De Oostenrijkse regering heeft bekend gemaakt dat de terroristische aanslag van maandagavond in Wenen, waarbij vier mensen omkwamen en 17 gewond raakten, moslimmotieven heeft die verband houden met de islamitische staat.

Kort na 20.00 uur hebben verschillende moslimterroristen op zes verschillende plaatsen in de Oostenrijkse hoofdstad aanslagen gepleegd. Video’s die op de sociale media circuleren laten zien hoe de terroristen met zware vuurwapens door de stad rennen en genadeloos op zowel voetgangers als restaurantbezoekers schieten.

Terroristen worden ervan verdacht op vrije voeten te zijn

De Oostenrijkse politie heeft tijdens de politieoperatie een terrorist doodgeschoten, terwijl verschillende anderen zijn gearresteerd. Er is echter nog minstens één terrorist van de cel op vrije voeten. Hieronder is een speciale eenheid te zien die verschillende verdachte terroristen heeft gearresteerd.

Regering: IS verbanden

Minister van Binnenlandse Zaken Karl Nehammer beschrijft de doodgeschoten terrorist als een “islamitische terrorist” met banden met de terroristische organisatie Islamitische Staat. Tijdens een huiszoeking in het huis van de gedetineerde vond de politie IS-gerelateerd videomateriaal.

Bovendien heeft de conservatieve regering, onder leiding van Sebastian Kurz, de politie versterkt met het leger om de gebouwen in de stad te bewaken.

50 Turken vernielen kerk in Wenen – schreeuwen “Allahoe akbar!”

Walgelijke moord in Wenen: asielzoekers blokkeren reddingsoperatie - patiënt sterft

3 REACTIES

  1. Goed e. Hij is bekend bij justitie is lid van is. En mag na zijn straf gewoon buiten lopen. Gebeurt hier ook. Wat ze moeten doen is. Straf uitzitten en daarna met mobiele tel opnemen hem door zn kop schieten en op fb zetten zo van dit doen we met derf en dood maken islamietjes. Is t zo afgelopen . Geen kans meer geven net zoals met pedofielen gelijk chemisch castreren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here