Herinnert u zich nog de lelijke grap waarbij u een vel papier op de rug van een nerd (of een andere kwetsbare onschuldige) plakte met de tekst SCHOP ME? Misschien bent u van een generatie waar tieners zulke dingen niet deden, schrijft Todd Hayen.

Ik heb dat idee nooit leuk gevonden, want ik was van het type dat zo’n briefje op mijn rug geplakt zou krijgen (dat heb ik godzijdank nooit meegemaakt, maar ik zou het die klootzakken niet kwalijk nemen om zoiets te doen). Deze arme sukkel liep op school door de gang onder luid gelach en gegrinnik.

Een paar brutale eikels schopten hem daadwerkelijk; het slachtoffer was zich niet bewust van zijn aantrekkingskracht tot misbruik, totdat hij erachter kwam dat hij een briefje op zijn rug had geplakt.

Laatst zag ik een eenzame gemaskerde kerel op straat lopen, en toen hij me passeerde, wilde ik hem een schop onder zijn kont geven. Nu sta ik aan de andere kant van die schop – een bullebak, boos, om wat voor psychologische reden dan ook, met een vent die het “schop me”-teken draagt, niet op zijn rug, maar op zijn gezicht.

Het is zover gekomen. Voor mij althans.

Eerst waren de maskers beangstigend, daarna waren ze een middel om de ongemaskerden als de “slechte en egoïstische” te laten verschijnen, en als gevolg van dat etiket, verbannen. Nu zijn ze, voor mij althans, een teken van domheid, hersenloosheid en ja, ook egoïsme. Mensen zouden slimmer moeten zijn dan dit. Het is interessant hoe het tij is gekeerd; degenen die nog steeds de maskers dragen zijn nu de wetenschapsontkenners, niet wij.

“Schop me,” schreeuwt het masker, “ik ben een idioot.”

  Brief aan een collaborateur: Stop met het mogelijk maken van tirannie. Houd op ... Zodat je kunt opstaan

Waarom kan ik het niet gewoon loslaten? We leven in een vrije samenleving (nou ja, dat valt te betwisten), waarom kan ik het niet gewoon goed vinden dat mensen ervoor kiezen om maskers te dragen? Is het echt anders dan iemand die besluit een jas te dragen in mei omdat hij irrationeel bang is kou te vatten? Ja, eigenlijk wel.

In de eerste plaats is het dragen van een masker, terwijl uit talloze studies blijkt dat het geen virusinfectie voorkomt, inderdaad een teken van onwetendheid. Als zodanig worden wij omringd door nogal wat onwetende mensen (ik weet niet waar u woont, maar in Canada zijn maskers nog steeds een zeer belangrijk kledingstuk).

Omringd zijn door onwetende mensen is nogal verontrustend. Natuurlijk, als ze geen masker droegen zoals in de niet-Covid tijd, zouden ze nog steeds onwetend zijn, we zouden het alleen niet weten. Ik denk dat iets wat mensen zoals ik nerveus maakt, is het besef hoeveel echt onwetende mensen de bevolking telt.

Maar is dat niet te snel conclusies trekken? Wat maakt dat mensen zich ongemakkelijk voelen bij elke vorm van “anders” zijn – nerd, sociaal disfunctioneel, autistisch, inheems?

Precies.

Ik ben de onverdraagzame hier, niet de man met het masker. Maar er is meer aan de hand dan onwetendheid, domheid of gewoon raar zijn – als zelfs die onverdraagzame profilering juist is (misschien dragen ze een masker vanwege de grote deeltjesvervuiling die ze willen vermijden in te ademen, of misschien is het masker een modestatement… misschien…).

Ik geloof dat er een sociale verantwoordelijkheid is om onze menselijkheid intact te houden. En ik geloof dat het gehoorzamen aan een leugenachtige autoriteit, en door die gehoorzaamheid schade toebrengen aan de essentie van het mens-zijn, die verantwoordelijkheid ontloopt.

  Canada is gevallen: De eens zo vrije natie is nu onder VN-bezetting en globalistische controle, zonder dat er nog een mechanisme bestaat voor een vreedzame terugkeer naar democratie

Dit is geen kwestie van keuze alsof het masker inderdaad een modestatement is of een persoonlijke keuze die ons als vrije burgers in een vrije samenleving wordt geboden. Integendeel. Mensen die maskers dragen omdat de overheid hen valselijk bang heeft gemaakt om er een te dragen, is geen vrije keuze, maar een gedwongen naleving, zonder meer. Als mensen wisten dat het geen gevaar zou opleveren om met het blote gezicht te lopen, zouden ze geen masker dragen.

Waarom is dit een aanslag op de mensheid? Om goed te kunnen socialiseren heeft de mens gezichtsuitdrukkingen nodig. We hebben allemaal de verhalen en de geschiedenis gehoord van maskers die werden gebruikt om gevangenen verder te straffen. Het internet staat vol met foto’s van gevangenen in Guantanamo Bay met maskers. Het is algemeen bekend dat het dragen van maskers niet alleen sociale signalen blokkeert, maar ook vernederend en zielsdodend is.

Als psycholoog ben ik mij scherp bewust van deze ontmenselijkende effecten. De gevolgen zijn subtiel, maar kunnen verwoestend zijn. Wij zien deze afschuwelijke resultaten vooral bij kinderen die bezig zijn hun sociale vaardigheden en intermenselijke relaties te ontwikkelen. Wetenschappelijke rapporten tonen enorme dalingen in IQ bij kinderen die zijn geboren tijdens de Covid “pandemie”, evenals bij degenen die er doorheen navigeren.

Dit is waarschijnlijk te wijten aan een heleboel dingen, niet in de laatste plaats aan het de hele dag dragen van maskers op school.

Op school vindt een van de belangrijkste aspecten van de opvoeding van een kind plaats: hoe een mens te zijn tussen andere mensen. Hun jonge hersenen zijn ingeprent met een intense angst om in de wereld te zijn. Het voortdurend dragen en zien van anderen met deze maskers is een duidelijke aanleiding voor dit wantrouwen en deze angst voor het leven in het algemeen.

  Dr. David Martin hekelt de gezondheidsautoriteiten omdat ze van ongeveer 4 miljard mensen "biowapenfabrieken" hebben gemaakt

Zij komen hier niet overheen, zoals veel mensen denken. Het is voor het leven ingeprent. Deze laisser-faire behandeling van kinderen is waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom ik die maskerdragende gek een schop onder zijn kont wil geven.

Daarom is het dragen van een masker niet alleen een persoonlijke keuze, het is een gebrek aan respect voor de mensheid en een aanval op iedereen die het teken aan de wand ziet en begrijpt dat dit alles is opgezet om ons te breken door middel van haat, woede en ongeduld. Het dragen van een masker is tegenwoordig een stilzwijgende instemming met de moedwillige vernietiging van de mensheid. Ja, zo ernstig is het.

Ik ben dus de bullebak, maar ik denk dat ik een betere reden heb om een bullebak te zijn dan de bullebakken uit onze kindertijd. Mijn woede is gebaseerd op de realiteit en de confrontatie met een zeer reëel gevaar. De gemaskerde mensen leiden ons inderdaad allemaal naar de gaskamer.

Zij moeten wakker worden en verantwoordelijkheid nemen voor de veiligheid en gezonde ontwikkeling van onze kinderen, en voor de gezondheid en het welzijn van de anderen met wie zij deze planeet delen. Het is meer dan een masker.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mondkapjes weerspiegelen geestesziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDaar gaan we weer!
Volgend artikelAls ze ons niet kunnen doodvriezen, zullen ze ons uithongeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. De dwang door de staat gaat richting de dood voor hen die niet buigen. Door uitsluiting is onze maatschappij qua verbondenheid kapot gemaakt door politici, en met de import van andere “culturen” is een bewust gestuurde situatie geschapen waarbij geweld door de nieuwkomers de oorspronkelijke bewoners in levensgevaar brengt, met een uiteindelijk resultaat van burgeroorlogjes.
  Alle maatregelen die worden genoemn in naam van het klimaat zijn een leugen, wat heel Nederland op 1 jaar aan vervuiling produceerd is wat China binnen een dag de lucth en bodem instopt, mogelijk in enkele uren….de logica ons te laten betalen en zaken te verbieden is er dan ook niet. Meer effiieente voerttuigen en andere middellen worden bewust onthouden of verboden voor gebruik omdat het economisch niet goed is…..minder winstgevend….ik heb het over tecvh5tnische ontwikkelingen, maar ook over voedsel, preventieve medische zorg en zaken zoals een nul tarief btw op gezond natuurlijk voedsel…..zomaar een paar zaken die heel veel uitmaken……

  We zien hoe de werkgelegenheid word kapotgemaakt en hoe het geld in onze handen minder waard word, inflatie noemen ze het maar het is gewoon zoveel creeren uit niets en dan uitgeven door de staat waardoor geld minder waard word…. compensatie is slechts een tijdelijke rem om de klap te doseren en geen opstand te krijgen.

  Zou u zonder compensatie de verhogingen pikken van wenergie tarieven? Of een btw verhogfing op energie van 9% naar 21% vanaf januari? Dat is pure diefstal, maar u krijgt “compensatie”…ondertussen bent u ruim 2x meer kwijt aan stroom dan in het jaar ervoor….nou ja, aan belasting eigenlijk, want naast btw is er ook energie belasting, die word dus ook weer hoger….

  We worden kapot gemaakt, zodat we straks niets meer bezitten en gelukkig zullen zijn met voedselbonnen en een slaapplek in een van de staats opvang locaties….

  Revolutie heeft een oorzaak, zoals terrorisme bijna altijd ook ergens door onrecht is begonnen, de uitzondering is terrorisme door regeringen en door sekten…..

  We worden stil en traag kapot gemaakt, genocide via de pinpas, iets anders kan ik er niet van maken.

 2. Een masker dragen is persoonlijk en vrij.
  Ge doet het:
  omdat er veel smog in de lucht zit.
  Omdat bij mist de uitlaatgassen op ademhoogte blijven hangen.
  Veel fijn stof in de lucht hangt.
  Gruis en stof rondwaait bij bouw- en afbraakwerken.
  Bij werken met chemische sproei en spuitproducten
  Omdat ge zelf ziek of verkouden zijt en anderen niet wil aansteken.

  En ja, ook omdat ge een hypochonder zijt.

 3. Het overgrote deel van de mensen worden pas wakker op het moment dat het bed waarin ze slapen op zijn kant wordt geflikkerd en in een ijskoude oceaan terecht komen.
  Vanaf dat moment is het slechts zwemmen voor de rest van hun leven zonder mogelijkheid om ergens aan vast te houden.
  En de dure jachten voeren voorbij, met hun bemanning, champagne en kaviaar genietend……..

  • >>> Het overgrote deel van de mensen worden pas wakker <<<

   Het overgrote deel is ENKELVOUD dus:

   Het overgrote deel van de mensen WORDT pas wakker.

   Ja, ik ben een zeikerd maar ik kan me suf ergeren aan dit soort gramaticale fouten. Bedoel: mag aannemen dat je ook enig onderwijs hebt genoten.. of zat je achterin de klas vliegtuigjes te vouwen.. 😉

 4. >>> Op school vindt een van de belangrijkste aspecten van de opvoeding van een kind plaats <<<

  Helaas is dat tegenwoordig het geval idd en daar zit mi ook het probleem!

  Opvoeding hoort niet op school maar thuis te gebeuren maar ja als beide ouders werken omdat ze een eigenhuis belangrijker vinden dan..

  Keuzes idd

  Gezin behoort de hoeksteen vd samenleving te zijn maar is dit allang niet meer.

  Drie maal raden aan welk 'clubje' we dit te danken hebben..

  NB: O, en die daling in IQ heeft niet zoveel met die maskers te maken als wel jet feit dat dit zelfde clubje het onderwijssysteem dusdanig op de schop heeft genomen dat er amper nog een touw aan vastteknopen is. Feitelijk gezien gewoon sabotage!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in