Ahmed tot levenslang veroordeeld voor de moord op Zweedse Wilma – Wilma’s hoofd werd in het appartement van de asielzoeker gevonden

0
1288
De 17-jarige Wilma Andersson en Koerdische asielzoeker Tishko Ahmed

Tishko Ahmed, 23 jaar, is nu veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor de slachting van de 17-jarige Wilma Andersson, zo luidt de veroordeling van Uddevalla districtsrechtbank.

De familie had nog steeds de hoop dat ze levend naar huis zou terugkeren, maar in plaats daarvan vond men haar afgehakte hoofd in een koffer in een kast in de woning van haar ex-vriend Tishko Ahmed. De rest van Wilma’s lichaam is nooit gevonden.

Vandaag kwam het vonnis. De Koerdische asielzoeker Tishko Ahmed is veroordeeld tot levenslang, schrijft Fria Tider.

De rechtbank van Uddevalla veroordeelt de 23-jarige voor moord en ordeverstoring, in overeenstemming met de aanklacht.

De rechtbank constateert in het vonnis dat er geen redelijke twijfel over bestaat dat de man in Uddevalla in november 2019 door herhaaldelijk geweld opzettelijk zijn vriendin het leven heeft ontnomen en vervolgens het lichaam heeft geschonden door het hoofd te scheiden en in zijn huis te houden en de rest van het lichaam op een onbekende plaats te dumpen, schrijft de rechtbank.

Ahmed over zijn onthoofding van Zweedse Wilma: “Ze kreeg wat ze verdiende die kleine fucking hoer”

De rechtbank stelt verder in het vonnis dat er sprake was van ernstig geweld en een langdurige handelingsverloop, en dat er geen verzachtende omstandigheden waren.

De rechtbank gaat verder:

Met betrekking tot de strafmaat stelt de rechtbank vast dat er geen sprake is van verzachtende omstandigheden, maar van een aantal verzwarende omstandigheden. De 23-jarige heeft de jongere en fysiek inferieure vriendin blootgesteld aan veel geweld, dat ook plaatsvond toen ze in een weerloze positie op de vloer lag. Het gebeuren vond plaats in de gemeenschappelijke woning. Het geheel was niet een kortstondige gang van zaken en moet in verband worden gebracht met een sterke doodsangst en aanzienlijk lijden van het slachtoffer.

Bovendien wijst de rechtbank erop dat Ahmed na haar dood haar hoofd heeft onderworpen aan geweld en bovendien het lichaam heeft geschonden door in ieder geval het hoofd van de rest van Wilma’s lichaam te scheiden. Daarna heeft hij de rest van haar lichaam verwijderd, dat nooit is gevonden. Dat laatste betekent volgens de rechtbank dat de familieleden van de vriendin nog steeds lijden. Gezien deze omstandigheden is de rechtbank van mening dat de 23-jarige moet worden veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf. Hij moet in hechtenis blijven tot het vonnis definitief is.

Het Zweedse statelijke Agentschap voor Volksgezondheid erkent: overhaast ontwikkelde Coronavacin kan rampzalige neveneffecten hebben

De 23-jarige moet ook de ouders en de zus van het slachtoffer een schadevergoeding van 6.000 euro elk betalen en de begrafeniskosten vergoeden.

Pro-migranten vrouwtje brutaal vermoord door migrantenvriendje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here