Een gewelddadige linkse demonstrant werd maandagavond neergeschoten op een Black Lives Matter-gerelateerde demonstratie in New Mexico, VS toen hij een meningstegenstander aanviel. Het incident werd vastgelegd op film die nu op social media wordt verspreid.

Het was tijdens de maandagavond dat linkse demonstranten in verband met de Black Lives Matter-beweging demonstreerden in Albuquerque, New Mexico. De demonstratie was uit protest tegen een standbeeld van de conquistador Juan de Oñate buiten het stadsmuseum van Albuquerque.

Juan de Oñate was in de jaren 1590 verantwoordelijk voor het verkennen en koloniseren van New Mexico namens Spanje en voor het verspreiden van de christelijke leer in het gebied. 400 jaar na de oprichting van een Spaanse nederzetting in New Mexico door Oñate, in 1998, werd buiten het museum een gedenkmonument opgericht met onder andere een standbeeld van de conquistador, aldus Fria Tider.

Maar met name in het licht van de Black Lives Matter demonstraties en het geweld van de afgelopen weken, waarbij beelden en monumenten rondom de Verenigde Staten zijn blootgesteld aan vandalisme, kwamen maandagavond demonstranten bijeen om te protesteren tegen het standbeeld van Juan de Oñate in Albuquerque, omdat ze de geschiedenis die het standbeeld symboliseert niet kunnen waarderen.

Volgens het lokale nieuwsbedrijf KOB 4 kwam de zelfverklaarde militie ‘New Mexico Civil Guard’ bij de demonstratie opdagen. Het doel had moeten zijn om het monument te beschermen tegen het gevreesde vandalisme van de BLM demonstranten.

In verband daarmee werd een man die blijkbaar niet sympathiseerde met de BLM door de demonstranten aangevallen. Het is onduidelijk of de man iets te maken heeft met de ‘New Mexico Civil Guard’. De aanval werd op film vastgelegd.

  Vrouw vermoord door dezelfde man die haar moeder 23 jaar geleden vermoordde

Aan het begin van de video zie je hoe de man, die een blauw t-shirt draagt, wordt aangevallen door een gemaskerde BLM-demonstrant die een skateboard als slagwapen gebruikt. Wanneer de man probeert te ontsnappen aan de bloeddorstige meute, wordt hij achtervolgd door verschillende demonstranten die hem blijven aanvallen met hun slagwapens.

“Maak dat je wegkomt voor de hel! We zullen je verdomme vermoorden! We zullen je verdomme vermoorden!”, schreeuwt een opgewonden BLM-demonstrant terwijl meerdere van hen de man in het blauwe t-shirt aanvallen.

Als de man op de grond geslagen wordt, trekt hij een pistool uit zijn broeksriem. Met het pistool vuurt hij vervolgens vier schoten achter elkaar af op de BLM demonstrant die het meest actief is in de aanvallen tegen hem. De haatdragende moordneigingen van de BLM demonstranten schakelen dan snel over in wanhopige paniek.

Andere video’s laten zien hoe de neergeschoten BLM-demonstrant op de grond ligt, omringd door mensen die hem proberen te helpen. Hij is nu naar verluidt met levensbedreigende verwondingen in het ziekenhuis opgenomen.

Na de schietpartij werd de man in het blauwe t-shirt gearresteerd. Het is niet duidelijk of hij verdacht wordt van een misdrijf, aangezien hij duidelijk zichtbaar ter verdediging heeft geschoten. De burgemeester van Albuquerque en de gouverneur van New Mexico hebben echter beide de schietpartij veroordeeld.

“De schietpartij van vanavond was een tragische, schandelijke en onaanvaardbare daad van geweld die geen plaats heeft in onze stad. Onze samenleving van de diversiteit zal niet geïntimideerd worden door daden die bedoeld zijn om ons te verdelen of het zwijgen op te leggen”, schreef burgemeester Tim Keller, van de Democraten, in een verklaring.

Twee keer zoveel blanken als zwarten worden elk jaar gedood door de Amerikaanse politie

Vorig artikel“Allahu Akbar”: Duitse politie ontvangt doodsbedreigingen van criminele Arabische clans
Volgend artikelVN: Merkels’ asielbeleid is een doelbewuste genocide op het Duitse volk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. dat soort mensen stoppen pas na een bullet in the head..er valt niet normaal mee te redeneren..zoals de Amerikanen zouden zeggen : he had it coming

 2. Ik lees en hoor steeds kreten als blanke babies dood maken, maak blanken af etc…..ik voel mij officieel als blanke mens bedreigd en ik zie geen bescherming tegen dit soort vaak met geweld gepaarde bedreigingen door een massa of groep, geen bestraffing vanuit de overheid of zelfs maar een poging deze lieden aan te houden. Ik mag op tv vernemen dat iemand zwarte Piet in het gezicht gaat trappen zodra hij deze ziet, wat mijns inziens bedreiging en intimidatie is….ongestraft.
  Er was een gepensioneerde politiechef die openlijk vond dat Wilders maar moest worden gehemeld…..blanke mensen zijn per definitie schuldig als er iets voorvalt, hoe kan ik ooit verwachten dat de wetten mij beschermen, als politici , pers en politie ze naar willekeur handhaven dan wel achterwege laten.

  Als sinds jaren bedreigde burger en sinds kort in een tastbare situatie meen ik het menselijk recht te hebben o leven en bescherming dan wel zelfbescherming. Gezien de houding van overheid en politiek op dit gebied behoor ik tot een met de dood bedreigde en vervolgde minderheids groep.

  Hiervan kennis te hebben genomen laat ik bij deze officieel en publiek weten dat de overheid en politiek mijn voortbestaan schaden dan wel bedreigen en mijn geboorte rechten ontnemen.

  Dat het bekend is.

  Duchesne.

 3. Duidelijk een geval van wettelijke zelfverdediging of deze razende BLM-zombies sloegen hem wellicht (half) dood. Het valt wel op snel BLM-ers van rol kunnen veranderen. Van agressieve daders worden ze plots meelijwekkende vredelievende slachtoffers.

 4. Hij had zijn hele magazijn–op een na–moeten leeg schieten op dat BLM tuig.

  In de 90 dagen na de zelfmoord van Floyd werden 1200 mensen vermoord door BLM; merendeel negers. Paar kinderen ook gericht vermoord van 4 en 5 jaar.

  Ik heb een tekening van generaalLee opgehangen;die had een oplossing voor dat levens onwaardige vuilnis: slavernij.

  Ik hoop dat Trump straks dat tuig heel, heel hard aanpakt; de organisaties registreert als terroristisch, en alle bezit ervan en van de leden in beslag neemt als compensatie voor de schade die ze aanbrachten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in