gencat cat / Wikimedia / (CC0 1.0 DEED)

Wie hier gelooft nog steeds dat covid een echte virale pandemie was? Of zelfs een epidemie? Welkom! We oordelen niet! Eigenlijk wel – je bent een idioot als je na 4 jaar van deze poppenkast nog steeds gelooft dat het een epidemie was. De gegevens zijn duidelijk dat er geen was, de Amerikaanse regering/Trump kondigde een “noodtoestand voor de volksgezondheid” aan op basis van ongeveer 40 gevallen in China zonder enig significant bewijs van echte ziekte of economische impact. Gouverneurs van staten kondigden noodsituaties voor de volksgezondheid aan op basis van niets. In Ohio waren het 3 “covid”-gevallen die de basis werden om de hele staat in lockdown te gooien. Dit komt omdat het afkondigen van een noodtoestand voor de volksgezondheid volgens de wet geen bewijs vereist dat er sprake is van een noodtoestand. De mening van een ongekozen bureaucraat is alles wat nodig is, schrijft Sasha Latypova.

De VS-regering zorgde vervolgens voor massale financiering om “covid”-gevallen met een valse PCR te bestempelen en mensen in ziekenhuizen te vermoorden met remdesivir+vent protocollen terwijl vroegtijdige effectieve behandeling werd geweigerd, evenals valse PCR-toeschrijvingen die covid-oorzaken aan van alles toeschreven, inclusief sterfgevallen door motorvoertuigen en moorden met vuurwapens.

Coquin de Chien John Beaudoin is een geweldige bron om meer te weten te komen over dit fraude- en moordgebeuren dat als “pandemie” wordt bestempeld, en als je je nog niet op zijn stack hebt geabonneerd, raad ik je aan dat te doen.

Pandemieën bestaan helemaal niet. Ze zijn niet mogelijk in de natuur. Als ze mogelijk waren geweest, zouden we hier niet zijn. Op dit punt wordt me gevraagd – maar de pest! De pokken! De cholera! Het antwoord is: dit zijn ziekten die te maken hebben met gebrek aan sanitaire voorzieningen, overbevolking, ratten- en vlooienplagen, menselijke en dierlijke uitwerpselen die het drinkwater vervuilen. Zodra deze problemen zijn aangepakt, bestaan er geen epidemieën meer. En deze ziekten hebben sowieso nooit wereldwijde pandemieën veroorzaakt. De “Spaanse griep” was ook een neppandemie, een verhaal dat waarschijnlijk tientallen jaren later is gefabriceerd.

Pandemieën zijn ook niet mogelijk via “wetenschap” en wat “gain-of-function” onderzoek wordt genoemd, wat meestal neerkomt op belachelijke pogingen tot software-enabled tovenarij, het maken van soepen van chemicaliën gemengd met letterlijk stront, zoals ik in mijn vorige artikel heb besproken. Ja, giftige chemicaliën en troep kunnen vergiftiging veroorzaken, maar dit verspreidt zich niet vanzelf. Natuurlijk zouden deze laboratoria gesloten moeten worden als geldverspilling en een lokaal gevaar voor de gezondheid (vooral voor degenen die er werken).

  Britse moeder van 6 kinderen kan niet meer praten na tweede dosis COVID-19 vaccin

Met grote dank aan Meryl Nass voor het wijzen op dit belangrijke stuk van de gegevens gepubliceerd door de Lancet:

Lees meer van – Meryl Nass

Ik denk dat de Lancet het tegenovergestelde probeerde te zeggen van wat ze in werkelijkheid zeiden. Het artikel identificeerde 51 enge “lekken” van pathogenen uit laboratoria wereldwijd (voornamelijk in Noord-Amerika en China). Daarnaast verzamelt het CDC rapporten van ongeveer 200 van deze “ontsnappingen” per jaar in de VS (dus het artikel van Lancet is een ernstige onderschatting van deze potentieel apocalyptische gebeurtenissen). Zoveel gevaarlijke lekken van gevaarlijke ziekteverwekkers per jaar! We zouden toch elke week catastrofes moeten hebben die de wereld beëindigen?

Lancet zegt dat het niet tot zoiets heeft geleid… Er waren 8 doden (erg en tragisch, en bij laboratoriummedewerkers zelf), en veel “blootstellingen” (denkbeeldig concept in de volksgezondheid om te rechtvaardigen dat politieke dissidenten en andere willekeurige mensen in quarantaine kampen worden gegooid). Er was een incident in China waarbij 10.000 mensen een bacteriële infectie opliepen. Oké, dat is ook erg, maar ging China in lockdown? Hebben Europa en de VS alle vluchten vanuit China gesloten? Hoe komt het dat bij zo’n grote “uitbraak” niets door de lucht reisde en de halve wereld doodde? Ik bedoel met de idioterie, de hele wereld ging ging in lockdown na 40 gevallen of zo!

Waarom, met schijnbaar veel mogelijkheden voor laboratoriumlekken, gebeuren pandemieën alleen op bevel van de WHO? En pas nadat alle belangrijke landen die pandemieën talloze keren hebben geoefend in simulatieoefeningen?

Alle pandemieën tot nu toe zijn vervalst door de militair-industriële globalistische cabal (met talloze bewuste en onbewuste deelnemers):

Sorry, RFK Jr., ondanks je wens om een middenweg te lijken kiezen door een leugen op te nemen in een verklaring die voor het grootste deel waarheidsgetrouw is, werd de covid “pandemie” ook vervalst, met hetzelfde basisscript, dezelfde acteurs en dezelfde financiering. (Zie video hier)

Wat is het pandemie-script?

Laten we het uit de mond van het paard horen. Hier is een DOD showman James Giordano. Hij is geen echte wetenschapper, zijn werk bestaat uit het spinnen van clickbait wetenschappelijke propaganda. In deze lezing legt hij in een video uit 2017 “Neurotechnology in National Defense” uit hoe je in vier eenvoudige stappen pandemieën kunt faken:

  Minister van volksgezondheid van de deelstaat Victoria: 95 procent van de gehospitaliseerde covid-patiënten is gevaccineerd

Stap 1: Vergiftig een paar mensen op een paar geografische locaties (“sentinel cases”) met een medicijn (chemisch gif of bio-toxine) dat “zeer morbide” effecten op het centrale zenuwstelsel (CZS) veroorzaakt . [Ik zei toch dat “covid” een synthetisch gif was?]

Stap 2: Doe alsof het “een insect, een virus gemodificeerd met CRISPR Cas9” is (wat James hier bedoelt is – “oeps, vergeet wat ik je net 45 seconden geleden vertelde over een DRUG. Ik bedoel echt een bio-engineered GOF virus!!!”)

Stap 3: Gebruik het “ECHTE VIRUS” – het internet! Verspreid via social media dat iedereen besmet is met een “zeer dodelijke ziekteverwekker” die “asymptomatische, prodromale effecten” heeft – angst, slapeloosheid en zorgen. Als je je zorgen maakt – dat zijn de tekenen dat je een “dodelijke asymptomatische infectie” hebt. M-kay. Dat betekent dat een paar ontoereikende studenten in een garage ergens het biowapen hebben losgelaten. Of het is “gelekt” uit de BSL4 faciliteit in Wuhan (dat klinkt enger, nietwaar?), en het heeft jou helemaal in Iowa bereikt. Geloof het!!!

Stap 4: Alle hypochonders en “ongeruste zieken” rennen naar hun artsen en overspoelen de Eerste Hulp van de ziekenhuizen, joepie! Nu kunnen we ze pakken met het nep PCR-remdesivir-ventilator protocol! en het “covid” noemen!

PS. Speel voor extra plezier een spel van verwarrende berichten en ontkenning met CDC. Verklaart dit Fauci’s flip-flop over maskers vroeg in 2020 – zeker weten!

Er is een “stap 0” nodig om dit plan echt te laten slagen – dat is het voortdurend hersenspoelen van de massa, waarbij hun hersenen worden geprogrammeerd om op een voorspelbare manier te reageren op een aantal belangrijke trigger-woorden.

Laten we nu luisteren naar de veldwerker, de echte beoefenaar. Hier is de beroemde Indiana Jones genaamd Michael Callahan, de CIA-agent met een dekmantel van “infectieziektedokter” die zijn werk heel duidelijk uitlegt. Het is zijn taak om voorspellingen te doen over welke virussen met pandemische potentie “onvermijdelijk zullen opduiken” (knipoog knipoog) en er dan vrijwel onmiddellijk “vaccins” voor te maken. Ik denk dat het duidelijk is dat hij ook geen echte wetenschapper is, maar een soort “profeet”.

In een gerelateerde post besprak ik een andere cabal thespian wiens amplua ook inhoudt dat hij zich voordoet als een infectieziekte arts – Col Matt Hepburn, die de menigte evangeliseert op TED:

  "Deskundige", roept op tot het ontzeggen van levensreddende ziekenhuisbehandeling aan ongevaccineerde mensen

“Voorbereid zijn op pandemieën” – een beschermingszwendel van de overheid
SASHA LATYPOVA – 15 FEBRUARI 2023

Maak kennis met kolonel Matt Hepburn, die in 2020 leiding geeft aan een project voor het Ministerie van Defensie dat Enabling Technologies heet. Enabling Technologies ontwikkelt snel nieuwe vaccins en behandelingen tegen toekomstige (!) infectieziekten. Matt kan de toekomst voorspellen en u ertegen “beschermen”. – Lees volledig verhaal

Deze oplichterij is zo winstgevend dat ze moe worden van het bedenken van namen voor hun nep “nieuwe virussen” en nep pandemieën en gewoon overstappen op “Ziekte X” hier en hier. Oh, en kijk eens aan – een nieuw wetsvoorstel in het Congres:

Ik ben het ook beu om te herhalen hoe volslagen dom het is om virale pandemieën te “voorspellen”, vooral van “onbekende maar dodelijke aard”, dus verwijs ik je naar dit goede artikel waarin deze onzin wordt uitgelegd.

Mijn eigen inschatting van wat Ziekte X betekent – de cabal heeft en is van plan om door te gaan met het gebruik van chemische, biologische, radiologische en nucleaire wapens (ja, CBRN wapens, allemaal) op bevolkingen in toenemende schaal en variëteit. Dit zijn internationaal verboden activiteiten waar de criminelen in de Amerikaanse regering en andere regeringen zich mee bezighouden door ze om te dopen tot “gezondheidsevenementen” en “paraatheid”. Is dit gevaarlijk? Ja, net als elke terroristische daad. Maar we kunnen echt voorbereid zijn op hun “paraatheid” door hun valse angstverhalen over muterende onzichtbare zelfverspreidende bullshit te ontkrachten, en alert te blijven, gezond verstand te gebruiken, niet te vertrouwen op hun moorddadige “gezondheidszorg” en elkaar te helpen. – Lees meer

Sasha zegt “Ik kon geen professioneel kunstenaar worden, dus werd ik een R&D-manager voor farmaceutische en medische apparatuur. Als je geïnteresseerd bent in mijn kunst, bezoek dan sashalatypova.com“.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Onthulling: Alleen de “gevaccineerden” stierven tijdens de Spaanse griep van 1918Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPostgenderisme: De weg naar de transhumanistische technocratie
Volgend artikelBrandpunten voor oorlog!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Ruim 25 jaar geleden schreef ik al dat het westen compleet failliet is en dat ze een oorlog zullen starten met Rusland.

  Het westen heeft afleiding nodig om het faillissement om te zetten in een nieuw giftig geldsysteem….. de CBDC.

  Covid, demonstraties, woke, CO2, klimaat, oorlogen, verkiezingen etc etc zijn allemaal afleidingen …. allemaal gefinancierd door de banken om hen de tijd tegen om de CBDC in stelling te brengen en zoveel chaos te creëren dat mensen de CBDC en een basisinkomen zullen gaan accepteren.

  Ik ben al vele jaren geleden vertrokken naar het buitenland samen met het enige echte geld en dat is goud en zilver.
  Vraag je eens af waarom ze er alles aan doen om via RTL-Z om goud in slecht daglicht te plaatsen terwijl Centrale Banken wereldwijd nog nooit zoveel goud hebben ingekocht.

  • Patriot, er is meer aan de hand dan alleen het nieuwe giftige geldsysteem. Er wordt ook heel hard gewerkt aan het kunnen beheersen van het bewustzijn en het veranderen van de mens in een controleerbare creatuur. Welk buitenland zit je, en hoe bevalt het daar?

   • Ik zit ergens in Hongarije en daar ga ik nooit meer weg.
    Geweldig land waar nog normen en waarden zijn en geen vluchtelingen . En geen euro 😉

    En met een geweldig klimaat, alweer 2 dagen in mijn T-shirt buiten kunnen werken. Hier staat de klok nog 50 jaar terug op positieve manier.

 2. Je hoeft maar naar dat rotsmoel van die glibberige rel-nicht van een Jetten te kijken om te weten dat je maken hebt met een héél vies en gemeen homohuftertje.

  En je hoeft mij hier niet voor homohater weg te zetten. De ex van mijn partner kwam na vijftien jaar huwelijk uit de kast. Partner wilde hem niet als een baksteen laten vallen. Hij is peet-oom van onze kinderen…….en net zo welkom als iedereen met goede intenties.

  De Jettens zijn de ratten van de homo-scene…….en verdomd giftige ratten.
  Die gore hypocrisie van dat soort is om te kotsen. Ik heb drie maanden van mijn leven in dat Minerva Leiden doorgebracht, en die voornoemde gore hypocrisie is gesausd in een op niets berustende arrogantie.

  God, wat geilden ze op derlui machtsspelletjes.

  Op mij maken ze dezelfde indruk indruk als de vette rat die ik gisteren bij een pompstation in de vuilnisbak zag verdwijnen.

  Dat WEF is voor mij die vuilnisbak. Die rat de daartoe behorende bevolking.

  Leven is leven wat leven zoekt, dus ook al walg ik van die rat in die vuilnisbak…….zo lang het een enkeling is laat ik hem met rust. Maar in mijn achterhoofd weet ik ook dat het soort zichzelf als een razende kan voortplanten.

  Dat is ook gebeurd in dat politieke wereldje.

  Als je met een rattenplaag zit zul je moeten ingrijpen. Dat heb ik gedaan met de verkrachters van mijn jongste dochter…….die het helemaal niet erg vinden om dat kind daarna ook nog eens verslaafd te maken. De schade was groot. Héél groot.
  Soms moét je ingrijpen, dus deed ik dat…….maar ik vrees dat die rattenplaag proporties heeft aangenomen die zwaar worden onderschat. Dat tuig uit de achterbuurten van Afrika wat hier in grote getale naar toe wordt gehaald door dat tuig uit die politieke rattenkelder in den Haag is van hetzelfde laken een pak.

  Hoe pak je een uit de hand gelopen rattenplaag aan? In mijn eentje kan ik het niet, en bovendien heb ik mijn handen voorlopig nog wel even vol aan de zorg voor dat kind. ( En ja …..het komt wel goed met haar )

  Ik haat geweld……..dus ook dat vileine ondergraven van alles wat de moeite waard in dit leven……..want het is zo láf……..zo smérig.

  Ik kan alleen maar hopen op een betere wereld in dit stadium………maar soms verlang ik naar een ouderwetse degelijke kalashnikov.

  Dit moét stoppen.

 3. Het was vond ik een pandemie van waanzin…
  Ben ik ook van teruggekomen…En het is ook geen psychose door allerlei stress zoals Desmet ons wil wijsmaken…De mens is in alle tijden in oorlog zowel als in vrede kortzichtig dom en gestoord en wil geloven en volgen, ongeacht de inhoud van wat gevolgd wordt. Het is in alle tijden maar een superkleine minderheid die wil/durft twijfelen, bevragen, uitzoeken, bewijzen, waarheidsvinding gericht is en gevoel voor rechtvaardigheid en eerlijkheid heeft en waardeert…

 4. het enige waar ik sinds kort enorme aandacht aan schenk is het proberen gezonder te eten!
  En vooral te bewegen, dit zonder een GSM of gps horloge.
  Ik bereid me voor op een vlucht naar een veiliger land, ik denk daar waar de zogenaamde vluchtelingen zonder papieren vandaan komen is het veiliger!
  Daar zitten de brave mensen namelijk de oudjes en kinderen die ze hebben achtergelaten.
  Hier komen voornamelijk jonge mannen die enkel verkrachten van jonge meisjes als normaal beschouwen.
  Ik was verrast dat Itchy Boots (de in Afrika rondreizende dame met haar motor) in Afrika en zelfs in de jungle overal haar papieren moest tonen, terwijl de Afrikaanse bevolking zogenaamd geen id papieren heeft!
  Als het dus te warm onder de voeten wordt zeg dat je jou ID papieren verloren bent en je niets meer kan herinneren.
  Je zal niets meer bezitten en gelukkig zijn!

 5. Está claro que lo que llamamos “pandemias” son inoculaciones por vía aérea de virus preparados en laboratorios y esparcidos por esos aviones que siempre dejan una estala en los cielos de todo el mundo que perduran en él por mucho tiempo.
  Nos están fumigando continuamente con nitrato de plata, para convatir el tiempo y crear modificaciones en las lluvias y los climas (lo que básicamente llaman cambio climático) y aprovechando ese sistema, nos gasean con virus que a unos no les hace nada y a los más delicados ( sobre todo personas mayores) los matan, por que según dicen los que manejan el mundo (OMS, Black Rock, FMI, etc.) sobramos muchos y hay que mermar la población para evitar el colapso de la tierra.
  Memeces que se inventan esta serie de genocidas, pero que se están haciendo realidad y están creando una sociedad enferma y dependiente de medicamentos, para que las farmacéuticas sigan siendo las dueñas del mundo.

 6. Zodra mensen gaan beseffen dat virussen niet besmettelijk zijn, hoeven ze nooit meer bang te zijn voor een pandemie. We worden ziek door vervuiling van het lichaam door chemicaliën (in het water, cosmetische producten, vaccins, fabriekseten en in de lucht). Maar ja, hoe voorkom je dit? Zo gezond mogelijk leven? Maar wat is gezond? Ook die kennis is al jaren “vervuild”

 7. Ik vraag mij af hoe ze mensen in de Nederlandse ziekenhuizen hebben vermoord.

  Over de USA en UK zijn veel gedetailleerde berichten, maar over hoe ze het in Nederland hebben gedaan heb ik nog niets gezien.

  Daar Nederland een #1 WEF land is mag ik aannemen dat ook daar behoorlijk wat vuil spel is gespeeld.

  Ik zeg echt te wachten op KLOKKENLUIDERS die ons vertellen wat er in Nederland is voorgevallen in 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in