“Allahu Akbar”: Duitse politie ontvangt doodsbedreigingen van criminele Arabische clans

2

De politie in Duisburg treedt harder op tegen clans. Dat bevalt de grote Arabische families blijkbaar niet. In e-mails dreigen ze de politie aan te vallen.

De politie van Duisburg gebruikt al zes maanden lang een “zero tolerance” tactiek tegen criminele Arabische clans in Duisburg.

Na de arrestatie van twee 18-jarige clanleden in mei, die door de politie in het ene geval wegens het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel en in het andere geval wegens bedreiging met geweld werden gezocht, ontving de politie doodsbedreigingen, schrijft het Duitse nieuwsblog Anonymousnews.

In een E-mail van een onbekende afzender van 22 mei aan het politiepresidium Duisburg wordt de politie opgeroepen om zich terug te trekken uit het stadsdeel Marxloh. Tegelijkertijd wordt met een aanslag gedreigd.

Met Kalasjnikovs tegen “ongelovigen”

In een verslag in de “Rheinische Post” worden de exacte bewoordingen van de e-mail geciteerd:

Onderwerp Allahu Akbar, Duisburg-Marxloh is ons district. (…) We verbieden alle ongelovigen om ons district binnen te komen. We zullen alle politieagenten, journalisten en andere ongelovigen met geweld verdrijven of doden. Alleen de radicale Sharia is hier van toepassing. We hebben 2000 AK-47 aanvalsgeweren met voldoende munitie uit Turkije en Rusland aangeschaft. Allahu Akbar, dood alle ongelovigen, zegt de brief.

Een zoektocht naar de afzender van de e-mail bracht geen verdere informatie over de auteur aan het licht. Het maakt deel uit van een platform dat e-mailadressen en identiteiten verbergt.

Volgens het politierapport hebben zich inmiddels zo’n 2700 leden van grote Arabische gezinnen in Duisburg gevestigd. Ongeveer 600 van de leden van criminele clans van hen hebben in de afgelopen jaren verschillende misdrijven gepleegd. De meeste van hen wonen in het Marxloh district. Daar bewonen ze inmiddels complete huizenblokken.

  Duitse Groenen politicus: Seks met 12-jarigen moet worden vrijgesteld van straf

Woonblokken met Arabische clans zijn gevaarlijk voor politieagenten

De politie is bang om de huizenblokken binnen te gaan, omdat het daar in de afgelopen jaren steeds opnieuw tot ongeregeldheden kwam. Het gevaar bestaat dan de politieagenten door clanleden ingesloten zouden kunnen worden. Een groot systeem van vrij toegankelijke kelderruimtes en binnenplaatsen dient de clanleden als toevluchtsoord.

In de afgelopen jaren zijn de rellen in het district afgenomen, maar na de laatste twee arrestaties is dit weer veranderd. Tijdens de politieacties op 17 en 19 mei hebben politieagenten de gezochte criminelen in de woongebouwen achtervolgd en gearresteerd.

In één geval kwamen 50 clanleden de crimineel te hulp. In het andere geval verschenen er 200 personen om de arrestatie te voorkomen. Met politieversterking konden de daders gearresteerd worden. Voor de toekomst plant de politie van Duisburg meer invallen en gerichte controles in de strijd tegen drugsgerelateerde criminaliteit.

Poging tot massamoord: Syriër wilde trein in Duitsland laten ontsporen

Vorig artikelGelekt document onthult geheim Turks plan om Griekenland binnen te vallen
Volgend artikelAangevallen door BLM – trekt pistool en schiet aanvaller neer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Worden ze nu nog niet wakker, dielitieagenten, dat eeen satanisch regime dien? Laten ze zich maar bij het volk aansluiten, dan heeft Duitslsnd en Eiropa nog toekomst!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in