Aartsbisschop onthult: “Er is een plan om Europa te islamiseren met immigranten”

9
De islamisering van Europa, foto via VoxNews

Over tien jaar is Europa islamitisch. Reeds in 2016 deed Monseigneur Carlo Liberati, Aartsbisschop Emeritus van Pompeii, deze dramatische voorspelling. En vandaag komen we steeds dichter bij deze getuigenis.

Volgens de bisschop is er een etnische uitwisseling gaande die zal leiden tot de islamisering van Europa. De wapens van de moslims zijn geen bommen, maar de buiken van hun vrouwen.

Hier zijn enkele letterlijke citaten van de aartsbisschop die ons stof tot nadenken zouden moeten geven:

Ik vrees dat we over tien jaar of minder allemaal demografisch moslim zijn in Europa. Ze hebben zes of zeven kinderen, maar in Europa hebben we een geboortecijfer van nul of bijna nul. Europa is heidens geworden en we leven alsof God niet bestaat, door op te geven ons geloof in het openbaar te manifesteren. We schamen ons er zelfs voor. Ik vraag me af: is er nog katholiciteit over?

We hebben de katholieke zin van het leven verloren. Om de islam, die een bedreiging voor ons vormt een halt toe te roepen, moeten we allemaal de geest van Lepanto en Wenen in gedachten houden, die ons in staat heeft gesteld om het Avondland te redden. We zoeken hier een onmogelijke fluwelen dialoog met degenen die ons willen onderwerpen omdat ze ons als ongelovigen zien. De islam is gebaseerd op de koran, die de onderwerping van ongelovigen predikt. Ik wil geen islamitische dood sterven en ik pleit ervoor dat wij als christenen het zwaard van het geloof en de waarheid hanteren. De islam is gewelddadig omdat de koran dat is. Laten we stoppen met geloven in de gematigde islam.

Iedereen die zegt dat eenieder moet worden opgenomen is een utopist of heeft andere bedoelingen. In dit opzicht denk ik dat de Hongaarse premier Orbán het niet bij het verkeerde eind heeft. Degenen die de islamitische landen verlaten, zijn eigenlijk op de vlucht voor de islam. Ik vraag me af: waarom accepteren de rijke islamitische staten deze mensen niet? De reden daarvoor lijkt mij dat er blijkbaar een echt plan is om Europa te islamiseren.

Kardinalen waarschuwen voor NWO: “Er zijn machten die Corona misbruiken voor greep naar wereldheerschappij”

  De komende burgeroorlog in Europa
Vorig artikelProces tegen Salvini: “Er was een vertaalfout bij de Ministeriële rechtbank”
Volgend artikelZwaarbewapende zwarten bereiden zich voor op rassenoorlog met blanken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Dat plan is er inderdaad, iedereen kan dat aan de gebeurtenissen zien, want er is geschreven: “Aan de vruchten kent men de boom”.
  Dat geld evenzeer voor de ontwikkelingen binnen een staat waarvan wij alle weten, dat deze geregeerd wordt door leugenaars.
  Ik verwacht dat de ontwikkelingen m.b.t. omvolking en islamisering met grote voortvarendheid zullen worden voortgezet en zelfs in versnelling gaan.

  Verreweg de meeste mensen in Europa, met in het bijzonder het trieste dieptepunt NEDER(!)land, hebben, ondankbaar voor alle zegeningen door de welvaart die het gekregen heeft, de God van de Bijbel en Zijn geboden verlaten.
  De Bijbel voorzegt dat als antwoord daarop er een vreselijke dictator over de landen (zeker níet alleen Europa) zal regeren genaamd het Beest, zie Openbaringen 13.
  God zal de mensen geven wat ze graag willen: niet Hem meer, maar de duivel.
  Er zijn vele Christenen die er vanuit gaan dat die voorzegde tijd van dat regerende Beest nadert.
  Het zal dan een hel op aarde worden.

  Ik acht het waarschijnlijk, dat de soldaten van dat Beest de radicale islamieten, de zwarte racisten en de verstokte (blanke) goddelozen zullen zijn.

  God heeft in zijn Woord echter ook beloofd dat u lezer(es), die meest vreselijke tijd van alle tijden, niet hoeft mee te maken.
  Maar dat is alleen als u in waarachtig geloof en gebed (!!) uw vertrouwen stelt op Jezus Christus, Overwinnaar over dood, hel en graf.
  Bekeert u nog voor u gaat slapen, want het zou morgen wel eens te laat kunnen zijn…

  (Met waardering voor de medewerkers van Fontnieuws!)

  • Ik denk dat Het Beest al zo’n kleine honderd jaar in opmars is en nu nijver bezig is, ondersteund door onze eigen blanke politici, met het voltooien van het plan om alle blanken uit te roeien, met behulp van, zoals jij ook schrijft: moslims, zwarten en verstokte blanke goddelozen in de vorm van links en groen en antifa.Het Beest is de ??????.
   Wat mij zo verbaast is dit: kan het die blanke politici die biologische kinderen van zichzelf hebben dan niet schelen dat hun eigen kinderen hierdoor vernietigd zullen worden?
   Dat de zwarten niet begrijpen wat ze boven hun kroeshaar hangt in het paradijs van de ??????, nl dat ze gewoon weer zullen worden ingezet als slaven en lastdieren is nog wel te rijmen met het gemiddeld extreem lage IQ en EQ van zwarten.
   Maar van blanken heb ik kennelijk toch ook nog een te hoge pet op, want er zijn zo ontzettend veel foute blanken (de koning, Rutte) ……….ik snap m niet. Die useful idiots gaan volgens mij toch ook echt de matzeballen machine in.

   Heeft één van de lezers hier een redelijke verklaring voor?

 2. De Katholieke kerk is een satanisch geloof vermomd als christendom en gaat samen met Islam en judaïsme een nieuwe wereldreligie vormen en wordt satanisch!!

 3. Abortion: Demographic Warfare/Annual Millionaire Industry … some generals points … investigate what’s behind each of them.

  1. Industry that exploits the biology of women.

  2. Industry that exploits its right to give life.

  3. Economic loans to countries for an alleged economic development in exchange for NATAL CONTROL PLANS legalizing abortion and opening markets (woman’s womb) for the industry, including the market for fetal tissue for the cosmetic industry that sells more than 180 thousand annually millions of dollars.

  4. “Population War”: This topic alone could take you a year of reading and research. Read Margaret Sanger and her influence on the development of Nazi thought and the world’s highest-billing abortion clinic.

  5. Psychological consequences after an abortion: Post Traumatic Stress Disorder according to DSM-IV … CONSULT IT. And all those method-based clinical studies that have shown that there are serious consequences after a woman experiences an abortion.

  6. Over stimulation of sexuality in young people even at an early age without effective EMOTIONAL EDUCATION. When you overstimulate and awaken one of the most powerful energies in the human being such as SEXUAL ENERGY without the INTRAPERSONAL abilities of SELF-CONTROL AND SELF-OBSERVATION, you expose your children to have sexual relations with ZERO CONSCIOUSNESS. You can imagine the consequences … right?

  Only these points will give you much base and information TO UNDERSTAND THE INVISIBLE THREADS behind THE ABORTION INDUSTRY.

 4. @ Themis.
  Zij laten hun denken aansturen door de duivel.
  Hall Lindsey heeft jaren geleden daarover geschreven in het boek: ‘satan leeft onder ons.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in