellietcommunicatiestation NAVO/Oekraïne uit en verblindt Oekraïne
– NIAID directeur geeft toe dat onderzoek naar biowapens aan Boston University NIET geautoriseerd was.
– Gain-of-Function biowapen kan “per ongeluk” zijn vrijgelaten in Boston
– EcoHealth Alliance schept op over enorme subsidie voor samenwerking met Boston University
– Meer tekenen wijzen op dreigende aanval door Rusland
– 2023 voedselschaarste zal veel erger worden dan wat iemand zag in 2022
– Interview met dominee Todd Coconato

  Lockdown slaat terug: plaatsen met de meest strenge COVID-19 lockdowns hadden de hoogste infectieaantallen

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman legt uit waarom de meeste Covid-19 gevaccineerden vroegtijdig zullen stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelModerna CEO geeft nu toe dat COVID-19 net als seizoensgriep is – zegt dat alleen de kwetsbaren een COVID boosterprik nodig hebben (Video)
Volgend artikelVS-regime past nu maximale wreedheid toe op het Oekraïense volk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Ik volg alles al heel lang maar tot nu toe zie ik niets wat echte verandering gaat geven, er moet een opstand komen en geschreven in hoofdletters misschien dan word de rest wakker, ik zeg misschien.

 2. Mike Adams….
  Kunnen we het eens even hebben over de reactie van Rusland op de isolatie van Kalinsgrad, de vernietigende zonnestorm van vorige maand, etc?

 3. Andere berichten vertellen dat onze hele planeet in staat van beleg gaat.
  En Het lab in Boston is door witte hoeddn militairen bestormt . de lui daarin op de bovenste afgesloten verdieping gevangen grnomen.
  De inhoud vh lab is vernietigd.
  Bewijsmateriaal meegenomen.

   • Helemaal mee eens! Wie ook maar enigszins in de gelegenheid is…koop kippen en sla heel veel voer in. Ook een broedmachine zodat je almaar door kunt gaan!

  • Wij lopen erg veel.in de echte natuur. Samen zeker 1.5 uur per dag in diverse richtingen. WIJ ZIEN NOOIT WILDE DODE VOGELS!
   OOK NOG NOOIT GEZIEN!
   DIE KIPPEN IN MEGASTALLEN WORDEN VERMOORD!
   In onze buurt was een bio kippenman. Hij zei:
   IK SNAP WERKELIJK NIET HOE DAT VIRUS HIER BINNEN KOMT…ALLES IS HERMETISCH AFGESLOTEN!
   Tóch het voer ( opzettelijk) besmet, dan misschien?
   Ik de jaren 80 was dit al een punt bij de kalvermesterijen op de Veluwe. Mijn broer woonde daar en er werd gezegd dat die kalveren, tóen al, besmet wérden.
   Trouwens…voor die kalveren en koeien werd de PCR-test ook al gebruikt.

   • Wij wonen ook redelijk buiten en hebben nog nooit dooie vogels gezien.
    Laat staan tientallen of honderden gelijk.
    Ik snap die kippenboeren ook niet.
    Die laten zich ook maar van alles aanpraten.
    Het is een grof schandaal.
    Die lui worden ook kapot gemaakt.
    Eerst gaan de veestapels eraan en dan wij.
    Het is gewoon het BBB draaiboek.

 4. Maar eerst krijgen we in Europa net zo’n winter als in 1962-63. Exact zestig jaar geleden. Reken het maar uit volgens de Chinese horoscoop, en ook weerkundig klopt dat met de zonnecyclus. Je zal zien. Benieuwd of de ijsbrekers nog werken…
  Positief: hoera, Elfstedentocht!

  Overigens was het te Boston een BSL-4 lab en zeker geen BSL-3. Wacht nog op betrouwbare bron hierover want dergelijke doldrieste experimenten zijn verboden in de USA, en ook internationaal onder de WHO regulering.

  • Men kan het weer nog geen week van te voren voorspellen, nog steeds niet, ondanks 10-tallen jaren van “model” ontwikkeling. Dus elke voorspelling van komende winter is pure natte vingerwerk, soms scoor je raak, soms niet, gewoon puur toeval, heeft niets te maken met voorspellende waarden, die zijn er niet voor wat betreft het weer. Ik verwacht een zachte winter, de golfstroom (voor west Europa, Nederland) staat gunstig, op dit moment.

 5. Er komt veel ellende aan. Wat werkelijk zal gebeuren is dat banken omvallen, mensen reddeloos raken de overheid mensen eten geeft op voorwaarde van de prik………

  Verder is het koffie dik kijken, er komen false flaggen aan.

  De enigste manier van tegenhouden is ze negeren. Door in opstand te komen, krijgen ze waar ze om vragen burgelijke onrust. En dat kunnen ze ingrijpen. Blijf dus rustig.

  • Blijf rustig idd. Maar zorg dat je flink voorraden en evt kippen hebt…dat je zo zelfvoorzienend mogelijk bent en niet naar winkels hoeft…die zullen trouwens in notime leeg zijn… Een waakhond is ook geen slecht idee.

   • die hond moet ook eten.
    als je een vooraad eten in huis hebt , denk ik dat ze die komen stelen , maar dan ben ik er zelf ook nog, heb een goed alarm met 9000v. ze zullen overal afblijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in