De gebeurtenissen verlopen als een uurwerk. Is het u opgevallen dat alles wat nu op het wereldtoneel gebeurt – voedselschaarste, inflatie, energiecrisis, escalerende oorlog, vaccinsterfgevallen en meer – ruim van tevoren was voorspeld door Natural News, InfoWars en andere indy media? De enige mensen die verrast zijn door dit alles zijn de onwetende massa’s die geen indy media lezen. Voor degenen die dat wel doen, is dit alsof ze een Hollywood script volgen dat zich in het echte leven afspeelt, bericht Mike Adams.

Het volgende hoofdstuk van dit script ziet er als volgt uit:

 • Wijdverspreide voedselschaarste treft Europa deze winter en tot ver in 2023 en daarna.
 • Voedselschaarste treft Amerika in 2023 en houdt jaren aan door gebrek aan meststoffen.
 • Regeringen voeren prijscontroles op voedsel in. Dit leidt tot toenemende schaarste en wijdverspreide onrust onder de bevolking.
 • Regeringen voeren dan rantsoenering in als controlemiddel, waarschijnlijk met behulp van covid-19 tracking technologie en mobiele telefoon apps die opnieuw worden gebruikt om massale hongersnood door te voeren.
 • Ten slotte criminaliseren regeringen preppers en beginnen ze verhalen te verspreiden over “hamsteraars” die ervoor zorgen dat iedereen verhongert.

Met andere woorden, kijk hoe Europa Venezuela wordt, gevolgd door Amerika dat Venezuela wordt. Dit gaat interessant worden… (zie Scarcity.news voor speciale berichtgeving over voedsel- en energieschaarste)

Via StrangeSounds.org:

De V.N. voedselchef waarschuwde donderdag dat de wereld te maken heeft met “een perfect storm bovenop een perfect storm”… “Het wordt overal ter wereld een chaos”, zei uitvoerend directeur David Beasley van het Wereldvoedselprogramma in een interview met Associated Press.

“Als we deze mensen niet bereiken, krijg je hongersnood, honger, destabilisatie van landen zoals we die in 2007-2008 en 2011 niet hebben gezien, en krijg je massamigratie.”

“Als we dit niet snel aanpakken – en dan bedoel ik niet volgend jaar, maar dit jaar – heb je in 2023 een probleem met de beschikbaarheid van voedsel,” zei hij. “En dat wordt een hel.”

Wat directeur David Beasley van het VN-voedselprogramma natuurlijk niet beseft, is dat het de regeringen van de wereld zijn die dit hongersnoodprobleem hebben gecreëerd, en dat meer geld in de handen van de Verenigde Naties dit niet gaat oplossen. De VN is een kwaadaardig, mensonvriendelijk globalistisch machtskartel dat eigenlijk deel uitmaakt van het probleem. Als u de mensen van de wereld wilt voeden, moet u de regeringen uit de weg ruimen en de vrije markt de problemen met de voedseldistributie en -productie laten oplossen.

Het is tijd om uw voedsel te gaan verstoppen

Dit is waarom de podcasts van vandaag u aansporen om uw voedsel te verstoppen. Het is tijd om serieus na te denken over hoe u kunt voorkomen dat uw voedselvoorraden in beslag worden genomen of worden gestolen.

Ik heb een heel hoofdstuk hierover in het gratis te downloaden audioboek “The Global Reset Survival Guide”. U kunt het hier vinden: www.GlobalReset.news

  Wat zou het speculatieve staakt-het-vuren-voorstel van de "grote drie" van de EU kunnen inhouden?

In de podcast van vandaag (hieronder) geef ik ook een samenvatting van het verbergen van uw voedsel.

De korte versie hiervan? Als u uw voedsel in uw huis verstopt, zal het worden gevonden. Het verstoppen van voedsel in muren, deuren, rekken, meubels, zolders, enz. is een zekere manier om uw voedselvoorraden te laten ontdekken. Afhankelijk van hoe tiranniek de overheid wordt, kunt u worden gearresteerd en/of uw voedselvoorraden in beslag laten nemen.

Veel effectievere strategieën om voedsel te verstoppen zijn het buitenshuis verstoppen van voedsel. Op zijn eenvoudigst betekent dit het verstoppen van voedsel in bovengrondse structuren of voertuigen, zoals in de laadruimte van een kapotte auto, of in de hoek van een gereedschapsschuur, enz. Deze strategieën zijn ook niet erg effectief en kunnen gemakkelijk worden gevonden door het gebruik van voedselruikende honden (en alle honden zijn standaard voedselruikende honden).

De veiligste manier om uw voedsel te verbergen is het ondergronds te verstoppen in veilige, stevige, waterdichte containers die begraven zijn. Dit vereist een enorme hoeveelheid werk, maar het beschermt het voedsel tegen gemakkelijke ontdekking. Hoe meer grond u bezit, hoe meer u dit voedsel kunt verspreiden en hoe moeilijker het voor iemand te vinden of te ontdekken is.

Gebruik zwaartekracht en zware voorwerpen om uw voedsel te verbergen

Om het begraven van voedsel nog veiliger te maken, kunt u overwegen een stevige voedselcontainer te begraven en er vervolgens iets groots bovenop te zetten. Dit kan bijvoorbeeld een kapot voertuig zijn, oude landbouwwerktuigen (zoals een tractorschijf) of zelfs een wateropslagtank. Een van de beste manieren om iets veilig op te slaan is het dicht bij de oppervlakte te begraven, er wat grind op te gooien en er vervolgens een wateropslagtank op te plaatsen. Laat water opvangen vanaf een dak om de tank met water te vullen. Dit betekent dat bijna niemand de moeite zal nemen om onder de watertank te kijken, omdat ze het water eerst moeten afvoeren, waardoor een modderige puinhoop ontstaat. Dit kost tijd en moeite, en voedselconfiscatieteams hebben geen van beide.

In de podcast van vandaag noem ik ook andere (extremere) ideeën. Een paar daarvan zijn nogal goor, maar zeer effectief.

Uiteindelijk is mijn beste suggestie om dingen te bewaren die snel in voedsel kunnen worden omgezet, maar die zelf niet noodzakelijkerwijs in beslag worden genomen. U kunt bijvoorbeeld nu al beginnen met het maken van compost, het opbouwen van “zwart goud”, wat compostgrond is. Dit is een zeer waardevol goed, maar niemand zal het stelen. Gecombineerd met zakken kunstmest (die in emmers of vaten kunnen worden gedaan om hun aard te verbergen) en zaden, hebt u nu de middelen om snel voedsel te verbouwen.

Zie mijn “Goud” meme hieronder om de verschillende vormen van goud te begrijpen, waaronder zwart goud, wit goud, licht goud, blauw goud, enz. U moet deze concepten begrijpen om te kunnen overleven.

  Zaluzhny kaput - Wie is de volgende in de Oekraïense ineenstorting?

Hoe guerrilla tuinieren te beoefenen

Bij het verbouwen van voedsel tijdens hongersnood moet u de principes van guerrilla tuinieren toepassen. Dit betekent dat u geen voedsel kweekt in mooie rijen. U plant dingen in een verspreid, divers patroon dat niet op een tuin lijkt. Zo kunt u okra’s, tomaten, aardappelen, meloenen en nog veel meer verbouwen zonder dat het op een duidelijke tuin lijkt.

U kunt ook kiemen, wat plantaardige eiwitten en fytonutriënten oplevert. Alles wat u nodig hebt, zijn potten, water en kiemzaadjes. U hebt zelfs geen grond of zonlicht nodig om voedsel te laten kiemen.

Vergeet niet dat alle vormen van “goud” die uit de lucht vallen, gratis voor u zijn. Ze kunnen niet worden beperkt of belast door de overheid. U betaalt geen belasting om uw eigen voedsel te verbouwen, regenwater op te vangen of uw eigen elektriciteit op te wekken via zonnepanelen. Deze overvloedige hulpbronnen worden geleverd door Moeder Natuur en zijn geschenken aan de mensheid. U moet leren gebruik te maken van deze natuurlijke, gratis hulpbronnen die overheden niet kunnen controleren:

 • Regenwatertanks gebruiken om regenwater op te vangen
 • Gebruik zonnepanelen om energie uit zonlicht op te vangen die uw elektronica of reserve-energie kan aandrijven.
 • Plant tuinen om CO2 te benutten en om te zetten in voedsel (wie heeft voedselbonnen nodig als CO2 en zonlicht gratis zijn?)
 • Kweek bomen die CO2 omzetten in warmte in de vorm van hout, en gebruik een houtkachel voor warmte.

Bekijk de volgende meme die ik heb gemaakt om dit krachtige concept uit te leggen:

Verstop uw voedsel in het onkruid

Het is onwaarschijnlijk dat regeringen hele boerderijen in beslag nemen. Het is veel waarschijnlijker dat ze verwerkt voedsel met een lange houdbaarheid in beslag nemen, zoals ingeblikt voedsel en voedsel in dozen. Als uw voedsel meer op onkruid lijkt, zal het waarschijnlijk niet in beslag worden genomen. Wanneer u okra, tomaten of andere groenten kweekt, probeer er dan niet voor te zorgen dat het er netjes en georganiseerd uitziet. Laat het meer lijken op een plaag van onkruid. Laat het voedsel zich verstoppen achter vele bladeren, waarbij alleen u weet welke voedselschatten zich onder de lagen gebladerte bevinden.

Schurken met laarzen die voedsel in beslag nemen weten niet hoe echt voedsel eruit ziet. Zij leven op bewerkt afvalvoedsel en zullen sterven aan kanker, hartkwalen of mRNA-“vaccin”-injecties. Ze zullen zich waarschijnlijk niet storen aan uw tuin of uw emmers stikstofmest. Ze zijn op zoek naar diepvriespizza’s, Pop-Tarts en pakken instant aardappelenmeel.

Zorg er ook voor dat uw tuin- en landbouwbedrijf er armoedig en rommelig uitziet. Laat wat rommel rondslingeren. Zorg voor een “vervallen” uiterlijk waar mogelijk. Hoe meer u er arm, blut en uitgehongerd uitziet, hoe gemakkelijker u door de scenario’s van voedselconfiscatie en massahonger heen komt, omdat u dan “erbij hoort”.

  Het Westen dreigt Afrikaanse landen secundaire sancties op te leggen wegens Russische olie

Koop te grote tweedehands kleren en wat make-up om er ziekelijk uit te zien

Ga ten slotte naar een tweedehandswinkel en koop te grote kleding. Zodra de hongersnood toeslaat, zal iedereen krimpen en zullen hun broeken niet meer passen. U moet er hetzelfde uitzien, ook al lijdt u geen honger, dus koop wat oude, bijna versleten kleren die een paar maten te groot zijn. Hoe meer versleten deze kledingstukken, hoe beter. Vandaar de noodzaak om ze tweedehands te kopen.

Schaf wat make-up aan, zodat u, als u naar een of andere openbare spoedvergadering moet, wat duisternis onder uw ogen of onder uw jukbeenderen kunt aanbrengen om eruit te zien alsof u ziek en/of uitgehongerd bent. Als u er te goed gevoed, rozig en energiek uitziet, zal er argwaan over u ontstaan en kunt u het doelwit worden van de uitgehongerde menigte die u de schuld zal geven van hun gebrek aan paraatheid. Wees altijd bereid om er verarmd en ziek uit te zien, en zorg ervoor dat u in staat bent om uw eigendom er vervallen en zelfs geplunderd uit te laten zien.

Sommige deskundigen hebben me verteld dat het een goed idee is om genoeg spuitverf aan te schaffen om donkere vlekken boven de ramen van uw huis te schilderen, zodat het lijkt alsof het is uitgebrand. Afhankelijk van hoe slecht het gaat, kunt u uw huis er laten uitzien alsof het al geplunderd is (verscheurde matras op het gazon, een paar ingeslagen ramen, enz.) en in brand gestoken (geschilderd zodat het lijkt alsof er vuur uit de ramen kwam). Afhankelijk van hoe ver u wilt gaan, en hoe wanhopig de situatie wordt, kunt u de waarde overwegen van een oude sloopauto op uw oprit die volledig is uitgebrand. Deze voertuigen zijn voor niets verkrijgbaar bij sloperijen. Zij zullen u dankbaar zijn dat u ze wegbrengt. (De rommel van de een is de schat van de ander…)

U denkt misschien dat dit extreme maatregelen zijn. Laat dit dan uw aanwijzing zijn dat u zich nog niet ten volle realiseert hoe slecht het gaat worden. Wie wil overleven, bereidt zich met al deze tactieken en meer voor. U moet ook een expert worden in “no-tech” prepping, wat ik onthul in mijn gratis te downloaden audioboek, “Resilient Prepping” op www.ResilientPrepping.com.

Krijg meer details en de kritieke nieuwsberichten van vandaag in de Situation Update podcast:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De mensen denken niet hard genoeg na over wat een kernoorlog is en wat die zou betekenenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom sluit België kerncentrales midden in een energiecrisis en een naderende winter zonder gas?
Volgend artikelOorlogstrommels slaan luider, Wereldoorlog III komt steeds dichterbij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. Leer onkruid te kennen wat eetbaar is en op facebook heb je pagina’s waar je kan leren uit het wild te eten heel het jaar door. BV beukenhegen die bladeren zijn eetbaar en kan je nu al plukken en drogen (pluk ze niet geheel kaal ivm dat dan de plant sterft en je de jaar erop er niks aan hebt. Ook de bladeren van de Druivenplant is goed te eten en het groeit als een gek en laat deze dan over de grond kruipen en het is super gezond. Wat ik hier mis word mee MAGER!! Bij de dikkertjes valt er eten te halen. Ik heb toeval de pech hoe minder ik eet juist dik word ivm dat mijn schildklier dan op nood slaat en het vet gaat vast houden en de dietste gaf me toen de raad juist meer te eten en na veel buikpijn ect toen werd ik na een poosje 10 kilo lichter. Met andere woorden; niet bij alle dikkertjes de kop in gaan slaan.

  • Oeps had er over hene gelezen en staat er wel bij dat je mee mager moet worden en dat raad ik echt ieder aan. Laat er ook op lijken dat je geen zeep in huis hebt. Na je gewassen te hebben haal je je nagels bv door het zand en evt je gewassen kleren. Met 100 gram handzeep en die gerasp te hebben en gekookt heb je 4 liter wasmiddel voor je kleding. En 100 gram handzeep is makkelijker te verstoppen dan 4 liter wasmiddel.

  • Ik heb beide boeken van Yvette van Boven net aangeschaft over wild eten. Van Boven in t Wild. Heeft ze perfect getimed! Zelf ben ik al va vorig jaar voorraad aan t aanleggen, omdat het nog betaalbaar was. En vooral ook aan het leren zelf mn voedsel te verbouwen en al een behoorlijke zadencollectie aangelegd.

   • @ flashyflasch.
    Ik heb van Boven’s aanbevelingen opgevolgd (wild eten) , ik heb m´n kelder vól met hazen, één wild zwijn, één achterstuk van een reegeit en drie verwilderde konijnen.
    Hoe lang zou ik hiervan kunnen “genieten”, denkt u ?

    • Zo lang als dat niemand het van je komt afpakken. Zo lang als je voer voor deze dieren hebt, zo lang als je de energie/brandstof hebt om ze te koken/bereiden, of koel te houden voor bewaren, of genoeg zout om het vlees te conserveren, enz., enz.

 2. Onze oma zei vroeger na de oorlog tegen der kinderen toen ze ouder waren. Zorg er altijd voor dat je genoeg zeep en kaarsen en lucifers in huis hebt en veel stof. (met stof kan je je kleren repareren en als je deze in lappen wikkelt heb je evrband mijn moeder had altijd lappen stof gestreken en goed verpakt als verband in huis. Door te strijken ontsmet je deze.
  Nu kan je er aan toevoegen groente zaad en kennis van onkruid en WATER!

  • Tomaten plukken als ze nog niet volledig rijp zijn, apart inpakken in krantenpapier, en op zolder bewaren. Af en toe controleren op overrijp. Gaat mee tot februari mininmum.
   Appels los in bak op zolder.

   • Wijlen mijn moeders huis is me afgepakt door mijn vader. Omdat hij zijn kinderen haat heeft hij ze uit zijn leven getreiterd. Heb ik het huis op moeten geven. Gas afsluiten, de boel vernielen, in je spullen zitten, alles onder de verf smeren, mijn bloementuinen vertrappen enz. kon er niet meer tegen.
    Net nu ik mama’s huis nodig heb in de komende slechte tijd. Heeft papa zijn vriendin en haar dochter en kleinkind in de spullen van mijn oma, moeder en mij geplant. Daar had ik houten appelstellingen, weckpotten, waterputten en fruitbomen, een kleine weide erbij. In mijn moeders huis had ik me altijd kunnen redden maar nu kan ik er niet meer bij komen.
    Een goede raad van wijlen mijn moeder: zorg dat je altijd een baal witte rijst in huis hebt. Het kookwater van witte rijst helpt tegen ernstige diarree. Diarree heb je al gauw in slechte tijden. Zout met suiker helpt ook goed.
    Misschien is het ook handig om Norit in te slaan?

    • Norrit is het merk. Actieve houtskool kun je overal krijgen. Veel supplementen haal ik via Amazon.de omdat het in Duitsland stukken goedkoper is en van betrouwbare kwaliteit.

  • @ Reneetje.
   Wat zegt u nou weer ? Een mini-ijstijd ? Terwijl de opwarming van de aarde nog niet eens goed begonnen is ?
   Welke kleding moet ik nu eigenlijk aantrekken ? Loop ik met een ijsmuts op m’n hoofd in de brandende zon, of ik zit in m’n allerkortste broekje op een sleetje om vanaf een sneeuwberg te rossen.
   Ik weet ’t allemaal niet meer hoor, ik ga maar in winterslaap en aansluitend dan de zomerslaap, ik word stapelgek van die “voorspellingen”, en dan komt U óók nog met een ijstijd !!!!

 3. Of je kunt je organiseren. Lokale politie is niet altijd happig op het opvolgen van bevelen uit Washington. En lokale milities met veteranen kunnen vaak rekenen op de steun van bevolking en politie.
  Het inzetten van het leger zal leiden tot een directe burgeroorlog omdat veel militairen er helemaal niet van gediend zijn om de eigen bevolking te beroven of ye beschieten.

 4. Ach deze raadgevingen zijn wel gericht aan sterke jongere mensen onder ons want wat doe je als oudere persoon tegen dit alles want bij die zogenaamde corona leugens had ik het zelf in de hand om daar niet in mee te gaan ook al lachten ze mij achter mijn rug wel uit. Nu is echter de situatie veel en veel erger geworden en heb je geen vrije keuze meer in dit alles. Ik wordt er echt moedeloos van

  • Ik ben ook op leeftijd en ik raad je aan om je verdiepen in wild plukken en probeer zoveel mogelijk te genieten van het leven. Je hoeft niet sterk te zijn als je kennis hebt en die kan delen kan je voor vele waardevol zijn.

   • Samen gaan wonen in groep die de taken van waken, rusten, werken, slapen, etc. kan delen. Dit zal wel heel wat aanpassing vereisen…

 5. Als de wereld zou worden zoals boven geschetst dan houdt het voor mij op. Geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om maar een dag in zo’n inferno te gaan leven. En als je dat plaan nu al hebt is er geen moment meer dat je er bang voor bent. Is sowieso fout. Wat ik overigens nog wel kwijt wil is dat ik vind dat Frontnieuws altijd graag meedoet aan angstzaaien. Misschien is het de bedoeling, misschien niet, maar ik krijg altijd een heel naar gevoel bij al die donkere foto’s. Precies zoals de duistere films ingekleurd (of juist niet) worden. Doom and gloom. En na dit artikel haak ik ook definitief af. Sorry.

  • Klop want de tweede wereld is ook nooit geweest en Hitler heeft ook nooit bestaan en Rutte is een stripfiguur en van de corona spuit ga je dansen en vandaag is het zonnig en wordt 36 graden warm ook de planeet is plat en de energie kosten vallen echt wel mee dus laten wij geloven in Frank hij is zeer positief o ja hij gaat ook niet dood want dat heeft Rutte en Hugo gezegd , daaag Frank

    • Dank je wel voor je positieve reactie blijf positief en geloven in Rutte en wil je naar buiten gaan ,vervang vandaag je regenpak voor een helm er kan zomaar een tak op je kop komen, niet dat het veel schade aan je kan toebrengen.

  • Frank, als je er een einde aan wilt maken doe dan graag wel iets nuttigs met die oplossing. Neem aub een paar van de daders van deze ellende mee naar gene zijde. Dank!

 6. Rutte met zijn links tuig heeft besloten dat er afscheid genomen moet worden met al die lozers alleen mensen die binnen hun structuur vallen mogen nog even blijven, maar uiteindelijk zullen wij van 7 miljard mensen moeten verdwijnen en dat kan makkelijk want de schaapjes zijn al geteld, gelukkig.

 7. ik wacht het maar rustig af.ik heb geen zin om in die tijd zo te leven.als je dit hier boven zo allemaal leest dan kan je beter weg wezen.lees even wat je moet begraven haha een voorraad tank?je hebt wel een week graven om die de grond in te krijgen.

  • Precies Julia, ik zie me echt niet de hele voorraad die op zolder staat weer naar beneden te sjouwen. Bovendien hou ik geen tuin meer over. Dan maar naar de volgende dimensie, ha, ha,.

 8. Hamsteren??
  Crimineel voor enkele rollen wc-papier en bloem en rijst?
  Maar regeringen en multinationals die alles van voeding tot hardware, stokeren om de markt te manipuleren…
  Wie is de crimineel?

 9. wie gaat er onze voedsel vooraad stelen ???
  waarom dat verbergen als u er met niemand over spreekt.
  indien iemand mij wil beroven van mijn voedsel dan ben ik er nog met alle gevolgen vandien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in