© Foto: Public Domain

De Oekraïense generaals die in een positie verkeren om clownsprins Zelensky ten val te brengen, zouden Hanz Guderian’s Achtung – Panzer! (Pas op – Tank!), dat de basis vormde voor Blitzkrieg, het concept van de Blitzkriegvan het Derde Reich, waarbij het geconcentreerde gebruik van tanks, met infanterie en luchtmacht in nauwe ondersteuning, de vijand snel zou overweldigen, schrijft Declan Hayes.

Deze gedoemde Oekraïense generaals zouden ook de grote campagnes moeten bestuderen die Guderian en zijn ganzenstappende makkers gebruikten om de blitzkrieg te testen. De eerste dergelijke campagne was de Anschluss, de annexatie van Oostenrijk in maart 1938, waarbij Guderian’s tanks zonder brandstof kwamen te zitten of stuk gingen en waarbij de gevechtswaarde van Guderian’s formatie onbestaande was. Als er echt gevochten was, zouden de troepen van Guderian zijn afgemaakt, net zoals de Oekraïense panzers van de NAVO kunnen verwachten afgemaakt te worden als ze zich een weg banen langs de 1200 km lange Russische schietbaan van de Poolse grens naar de Dnjepr, een iets lastiger vooruitzicht dan over de Duitse grens naar Oostenrijk te springen.

De volgende stap voor Guderian, die eindigde als opperbevelhebber van de troepen van het Reich, was de nederlaag van Frankrijk, die, hoewel een briljant staaltje soldatenwerk, uiterst riskant was omdat Guderian 1.112 van de in totaal 2.438 tanks van Duitsland inzette voor de doorbraken in de Ardennen en de Maas. Hoewel Napoleon goedkeurend sprak over generaals met geluk, was Guderian extreem roekeloos en als Frankrijk en haar bondgenoten een levensvatbare tegenstrategie hadden gehad, zou het Reich in mei 1940 zijn geëindigd in plaats van in mei 1945.

Hoewel de Oekraïense generaals momenteel hun eigen Ardennenoffensief voorbereiden, zal dat van hen, omdat Lady Luck geen wonderen kan verrichten, meer lijken op het suïcidale Ardennenoffensief van december 1944 van de nazi’s dan op het eerdere offensief dat Frankrijk onthoofde. Omdat het Romp leger van het Romp Reich zal worden vernietigd zodra hun bonte verzameling geschonken panzers begint te rollen, zouden hun meesters in het Pentagon moeten worden aangeklaagd voor een oorlogsrechtbank omdat zij hun Poolse en Oekraïense lemmingen naar een vrijwel zekere dood hebben gestuurd.

Als de NAVO denkt dat een nieuwe Barbarossa in het verschiet ligt, zouden ze zich moeten herinneren hoe die campagne afliep voor Guderians panzers en hun bemanningen. Ten eerste hadden de nazi’s geen duidelijke strategie, behalve die van het afslachten van Slaven. Ze verdeelden hun troepen, waarbij één arm de poorten van Moskou bereikte in een veel langere tijd dan Napoleon nodig had, die de stad daadwerkelijk veroverde voor al het goede dat het La Grande Armée deed.

Hoewel de tweede arm naar het zuiden trok om de Kaukasische olievelden te veroveren, toonde die campagne de pure dwaasheid van de strategie van het Reich aan. Niet alleen waren de straatgevechten van Stalingrad de antithese van de blitzkrieg, maar de Wehrmacht had op weg daarheen al ontstellende verliezen geleden. Waren Manstein en Paulus er op de een of andere manier in geslaagd om voorbij Stalingrad naar het zuiden door te stoten, dan had Zjoekov hen tussen Stalingrad en Rostov ingesloten. Hij veroverde echter niet alleen de restanten van het 6e leger, maar ook hun onvervangbare zware artillerie en pantsertanks. Maanden voor de capitulatie van Paulus wisten Hitler en zijn opperbevel allebei dat dat materieel onvervangbaar was en dat hun eigen logistieke problemen hen en hun 1000-jarige Reich zouden vernietigen. Maar logica was niet Hitlers sterkste kant, net zomin als die van de travestiet Zelensky.

Blitzkrieg past gewoon niet bij het Russische terrein, dat meer weg heeft van een marathon dan van de bliksemoorlogsprints die de Wehrmacht en hun huidige NAVO-na-apers geschikt achtten. Hun motief is dat van korte oorlogen voor kortetermijnwinsten, niet dat van langdurige sterf or doen-oorlogen die Rusland nu weer aan zijn westflank uitvecht. NAVO-politieke gevangene Julian Assange wees hier meer dan tien jaar geleden al op met betrekking tot de genocidecampagne van de NAVO in Afghanistan, waarbij het doel was, zoals altijd bij de politieke gangsters van Amerika, om geld te verdienen aan het bloed van anderen, Afghaanse kinderen in dat geval, Oekraïense lemmingen in dit huidige geval, maar niet om de winkel zodanig te verstoren dat Rusland en/of China op een echt zinvolle manier zouden kunnen terugbijten.

Blitzkrieg was niet het enige denkwerk van Guderian. Hij is ook verantwoordelijk voor de oprichting van de Volkssturm, de nationale militie van het Reich, bestaande uit gepensioneerde bejaarden en schoolkinderen van de Hitlerjugend, die werden gemobiliseerd om een laatste verdedigingslinie op te zetten voor Hitlers Romp Reich. Hoewel het 3/115 Siemensstadtbataljon van Berlijn, dat bestond uit 770 voornamelijk veteranen uit de Eerste Wereldoorlog, van 21 april tot 2 mei heldhaftig weerstand bood, hadden zij meer dan 700 doden. Hoewel de kinderen van de Hitlerjeugd de lofbetuigingen waarmee Hitler hen hier op 20 maart 1945 decoreerde meer dan verdienden, is het laten vechten van kinderen en oude gepensioneerden niet alleen een oorlogsmisdaad, maar ook de antithese van elementaire militaire strategie (om maar te zwijgen van moraliteit), aangezien beide groepen, zoals de meer verantwoordelijke generaals van het Reich betoogden, grotendeels hindernissen zijn die nergens thuishoren in een oorlogsgebied.

Dit was inderdaad niet alleen de reden waarom de Russische troepen kinderen evacueerden uit Mauriopol en andere Russische steden die zij bevrijdden, maar de foto’s van Oekraïense kinderen en oude gepensioneerden die zich overgaven aan de Wagner-troepen zijn evenzeer een aanklacht tegen de gangster Zelensky als Hitler die de vechtlust van 12-jarige Duitsers buiten zijn bunker prees.

Hitlers Derde Reich is gelukkig verdwenen, maar Zelensky’s Romp Reich blijft bestaan als de plaag op de mensheid die het is. Hoewel het woord Reich gewoon imperium betekent en dus kan verwijzen naar het Romeinse Reich of de Tsaristische of Amerikaanse Reichs, zei Hitlers propaganda dat het zijne de terugkeer was van Bismarcks Tweede Reich en van het meer historisch verdachte Eerste Reich van Frankrijk en Duitsland onder Karel de Grote. Gedurende twee of zo korte jaren, van de val van Frankrijk tot de val van Stalingrad, konden de nazi’s beweren dat zij een Reich hadden, een sterk rijk met een formidabel leger en industrieën om hen te voorzien van geavanceerde wapens.

De enige bewering die de gangsters van Kiev kunnen doen, is dat zij de speelbal zijn van de NAVO, die moet sterven om de kwartaalinkomsten van de Amerikaanse wapenbedrijven en de Biden-, Zelensky- en andere georganiseerde misdaadfamilies die van hun vrijgevigheid profiteren, op te krikken.

De Oekraïense campagne van de NAVO is een gruweldaad, evenzeer als Hitlers vernietiging van Berlijn en de honderdduizenden onschuldigen die hij en zijn trawanten op de brandstapel gooiden.

Interessant is dat Guderian dat allemaal vermeed. Na de capitulatie van het Reich was Guderian een van de leidende Duitse generaals die door de VS in de watten werden gelegd om hen te leren hoe de Sovjet-Unie het best uit elkaar kon worden gerukt en van haar rijkdommen kon worden beroofd. Net als bij Guderian kunnen we verwachten dat de NAVO een aantal van Zelensky’s trawanten in het zadel houdt in ruil voor advies over hoe het bedrog dat Assange zo treffend heeft blootgelegd, in stand kan worden gehouden.

Hoewel men zou kunnen aanvoeren dat Guderian in Neurenberg samen met andere nazi-notabelen in de beklaagdenbank had moeten zitten, gaat men daarmee voorbij aan wat de VS van plan waren in die en aanverwante processen, die vooral tot doel hadden het Duitse opperbevel te criminaliseren, dat van de val van Napoleon tot de val van het Derde Reich de beste ter wereld was. Net als op de Filipijnen, Cuba, Irak of waar dan ook waar de VS hun klaverblad hebben ingeplant, was het doel niet om de schuldigen te straffen en de slachtoffers te belonen. In het geval van Duitsland was het veeleer, zoals de oprichters van de NAVO duidelijk hebben gezegd, om Duitsland onder en Rusland buiten te houden. Dat doel, en de daaruit voortvloeiende plundering, verklaart niet alleen de meer recente terreuraanslag op Nordstream, en de proliferatie van nazi-commando’s en hun intellectuele leeghoofden in Oekraïne, maar de hele modus operandi van de NAVO en de amorele Amerikaanse gangsters die haar controleren.

Hoewel Guderian en zijn van blitzkrieg houdende nazi-vriendjes hun uiterste best hebben gedaan, kwam het Derde Reich er uiteindelijk bekaaid vanaf, net zoals Zelensky’s Romp Reich momenteel in zijn eigen afgrond staart. Hoewel het verzet van Rusland, China en enkele andere landen hoop biedt op betere, vreedzamere dagen in de toekomst, zullen die dagen nooit aanbreken totdat de NAVO en haar aanhangers militair, economisch en cultureel volledig zijn uitgeschakeld.

Hoewel de offers van de Wagner Groep helaas een noodzakelijk onderdeel van dat proces zijn, is een ander niet onbelangrijk onderdeel van dat proces dat de Strategic Culture Foundation en soortgelijke instanties doorgaan met het ontleden van de aard van het NAVO-beest en hun gerecycleerde theorieën over blitzkrieg en Romp Reichs, die verantwoordelijk zijn voor zoveel oorlogsmisdaden in Afghanistan, Korea, Vietnam, de Filipijnen, Jemen, Syrië, Irak, Libië, Servië, Oekraïne, Rusland en tal van andere oorlogstheaters die allemaal de soort vergelding verdienen waarmee Guderian’s panzerbemanningen (maar niet Guderian) werden geconfronteerd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het doorsnijden van de mist onthult “een nieuwe bladzijde in de kunst van het oorlogvoeren”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMoskou hekelt op Regels Gebaseerde Orde van de VS in Europa
Volgend artikelL’Entente is een bittere pil voor het Westen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. En Nederland doet heerlijk mee met die mongolen van de NAVO en ze kunnen klappen van plezier in de kamer PvdA ,D666 ,GroenLinks, CDA enz ALLEMAAL BEHALVE FVD PVV

 2. De schrijver heeft, wat betreft het schrijfsel hierboven over WOII, Guderian, Blitskrieg, Ansluss enz…, misschien een verdacht soort paddenstoelen gegeten. Wat een onzin.

 3. Hitler en militaire top begreep medio 1942 al dat ze de oorlog had verloren.
  Zoals te horen is op geluidsopname van hitler en Mannerheim Pres. Finland
  Maar ze waren gedwongen om door te vechten.
  Strategisch zaten ze ook klem , grote duitse minderheden in
  oost pruisen, roemenie en danzig die afgesneden leefden van
  duitsland konden ze niet verplaatsen of aan hun lot overlaten.
  Hierzo:
  The Hitler and Mannerheim Recording in Finland, June 4, 1942 (Subtitles)
  https://www.youtube.com/watch?v=oET1WaG5sFk

  • Toen bleek na de moeizame slag bij Smolensk eind juli ’41, dat een nieuw Russisch leger klaar stond terwijl het Duitse op zijn tandvlees zat, wist Hitler dat Barabarossa mislukt was. Vooraf was gezegd: het zal instorten als een vermolmde deur… het is een grote gok… er mag niets verkeerd gaan… als het mislukt is alles verloren. Ondertussen had Roosevelt het schietbevel op de duikboten gegeven, was WOII eindelijk een feit en stond de nederlaag van Duitsland vast, eind juli ’41.

 4. Nu wordt er gelachen over het gegeven dat de Russen oude tanks naar Buderastan halen.
  De lichtere tanks (TR34) worden gebruikt voor beschietingen alleen, dus als een soort kanon op rupsen.

  Maar vlak de KV serie en vooral de JS-2 niet uit; ook uit WO2.
  De JS-2 met zijn 122 mm kanon kan een leopard 2 op twee kilometer naar de schroothandel sturen.

  De nauwkeurigheid is een kwestie van vuurleiding systeem; is electronica; kan ingebouwd worden.
  ===================================
  Met de Russische duik bommenwerpers kunnen makkelijk de tanks van Banderastan worden uitgeschakeld….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in