Via Freepik

De waarschuwingen van medische professionals en deskundigen dat er in Europa een “kankerepidemie” op handen is, worden onmiskenbaar. Zowel voor de collaterale schade van de zinloze lockdown-maatregelen als voor de verwoestende effecten van de experimentele Covid-vaccins op het immuunsysteem is keer op keer gewaarschuwd – maar politici wilden niet luisteren. De gevolgen worden nu gedragen door de patiënten, bericht Report24.news.

Tijdens de Corona-lockdowns op het Europese continent sinds het voorjaar van 2020 was de toegang tot medische zorg voor veel mensen beperkt. Preventieve medische controles werden uitgesteld en heel wat mensen vreesden het vermeende “dodelijke virus” vanwege de voortdurende propaganda in de media. Dit betekent ook dat veel ziekten niet (in een vroeg stadium) konden worden opgespoord.

Nu staat in een nieuw Lancet-rapport, getiteld “European Groundshot – Addressing Europe’s Cancer Research Challenges: a Lancet Oncology Commission“, dat alleen al in het eerste jaar van de zogenaamde “pandemie” 1,5 miljoen minder kankerpatiënten een medische behandeling hebben gezocht dan normaal. Een op de twee kankerpatiënten kreeg niet tijdig een operatie of chemotherapie. Volgens het rapport werden ongeveer 100 miljoen screenings gemist, en naar schatting zouden tot één miljoen Europese burgers een niet-gediagnosticeerde kanker kunnen hebben als gevolg van de achterstand. In het verleden hebben deskundigen al herhaaldelijk alarmbellen doen rinkelen – wij berichtten in mei 2021 al over overeenkomstige waarschuwingen uit Duitsland. Ook in het Verenigd Koninkrijk werd eind vorig jaar gewaarschuwd voor een “kankerramp” als gevolg van de beperkingen.

Maar de gevolgen van de lockdowns zijn waarschijnlijk slechts één kant van het probleem. De Corona-maatregelen zelf worden vaak verdacht van aanzienlijke schade aan de gezondheid – er wordt bijvoorbeeld gevreesd dat veel van de wattenstaafjes die bij Covid-tests worden meegeleverd kankerverwekkende ethyleenoxide bevatten. Gezichtsmaskers zijn ook vaak verontreinigd met toxines en verontreinigende stoffen. En last but not least zijn de experimentele “vaccins” van Covid volgens deskundigen nu al verantwoordelijk voor een aanzienlijke toename van het aantal kankergevallen wereldwijd. Het is geen verrassing dat de handel in kankermedicijnen in de toekomst veel meer zal floreren dan tot nu toe het geval was. Alleen de toekomst zal de omvang van de zich ontwikkelende kankerramp uitwijzen – maar niemand kan beweren dat deze tragedie niet te verwachten was. Politici gaven er gewoon de voorkeur aan alle waarschuwingen botweg te negeren en de gezondheid van de burgers verder te schaden.

  Braziliaanse stad halveert aantal ziekenhuisopnames en sterftecijfers na invoering van Ivermectine als profylaxe voor COVID

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Schok: 50 keer de hoeveelheid kankerverwekkende ethyleenoxide op teststaafjes dan toegestaanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKijk: Aziatische verslaggeefster stort live in tijdens de VN-conferentie over klimaatverandering
Volgend artikelAantal overleden artsen na COVID-19 vaccinatie nadert de 100: “Buitengewoon alarmerend!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. chemotherapie is ook puur dood en gif, sommigen met wat geluk zal het wellicht 1 maand meer te leven krijgen, maar 3x zolang tijd meer pijn/ellende/ziekenhuizen e.d. bezorgen.

  doe het niet.

 2. Opmerkelijk: Enkele jaren geleden werd gemeld dat het aantal kankerpatiënten enorm zou oplopen.
  Was ook dat een bericht met voorkennis van de pLandemie?

 3. Tegenwoordig willen ze iedereen aan de chemo.
  Het minste polliepke “zou” “misschien” “wellicht” “wel eens” kunnen ontaarden naar een kwaadaardig iets.
  Eerst was het borst, dan baarmoeder, prostaat en nu darm.
  En na al die kuren, is de “kanker” misschien bedwongen, maar de levenskwaliteit is voorgoed weg.
  Ja zeg, who wants to live for ever?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in