Er wordt bezorgdheid geuit over een opiniepeiling waaruit blijkt dat grote aantallen Canadezen geloven in “gevaarlijke samenzweringstheorieën”, zoals het idee dat gebeurtenissen op wereldschaal in elkaar worden gezet door machtige kabbalisten die “in het geheim tegen ons werken”, bericht Summit.news.

De nationale enquête onder 1500 volwassenen, uitgevoerd door Abacus Data, illustreert hoe het vertrouwen in mainstream informatiebronnen en overheidsinstellingen gekelderd is.

En blijkbaar is dit een verschrikkelijk beangstigende zaak.

“Canadezen die willen geloven dat de Canadese samenleving betrekkelijk onaangetast is door complotdenken, zullen weinig troost vinden in deze resultaten. Miljoenen geloven dat ons leven wordt beheerst door geheime complotten om onze belangen te ondermijnen,” aldus Abacus Data in een verklaring.

Uit de resultaten blijkt dat;

– 44% van de Canadezen gelooft dat “grote gebeurtenissen zoals oorlogen, recessies en de uitslag van verkiezingen” worden beheerst door duistere samenzweerders die “in het geheim tegen ons werken.”
– 37% van de Canadezen gelooft dat “er in dit land een groep mensen is die probeert in Canada geborenen te vervangen door immigranten die het met hun politieke opvattingen eens zijn.”
– 20% van de Canadezen gelooft dat “het Wereld Economisch Forum een groep van globale elites is met een geheime strategie om hun ideeën aan de wereld op te leggen.”
– 13% van de Canadezen gelooft dat Bill Gates in het geheim in vaccins ingebouwde microchips gebruikt om mensen in de gaten te houden.

De 37% die gelooft dat ze vervangen worden door stemblokken bestaande uit migranten is de meest verontrustende uitkomst, volgens het peilingsbureau, omdat het “een verwoording is van wat gewoonlijk de omvolkingstheorie wordt genoemd,” wat een extremistische overtuiging is (behalve wanneer ze door linkse progressieven als iets goeds wordt bepleit).

  Bondsdagslid wordt tot de orde geroepen voor het tonen van een Duits vlaggetje

Abacus Data waarschuwde dat de resultaten “het vermogen van politieke partijen, bedrijven, groepen uit het maatschappelijk middenveld en regeringen ondermijnen om te helpen consensus te bereiken en samen vooruitgang te boeken.”

“Het meest verontrustende in deze cijfers is misschien wel het feit dat het wantrouwen tegenover institutionele overheidsinstellingen niet gewoon neutraal scepticisme is – het gaat vaak gepaard met de bereidheid om gevaarlijke tegendraadse theorieën te geloven,” voegde het bedrijf eraan toe.

Wereldwijde machtselites die samenwerken om hun belangen te bevorderen?

Zeg dat het niet waar is!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljardVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom het Globalistische Amerikaanse Imperium de Derde Wereldoorlog niet kan winnen
Volgend artikelWat zou het speculatieve staakt-het-vuren-voorstel van de “grote drie” van de EU kunnen inhouden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  • Echt wel, maar de Trias politica is verkracht.
   De staande magistratuur kan in moerasduitsland bepalen if hetvtot vervolging overgaat.
   Zij spelen dus voor rechter door het daar niet te laten behandelen.
   Er is zoveel smerigs gaande…

 1. Beste mensen

  Groot gelijk
  Alle Complots hoefijzers smeden
  Op pakken
  &
  Samen met Alle Cabalaba LabaListigen
  Berechten
  Gerechtigdheid/Eerlijkheid mag er ook zijn

  Dank U

 2. Alles is History Repeat want we komen toch met zijn allen uit de natuur. Plant, mens en dier.

  Is ascencion de evolutie in onze natuur wereldwijd is aanvaarden wat is en meebewegen.
  Zo kennen de planten 4 seizoenen voor het proces en de mens de kosmos en waaiert over onze aarde via de Schumann Resonance. Niet zichtbaar maar wel voelbaar en is het hele lichaam een groot geheugen die herhaalt wat ie reeds eerder deed in gedrag. SCHUMANN RESONANCE Triple Shot | Taking Back Command of your Voice https://youtu.be/48x8cbfKQ0M.

  The Great Awakening, het bewustzijn neemt toe….
  De consistente stroompieken die nu over onze aarde neerdalen in de Schumann resonanties dwingen onze hersengolven hoog in kracht te blijven, om zodoende het effect te bereiken van onze collectieve mensheid tezamen het menselijke bewustzijn te doen verhogen.
  Hieronder de uitleg en de invloed hiervan op onze hersengolven en gedrag.
  Dit is geweldig! Ik leer graag over de verbinding tussen het menselijk lichaam en de aarde, zon en onze kosmos!

  The Mysteries of Life and Death, Samael Aun Weor https://youtu.be/CA19b9ST9Sg

  Bilderberg Group – Does It Matter If They’re Lizards?
  https://youtu.be/Bz04gWJFkOo

  Davos is back! And now Klaus Schwab and the WEF want kids to learn all about curbing climate change…. in the metaverse! So, what are the WEF up to now, and how dangerous could their central role in the Metaverse be? https://youtu.be/Ks_qkWXW-ho

  He’s angry https://youtu.be/e1DWFVxPIR0

  21st-century skills
  Door AI, automatisering en robots zullen veel banen veranderen of verdwijnen. Overleeft jouw baan het?

  Zo zijn er experimenten om je eten via drones thuis te brengen en is White Castle bezig met de ontwikkeling van een robot genaamd Flippy die burgers kan bakken. Oppassen dat ie zijn vingers niet brandt….

  wincacademy.nl | [email protected]

  https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/5149744/Whitepapers/Whitepaper_Bestaat_mijn_baan_nog_over_5_jaar.pdf?utm_campaign=Marketing%20mailflow&utm_medium=email&_hsmi=216464576&_hsenc=p2ANqtz–SjOAFqqjlozGrvjsTQwoK3Nya6GHgbNcMxNt3dVOBDHyZbAtOUhcRO_JHXltX7uDNNgShFz-bVqIV1W0uTNCUGgJCi9PUJcTAoQ07mY9oHv9_6LM&utm_content=216464576&utm_source=hs_automation

  • Jaja, blabla, etc…

   Jij bent zeker ook zo’n persoon die graag naar de 5de dimensie wil?
   Een hoop gelul waar veel mensen hun centen mee verdienen door onzekere mensen die op zoek zijn naar de waarheid te misleiden.

   Mijn advies is aan iedereen is: wees je eigen gids: bidt en zoek naar de waarheid.
   Er is niemand die je dit aanreikt: JIJ moet het zelf doen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in