Het Zweedse nieuwsblog Samhällsnytt heeft een videoclip in handen gekregen die laat zien hoe een man wacht op een passerende vrouw op straat, in wat men zegt dat het Malmö is, en haar dan plotseling met volle kracht op het hoofd slaat. Het incident wordt gefilmd door de vriend van de dader die tegelijkertijd lacht als de vrouw hulpeloos op de grond valt.

Het was dit weekend dat de video op de Scandinavische sociale media werd verspreid, maar het is onduidelijk wanneer het incident zich heeft voorgedaan. In het beeld staat ook de gebruikersnaam “ALIBALOTELLII” getagd. Maar na de aandacht heeft deze persoon zijn Instagram-account gedeactiveerd.

Verschillende informanten hebben Samhällsnytt verteld dat de persoon die de vrouw mishandeld een 20-jarige man moet zijn met de naam “Ali”, geregistreerd in het “bijzonder kwetsbare gebied” Rosengård in Malmö. Uit de informatie blijkt dat dit niet de eerste keer is dat de man onschuldige mensen aan dit soort aanvallen blootstelt.

Migranten eindigden hun mishandeling met het onderplassen van hun Zweedse slachtoffer: “Ik kroop ineen en liet mijn rug, billen en achterhoofd alle schoppen opvangen”

  Deense politicus gaat naar het Zweedse migrantengetto Rosengård voor een koranverbranding: "De Zweden worden in hun eigen land uitgeroeid"
Vorig artikelHet onmogelijke mogelijk maken: Cyprus stuurt Arabische migranten terug
Volgend artikelTwee Amerikaanse agenten in hinderlaag in hoofd geschoten – BLM-meute voor het ziekenhuis: “We hopen dat de bitch sterft!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Gelukkig hebben wij de beelden nog maar of er iets mee gedaan wordt betwijfel ik ten zeerste want dat behoord in hun cultuur vrouwen mishandelen dus vrouwtjes stem op Rutte dan ben je zeker van een goed pak slaag op zijn tijd.

  2. Het probleem met onze vrouwen is, dat het vooral vrouwen zijn die er in grote getale voor hebben gestemd om deze verwilderde apen binnen te laten. De meerderheid van de vrouwen in Europa wil open grenzen, maar klaagt dan als dit de gevolgen ervan zijn. Gelukkig zijn er nog rechtse vrouwen, maar ze zijn maar een kleine minderheid.

  3. The woman could have noticed the man’s strange conduct. Reports have been published for some years now of these attacks. People should be on their guard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in