Sinds de lancering van de Corona-vaccins zijn in Canada 93 artsen plotseling en onverwacht overleden, zoals arts William Makis uitlegde in een interview met Laura-Lynn Tyler Thompson, bericht Uncutnews.ch.

Hij wees erop dat Canadese artsen volledig gevaccineerd moeten zijn om te mogen werken, en dat de meeste artsen nu vier vaccinaties hebben gekregen. Sommige artsen hebben zelfs vijf injecties gekregen.

Makis vindt het “uiterst zorgwekkend” dat zoveel artsen op relatief jonge leeftijd overlijden. In plaats van zijn bevindingen te melden, proberen de media hem zwart te maken. Onder andere de Toronto Star publiceerde een kop over hem. Volgens de krant verspreidde hij een “ontkrachte complottheorie.”

In het artikel vraagt de krant zich ook af waarom dit verhaal niet in de vergetelheid verdwijnt. “Dat is een heel eenvoudige vraag. Dit gaat niet weg, want het gebeurt echt. Dit zijn echte mensen die plotseling overlijden zonder enige onderliggende aandoening,” legt Makis uit, en dat zijn mensen van twintig, dertig, veertig en vijftig jaar.

Het verdwijnt niet zomaar, maar verspreidt zich als een olievlek, aldus de arts. “En helaas blijft het aantal toenemen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De vaccinatieschade is helaas veel groter dan wij ons kunnen voorstellen!! OVERSTERFTE (Nederlands)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Shock: 25-cm lange bloedklonter verwijderd uit levende persoon die was gevaccineerd
Vorig artikelAlle waarschuwingen werden genegeerd: Nu glijdt Europa af naar een kankerepidemie
Volgend artikelCollege van artsen en chirurgen “adviseren”: Ongevaccineerde patiënten zijn geestelijk ziek en moeten psychiatrische medicijnen krijgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  • Bas november 22, 2022 at 09:50

   Hoe meer je hebt gestudeerd, hoe meer je wordt beloond. De hoog geschoolden in deze maatschappij, hebben geen idee meer hoe de wereld in elkaar zit. Hun hesenbibliotheek bevat enkel kennis uit boeken. Ze zijn het contact met het echte menselijke leven volledig kwijt geraakt, omdat ze hun kennis uit boeken hebben gehaald. Deze bevat enken nog informatie, die ons gevangen kan houden. En ze hebben het zelf niet in de gaten. Ambachtslieden zijn volledig verdreven en hebben gedwongen plaats moeten maken voor een weggooimaatschappij, waaruit alle kleur en schoonheid is verdwenen. De ‘Tel-lie-vision’, hersenspoelt dagelijks de massa met nep nieuws. Dit heeft tot gevolg, dat mensen meer en meer in robotten veranderen, en niet langer in staat zijn zelfstandig en kritisch na te denken.

   – Harriet Algra

 1. verder las ik dit ergens, kloppend of niet, het zou me niet verbazen…

  Democide is het.
  —————–
  Dit zijn de groepen die, zoals Rechter Anna von Reitz opmerkt, vrijgesteld waren van de prikken:

  -Alle leden van het Congres en al hun personeelsleden.
  -Al het Witte Huis personeel en hun families.
  -Alle Pfizer leidinggevenden, hun families en personeelsleden.
  -Alle Moderna leidinggevenden, hun families en personeelsleden.
  -Alle Johnson en Johnsons leidinggevenden, hun families en personeelsleden.
  -Alle leidinggevenden van CDC, INC., hun families en personeelsleden.
  -Alle leidinggevenden van FDA, INC., hun families en personeelsleden.
  -Acht miljoen Chinese uitwisselingsstudenten.
  -Zes miljoen illegale immigranten.
  -Alle dakloze mensen die in onze straten rondhangen.

 2. Zouden die dode artsen misschien iets te maken kunnen hebben met het feit dat ze niet achter vaxxinaties staan?
  Tegenwoordig kun je niemand meer vertrouwen..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in