© wavebreakmedia_micro / Freepik

De ziekenhuizen in Virginia zijn vol, met bijna elke kamer bezet, inclusief de spoedeisende hulp, en zelfs mobiele veldbedden in de gangen worden de norm vanwege de overloop. Zoals onderzoeksverslaggevers en journalisten hebben kunnen vaststellen, zijn verschillende ziekenhuizen in de grote steden van Virginia overvol, dus niet alleen is elke kamer bezet, maar staan er ook veel mobiele veldbedden, met patiënten erop, langs de muren van de lange gangen en genummerd, schrijft S.D. Wells.

Het is net een horrorscène uit een pandemie griezelfilm, en mensen lopen op en neer door de gangen terwijl patiënten slapen op mobiele veldbedden met infuusslangen in hun armen, met mensen om hen heen die hoesten en niezen en mopperen over de slechte omstandigheden. Het is waarschijnlijk ook brandgevaarlijk met nauwelijks genoeg personeel om de overvloed aan patiënten bij te staan als zich een noodontruiming voordoet. Naar de redenen voor de drukte in de ziekenhuizen kan men slechts gissen, maar in de wachtkamers en bij de incheckbalie op de spoedeisende hulp zijn klachten te horen.

Patiënten staan in de rij voor het inchecken en klagen over pijn op de borst, hoge bloeddruk, ademhalingsproblemen en andere symptomen die allemaal verband lijken te houden met het spike-eiwit syndroom – een kritieke ziekte die wordt veroorzaakt door miljoenen prionen die het vaatstelsel verstoppen en het hart en de reinigingsorganen belasten.

Big Pharma harkt het geld binnen terwijl patiënten in de gangen van grote ziekenhuizen op mobiele veldbedden slapen en de scamdemie voortwoekert

Als u of een familielid om welke reden dan ook de nacht doorbrengt op een veldbed in een overbevolkt ziekenhuis, variëren de gemiddelde kosten van die overnachting van maar liefst $9.300 tot $13.600, afhankelijk van het type dekking dat u al dan niet hebt. Dit blijkt uit gegevens van het Agency for Healthcare Research and Quality, ook al laat de kwaliteit van de zorg bij het slapen op de gang bij de spoedeisende hulp veel te wensen over.

  Truckers gaan niet weg uit Ottawa

Stelt u zich eens voor hoeveel geld de ziekenhuizen verdienen met elke kamer vol, en alle gangen vol met mobiele veldbedden tegen de muur, verspreid over ongeveer elke 10 meter met een zieke persoon, zelfs ’s nachts. De politie moet vechten tegen “gestoorde” mensen in woedeaanvallen. Midden in de nacht moet de politie gestoorde patiënten uit het pand begeleiden tijdens “nood-lockdowns” in de noodzones van ziekenhuizen.

Patiënten kunnen niet eens fatsoenlijk rusten in de gangen, met alle kritische zorgmachines die piepen, het openen van voorraadkasten, verpleegkundigen die op vol volume praten, en geen noodoproepknoppen waarmee de patiënten in de gangen om hulp kunnen bellen. Hoe kan iemand onder deze omstandigheden beter worden of herstellen van een operatie?

Iemand zou naar de eerste hulp kunnen gaan omdat de spike-eiwitten kleine verstoppingen in hun bloedvaten veroorzaken, waardoor hun hart onregelmatig gaat kloppen. Ze brengen een nacht of twee door op een veldbed in de gang, het kost ze 25.000 dollar, en de artsen kunnen er niet achter komen wat er mis is, na het uitvoeren van zeer dure CAT-scans en andere diagnostische tests. Na blootstelling aan veel zieke patiënten in de gangen met de Covid-griep en andere RSV’s, plus het risico op een superbacterie (denk aan MRSA) door de infusen en de vuile, overvolle omstandigheden, kan het bezoek aan het ziekenhuis dienen als een ‘schop’ om je eigen graf te graven.

Een “piek” in ziekten heeft geleid tot een tekort aan ziekenhuisbedden in heel Virginia, ook voor kinderopnames. Het Children’s Hospital of Richmond zegt bijvoorbeeld dat het op een capaciteit van meer dan 95 procent werkt. Kan dit te maken hebben met een verzwakt immuunsysteem als gevolg van de Covid-griepinjecties en “boosters”? Sinds de dodelijke Covid-injecties zijn toegediend aan tieners en kinderen, is het aantal ziekenhuisopnames bij kinderen met 40 procent gestegen. Het lijkt erop dat de Spike Proteïne Apocalyps is begonnen. Hoeveel erger kunnen deze ziekenhuisomstandigheden worden?

  In deze ramp zijn wij allen, uiteindelijk, onschuldig

Het lijkt tijd om die vervloekte videospelletjes, scheidsrechtersfluitjes en koude douches weer de schuld te geven.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

SPIKE-EIWIT SYNDROOM overspoelt de wereld nu dodelijke aandoeningen uit het niets opduiken na de COVID-19 vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAls ze ons niet kunnen doodvriezen, zullen ze ons uithongeren
Volgend artikelDe bekende feiten over het corruptieschandaal in het EU-parlement
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

78 REACTIES

 1. Is het de bedoeling om in goede dezondheid de ziekenhuizen te verlaten?
  Volgens mij, is het tot goede gezondheid brengen van zieken, een utopia geworden.
  Alles draait om geld verdienen.
  Patiënten de gehandicapt zijn geworden zijn een verdienmodel, doden collaterall damage.

  Het is grote schande, hoe verrot de geneeskunde is verworden.
  Poen, poen enz.

  Alles zit in een web, v.d. globalisten.
  We worden langzaamaan uitgedund.
  M.i.z. zijn de aanstichters i.d.d. reptielen, zonder geweten.

  We hebben nog niets gezien.
  Kijk naar de WHO strapatsen, als die hun zin weten door te drijven, zijn we overgeleverd aan wat velen de ” duivel” noemen.

  Hebzucht en narcisme zijn de drijfveren, van de toestanden in de wereld, van 0,0001% v.d. wereldbevolking.

  Dank aan allen die dit onder de aandacht brengen, en het bestrijden.

  • Idd,

   “Ziekenhuis”! Correcte term, het huis van de zieken. Een van de wijzere artsen schreef eens een boek met de titel: “Dead doctors don’t lie.” Hij veegt daarin de vloer aan met artsen, Big pharma , en de gehele “gezondheids”zorg. Hij schreef ook over de incompetentie van artsen voor gezondheid te zorgen en om zelf gezond en in leven te blijven, en dat hun eigen gemiddelde levensverwachting ongelooflijk laag is. Als ik het me goed herinner was dat voor de VS zoiets als 63 jaar.

   Artsen zijn tot verkoopspunten van Big pharma verworden en doen slechts nog aan evidence based medicine en kijken dan na dat lab- of specialistenonderzoek in de dikke catalogus van de pharmaboeven om te weten wat ze je moeten voorschrijven. Triest!

   Komt bij die hebzucht en narcisme nog een hele kwalijke, onverschilligheid, en die drie samen zijn de doodsklap om een hoekje…

 2. Ik heb helemaal niks met achterlijke kerken en dwaze religies, maar check dit dan! WTF!

  “Beroemde kerk toont kerststal die de vijfde dosis Covid-vaccin promoot” (video)

  https://rairfoundation.com/famous-church-displays-nativity-scene-promoting-fifth-dose-of-covid-vaccine-video/

  Ik dacht dat die gelovige hypocrieten altijd tegen vaccinaties waren, in ieder geval verketteren ze altijd de wetenschap, want ja, God en zo he’ dus dat bovenstaande uitgestald wordt is voor mij een raadsel.

  Zo vertaal je een website, https://kinsta.com/nl/blog/zo-vertaal-je-een-website/

  • Hihihii.. wat een grap he. Ik zag gisteren in een kerkstal in Deventer dat het kindje jesus niet in de krib lag. Maar de heilige moeder had ook geen bolle buik. Ze waren zorgelijk over het lege kribje gebogen aan het bidden. Bloedstolling gehad?

   • Zat die baby niet misschien onder de rokken van die pastoor?

    Weet niks is toeval want in iedere stal hoort een baby te liggen.
    Maar het verbaast me niet dat een moeder deze heeft gestolen voor haar kind om een kerst kado te schenken

    • Mogelijk heeft meneer pastoor ermee te maken. Hij is pas bij de dokter geweest. Met een wit plekje op zijn ‘jongeheer’. Gelukkig was het niets ernstigs. Het was een kindertandje……

     Sorry, maar ik moest er even een grapje van maken……

  • Dat is een katholieke kerk>paus is Anti-Christ
   Katholieken noemen hem Heilige papa die zijn kinderen een speciale prik te promoten.om te doden.
   Niet mijn Heilige papa de Paus=Godslastering ,Mij Heilige Papa is in de Hemel Amen

   Paus :klimaat verandering/zondag is heilig/corona pandemie/corona prikken <<allemaal BULL SHITT
   Paus is nr 1 massa moordenaar!

  • Vroeger gaven de edelen veel geld aan de kerken of om die te laten bouwen zodat ze niet gestraft zouden worfden voor hun zonden Maar sinds de mens van zijn geloof af is en de kerken leeglopen Is er nu daarvan in de plaatsgekomen de medische wetenschap en gezondheid zorg die gesponserd wordt door grote miljardiars die het mogelijk maken om de aarde te bevrijden van de overbevolking, hierdoor komen die weldoenders wel als beloning van hun diensten niet in de hel maar in de hemel!?

 3. Ondertussen heeft de FDA bekend gemaakt dat de pfizer vaccins bloedstolsels kunnen veroorzaken. Elon Musk heeft aangekondigd meer explosieve informatie te zullen openbaren over de handel en wandel van de evil dr. Fauci. ☄️💥🔥

  • Dat is heel lief van Elon Musk..Beetje laat he…Van een Satanische autist in Baphomet kostuum zelfs nu nog op ze twitter…Het is Demon Musk al zijn projecten zijn 1 op 1 met gedachtegoed Yuval Harari…een grote deceiver is het die er waarschijnlijk nog lol in heeft om dit nieuws naar buiten te brengen terwijl hij aapje nr 300.001 een Chip in zijn hoofd ramt. Ik ben deze vieze misleider al 2 jaar aan het exposen op elk mogelijke manier ook maanden terug bij Jensen maar mensen schijnen het nog steeds niet te zien..

    • Zo is het, elke ‘win’ is een win voor ons.

     Hij had het ook niet hoeven doen, ook al zou er een nare achtergedachte aan zitten, als we er wat me kunnen ist een plus.

   • Nuke: Ze komen er te laat achter, zo als altijd te laat. Maar laten we hopen dat de Musk openbaringen wel nuttig en bruikbaar zullen zijn. Ik hoorde van een vriend in de VS dat men achter Fauci aan gaat. Hopelijk is dat echt zo, en wordt de vervolging van Fauci niet gebruikt om het eea onherroepelijk dicht te timmeren zodat de vax vrijuit gaat.

  • Wauw, dat is een goed bericht als dat meer in de openbaarheid gaat komen. Maar wel nog afwachten hoe het wordt gebracht want misschien is het weer blij maken met een (dode) mus(k). Of is het een muskesrat, immers hij wordt ook verdacht bij de vrijmetselaarsgroep te behoren.

 4. In Nederland is de toestroom van zieke mensen in zkh ook enorm. Het loopt de verpleging over de schoenen. Management zegt we maken het lichter door slimme bloeddruk meter maar daar zit het probleem niet. Vinkjes zetten om voor geld. Doorstroom van zieken naar afdeling/ verpleeghuis of hospish stagneert. Personeel loopt weg.

  • Ondertussen wordt er door het kabinet bezuinigd op ziekenhuizen/personeel. Met een goede reden, neem ik aan: om de druk op te voeren; patiënten te weigeren; een bepaalde categorie schuld aan te praten. De echte schuldigen zullen in meerderheid nooit schuld bekennen; bekend fenomeen.

   Waar absoluut in geïnvesteerd zou mogen worden, zijn omgangsvormen. Op dit moment worden patiënten met een snauw en een grauw te woord gestaan wanneer men bijvoorbeeld aangeeft nodig naar het toilet te moeten.

   De uitzondering bevestigd ook hier de regel. My best friend werkt in de zorg; ziet de dingen met lede ogen aan; maakt her en der een confronterende opmerking naar collega´s en doet verder honderd procent haar uiterste best om ondanks alles wat speelt goede en humane zorg te verlenen. Patiënten die haar treffen, hebben geluk.

 5. In Nederland is de toestroom van zieke mensen in zkh ook enorm. Het loopt de verpleging over de schoenen. Management zegt we maken het lichter door slimme bloeddruk meter maar daar zit het probleem niet. Vinkjes zetten om voor geld. Doorstroom van zieken naar afdeling/ verpleeghuis of hospish stagneert. Personeel loopt weg.

 6. In Duitsland met zijn 4keer zoveel ic bedden voor kinderen word gevochten om een plek in de kinderziekenhuizen. https://www.welt.de/wissenschaft/article242734861/Grippe-RS-Virus-Corona-Krankenstand-erreicht-historische-Dimension-Mehr-Drohungen-und-Uebergriffe-in-Kinderkliniken.html Onze kinderen hebben blijkbaar een betere gezondheid als de Duitse, hoor er hier niets over. De Duitse verpleger Ricardo Lange neemt het de ouders van kinderen kwalijk dat zij niets ondernemen tegen levensgevaarlijke toestanden in kinderklinieken. Zouden Nederlandse ouders van kinderen wel wakker zijn? https://www.berliner-zeitung.de/gesundheit-oekologie/pfleger-ricardo-lange-die-vorher-geklatscht-haben-sagen-jetzt-halts-maul-li.297872 Ik denk het niet want volgens Rutte heeft Nederland de beste gezondheidszorg van de wereld.

  • Nederland heeft al meer dan 25 jaar een gezondheidszorg die ver achterloopt bij de rest van west Europa, en is ook een van de duurste (factor 40 hoger dan bv Bulgarijë). In Frankrijk was de gezondheidszorg zo’n dertig jaar terug werkelijk voorbeeldig, maar dat is de laatste 20 jaar behoorlijk aan het instorten. Heel “verenigd” Europa wordt van boven af overal dezelfde stronthoop in geduwd.

   Degenen die het eerst nee zullen zeggen en uit de EU stappen zullen er het beste van afkomen.

  • @ jan2 december 18, 2022 at 12:19
   Gisteravond gekeken naar geld inzameling voor Kika door beste zangers. Geld voor onderzoek, nu geneest 85% dank zij (of ondanks) de behandelingen. Hoezo onderzoek, wat wordt onderzocht. Nog meer chemische troep van de farmamaffia (en die daar achter zitten) om “genezing” te bewerkstelligen. Rond 1935 was al bekend wat nodig was om te genezen. Maar dat mag niet bekend worden.
   Laten ze eerst beginnen met het stoppen van alle gifstoffen o.a. de serie vaccinaties die vanaf de geboorte worden gegeven. Dan zorgen voor schone voeding zonder e-nrs etc, geen insecticide, chemtrails etc. Dan zijn er veel minder zieke kinderen. Lijkt me een goed plan.
   Maar ja dan is er geen verdienmodel meer en blijven er teveel kinderen/mensen leven.

 7. ´Ik werk in de regio rondom Utrecht. Ik ben maatschappelijk werker en verpleegkundige niveau 5. Ik kom vaak in verpleeghuizen, zorghotels en ziekenhuizen etc. waar de ouderen opgenomen worden na bijvoorbeeld een val thuis of andere oorzaken. Ik moet beoordelen of ze in aanmerking komen voor een bepaalde wettelijke voorziening.

  Vanochtend kwam ik in de volgende situatie: een dame die met COVID-19 is binnen gebracht. Thuis nog wel mobiel was alhoewel wel met hulpmiddelen. Ze is een week in isolatie geweest. Opgesloten op een kleine kamer met eigen toilet. Haar mobiliteit is dit niet ten goede gekomen. Haar emotionele gesteldheid ook niet en haar casus staat niet op zichzelf.

  Ik kom dit vaker tegen en het lijkt al gewoon te zijn. De familie gaat er gewoon in mee, denken niet eens aan een protest. Ze zien hun dierbare achteruit gaan en vaak ook heel snel. Dan denk ik: bedenk zelf eens hoe het voelt als je al 1 dag geïsoleerd wordt en dat je als een ‘gevaar’ wordt gezien voor anderen. Wat voor impact heeft dat op je? Waarom sluiten we nog steeds ouderen op? En ze zijn allemaal gevaccineerd! Iedereen die daar werkt ook en als je niet gevaccineerd bent heb je daarvoor gekozen, omdat je niet bang was besmet te raken. Ik vind het ronduit ouderenmishandeling. Wanneer komen mantelzorgers en familie in opstand?

  ‘Henrike’ maatschappelijk werker en verpleegkundige niveau 5´

  https://zorgmedewerkersverenigd.nl/wanneer-komt-familie-in-opstand/

  ´Ik werk als planner op de Dagbehandeling van de oncologie afdeling waar ik een telefoontje kreeg dat ik de afspraken van een patiënt kon annuleren want hij was de dag ervoor overleden. Waarop ik het dossier opende en de volgende notitie in de decursus zag staan: de verpleegkundig specialist had van de huisarts vernomen dat de huisarts het mogelijk acht dat patiënt door het vaccin is overleden aangezien hij vlak daarna snel verslechterde. Ik heb dit verder niet met de verpleegkundig specialist in kwestie besproken omdat het onderwerp best gevoelig ligt en ik een van de weinigen ben die er een andere gedachte op nahoud m.b.t. de vaccinatie.

  Even daarvoor had deze patiënt gebeld met zijn behandelend verpleegkundig specialist om advies in te winnen over het al dan niet nemen van het Covid vaccin aangezien hij ook immuuntherapie kreeg tegen kanker. De verpleegkundig specialist heeft de patiënt geadviseerd zich te laten vaccineren, wat deze dan ook heeft gedaan.

  Daarnaast vertelde een verpleegkundige die werkt op de dagbehandeling en er net zo in staat als ik, mij dat ze veel zeer agressieve vormen van kanker ziet op de dagbehandeling en patiënten die in remissie waren en nu weer in behandeling moeten. Ook bij hen is de kanker erg agressief en zijn de patiënten vaak progressief onder de chemo/immunotherapie.

  Nee, bewijs is er niet voor maar het zijn signalen waar aandacht voor zou moeten zijn of onderzoek naar gedaan zou moeten worden.

  ‘Fieke’, Planner dagbehandeling oncologie´

  https://zorgmedewerkersverenigd.nl/verdacht-overlijden/

  ´Ik ben werkzaam als ZZP’er in de ouderenzorg. De 4e prik is gezet een aantal weken geleden. Ouderen die NEE aangaven werden toch gedwongen! Ik zag wat er gebeurde en vond het vreselijk en ben weg gelopen omdat ik het niet kon aanzien dat tegen de wil van deze mensen, toch werd overgaan tot de prik geven. Ik wilde er eigenlijk al niet bij zijn maar toen het op deze manier ging, ben ik weg gegaan.

  Daarna viel mij op dat toen eenmaal de prik gezet was, de ene na de andere zware longontsteking, spontane wonden op benen en nieuwe tumoren die uit het niets leken te ontstaan. Een client kreeg een overduidelijke hersenbloeding waarna de huisarts niks vaststelde wat mij uitermate heeft verbaasd. Ik vind het vreselijk te zien hoeveel mensen ernstig ziek worden ineens en overlijden of dood neer vallen.

  ‘Conchita’ ZZP-er ouderenzorg´

  https://zorgmedewerkersverenigd.nl/gedwongen-geprikt/

  • De schoonvader van mijn vriendin werd ook tegen zijn zin in geprikt en de zelfde dag belande hij in het ziekenhuis en een week later was hij overleden.
   Dit is het nieuwe normaal tegenwoordig deze verpleegkundigen zie ik als moordenaars die de code van Neurenberg hebben overtreden en voor het gerecht gegooid behoren te worden.

   • Enne,,,, hebbben de nabesaanden hen aangeklaagd en wraak genomen Ik denk het dus niet!? En oja veel mensen doen inzamelingen voor onderzoeken zoals bestrijding van kanker e.d. en gaan fietsend op de alpentop zoals de mounth vent. de A.H. of andere grote wielertopper in in Frankrijk en vragen iedereen hen te sponseren Maar de opbrengst van die miljoenen gaat al jarenlang op aan directeurtjes en assistenten van die stichtingen die er een leuk dik salaris aan over houden zodat er maar een klein gedeelte daadwerkelijk gebruikt wordt om een onderzoek te doen na de kwalen die de mens treiterd al eeuwen lang waarom dat mensen dat steeds weer doen is om eer en faam van zichzelf hoog te houden om te laten zien dat ze toch goed bezig zijn !???

  • In de zorg werken op dit moment hele vreemde mensen deels veroorzaakt door de modificatie, ik zie : Een jongvolwassenen verzorger op skate schoenen (voor kinderen) met paarse haarlokken. Eern űber obesitas teamleider die de hele dag cake zit te vreten met groen haar en niet eens met haar ogen knippert de hele dag achter PC poeze filmpjes aan het kijken is. 2 vreemde bisexuele wezens, de een helemaal geringt waar een magneet nog harder op aanslaat dan 2 kuddes vee. De ander is een transseksueel….Zomaar ff dagje in een verzorgingshuis hier in NLD. Gezellige boel want ze gingen ook nog een uitje maken naar “Het lichtjesfeest” met bewoners…Volgens mij hette dat vorig jaar nog kerst??? Satan heeft haast zo te merken.

   • Een deel van de ouderen zullen denken dat dit alles inherent is aan de moderne tijd waar ´we´ in leven. Een ander deel zal stilletjes op het voorhoofd wijzen als zijnde ´die zijn niet wijs´, en een overig deel weet welzeker dat we in de eindtijd leven en dat er dus nog hoop is…

 8. Ook vriendin onlangs een wond aan haar been.Zomaar zegt gevallen thuis. Maar heel veel bedenkingen. Ook een in de rij bij de kassa onwel geworden en weg gevallen een paar keer.onderzocht niets gevonden.
  Alle prikkies gehad.
  Wat de Fuck gebeurt er.
  De voorspellingen komen langzaam uit.
  Het jaar van de WAARHEID 😭🙉🙈🙊Dat gebeurt op grote schaal.💉😠

  • Door al die ouders die al jaren ziek zijn en daarmee al die IC’s bezetten van al die ziekenhuizen zodoende alle ongevaccineerden lastig te vallen

  • @Alice, streptokokken infectie.

   Besmetting via/door de verplichting van mondneuskapjes. Ergens op Frontnieuws is er een waardevol artikel hieromtrent. Wie het vindt, wordt bij deze en door mij uitgenodigd het hieronder te plaatsen. B.v.D.!

  • Hè? Streptokokken.
   Ik geloof dat wij, 60 plus, een oproep kregen voor een anti streptokokkenprik..
   Zat dat ook in de covidprik dan..
   OMG..

 9. Het gerucht … 2023 gaat knallen .
  😶
  Weet niet hoe jullie de poort naar de andere kant voorstellen ?
  De mijne is een mooie laan met bomen en ik wandel rechtop naar huis .
  Een maat van mij die al weg is had zijn idee hij was zeeman geweest en hij zag vanuit zijn sloep een man met een slappe hoed op de kade staan , zonder gezicht M.r faceless.
  Klingt zeverig ? niet voor mij ik kijk ademloos toe hoe de hele shit gestalt krijgt.
  Eigenlijk is het een jing_jang boven en onder.

 10. Wat mensen toch wordt aangedaan in naam van de gezondheid. Smerig, heel smerig. Niet alleen van de laatste tijd. Ook iemand die in de zorg werkt vertelde hoe het daar toeging. Oude demente vrouw, heup gebroken, maar mocht niet naar het ziekenhuis, gilt het uit van de pijn.
  Niet zo heel lang gelezen was er discussie over op welke leeftijd je nog wel geholpen zou mogen worden en op welke niet. Dat was al een stapje in de richting de hedendaagse situatie. Net zoals de wetgeving in Canada waar mensen met psychische problemen op grond van 2 artsenverklaringen wil gaan euthaniseren.
  Nog een feit waarom ziekenhuizen wereldwijd te weinig capaciteit hebben is het verminderen van geld voor de zorg en personeel en het van overheidswege moeten sluiten of fuseren. Typisch dat er dan te weinig plekken zijn.
  Ook dit is nog maar een topje van de ijsberg vrees ik. Maar wel en dankbaar voor ieder die helpt om de waarheid boven tafel te krijgen en te houden.

   • @Ruud,

    Goede tip. Kun je ons ook vertellen waar iemand terecht kan met bijvoorbeeld een gebroken heup als alternatief voor het ziekenhuis?

    Overigens is het al een paar dagen spekglad in het buiten en zijn er frequent valpartijen. Een alternatief is dus zeer welkom. B.v.D.

    • Men moet zich afvragen hoe het mogelijk is dat zowel kinderen als volwassenen bij een kleine/lichte val botten breken.
     En hoe is het mogelijk dat volwassenen na een val sterven.
     Wat gaat er mis in de goed geoutilleerde ziekenhuizen?

     Dat is preventie.

     • @Jema,

      Ik durf te stellen dat dit alles te maken heeft met voeding. Er zijn staatjes te vinden waarin van bepaalde voedingsproducten het percentage vitaminen/mineralen/spoorelementen schrikbarend gedaald is en deze heeft het lichaam simpelweg broodnodig om gezond te kunnen blijven. Daarnaast consumeert de gemiddelde mens een teveel aan geraffineerde suikers. Het grote verschil tussen geraffineerde en ongeraffineerde suiker is dat er uit de eerste een stofje is weggenomen welke ons lichaam nodig heeft om de suiker te kunnen verwerken. Om deze suikers nu te kunnen verwerken, onttrekt ons fysieke systeem kalk uit het lichaam. Dit komt vanzelfsprekend niet ten goede aan de gezondheid van o.a. ons beenderengestel.

      (Huis)artsen en andere medici zullen dit niet vertellen en in het meest gunstige geval stuurt men iemand door naar een diëtist die h.w.s. aan de slag gaat met de voedingswijzer en dan komen we terug bij voeding waar essentiële stoffen ontbreken om gezond te kunnen blijven.

      De uitputting van het bodemleven door vernietigende methodiek uitgebuit door de chemie reuzen:

      https://www.kopersporen.nl/winkel/boeken/de-zoektocht-naar-kringlooplandbouw-justus-von-liebig/

      • In de jaren 60 van de vorige eeuw heb ik kook/dieetlessen gevolgd. Dat hoorde bij mijn opleiding.
       Never nooit gehoord of geleerd dat suiker slecht of giftig is.

       Diabeten hebben een afwijking aan het pancreas/eilandjes van Langerhans. De insuline productie is uit balans.
       Insuline slaat suikers op in de spieren en in de lever in de vorm van glycogeen.
       Adrenaline maakt van glycogeen weer glucose als je het nodig hebt. [kort uitgelegd]

       ’s Morgens een kopje thee met een schep suiker en daarbij een beschuitje ook met suiker, HEERLIJK!
       Je eigen lichaam weet het beste wat goed voor je is, daar heb je geen artsen of wetenschappers voor nodig.

       • @ Jema: we zijn nu 60 jaar verder. In de loop van de tijd wijzigen inzichten. In de 90tiger jaren leerde ik het al anders en nu zijn de inzichten alweer veranderd. Denk bv aan de adviezen over halfvolle en bewerkte (melk) producten. Voedingsbureau houdt er misschien nog aan vast. Maar alle bewerkte producten zijn door alles wat ze erin proppen niet goed voor de mens.
        Zo natuurlijk mogelijk eten. Las op FN dat iemand door zijn voedingsgewoonten te wijzigen niet meer bij de dokter hoefde te komen omdat het hem zo goed ging.
        Dus juist wel natuurlijke en dierlijke vetten nemen, naast groente, fruit, noten, volle granen e.d.
        Mee eens dat, als je goed luistert naar je lichaam, je zelf wel weet wat goed voor je is.
        Maar wie doet dat. Huisartsen schrijven nog steeds statines voor omdat het “hartinfarcten” zou voorkomen. Maar geeft wel spierpijnen omdat het q10 in het lichaam vermindert, met als gevolg dat wat het middel zegt te willen voorkomen.

       • juist opgemerkt
        Mijn vader heeft veel suiker gegeten en alcohol gedronken…nooit ergens last van gehad

        83 jaar geworden met veel roken en drinken ook nog..die suiker dat is het niet wat mensen ziek maakt
        mijn vader was wel kaal geworden en kreeg steenpuisten nadat hij in de militaire dienst ging…wat toen gepaard ging met vaccineren …beetje verdacht toch wel….en dan suiker de schuld geven…nog ff en de ongevaxxten krijgen de schuld van alles …let maar op

  • @Klien,

   Ik ben heel benieuwd naar de reden welke is opgegeven om deze oude vrouw met gebroken heup niet te willen behandelen. Absurditeit ten top naast een ongelooflijke vorm van sadisme.

   • @ Anti: heb even nagevraagd. Beleid is dat als familie het/iets niet wil, dan gaat arts daarin mee. Was hier ook het geval. Bijzonder is wel dat het de betreffende vrouw naar omstandigheden heel goed gaat.
    Maar het beleid is dat cliënten (iig in dat verpleeghuis) tot niets gedwongen mogen worden, dus geen eten, dan geen eten, geen pil, dan geen pil. Maar wel werden/worden ze gedwongen om de gifspuit(en) te nemen. Ook als ze dat niet wilden. Werden daar verdrietig van. Voor die gifspuit(en) had familie wel toestemming gegeven. Misschien uit onkunde omdat ze dachten dat het bescherming bood. Helaas weet niet ieder hoe een lichaam functioneert en wat je moet doen om te voorkomen dat het ziek wordt en hoe het kan genezen. En dan hebben we het nog niet eens over de overdaad aan gifstoffen waarmee ieder ongewild dagelijks te maken krijgt…..
    Dus Anti, ja wat ook de reden is, het blijft absurd, dat men zo handelt. zal je kind maar wezen dat zo voor je beslist.

    • @Klien,

     Bedankt voor je respons en dat je het hebt willen uitzoeken. Ik weet om eerlijk te zijn niet wat ik hierop nog kan antwoorden, behalve dat ik het best een aparte situatie vind.

     • @ Anti: Nog verdere uitleg gehad. Merendeel van de “kinderen” komen niet of nauwelijks op bezoek in dat verpleeghuis en zijn opgelucht of misschien wel blij als de demente vader of moeder is overleden en ze niet meer naar het verpleeghuis hoeven, misschien te grote belasting of omdat nu de erfenis is vrijgekomen. Er zijn ook andere reacties zoals iemand die zelf in de zorg werkt, die dagelijks komt helpen en controleren of moeder wel goed wordt behandeld en juiste medicatie krijgt. Over dat juiste kun je van gedachten verschillen…. Maar de warmte die uit die handelwijze blijkt geeft de burger weer moed.

      • ja er komt niemand van de familie in opstand tegen die wantoestanden want ze zijn dan af van het gejammer van de bejaarden dat ze zich niet goed voelen en laten dat over aan de verpleging Dat is de trend die tgenwoordig het gemakkelijkste is om van het gezeur en zorg voor de demente ouders af te zijn want dat kunnen zij op vakantie gaan of naar vrienden en kennissen gaan OM TE FEESTEN OF DERGELIJKE….. omdat DEMENTE vader of moeder toch goed verzorgd zijn????????

   • @ Pepper: Ja kassa, ziekenhuizen werden (worden nog?) betaald voor iedere aan Covid19 overledene.
    Sprak in begin plandemie een kennis uit Duitsland. Hij had voor zijn ernstig zieke vrouw hulp uit Oost-Europese landen gehad. Vrouw overleed, dus hulp ging terug naar haar land. Haar broer had kanker en is daaraan overleden. Maar ze moest en zou ondertekenen dat hij aan Covid was overleden. Dat weigerde ze, maar hoe dat is afgelopen weet ik niet meer.
    En zo zijn er wel meer voorbeelden, ieder zal ze el kennen.

 11. En jawel. Dan hebben we ook dit nog:
  “Weet dat Bill Gates op 23 oktober 2022 nog een oefening heeft gehouden, – natuurlijk vanuit pure compassie en voor onze veiligheid – met de toepasselijke naam “Catastrophic Contagion” (ik maak geen grapje). Bill zelf kwam opdagen.”
  En deze “oefening” ging over het nieuw verzinsel S.E.E.R.S. 2025 (!). Deze afkorting staat voor “Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Syndrom 2025”
  “Ze’ weten nu al dat ie gaat kòmen èn dat het [ natuurlijk ] pàndemische proporties zal aannemen.
  Zoals je in de linken kunt lezen waren nu Afrikaanse landen oververtegenwoordigd [ want daar ging het niet volgens plan wat betreft de hoogte vd “vaccin”graad. ]
  Dus voor de geprikte goedgelovigen der aarde: Let op! Mocht je tzt nog in leven zijn, dan komt er een nieuwe mondiale moordcampagne rond 2025.

  https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/exercises/2022-catastrophic-contagion/
  https://igorchudov.substack.com/p/kids-and-young-people-targeted-by [ interessante nieuwsbrief ]
  https://www.youtube.com/watch?v=d_41PQ9_Y9Q [ van Ivor Cummins ]

   • Ik heb ook zo’n lijst van opgeslagen nog te lezen / bekijken artikelen, die steeds langer wordt.
    Alleen de dag heeft maar 24 uur en ik gebruik er al bijna 48 van…. 🙂
    Heb haast om alle zaken nog correct af te handelen voordat we getuige zijn/worden van allerlei dingen die nog over ons worden uitgerold, tenzij dat gestopt kan worden.
    Er komen ook wel barstjes in het narratief, maar die worden ook weer gelijmd. Afwachten of de lijm dat dan houdt en de barsten groter mogen worden.

 12. Misschien wordt het tijd om de medewerkenden van nieuwe prikacties meteen een tiewrap om de polsen de doen en een burgerarrest te bewerkstelligen. Dan op naar de politie en proces verbaal op laten maken. Oom agent krijgt dan zodanig veel werk te doen dat de politie geen tijd meer zullen hebben om de prikacties te bekrachtigen.

 13. Ja dit is het plan….straks krijgen de ongevaxten de schuld.
  Er worden duizenden immigranten opgeleid [ik hoorde in oekraine of polen, aan de duitse grens door onze eigen militairen nota bene ]] om te gaan dienen in het EU leger.
  Ja tuurlijk…….waarom zijn ze hier??? om gezellig te wonen? ik zie ze hier binnenkomen in mijn stad…en zie dezelfden weer vertrekken met plunjezakken [woon naast het NS]
  Zij worden opgeleid om als de gevaxxten dood zijn de ongevaxxten uit hun huizen te sleuren of direct te doden , dat doen ze graag daar zij zijn geselecteerd op crimininaliteit in hun land van herkomst…..

  of wij worden afgevoerd door hen naar kampen , sja wat is beter [hier in mijn stad is een nieuw rangeerbaan gebouwd met 13 sporen [voerende naar de duitse bossen en komt langs 2 houtverbrandfingsovens!!!!!] en een electrocutie hek er om heen er staan 3 treinen niks te doen]
  naast het terrein vele loodsen met heel veel matrassen er in genaaid door buitenlanders ik heb het zelf gezien…..
  let op mijn woorden dit gaat gebeuren…..zoek schuilplaatsten ..!!!!

  • @NOWAR: ´zoek schuilplaatsen..!!!!´ Dat wordt enorm zoeken, succes! Neen, ik ben zelfs niet geschokt. Wist al even dat dit soort dingen eraan staan te komen. Do or die, maar hoe dan ook: uitstel van executie. Leuker dan dit gaan ´ze´ het niet maken. Maar toch, bedankt voor je rapportage. Kunnen we ook net zo goed drie beschuitjes met suiker gaan eten. Zo lang het nog kan. 🙂

  • @ NOWAR,

   Waarom verbaast me dit niet..? Lijkt me duidelijk wanneer er geen gezinnen maar ALLEENSTAANDE? mannen ‘asiel’ aanvragen.. Jammergenoeg slaapt het gross nog en straks – wederom – “Stille nacht..”

   Hier nog een bijdrage tot ontwaken van Harry Vox. Hoe duidelijk wil je hjet hebben?

   >>> How can it be that with such a substantial mountain of evidence that this Covid 19 pandemic is nothing more than the biggest organized criminal enterprise in human history that people are still in the dark about this fact? How can it be that the voices who did speak out against this crime comprise persons with much more substantial credentials than those who participated in this crime against humanity – yet were able to be marginalized by those criminals so effectively, to the point where the people are not even aware of the existence of this greater body of knowledge and credibility?

   And how can it be that the information systems of this earth are under such an iron grip of censorship that most people who eagerly and aggressively support the “official” lies do so completely unaware of the existence of such substantial numbers of scientists with far greater credentials who stand in strident opposition to the genocidal Covid-19 plan of these criminal elites?

   How can it be when it is generally accepted by the most credible scientific organizations that Covid-19 was 100% manmade, that almost half of all Americans have never even heard that there are any questions about its origins?

   How can it be that with so many people dying suddenly of heart attacks and so many children dropping dead too young from the shots that so many people have never heard that there are any such issues?

   These questions have a clear answer, and this video answers all those questions. <<<

   How Can It Be?
   https://odysee.com/@Harry-Vox:d/How-Can-It-Be:6

  • Elke denkbare maatregel, aanpassing, etc. die uiteindelijk kan leiden tot een bijdrage aan de depopulatie- / ontvolkingsagenda vh kwaad met de vele verschillende namen, zal men stimuleren, aanprijzen, ‘adviseren’, aansturen, enz. De plaatselijke / nationale corporate media heeft immers de basistaak om het groeiend wanbeleid naar de burgers te vertalen als iets goeds. Als wederom een actie ter vergroting van onze ‘veiligheid’ en als een manifestatie van het feit dat we mèt z’n allen in een zòrgzame samenleving leven.
   Het moet inderdaad onze tweede natuur worden om elke [overheids-]maatregel 180 graden òm te draaien, zodat de ware intentie aan het licht komt. Een alerte burger, die de moeite neemt om zich goed te informeren is nog steeds een vd grootste gevaren voor de macht vh moment. En als die burgers zich ook nog eens weten te organiseren, dan is dat wel het laatste wat de macht wil zien gebeuren. Dat hebben we o.a. ook vd geschiedenis mogen leren. Daarom wordt in elke crisistijd de MSM meteen ook als propagandamachine in werking gesteld. Door de de belangrijkste media ook altijd te zien als Corporate media blijft het voor de burger tenminste ook helder en duidelijk voor wie deze info-machine werkt !
   Hierbij hoort ook dat voordat we maar 1 letter lezen van een mainstream info-bron, we altijd eerst helder voor ogen dienen te hebben wie de eigenaar ervan is en waar die in het grote financieel geheel te plaatsen is.

 14. de satans hebben onze overheden geplaatst , niet dat ze door ons verkozen zijn.
  aangezien ze het leger niet mogen gebruiken tegen eigen volk heeft men de politie de legerwapens gegeven voor als we niet gehoorzamen ons de kop in te slaan.
  wij moeten ons ook bewapenen anders zijn we verloren.

 15. Mogelijk zit er een kern van waarheid in dit verhaal
  Evenzo doet dit mij denken aan het begin van Corona ; spektakel televisie door MSM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in