Het Zweedse nieuwsblog Samhällsnytt heeft een videoclip in handen gekregen die laat zien hoe een man wacht op een passerende vrouw op straat, in wat men zegt dat het Malmö is, en haar dan plotseling met volle kracht op het hoofd slaat. Het incident wordt gefilmd door de vriend van de dader die tegelijkertijd lacht als de vrouw hulpeloos op de grond valt.

Het was dit weekend dat de video op de Scandinavische sociale media werd verspreid, maar het is onduidelijk wanneer het incident zich heeft voorgedaan. In het beeld staat ook de gebruikersnaam “ALIBALOTELLII” getagd. Maar na de aandacht heeft deze persoon zijn Instagram-account gedeactiveerd.

Verschillende informanten hebben Samhällsnytt verteld dat de persoon die de vrouw mishandeld een 20-jarige man moet zijn met de naam “Ali”, geregistreerd in het “bijzonder kwetsbare gebied” Rosengård in Malmö. Uit de informatie blijkt dat dit niet de eerste keer is dat de man onschuldige mensen aan dit soort aanvallen blootstelt.

Migranten eindigden hun mishandeling met het onderplassen van hun Zweedse slachtoffer: “Ik kroop ineen en liet mijn rug, billen en achterhoofd alle schoppen opvangen”

3 REACTIES

  1. Gelukkig hebben wij de beelden nog maar of er iets mee gedaan wordt betwijfel ik ten zeerste want dat behoord in hun cultuur vrouwen mishandelen dus vrouwtjes stem op Rutte dan ben je zeker van een goed pak slaag op zijn tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here