Alt media waarschuwden voor alles wat er vandaag gebeurt… nu hebben we het draaiboek ontcijferd van wat er nu gebeurt in het UITROEIINGSAGENDA gericht op de mensheid.

Wij van de alt media (de waarheidsmedia) hebben nauwkeurig voorspeld en gewaarschuwd voor bijna alles wat de wereld vandaag ziet: Wijdverspreide vaccinaties en sterfgevallen, verslechterende inflatie en muntdevaluatie, door de overheid ingestelde censuur, massale opstanden, ontvolking en toenemende onvruchtbaarheid, en nog veel meer, schrijft Mike Adams.

De alt media / onafhankelijke media zijn de echte media. Wij zijn degenen die bereid zijn de waarheid aan de macht te brengen, moeilijke vragen te stellen en onafhankelijk te denken in plaats van blinde gehoorzaamheid aan verzonnen narratieven van leugenaars.

Nadat wij dit allemaal van tevoren al hadden aangekondigd en de wereld hadden gewaarschuwd voor wat komen ging (en wat er nu al is), waarschuwen wij nu voor wat komen gaat.

Wat wij aanschouwen en meemaken is niets minder dan de geplande val van de menselijke beschaving en een etnische zuivering op wereldschaal tegen de mensheid.

Alleen als we dit kritieke punt begrijpen, kunnen we de gebeurtenissen van vandaag begrijpen:

 • Agressieve druk van vaccins met biowapens die verminken of doden.
 • Sterk stijgende onvruchtbaarheidscijfers in landen die zich aan vaccins houden.
 • Versnelde voedselinflatie die zal leiden tot wijdverspreide honger en hongersnood
 • Poging tot totale overheidscontrole over alle meningsuiting door middel van censuur en de-platforming
 • Een kunstmatige ineenstorting van de koopkracht van fiatvaluta’s (op weg naar een “reset” van het geld)
 • Geoengineering (bewapening van het weer) om de voedselproductie te verstoren en een crisis te creëren
 • Opzettelijke escalatie naar de Derde Wereldoorlog door Rusland te provoceren via de proxy-natie Oekraïne.
 • De opzettelijke uitschakeling van de voedselvoorzieningsketen door het massaal ruimen van vee, kippen en kalkoenen.
  Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat binnenkort "Doodjury's" nodig zullen zijn

Gezien vanuit de genocide-agenda lijken alle belangrijke gebeurtenissen die vandaag plaatsvinden niet langer willekeurige, spontane “pech”-gebeurtenissen, maar eerder mijlpalen in een veel groter, veel snoodaardiger plan.

Dat plan – waarvan wij overigens geloven dat het zal mislukken – is de poging tot uitroeiing van miljarden mensen. Het is een poging om de planeet Aarde voor te bereiden op een “na-menselijke toekomst”.

Globalisten geloven dat de mens binnenkort overbodig zal zijn.

Begrijp dat zelfs zonder kosmische verklaringen of demonische krachten in te roepen, globalisten de menselijke massa nu al zien als achterhaald, klaar om te worden vervangen door AI-computersystemen (ter vervanging van banen in de dienstverlening, zoals telegeneeskunde, technische ondersteuning, klantenservice, enz.

Globalisten zien de mens als een “menselijke hulpbron” die moet worden uitgebuit en vervolgens afgedankt. Na eeuwenlang de werkende massa’s te hebben belast en tot slaaf te hebben gemaakt, loopt het tijdperk van de mens als bron van arbeid, ideeën en communicatie snel ten einde. AI-systemen zoals ChatGPT kunnen al veel op tekst of spraak gebaseerde menselijke interacties vervangen, inclusief medische interacties. Dokters die pillen pushen zijn al achterhaald, aangezien een medisch AI-systeem bijna exact dezelfde resultaten oplevert. Binnenkort zullen bedrijven als Google en Amazon robotsystemen uitrollen die een groot percentage menselijke arbeidskrachten vervangen, en veel fastfoodrestaurants kopen nu al geautomatiseerde systemen die mensen vervangen.

In de nabije toekomst zullen er nauwelijks mensen werken in een magazijn van Amazon. Het zal zo’n 98% robots zijn en 2% mensen, alleen om de problemen op te lossen die de robots nog niet kunnen oplossen.

  De ineenstorting van Europa zal het begin zijn van de Grote Reset

Wat zullen de globalisten doen met al die miljarden werkloze, overbodige massa’s? Dat is eenvoudig: ze roeien ze uit.

Vandaar de behoefte aan klontervaccins, mRNA-injecties voor onvruchtbaarheid, een ingestorte infrastructuur voor de voedselvoorziening, een kunstmatige ineenstorting van de munteenheid, door de overheid geleide censuur en andere soortgelijke inspanningen. Dit zijn allemaal vectoren om globalisten te helpen het menselijk ras uit te roeien door juist die dingen in te laten storten die de beschaving draaiende houden (zoals voedsel, kunstmest, fossiele brandstoffen, een elektriciteitsnet, eerlijke verkiezingen enzovoort).

De instortingen zijn geen ongelukken

Belangrijk is dat veel mensen die nu leven hun verstand verliezen terwijl ze proberen te begrijpen waarom alles kapot gaat. Voedsel wordt steeds schaarser. Diesel is duurder. Bevoorradingsketens zijn kapot. De infrastructuur brokkelt af. De FAA kan zelfs geen vliegtuigen in de lucht houden en had eerder vandaag een totale systeemfout, waardoor alle vluchten in de VS aan de grond werden gehouden. Maar dit gebeurt niet door pech. Het gebeurt met opzet. Het wordt de mensheid aangedaan.

De medeplichtige regeringen van de wereld – grotendeels geleid door het WEF en de CCP – zijn terroristische organisaties geworden die als doel hebben hun eigen volk uit te roeien. Daarom dwong de verraderlijke Lloyd Austin vaccins op aan militairen in actieve dienst. Dat was niet om ze gezond te maken, maar om ze te verminken en te vermoorden als voorbereiding op de verzwakking van Amerika’s verdediging en de komende wereldoorlog. Austin is naar mijn mening een oorlogsmisdadiger die veel erger is dan Benedict Arnold. Hij vermoordde massaal zijn eigen troepen om Amerika te verzwakken en ervoor te zorgen dat Amerika’s vijanden slagen wanneer de Derde Wereldoorlog wordt ingezet (waarschijnlijk binnenkort).

  Bisschop Viganò hekelt een helse elite - "Poetin vecht tegen dezelfde globalistische elite die ons allen gegijzeld houdt"

Lees meer in de podcast Situation Update van vandaag, waarin veel meer wordt uitgelegd:

– Supermarkten in NYC sluiten voedsel op vanwege toenemende winkeldiefstal
– Levensmiddelenwinkels ontvluchten blauwe steden als de misdaad omhoog schiet
– Foster Farms slaat alarm over miljoenen runderen en kippen die op het punt staan te verhongeren door gebrek aan graanleveringen per spoor
– Amerikaanse spoorwegsysteem stort in en leveringen van voedsel en kunstmest worden opzettelijk verstoord
– Houston held die gewelddadige gewapende overvaller neerschoot onderworpen aan grand jury
– U aangeboden door Pfizer
– Voorspellingen en waarschuwingen die de alternatieve media gelijk hadden
– Wat gaat er nu gebeuren?
– Rusland lanceert een groot offensief tegen Oekraïne en de NAVO
– Gecontroleerde afbraak van het op schulden gebaseerde fiatmuntsysteem
– Versnelde ontmanteling van de energie-infrastructuur om de mensheid te verarmen
– Geo-engineering (weerbewapening) om de voedselvoorzieningsketen te vernietigen
– Mensen worden vervangen door AI-systemen, gevolgd door AI-mensachtige robots (terminators).
– Het grote KOSMISCHE beeld van de mensheid die gericht is op uitroeiing.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Rusland is nu de hoop van de mensheid op vrijheidVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUpdate (volledige video): Huiveringwekkende beelden van lijf-aan-lijf vuurgevecht in Oekraïne (Video’s, foto’s 21+)
Volgend artikelScott Ritter: Vooruitzichten 2023 voor Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Opmerkelijk dat Mike Adams de gehele corona plandemie sprak en nu nog steeds spreekt over het ‘Wuhan’ corona virus dat volgens insiders een man made pathogeen is en gemaakt is in Fort Detrick Maryland USA en met de Amerikaanse nep delegatie naar de Military Games in oktober 2019 in Wuhan en omgeving gebracht is en de omgeving zodoende besmet werd, de rest is geschiedenis.

  • De laboratorium oorsprong van COVID-19 (het oorspronkelijke artikel zie link onder is nog een stuk uitgebreider)

   Die subsidieaanvraag werd ingediend door Peter Daszak van de EcoHealth Alliance en zijn voornaamste medeaanvragers: Zheng-Li Shi, de “vleermuisvrouw” van het Wuhan Instituut voor Virologie; Ralph Baric van de Universiteit van North Carolina; en Linfa Wang van Duke University-National University of Singapore, een Chinese wetenschapper, die ook werkte aan het Wuhan Instituut voor Virologie.

   Vermoedelijke interacties tussen Fauci, Baric, Moderna en wetenschappers in China lang voor de uitbraak van de COVID-19 pandemie suggereren dat de informatie in het Moderna-octrooi gebruikt zou kunnen zijn bij de creatie van SARS-CoV-2 in het laboratorium.

   Een ander “smoking gun” is het de facto wetenschappelijk recept voor de laboratoriumcreatie van SARS-CoV-2 dat wordt beschreven in de aanvraag voor onderzoekssubsidie van 2018 bij het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) van het Amerikaanse ministerie van Defensie, getiteld “Project DEFUSE : Defusing the Threat of Bat-borne Coronaviruses”.

   https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/dr-sellin-releases-primer-house-select-committee-china-part-1-laboratory-origin-covid-19/

  • Ik las in 2018

   Event 201
   Rockerfellar lock-step
   Un agenda 21 en 30
   En meer.

   Een ai computer “voorspelingsmodel” van een virus : event 201 sept 2019.

   Definitie virus biologisch.:
   Een dode cel of stukje DNA wat dmv besmetting door bv een pathogeen dmv koorts of witte bloedlichamen uit het lichaam is verwijderd
   (bio virus is dode celmateriaal bv diarree of snot).

   Ergo: Biologische virussen zijn het “resultaat” van een infectie en nooit de oorzaak.

   Definitie virus computer.
   Een zichzelf vermenigvuldigend stukje programmering of text/code die de voorgeprogrammeerde werking teniet doet of tegengaat.

   Ergo : Digitale virussen zijn
   De “oorzaak” van infecties in digitale systemen.

   Onbeantwoord :
   Wie weet is trans humanisme niet zo nieuw als we denken.

 2. In de bijbel staat: indien God niet zal ingrijpen, de hele mensheid uitgeroeid zal worden.
  Wat er nu allemaal gebeurt zie je zo in de bijbel staan. Het zal zijn zoals in de dagen van Noach staat er. En het klopt! Maar nog zal de mens het niet aannemen.

  • Ik denk dat ik maar een soort Ark van Noach ga bouwen. Het lijkt wel een mini zondvloed. Misschien ook handig om in de toekomst droge voeten te houden. 😉

 3. Tsja westerse nazi Oekie, Daar lig je dan dood in de greppel voor de baphomet aanbidders die je stuurde, je vrouw inmiddels op hoerige datingsites of ingehuurd door foute horeca hier in NLD die ze gebruiken voor propper doeleinden en je kinderen verhandeld aan de hoogste westerse bieder…

  • Nuke Davos januari 12, 2023 at 12:53

   “Of ingehuurd door foute horeca hier in NLD”

   Yep dezelfde Horeca gelegenheden die mijn vrouw en ik weigerden te bedienen tijdens de lockdowns, arrogant vragend naar onze QR-codes, val kapot Hoereca, hoop dat jullie Gloeiende Godver allemaal financieel kapot gaan met jullie verdomde zwartegeld.

 4. Wat een onzin weer in de commentaren over een “virus”. Kom eerst maar eens met wetenschappelijk (sic) bewijs van het bestaan daarvan.

  Ook hier werkt de propagandamachine weer eens uirstekend; stel je eens voor dat al die angstverhalen precies dat zijn: angstverhalen.

  Stel je eens voor dat de echte kwakzalvers witte jassen en stropdassen aanhebben, met “academische titels” van hier tot gunder, verkregen in een door Gates en Soros gefinancierde omgeving.

  Homo homini lupus.

 5. VanDobben januari 12, 2023 at 13:56

  Juist, maar het is vechten tegen de bierkaai, al die emoties moeten toch worden afgekoeld even tot 10 tellen en er gewoon schijt aan hebben, uiteindelijk bijt een ieder alleen in het stof, ze kunnen niet eens een pisparijtje in een brouwerij organiseren.

  • Ik geloof dat hele artikel niet, ze creëeren weer iets wat er helemaal niet is.Net als Trudeau met zijn “Dat er overal nazi’s liepen of met de zuidelijke vlag” Extra sentiment en motivatie kweken bij deugers om iedereen te controleren.

 6. Beste Mensen

  Het is niet Radicaliseren van de Jongeren
  Maarrrrr
  Van alle Criminele Regeringen van de heele wereld

  Afzetten en
  In het gevang met ze allemaal

  Dank U

 7. Oude text.
  I Will send great delusions.

  Wie de leugens
  steevast herkend (stress)
  leeft in de waarheid.

  Wie in de leugen trapt..
  (Comfort)
  Vertelde ze zelf
  waarschijnlijk ook.

  vertik het om te liegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in