De vreemde houding van de CNN nieuwsankers zegt ons iets: kijk naar Erin Burnett tijdens de uitzending van 19.00 uur. Geen beweging, alsof ze aan de drugs is, in een soort trance… of gewoon tegen haar wil doorgaat met de bewegingen. Hetzelfde geldt voor Kate Bolduan, een soort permanent half beledigde blik op haar gezicht, alsof haar is opgedragen een gehaat karweitje op te knappen, zoals het schoonmaken van het tapijt waar de oude hond van haar man weer een “ongelukje” heeft gehad. Is het misschien omdat ze de onzin die ze de kijkers voorschotelen gewoon niet meer geloven? Of is het iets nog duisterder? Dat zou mijn gok zijn. Voor je het weet, draaien hun hoofden 360 graden en braken ze voor de camera’s erwtensoep uit, schrijft Kunstler.com.

Ik surf door alle grote nieuwszenders, natuurlijk, om de texturen, smaken en geuren van de Amerikaanse tijdgeest te ontdekken. Die is tegenwoordig hard en zuur, met boventonen van dood stinkdier gewikkeld in een gebruikte luier en gedompeld in azijn, bijna onmogelijk te verdragen en te verwerken, alsof je gevangen zit in een kamer waar het kwaad in een nare droom woont. Het is zo geworden dat sommigen van ons zich beginnen af te vragen of we in de aanwezigheid van het ware kwaad leven. Zoals bijvoorbeeld belichaamd door “Joe Biden”, de spookachtige figuur die de hoogste baas van de Amerikaanse regering zou zijn – maar blijkbaar in dienst van krachten en entiteiten buiten deze vijftig staten.

“Ol’ White Joe” was gisteren weer op televisie, bedreigingen uitdelen aan zijn landgenoten. We zijn getroffen door een pandemische ziekte, ziet u, dit organisme heet Covid-19 en zo’n 80 miljoen van ons hebben geen gebruik gemaakt van het magische vaccin dat nodig is om de overdracht van dit organisme te voorkomen. We moeten het vaccin nemen om de mensen die het vaccin al hebben gekregen te beschermen – velen van hen meer dan één injectie – tegen het oplopen van Covid-19.

  Het Pentagon publiceert UFO-films

Wacht eens even… je zegt dat ze meerdere doses van het vaccin hebben hebben gekregen maar ze kunnen nog steeds de ziekte oplopen? Ja, dat kunnen ze, blijkbaar. Oké… wel… wat voor soort vaccinatie is het dat je niet beschermt tegen de ziekte ? Oh, een uitstekende vaccinatie! En je moet het nemen, of je verliest je inkomen, je gunstige economische positie, alle normale routines van een vrije maatschappij.

Dan… is dit niet langer een vrije samenleving? Oh, maar dat is het wel… zolang je zoveel vaccinaties neemt als we je kunnen opleggen… en, tussen haakjes, praat niet slecht over de vaccins. We zullen erachter komen en we zullen met je afrekenen. We zullen je komen halen. We zullen je toegang tot bankieren afnemen. We sturen federale agentschappen op je af. Je wordt een niet-persoon, misschien een on-persoon! Zo, dat zal je leren!

De pin van de nationale granaat waar ik het over had…? Ik denk dat Ol’ White Joe het gisteren gedaan heeft. Nu gaat er iets groots ontploffen. Ik denk dat wat er over is van de Amerikaanse economie gaat ontploffen. Ziet u, die 80 miljoen landgenoten zijn niet zonder reden niet gevaccineerd. Deze vaccinatie heeft een nogal slechte reputatie. Niet alleen is het grotendeels ondoeltreffend, maar het kan ook leiden tot invaliditeit en zelfs de dood. Het nieuws hierover heeft de ronde gedaan, ondanks de pogingen van CNN en The New York Times om het te verhullen. De werkzame stof in het vaccin, het spike-eiwit, hecht zich aan de endotheelbekleding van je bloedvaten en lokt daar bloedstolsels uit. Het houdt vooral van de haarvaten in vitale organen: het hart, de hersenen, de lever, de nieren, enzovoort.

  VS-regering betrapt op het kopen van ‘vers’ vlees van geaborteerde baby’s die hadden kunnen overleven als vroeggeborenen

Dit is niet goed voor je. De meeste volwassenen met een gemiddelde intelligentie begrijpen dat het ontwikkelen van bloedstolsels in vitale organen geen goede zaak is. Veel van deze volwassenen met een matig goede gezondheid zouden er de voorkeur aan geven hun kans te wagen om Covid-19 te krijgen, zich er doorheen te worstelen en er uit te komen met een volwaardige natuurlijke immuniteit, superieur aan de twijfelachtige immuniteit die de vaccins geven (in combinatie met die bonusbloedklonters).

Dan is er ook nog de kwestie van effectieve klinische vroegtijdige behandelingen voor Covid-19 die worden onderdrukt door de regering, de volksgezondheids- en medische autoriteiten, en die norse babes op het kabeljournaal. Ik heb het (sssshhhh) over ivermectine, monoklonale antilichamen, prednison, vitamine D, zink, enzovoorts. MSNBC zond donderdag een verhaal uit Kentucky uit over de verschrikkelijke golf van Covid-19 die door de Intensive Care’s daar raasde. Het was nogal een triest verhaal. De patiënten lagen allemaal aan de beademing. (Kentucky dokters hebben blijkbaar niet gehoord dat de beademing slechte resultaten heeft.) Geen melding van vroege klinische behandelingen met het goedkope en effectieve ivermectine protocol. Is de informatie niet door de Cumberland Gap gereisd? Wel, boo-hoo, dan…

Iets zegt me dat van de 80 miljoen Amerikanen die zich niet laten vaccineren de meesten hun mening al klaar hebben. “Joe Biden” spreekt uit de mond van een regering die al jaren tegen hen liegt over, nou… zo ongeveer alles. En dit Covid-19 virus is een van de meest dubieuze verhalen die de regering heeft geprobeerd te verdoezelen -Tony Fauci financiert de ontwikkeling van de ziekte in een Chinees lab, en elders… de duistere zaken rond de vaccin patenten en de royalty’s van de verkoop ervan… de griezelige VAERS cijfers… de getuigenissen van nogal wat medische grootheden die waarschuwen voor de vaccins… Deze “aarzelende” 80 miljoen zal waarschijnlijk het wijze advies van voormalig First Lady Nancy Reagan opvolgen, en gewoon “nee” zeggen. Uit goede oude Amerikaanse beleefdheid, zullen ze misschien zelfs toevoegen… dank u… nee, dank u…

  Vaccinatie-arts ervaart vaccinsterfgeval in eigen praktijk - "Ik heb nog nooit een vaccin meegemaakt met zo veel bijwerkingen"

Als “Joe Biden’s” regering aandringt, kan de beleefdheid verdampen, en zullen onze landgenoten weglopen. Van hun baan. Misschien niet allemaal, maar genoeg… genoeg om ervoor te zorgen dat veel van de activiteiten in Amerika stil komen te liggen, inclusief ziekenhuizen en dokterspraktijken, waarbij verpleegsters, technici en zelfs sommige dokters weglopen. Ja, u zult geschokt zijn te vernemen dat zelfs sommige Amerikaanse artsen nog een ethiekmodule in hun goed opgeleide hersenen hebben. En waarschijnlijk ook het vrachtvervoer, zodat dingen als voedsel en auto-onderdelen en medicijnen niet komen waar ze nodig zijn – en dat is, laten we eerlijk zijn, overal. Dat kan de Amerikaanse economie schaden, zeker, maar ook de regering van “Joe Biden.”

Wacht er maar op. De pin is eruit getrokken. Kijk hoe de VS afdaalt naar het seizoen van duisternis en chaos. En dan wat…? Verlossing is een mogelijkheid.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitsland opent gevangenissen voor mensen die quarantaine weigeren  Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBill Gates: In de volgende pandemie zullen we gigantische mRNA fabrieken hebben
Volgend artikelGeheime Holocaust: Verdwijnen miljoenen vaccinatieslachtoffers in massagraven?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ik woon al jaren in de VS en werk zelf bij een groot bedrijf. Tot nog toe is de prik nog niet verplicht gesteld. Er wordt wel over gesproken, maar ik vraag het me af of het bedrijf het aandurft.
  De trieste waarheid is dat er enorm veel mensen thuiszitten zonder werk en gebruikmaken van de werkloosheidsuitkering (normaal maximaal 6 maanden, maar vanwege Covid al herhaaldelijk verlengd). Niet omdat er geen werk is, verre van dat, er is vrijwel geen bedrijf dat niet de uiterste best doet om mensen te werven, maar waarom zou je werken als je betaald thuis kunt zitten?
  Het wettelijk minimumloon wisselt per staat, hier in Pennsylvania is $7.25 /uur en dat is voor ongeschoold werk als grasmaaien. De gouverneur wil het naar $12,- /uur opwaarderen (geen benul van het rampzalige effect op de economie, maar laten we die discussie even overslaan). Maar ook daarvoor gaan mensen niet aan de slag.
  Plaatelijke supermarkten bieden al $15,- of meer voor vakkenvullers. Meer voor kassieres. Ze nemen minderjarigen in dienst voor het maximaal aantal toegestane uren/week, domweg omdat niemand wil werken zolang ze betaald thuis kunnen zitten.
  We hebben hier in de buurt diverse banen open; grasmaaien (op een grote zit-grasmaaier, dus niet bepaald heel lichamelijk) maar zelfs als je $15,- /uur biedt krijg je geen kandidaten.

  De mensen die wel werken draaien veel overuren (zelf minimaal 48 uur/week, maar weken van 60, 72 of zelfs 84 uur zijn niet ongewoon). Zo ook bij het bedrijf waar ik werk. Vrij eenvoudig werk betaalt al meer dan $20,- per uur. In de VS wordt meestal per week betaald. Bij meer dan 40 uur is er sprake van overwerk dat 50% extra wordt betaald. Bij veel bedrijven bij meer dan 60 uur nog eens een extra 25% of zelfs 50%.
  En toch zijn er geen mensen te krijgen. Simpele rekensom: (40x$20/uur)+(20x$30/uur)+(12x$40/uur)=$1880,-/WEEK voor diegenen die 72 uur/week werken bij dit bedrijf. Je zou denken dat jonge gasten dit zouden aangrijpen om in een paar maanden even flink geld te verdienen. Nee dus. Een uitweg voor mensen die in de schulden zitten. Nee dus. Men wil gewoon niet meer.

  Als bij het bedrijf waar ik werk, waar IEDEREEN verplicht moet overwerken, opeens de ruwweg 25% van het personeel dat zich niet heeft laten prikken op straat wordt gezet dan kunnen ze de deuren wel sluiten. Ze kunnen al niet eens genoeg mensen krijgen om de zaak zonder overwerk aan de gang te houden. Mensen worden letterlijk ziek van weken van 72 of 84 uur, week na week na week, al maanden lang. En dan zouden ze dat met nog eens 25% minder mensen moeten doen? Ja hoor, vast wel. Er gaan maar 24 uur in een dag. Als mensen al worden verplicht om 12 uur te werken zitten ze al aan de wettelijke max. Maar al zou je mensen vinden die nog langer zouden willen werken, hoe lang gaan ze dat volhouden? Het verloop is nu al enorm groot omdat mensen het gewoon niet volhouden en dan of instorten, of een andere baan vinden, want banen liggen voor het oprapen.

 2. @Sebkes.
  Voor mij nog steeds een hoofdpijndossier omdat er zo’n achterstand is. Wel aandacht voior de Afghanen, wel voor illegalen, maar voor mensen die decregels volgen een stuk minder.
  Mijn greencard zou al 2 jaar geleden permanent worden, waarna ik burgerschap aan zou kunnen vragen. Dat gaat dan ren koste van mijn Nederlandse pensioen, maar aangezien dat toch al is weggegeven door Rutte doet dat er niet echt meer toe.
  Zit nog steeds met tijdelijke verlenging. Maar daarmee kun je wonen en werken.
  Zelf doe ik nu weken van 60 uur, tikt toch al lekker aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in