Kristina Zhuk en haar dochter, de 10 maanden oude Kira, vermoord door het Oekraïense regime.

In het “collectieve Westen” regeert de hypocrisie, onlangs nog met betrekking tot het ICC en de “ontvoerde” kinderen van Oekraïne.

In Amerika heeft de schurftige neocon en oorlogszuchtige propagandist Max Boot zich uitgesproken over het zinloze en onuitvoerbare besluit om president Poetin te arresteren. Het argument van Boot is een waanidee, maar neocons gedijen op leugens en waanideeën, schrijft Kurt Nimmo.

Propaganda, puur en simpel. Boot is medeplichtig aan massamoord, omdat hij heeft gepleit voor de invasie van Irak, de slachting van meer dan een miljoen Irakezen en de vernietiging van hun land.

Het hypocriete ICC nam niet de moeite om Poetins vermeende ontvoering van Oekraïense kinderen te vergelijken met een georganiseerde massale ontvoering van Vietnamese kinderen. Het kreeg de naam “Operatie Babylift“, op bevel van de toenmalige president Ford, en werd uitgevoerd aan het einde van de Vietnamoorlog toen de Amerikaanse regering evacueerde na de oorlog te hebben verloren.

De zonder toestemming ontvoerde Vietnamese kinderen werden omschreven als “weeskinderen”, hoewel velen ouders en familieleden hadden die werden achtergelaten. 3.300 kinderen, omschreven als “zuigelingen” (velen waren oudere kinderen), werden verdeeld over gezinnen in Amerika, Australië, West-Duitsland en Frankrijk.

De “redding” van deze kinderen was een georganiseerde ontvoering pur sang, maar in het land van geheugenverlies weten miljoenen Amerikanen er niets van (of, wat dat betreft, van de Vietnamoorlog zelf en de brute vernietiging van Zuidoost-Azië).

  Natuurlijk willen ze dat

In 1975 werd in San Francisco een collectieve rechtszaak aangespannen namens de ontvoerde kinderen.

“De aanklacht strekt ertoe de adoptieprocedure te verbieden totdat is vastgesteld dat de ouders of geschikte familieleden in Vietnam hebben ingestemd met hun adoptie of dat deze ouders of familieleden niet kunnen worden gevonden”, aldus The Adoption History Project. “De aanklacht stelde dat verscheidene van de Vietnamese weeskinderen die naar de Verenigde Staten waren gebracht in het kader van Operatie Babylift verklaarden dat zij geen wezen waren en dat zij naar Vietnam wilden terugkeren.”

Een verklaring die op 4 april 1975 werd uitgegeven door “professoren in ethiek en religie” wees erop dat veel “van de kinderen geen wezen zijn; hun ouders of familieleden zijn misschien nog in leven, hoewel ontheemd, in Vietnam… De Vietnamese kinderen zouden in Vietnam mogen blijven waar ze thuishoren.”

De operatie werd gevierd door de bedrijfsmedia en “Hollywood’s celebrity elite… [en, als propaganda evenement] genereerde een spektakel van viering en benadrukte dat de baby’s meer waren dan gewone weeskinderen,” schrijft US History Scene.

De onkritische aanvaarding van de Vietnam-oorlogswezen duurde niet lang. Een verscheidenheid aan Amerikaanse stemmen, gaande van kinderpsychologen tot nieuwsverslaggevers en toevallige waarnemers, begon zich al snel af te vragen of de evacuatie wel het beste was voor de kinderen. Deze bezorgdheid volgde op de kritiek op de Amerikaanse motivatie voor de evacuatie. Veel van deze controverse begon toen de onduidelijke weesstatus van sommige kinderen aan het licht kwam. De regering van Zuid-Vietnam stond met tegenzin toe dat zoveel kinderen het land verlieten, maar alleen op voorwaarde dat degenen die vertrokken al in het adoptieproces zouden zitten. Vrijwilligers die de kinderen verwerkten, ontdekten dat ze niet allemaal in deze categorie van wees pasten. In de verwerkingscentra vertelden sommige kinderen de vrijwilligers dat ze geen wees waren en dat ze familie hadden in Vietnam.

Natuurlijk is Operatie Babylift vandaag de dag allemaal vergeten. Het zou contraproductief zijn voor de propaganda-aanval van de VS en het ICC, niet gericht op het welzijn van kinderen, maar eerder als een grof “informatief” apparaat om de opinie verder te keren tegen Rusland’s SMO om Oekraïne te denazificeren en ontwapenen en bovendien te voorkomen dat de NAVO de Russische nationale veiligheid ondermijnt.

  2024: Op weg naar de Europese revolutie!

Ten slotte kan ik me niet herinneren dat het ICC het regime in Kiev na de staatsgreep heeft veroordeeld voor zijn wrede bombardementen van meer dan acht jaar op de Donbas. Tussen april 2014 en april 2021 heeft het door de VS gesteunde Kievse regime in de Donbas 152 kinderen vermoord en 146 kinderen gewond. De tragedie wordt onderstreept door een foto van “de dood van de 23-jarige Kristina Zhuk en haar dochter, de 10 maanden oude Kira, (de afbeelding bovenaan) tijdens het bombardement op het publieke plein in Horlivka,” schrijft Daria Platonova voor Strife.

Natuurlijk wordt niets van dit alles, inclusief de genocidale moord op volwassenen in Donbas door Rusland-hatende neo-nazistische misantropen (met door de VS geleverde artillerie), behandeld door de criminele oorlogspropaganda van de bedrijfsmedia. Sputnik International publiceerde dit artikel over de moord op onschuldigen. Als het überhaupt al werd opgemerkt in het “collectieve Westen”, werd het ongetwijfeld genegeerd.

Uireindelijk moedigen degenen die op sociale media berichten plaatsen om de autoritaire Zelensky en zijn misdadigers te steunen, genocidale monsters aan die niet alleen moeders, maar ook hun baby’s martelen, verkrachten, vermoorden en levend verbranden.

Gelukkig heeft Poetin duizenden kinderen, en ook volwassen vluchtelingen, gered van het soort moedwillige en willekeurige moord waarvan “de Madonna van Gorlovka”, Kristina Zhuk, en haar kind het slachtoffer zijn geworden.

Eenvoudig gezegd: als u Oekraïne steunt, steunt u de moord op baby’s.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De crisis in Oekraïne gaat niet over Oekraïne. Het gaat over DuitslandVolg Frontnieuws op Telegram

  Kennedy-syndroom: Macron vreest dat hij net als JFK kan worden vermoord

Lees meer over:

Vorig artikelWesterse propagandisten hebben moeite de tactische situatie in Bakhmut te lezen
Volgend artikelWe gaan de reaguurders fileren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. wat zijn de Europeaanse en Amerikanen en Engelse regeringen toch een lafaards ze zijn noch minder dan ratten wat een randdebielen zeg

 2. Dat het tuig in Den haag waar ze schurk zelenski met een staande ovatie en luid applaus ontvingen zich dood schaamt
  Alleen FvD deed niet mee aan deze walgelijke vertoning.

  • Het enige postieve aan al deze ellende, is dat er heel duidelijk wordt wie in welk team zit. Team overheid/crisis/activisten/blinde volgers OF team mensheid… dat zijn de twee smaken.

   • Mmmm, estimado “Sín Nombre” … tengo mis dudas.

    Lo sque dice Karel Van Wolferen (en 9FN) sobre BBB es “de spijker op de kop” y la peke Primera Dama de Italia, la Melonera no me parece una chica de la Derecha Constructiva.

    Para mi, mas a un topo.

    Atentanete

    DDC

  • Het enige postieve aan al deze ellende, is dat er heel duidelijk wordt wie in welk team zit. Team overheid/activisten/blinde volgers OF team mensheid… dat zijn de twee smaken.

 3. De VS zijn barbaren cowboys met geweer thuis zit in genes ze zijn gek voor de corrupte capitalisme. Hebben zij de kinderen en familie uit Vietnam vergoed niet natuurlijk niet ze zijn criminele de VS voor zijn imperialisme om te plunderen.

 4. Mijn maag draait zich om bij het zien van bovenstaande foto.
  Rusland probeert levens te redden die de oekie nazies willen vernietigen.
  Wie is hier nu de boosdoener?
  En het lijkt erop dat die Max Boot boos is op Poetin omdat zijn “speeltjes” hem voor zijn neus worden afgenomen. Zo denk ik over die Max; een maximum pervert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in