© Foto: Public Domain

In het illustreren van een illusie die NAVO planners beoefenen. Zoals ad nauseam al gezegd is – uw software is slechts zo goed als de informatie, of gegevenssets, die u erin stopt. Als het Garbage In is, is Garbage Out onvermijdelijk. Zoals Scott opmerkt over KORA van de Bundeswehr:

Wanneer men de structuur van een op KORA gebaseerde simulatie bekijkt, wordt het duidelijk dat het systeem volledig afhankelijk is van de verschillende inputs die de simulatie als geheel definiëren. Elk aspect van de simulatie is afgeleid van de parameters die zijn geprogrammeerd door degenen die verantwoordelijk zijn voor het toezicht op de training. Hoewel men zou hopen dat de trainingsbegeleiders de simulatie met een minimum aan professionele integriteit zouden uitvoeren, tenzij zowel de NAVO-trainers als hun Oekraïense studenten doordrenkt waren met Lemming-achtige suïcidale kwaliteiten, moest er een aanzienlijke wijziging en verandering van kritieke gegevenspunten plaatsvinden om een uitkomst te genereren die de Oekraïense strijdkrachten kon motiveren om in te stemmen met de aanval. …De Orekhov opmarsas was ontworpen om een naad tussen de 291e en 70e gemotoriseerde geweerregimenten van de Russische 42e gemotoriseerde geweerdivisie uit te buiten. De door de NAVO-trainers geprogrammeerde “gedragsagenten” bleken de Russen – vooral die van het 70ste Regiment – te beschouwen als slecht getrainde, slecht geleide, slecht uitgeruste en slecht gemotiveerde troepen. Kortom, de NAVO-trainers compenseerden het onvermogen van Oekraïne om troepen samen te stellen die zelfs de meest elementaire onderdrukkingstaken konden uitvoeren, door de onvermijdelijke ineenstorting van de wil van de Russische soldaten om weerstand te bieden te voorspellen (zie Frontnieuws Dit is hoe NAVO-trainers willens en wetens Oekraïense troepen de dood in stuurden tijdens het tegenoffensief tegen Rusland deze maand).

I am on record – NAVO-militairen werken op basis van propaganda, van boven naar beneden. Zeldzame eilandjes van tactische en operationele competentie staan op zichzelf en hebben geen invloed op de parade van militair analfabetisme, slordige inlichtingendiensten en een compleet gebrek aan begrip van moderne oorlogsvoering bij een deel van de NAVO. Veel van die westerse “militaire deskundigen” ontlenen hun conclusies vaak aan computersimulaties en war-gaming die vaak in de GIGO-modus werken–Garbage In-Garbage Out. Bovendien, zoals niet voor één keer is gezegd, spreken veel Russische frontlinieofficieren en onderofficieren over de herkenbaarheid van de NAVO-training van VSU-eenheden, maar verklaren meteen dat deze ondermaats is. Dit is geen verrassing – men kan niets waardevols leren van Golfoorlogen of van verliezen in Afghanistan en elders voor zover het gaat om gecombineerde wapenoperaties op grote schaal. SMO is gigantisch groot en gaat de ervaringen van de NAVO te boven.

  De wereld zal nooit meer zijn zoals vroeger

Dit is niet de eerste keer, al in het begin van de jaren ’90 leverde een computersimulatie van de oorlog in het US Naval War College een verbazingwekkend resultaat op toen “voorspeld” werd dat de MAIN stootkracht van de Sovjetmarine van pr. 949A Oscar-II SSGN’s (kruisraketonderzeeërs) slechts ÉÉN succesvolle lancering van haar P-700 Granit ASM’s (Sovjet en Russische marine kruisraket tegen schepen) op Amerikaanse marineactiva zou kunnen uitvoeren, terwijl er veel meer geloof werd gehecht aan Sovjetonderzeeërs… met alleen torpedo’s. Blijkbaar was het idee dat M=2 supersonische, 500 kilometer lange raketsalvo’s met betrouwbare doelwitten, geleverd door MKRC Legenda (Sovjet satelliet richtsysteem gekoppeld aan de SS-N-19 raket), zo vreemd voor Amerikaanse marinestrategen dat ze de komst van een nieuw technologisch paradigma in de marineoorlogsvoering niet konden herkennen, totdat wijlen kapitein Wayne Hughes op briljante wijze de komst ervan in 2000 aankondigde – 40 jaar nadat de Russen de eerste serieuze anti-scheepsraketten hadden ingezet. Tegen die tijd was het te laat voor de Amerikaanse marine, die zich geconfronteerd zag met de overweldigende kracht van raketsalvo’s waartegen ze zich niet betrouwbaar kon verdedigen.

Slechte basisopleiding, beginnend bij Westerse openbare scholen, vooral in natuurwetenschappen en techniek, slordig academisch niveau in militaire onderwijsinstellingen, een volledig op mythen gebaseerd curriculum in tactieken, operaties, zwakke natuurwetenschappelijke achtergronden, historisch analfabetisme en verborgen, onderdrukt minderwaardigheidscomplex – dit zijn de kenmerken van moderne NAVO-“planners” en militaire leiders die totaal niet gekwalificeerd zijn om op het moderne slagveld te vechten. Het is dus geen verrassing dat zij in een virtuele wereld van primitieve Rooskies leven, slecht getraind, slecht opgeleid, met een laag moreel. We zagen het allemaal voor de hele wereld in de laatste twee weken van het VSU “tegenoffensief”, dat uitliep op een slachting van VSU-personeel en NAVO-materiaal. Ze kunnen nog steeds niet om het simpele idee heen dat ze in de onderste regionen zitten.

  Er hoeven geen NAVO-troepen te sterven, zolang Oekraïne niet verslagen wordt, zegt Zelensky

Nu we het er toch over hebben:

De Duitse energieprijzen zijn het afgelopen jaar omhooggeschoten, waardoor verschillende bedrijven overwegen om naar goedkopere locaties te verhuizen. Siegfried Russwurm, het hoofd van de Duitse Industriebond (BDI), verklaarde dat de energiesituatie slecht genoeg is voor bedrijven om serieus te overwegen hun activiteiten te verplaatsen. Russwurm legde uit: “Veel familiebedrijven… hebben zeer operationele plannen om te verhuizen” vanwege de overvloed aan obstakels waarmee ze in Duitsland geconfronteerd worden. Hoewel veel in Duitsland gevestigde bedrijven wereldwijd succesvol zijn, vinden veel bedrijven het moeilijk om in Duitsland te opereren. De trage en complexe Duitse bureaucratie heeft de moeilijkheden nog groter gemaakt. Deze week besprak minister van Economie Robert Habeck de kwestie van bedrijven die hun activiteiten willen verplaatsen. Habeck verklaarde: “Naar mijn mening is Duitsland een aantrekkelijke locatie voor zowel nieuwe als bestaande bedrijven… Natuurlijk staan de materiaalindustrieën onder druk als gevolg van de hogere energieprijzen, maar er moeten politieke beslissingen genomen worden.”- Oilprice.

Dit is nog maar het begin. Het zal de komende maanden nog veel sneller gaan. “Duitsland is een aantrekkelijke locatie”? Echt waar? Wat rookt hij? Maar ja, voor ongeschoolde en onbeschaafde zakken die de moderne Westerse politieke en militaire “elites” teisteren – oorlog is vrede, zwart is wit en omgekeerd, en Rooskies zijn achterlijke mensen. Gerelateerd nieuws: ik betwijfel of de meeste westerse cadetten van militaire officiersscholen in NAVO-landen de programma’s van de Russische militaire academies met hun slopende technische en tactisch-operationele training zullen overleven. Gerelateerd nieuws: Duitsland is niet meer welkom in Rusland.

  Toen M.K. Bhadrakumar een klein detail vergat. Dmitry Orlov over de NAVO

De Duitse export naar Rusland is in mei 2023 sterk gedaald in vergelijking met de cijfers van vorig jaar, zo bleek donderdag uit gegevens van het Federale Bureau voor de Statistiek (Destatis). Volgens de berekeningen daalde de export met 36,7% tot €700 miljoen ($760 miljoen). Rusland zakte naar de 16e plaats onder de belangrijkste exportpartners van Duitsland buiten de EU (derde landen). In februari 2022, vóór het conflict in Oekraïne en de daaruit voortvloeiende EU-sancties tegen Moskou, stond Rusland op de vijfde plaats. – RT

En zoals 82 jaar geleden, branden Duitse Panzers weer in de velden van Rusland.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

In je huis verstoppen als er een Russische kernbom ontploft is minder dan zinloos – Het is gewoon domVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWesten in ontkenning over mislukking Oekraïens ’tegenoffensief’
Volgend artikelSpeciaal verslag: Noodsituatie als Prigozhin voor nucleaire optie gaat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. “Gerelateerd nieuws: Duitsland is niet meer welkom in Rusland.” Belangrijk zinnetje, zo effe tussen neus en lippen door. Goed nieuws.

  • Onkruid moet gewied worden, vergeet niet dat Duitsland groot en “belangrijk” is/was.
   Daarom wordt het minder beduidende Nederland niet genoemd.
   Laten we wel wezen, toen Duitsland nog helmen aan het leveren was stond Sinte Mark al klaar met Stingers en Panzerhaubitze 2000.
   Ik denk dat Nederland nog minder welkom is, vooral omdat Poetin de goede “Nederlandse” boeren al uit Afrika gehaald heeft omdat wij hun geen vluchtelingen status wouden geven.
   Het is heel makkelijk de grootste idioten lopen de boel te verzieken met hun domme geouwehoer en sancties diegenen die ertegen spreken zijn Poetin lovers een soort anti vaxxer 2.0, mijn persoonlijke ervaring is dat dat Duitsers meer volgzaam zijn dan Nederlanders en het we zullen gewoon met de massa sukkels moeten mee lijden.
   Als ik een Rus was zou ik de “Borrell tuin” lekker door onkruid laten overwoekeren en toekijken terwijl het in een droge zomer afbrand.

   • Nederlanders minder volgzaam dan de Duitsers,?? moet je hen eens zien als er een autoracer, of een wielrenner, voetbal, handbal, schaatser of God weet wat nog allemaal eens kampioen worden dan trekken ze met honderdduizend naar het ander eind vd wereld… volgzaam wat een grap Pffff

 2. ” Duitsland is niet meer welkom in Rusland.”

  De motor van Europa krijgt een vastloper in slow motion
  Sie hätten den Verdacht haben können
  Wer mit dem Feuer spielt, kann sich den Hintern verbrennen

 3. Ja, alles in de westerwereld moest verworden tot een domme slappe hap .
  In de hoop gehoorzaam en volgzaam te worden. Ja ikloos te worden en de eigen wil te vergeten.

  • ik denk eerder dat het weer opgezet spel is…om nato uit de tent te lokken…
   kijk…we zijn innerlijk verdeeld….maken ruzie binnenshuis…..
   waarop nato best wel’s zou kunnen denken : “nu is het tijd om onze slag te slaan”….
   niet de eerste keer dat er ‘problemen’ waren met wagner waarop oekiestan domme dingen deed, met alle gevolgen vandien….

 4. “uw software is slechts zo goed als de informatie, of gegevenssets, die u erin stopt…Garbage In is, is Garbage Out”
  Zo ook voorbedachte discriminatie middels software bij de Toeslagenaffaire en DUO.

 5. Rommelaar, is dat zo dat Poetin Nederlandse boeren uit Afrika gehaald heeft? Ik heb gegoogeld maar kan er niets over vinden.

  • @ Marian juni 24, 2023 at 15:06,
   Dat is al heel lang bekent. Rusland bood zelfs gratis land aan voor de boeren en het Russische staatsburgerschap. Zelfs hun verhuiskosten konden ze vergoed krijgen. Terwijl de boeren in de EU werden geweerd.

  • Zoals Qvic schrijft was nog voor Corona, een heleboel informatie is “gezuiverd” in de 2 dolle jaren, Europa wou geen “vluchtelingen” status geven en ik meen dat Canada of de VS ze wel wou binnen laten als ze een paar ton meebrachten.
   Er was ik meen een Britse journaliste die inging op de gruwelijkheden die in Afrika plaatsvonden aan de kaak stelde maar omdat de daden tegen blanken gericht waren had ze veel tegenwind en raakte zelfs haar baan kwijt.
   Dat er na verkrachting, plunderingen enz. niks met de agrarische bedrijven gebeurde (voedseltekorten) dat was minder belangrijk, ook konden ze het materiaal niet of slecht verkopen omdat ze geboycot werden.

  • Rommelaar bedoeld Boeren uit Zuid-Afrika die daar al eeuwen wonen.

   Sinds het ANC in suid-Afrika aan de macht is worden de Afrikaans sprekende blanke Boeren achtervolgd, onteigend, gediscrimineerd en botweg vermoord door boze swartmannen. Er is een ware exodus aan de gang van zeer hoog opgeleide blanken van Nederlandse en Engelse afkomst, veelal boeren. Ze zijn zeer welkom in landen die mensen binnenlaten om competentie.

 6. Ja Nikolaas, ik kan me ook voorstellen dat het is om NATO binnen de tent te houden na de afgang van de wonderwapens en NATO getrainde troepen.
  Een kans op een coupe zou een soort overwinning zijn voor het westen en de paddestoelen nog een tijdje uitstellen, we zullen het zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in