Een correspondent van Channel News Asia verloor live in de uitzending het bewustzijn tijdens een verslag op de COP27-top van de Verenigde Naties, de laatste in een reeks bizarre flauwvallen die op video zijn vastgelegd sinds de uitrol van het Covid-19 vaccin, schrijft Adan Salazar.

CNA verslaggeefster Julie Yoo stond op het punt commentaar te geven op de conferentie over klimaatverandering in Egypte eerder deze maand, toen ze duizelig werd en vervolgens in elkaar zakte.

Haar co-verslaggever keek naar haar en vervolgens vol ontzetting naar de producers toen hij haar probeerde te helpen en vroeg: “Gaat het?”

De uitzending werd vervolgens teruggeschakeld naar een presentator in de studio die ook een verschrikte uitdrukking had.

Na haar schokkende instorting gaf CNA-moederbedrijf Mediacorp snel een verklaring uit waarin stond dat Yoo in orde was en alleen uitgedroogd.

“Ze voelde zich een beetje onwel door uitdroging en een laag bloedsuikergehalte,” aldus Mediacorp volgens CNA.

“Ze zal vanavond rusten en morgen weer in de lucht zijn. We willen iedereen bedanken voor hun bezorgdheid.”

Hoewel het onduidelijk is of het instorten van de verslaggeefster kan worden toegeschreven aan een Covid-19 injectie, past de plotselinge blackout in een patroon dat sinds de introductie van Covid-19 vaccins is waargenomen, waarbij gezonde mensen plotseling instorten terwijl ze voor de camera’s staan.

Zie andere door Infowars behandelde gevallen van mensen die de afgelopen maanden voor de camera instortten:

• Watch: ‘#VaxxedtotheMax’ Canadian Lawyer Suddenly Collapses During Inquiry

• Shock Video: Lead Runner Collapses During New York City Marathon

• Shock Footage: Dancer Collapses During Performance, Dies from Heart Attack

• Nothing To See Here: Two Performers Collapse on Stage, One Dies

• Video Shows Bodybuilder Gym Trainer, 33, Faint in Chair Before Dying of ‘Cardiac Arrest’


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Terwijl COVID afbrokkelt, bereiden ze de volgende “pandemie” al voorVolg Frontnieuws op Telegram

  Waarom rijzen de verkeersongevallen in de VS de pan uit?

Lees meer over:

Vorig artikelDe Universele Oorlog tegen de mensheid: Extreem terrorisme tegen de eigen bevolking heeft de controle over het Westen en de wereld overgenomen
Volgend artikelAlle waarschuwingen werden genegeerd: Nu glijdt Europa af naar een kankerepidemie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. En de media die maar blijft wegkijken is heel bizar en geen 1 die zijn mond open strekt. Veelkans alle ook geboosterd en niet willen zien dat ze ook behoorlijk dom zijn geweest. Stelletje struisvogels. Tuurlijk ook bang dat ze hun baantje verliezen als ze stout zijn..

  2. Mensen om mij heen die de spuit hebben gehad zien er raar uit …hebben een grijze en groene kleur rond hun ogen.

    Net of ze de hele week hebben gefeest..

  3. Dit was anders dan de andere die ik gezien heb. Dit leek redelijk nep eigenlijk wel. In ieder geval niet de bekende knik beweging en nog een aantal dingen. Suikerspiegel zou kunnen natuurlijk, flauwte van dergelijke aard. Geen vermelding waard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in