Twee politieagenten van de stad Los Angeles, een man en een vrouw, liggen momenteel op de intensive care en vechten voor hun leven nadat ze beide op zaterdagnacht in een hinderlaagaanval in hun dienstauto door een eenzame gewapende man in hun hoofd werden geschoten.

[Vertekend beeld door fisheye-objectief]

Het duurde niet lang voordat een BLM meute naar het ziekenhuis zwermde waar de twee agenten verzorgd worden. Ze blokkeerden de deuropeningen, bedreigden de agenten ter plaatse en probeerden zich een weg naar binnen te banen.

De ‘activisten’, die verregaande steun van Democratische politici en bijna elk prominent bedrijf krijgen, scandeerden nadat zij bij het ziekenhuis waren aangekomen slogans die dood van de agenten wensten.

De BLM terroristen schreeuwde “We hopen dat de bitsch sterft!”, tegen de politie toen ze het ziekenhuis bereikten waar de jonge moeder en de politieagent worden behandeld.

De zwaargewonde politieagent is een 31-jarige moeder.

En op YouTube (voorlopig nog):

  Twitter verbant account expert na het geven van een overtuigende getuigenis in Arizona over wiskundige fraude

Zwarte BLM-aanhanger gearresteerd na het bewusteloos schoppen van een onschuldige blanke man

Vorig artikel“Ali” valt passerende blanke vrouw aan met slag op haar hoofd
Volgend artikelBewijs zou politieagenten moeten ontslaan van moord in de George Floyd zaak 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Twee Amerikaanse agenten in hinderlaag in hoofd geschoten: waarschijnlijk een politieke valse vlag operatie

  Telkens wanneer we een video in resolutie zien die een 20 jaar oude klaptelefoon zou kunnen zijn, weten we dat er iets mis is.

  De eerste kijk hierop is dat de schutter theatraal gekleed is in een balpet en een hiphopbroek om op een bendelid te lijken in een inwijdingsceremonie zoals op televisie wordt getoond.

  We stellen vragen als:

  Waarom waren de agenten daar? Was dit voorspelbaar en wie wist dat ze er waren? Het makkelijke antwoord: de politie wist dat ze er waren, en we leren wat dat betekent.

  Dit zijn zeer junior personeel, wat zegt dit ons, zonder sterke banden met de “blauwe onderwereld” die Los Angeles bestuurt.

  Waarom nu? Is hier een incident aan verbonden? (Nee)
  Wie heeft er baat bij? (Trump / Kosher Nostra / politie / milities / militaire contracten / bepaalde Israëlische groepen zoals bij de moord op Michael Hastings)

  Wat is de reactie geweest?

  Telkens wanneer we een video in resolutie zien die een 20 jaar oude klaptelefoon zou kunnen verslaan, weten we dat er iets mis is. Niets onder 1080P bestaat. Los Angeles heeft tussen 2011 en 2013 zijn eerste systeem opgezet, dat twee keer is bijgewerkt en het meest uitgebreide is in de VS.

  De ACLU heeft oorlog gevoerd met LA over het systeem dat gezichtsherkenning heeft, weinig licht heeft en met joystick bestuurbaar is.

  Nu leren we dat de camera met het enorme prijskaartje elk 80 cent kost, of dat wordt ons gevraagd te geloven.

  Als dit is zoals we vermoeden, de politie die twee jonge transportofficieren opoffert om zich te mengen in een verkiezing en hun eigen financiering op te krikken, dan zal dit uitpakken met een patsy en natuurlijk veel retoriek.

  https://www.veteranstoday.com/2020/09/13/the-los-angeles-police-shootings-too-likely-a-political-false-flag/

 2. Rot op Adriaan, linkse kneus.
  Je heb het zeker over de linkse media die alles verdraaid!!
  Dat jij een ziekte mag krijgen.
  Maar goed dat Trump weer herkozen wordt.
  Kan hij gelijk schoon schip maken.

 3. Adriaan, linkse rotzak!!
  Ga maar vlug met je neger-meute spelen en plunderen en mensen=blanken, molesteren!!!
  Ongelofelijke klootzak!! Krijg de klere!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in