Pixabay

Als een boom omvalt in het bos en niemand hoort het, is hij dan omgevallen? Kijk hier eens naar. Een normaal mens zou hiernaar kijken en de voor de hand liggende vraag stellen: waarom sterven er zoveel mensen?

Ik bedoel, een sterfteoverschot van slechts 5% zou al zeer zorgwekkend zijn. 37% is rampzalig. Het is een massale sterfte tenzij het stopt.

Het meest verbluffende is de complete en totale stilte over deze kwestie.

Ik hoef u er niet aan te herinneren, maar ik doe het toch: Singapore en Qatar hadden een van de hoogste prikcijfers ter wereld en vertrouwden op Moderna en Pfizer mRNA.

Ik zeg het maar. Cancel me niet.

Via Zerohedge.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

2023 zal een overvloed aan “Oversterfte” kennen die riekt naar massamoord waarbij de Cabal een genocideoorlog zal voeren om het volk uit te roeienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  COVID-19 vaccin vernietigt harten en hersenen van miljarden mensen - Dr. Sucharit Bhakdi
Vorig artikelEU keurt Oekraïne goed voor lidmaatschapsproces
Volgend artikelIsraël-Palestina: Als de schoen aan de andere voet zou zitten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Ik heb het al eerder gezegd op het forum, maar ik kan het zelf niet geloven, ik twijfel serieus aan mezelf. Maar sommige mensen die langs me lopen stinken. Het is een geur die zo walgelijk is, ik kan het niet omschrijven. Ik krijg er braakreflexen van. Gisteren liep ik in het bos met de hond, komt een ouder echtpaar aan, we groeten elkaar vriendelijk maar ze hadden die geur ook. Ze waren al 20 meter verder en de stank bleef hangen. Zo vies. En het waren keurige mensen.

  Ben ik gek? Maar als ik het niet ben dan vraag ik me serieus af waarmee die mensen zijn ingespoten. Laten we het er maar op houden dat ik gek ben. Dat is voor iedereen het beste.

   • Nee, geen COVID gehad. Althans niet dat ik weet. Zou er een link zijn tussen de geur die ik ruik en COVID? Of toch het gene waar niet over gesproken mag worden, de naald.

    Laten we het er maar op houden dat ik gek ben. Het tegenovergestelde zou verschrikkelijk zijn.

  • Gijp november 9, 2023 Bij 10:58

   Gek ben je niet Gijp, maar van een flinke verkoudheid/griep kan je reukvermogen afnemen of zelfs helemaal verdwijnen, enfin sinds oktober 2019 is alles allemaal anders geworden menselijk gedrag, zombie land Nederland waar volgens de cijfers 86% is gevaccineerd voor de eerste keer de restvaccinaties daar zijn n.m.w. de cijfers slecht verkrijgbaar, in iedergeval heeft mijn schoonzus na 4 vaccinaties overleden aan een snel verergerde hersenaandoening die veel op de ziekte van Parkingson leek, het vreemde ik heb niets kunnen ruiken wat jij beschreef Gijp.

   • Ik weet het Adriaan, het zal wel aan mij liggen maar af en toe hebben mensen die geur. En ik liep gewoon relaxed in het bos met de hond. Helemaal niet bezig met iets en de geur overvalt me dan. Maar laten we maar hopen dat ik gek ben.

  • ik heb zoiets met mensen die stijf staan van de stress, wat ik ook als een geur wil omschrijven.
   wat marco hieronder bedoeld, denk ik

  • Een verkwikkend, heilzaam en reinigend effect in dergelijke gevallen kan het gebruik van Eau de Cologne 4711 (Keuls reukwater) zijn.

  • Andere optie?
   Keurige mensen hoeven niet altijd netjes te zijn. Ze hebben mogelijk aardige lichaamsgeur ontwikkeld, doen niet langer aan zelfverzorging vanwege bepaalde ziekten, en oude mensen willen soms niet meer douchen.

  • Heb dit ook maanden geleden gemeld hier op de site. Ik vroeg ook of anderen dit hadden waargenomen . Sommigen hadden idd dezelfde walgelijke lucht geroken .
   Als ik met mijn moeder de hond uitlaat in het park , dan ruiken we dezelfde walm , zonder dat iemand in de buurt is . Dan kijken we elkaar aan van ; hier heeft een walmer gelopen !
   Dat mijn ma en ik dat tegelijk ruiken zegt mij genoeg . Enkele van deze walmers herkennen we al een tijd en we gaan ze zsm uit de weg . In een straal van 100 meter om mij heen zijn 3 woningen waaruit deze geur vrolijk walmt ! In de supermarkt weet ik meteen bij binnenkomst
   of een zekere beveiliger aanwezig is , zonder de man te hebben gezien .
   Het zijn niet alleen ouderen , het zijn ook vaak jonge gezinnen die compleet stinken .
   Er zijn meer mensen die dit ruiken , en als je het eenmaal heb geroken , dan herken je het overal . Ik vroeg meer dan een jaar geleden aan een bewuste vrouw of ze het weleens had geroken , en ze zei van niet , maar dat het haar niet verbaasde omdat deze mensen constant aan het “shedding” zijn . Mensen kunnen bewusteloos worden van lijkengeur .
   Eens een dode walvis geroken …dat is super goor en je gaat vanzelf uit de buurt , wat een natuurlijke zelfbescherming is . Ik heb medelijden met degenen onder ons die in de buurt van walmers werken , want het zou weleens zeer gevaarlijk kunnen zijn .

   Dus U bent niet gek , Gijp , integendeel ; U heeft een goede neus die U probeert te beschermen !
   Veel succes met walmer-mijden ….

   • Het is inderdaad een geur die niet te harden is. Walmer is goed gevonden want de walm blijft ook extreem lang hangen. Niet zoals parfum. We gaan het allemaal maar zien. Het heeft in ieder geval niks te maken met lichaamsgeurtjes. Nogmaals, ik hoop dat ik gek ben.

 2. Ja in de supermarkt ruik ik het tegenwoordig ook. Achteloos dacht ik al aan onvoldoende hygiene vanwege de gestegen energiekosten en overig levensonderhoud. Mijn vrouw die murt ook in bed, na 1 uur slapen stinkt het in de slaapkamer. Instinctief koppelde ik dit al aan de prik en ben tegenwoordig als de dood voor shedding. Vanwege haar slechte slaapgedrag duikt ze na een paar uur in een ander bed en zodoende ruik ik smorgens niets meer in de slaapkamer.

  • Jullie hebben een bijzonder huwelijk??? En veel bedden in huis, Laat Snuifje bloemschoen het maar niet weten!! Hij dwingt graag en we komen woningen te kort!

 3. R schreef:Er zijn meer mensen die dit ruiken , en als je het eenmaal heb geroken , dan herken je het overal .

  Ja de herkenning is er direct.

  Ik begrijp R dan ook, hij schreef : Als ik met mijn moeder de hond uitlaat in het park , dan ruiken we dezelfde walm , zonder dat iemand in de buurt is

  Het is bizar.

  • ja Gijp maak jezelf niet gek , ik heb ouders broers en zussen verloren

   die zijn allen behandeld zodat ze er nog deftig uitzien voor de laatste groet , de”nk dat deze producten een geur afgeven zoals men beschrijft de geur van de dood.
   maar iemand die nog rondloopt kan onmogelijk die geur dragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in