De wereld is de afgelopen drie jaar behoorlijk snel gegaan, zodanig veranderd dat hij bijna onherkenbaar is, en als je wilt begrijpen hoe het allemaal begon, moet je terugreizen in de tijd. Helemaal terug naar Wuhan, China, december 2019.

Onlangs, tijdens het onderzoek naar onze bijgewerkte editie van 40 Facts, kwam ik dit artikel uit Time magazine tegen, een artikel dat ik blijkbaar had gemist toen het voor het eerst werd gepubliceerd en dat op de een of andere manier aan mijn aandacht was ontsnapt in de daaropvolgende drie Covid-centrische jaren, schrijft Kit Knightly.

Het artikel laat zien hoe het narratief van de covid vanaf het begin een psy-op constructie was, die nooit enige interne zin had.

Het richt zich op het werk van de Chinese viroloog Dr. Zhang Yongzhen, en hoe hij en zijn team (naar verluidt) het Sars-Cov-2 virus hebben geïsoleerd en het genoom ervan hebben gesequenced. Het artikel schetst Zhang als een held wiens “moed” de wereld waarschuwde voor een enge nieuwe bedreiging.

Het is natuurlijk maar een verhaal – een stuk narratieve fictie in plaats van journalistiek – maar het onthult wel een belangrijk facet van de psy-op van de pandemie.

De fundamentele leugen, de erfzonde: De “mysterieuze” oorsprong van Covid.

Elke psychologische operatie heeft een onderliggende zwakte – een ongelijke naad waar de gefabriceerde leugen met geweld wordt verbonden met de onontkoombare werkelijkheid.

Voor 9/11 is dit eenvoudige natuurkunde – asymmetrische schade kan geen symmetrische instorting veroorzaken. Voor JFK is dat het vermeende aantal kogels dat een bekend aantal wonden veroorzaakt, samen met het hoofd van de president dat naar achteren en naar links gaat.

Vaak is de belangrijkste strekking van begeleidende propaganda het afleiden van deze onverenigbare ideeën. Plaats een selectieve vertekenende lens over bepaalde hard gecodeerde fysieke realiteiten die mensen dwingt dingen in twijfel te trekken die ze normaal nooit in twijfel zouden trekken.

  Was COVID-19 een omgedoopte griep?

Dat waren niet echt explosies – het klonk alleen zo.

Zijn hoofd ging niet echt achteruit – het leek er alleen op.

…je krijgt het idee.

Voor “covid” is deze gebroken verbinding heel specifiek te lokaliseren naar Wuhan in december 2019.

De vermeende tijdlijn van de “ontdekking” van Covid is vrij bekend, maar hier is een snelle herhaling:

 • Midden december 2019 werden 4 mensen opgenomen in het ziekenhuis van Wuhan met een longontsteking. Tegen het einde van de maand was dat aantal gegroeid tot 27.
 • Een niet nader genoemde arts besluit dat deze longontsteking “mysterieus” is, en stuurt één monster van één patiënt naar Dr. Zhang van het Shanghai Public Health Clinical Center voor analyse.
 • Dr. Zhang test dit ene monster, van slechts één van de 27 vermeende patiënten met longontsteking, vindt onmiddellijk een “nieuw coronavirus”, en besluit meteen dat dit de oorzaak moet zijn van dit “mysterie”.

Er zijn talloze problemen met dit verhaal, en ook met de tijdlijn van gebeurtenissen die snel volgden – van de sequentiebepaling tot de modellering en de ontwikkeling van testmethoden.

Maar het vreemdst van alles is de vraag die het officiële narratief zelfs nooit probeert te beantwoorden:

waarom keken ze überhaupt?

Dat is de breuk met de werkelijkheid.

Waarom besloot die arts in dat ziekenhuis plotseling dat er een mysterie was dat om een verklaring vroeg?

Wat onderscheidde die paar patiënten van de andere 450 miljoen mensen die elk jaar een longontsteking krijgen?

Het Time-artikel beweert vaag dat deze longontsteking “eigenaardig” was, andere hedendaagse publicaties noemden het “mystery pneumonia“. De aard van dit “mysterie” wordt nooit echt uitgelegd.

  68.000% toename van beroertes terwijl Amerikaanse gezondheidsautoriteiten in het geheim rapporten van neurologische letsels na COVID-19 vaccins bestuderen

De WHO noemde het longontsteking van “onbekende etiologie”, terwijl de CDC zei dat het een “atypische longontsteking-achtige ziekte was die niet goed reageert op standaardbehandelingen”. Maar “de standaardbehandeling” voor longontsteking is antibiotica als je denkt dat het bacterieel is, of bedrust en vocht als je denkt dat het viraal is. In de overgrote meerderheid van de gevallen gaat het binnen een paar weken vanzelf beter… net als bij “Covid”.

Sommige artikelen merkten op dat de “mysterieuze longontsteking” symptomatisch uniek was, zonder ooit in details te treden. Maar we weten nu dat dat niet waar is. “Covid” is nooit symptomatisch anders geweest dan de meeste gewone luchtwegaandoeningen.

De WHO zei zelfs in hun eerste persbericht, op 8 januari 2020:

De symptomen die onder de patiënten zijn gerapporteerd, komen voor bij verschillende luchtwegaandoeningen, en longontsteking komt vaak voor in het winterseizoen;

Die zin is helemaal waar… de zogenaamde “covid pneumonie” is gewoon – longontsteking.

Dus waarom hebben de artsen in China het ooit een tweede keer bekeken?

Waarom dacht iemand dat deze volkomen normale longontsteking een abnormale oorzaak moest hebben?

Dit slaat allemaal nergens op. Niets is ooit logisch geweest.

U kunt blijven zoeken naar het antwoord, blijven vragen “waarom dachten ze dat deze longontsteking anders was?”, en niets vinden dan een wirwar van vage beweringen die geen enkele analyse kunnen doorstaan.

Er was geen enkele reden voor die arts om te denken dat die patiënten aan iets anders leden dan aan een normale, seizoensgebonden luchtweginfectie.

Zijn vermeende acties zijn niet die van een rationeel persoon uit het echte leven, ze zijn het gescripte gedrag van een acteur die een bepaalde functie moet uitvoeren om slechts één reden – zodat de rest van de film kan plaatsvinden.

We zijn terug bij die ene grote leugen, de uitnodiging om het ongeloof op te schorten en een contradictio in terminis te aanvaarden, net als bij 9/11 en JFK.

  De meest vaccinatie-weigerende groep van allemaal? De hoogopgeleiden

Voor het “pandemische” narratief is het dit: “Covid ziet er misschien uit en voelt en gedraagt zich als griep – maar het is eigenlijk speciaal en anders.”

Dat is altijd het breukvlak als je gewoon een nieuwe ziekte verzint.

Bovendien wisten ze duidelijk altijd al dat dit de zwakke plek in hun verhaal zou zijn, dus haastten ze zich. Ze moesten hun “nieuwe ziekte” snel laten ontstaan, zodat ze die konden ontdekken, benoemen, sequencen, publiceren en erop testen… en dat alles in minder dan drie weken.

Het was snel, “heel, heel snel” erkent Zhang in Time. Te snel, eigenlijk. Ze bedierven het einde, onthulden de moordenaar nog voor de moord was gepleegd.

De wereld is de afgelopen drie jaar behoorlijk snel gegaan, zodanig veranderd dat hij bijna onherkenbaar is, en als je wilt begrijpen hoe het allemaal begon, moet je terugreizen in de tijd. Voorbij vaccins en beademingsapparatuur. Voorbij paspoorten en PCRS. Voorbij Pfizer en Fauci en afgevlakte curven… terug naar het allereerste begin.

Helemaal terug naar Wuhan, China, december 2019. Waar, zo wordt ons verteld, een arts vier gevallen van stereotype longontsteking zag en het “mysterieus” noemde, en een viroloog op zoek ging naar iets waarvan hij geen reden had om te denken dat het bestond, en het toevallig vond.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOoit heerste West-Europa over de wereld – Nu zijn de vroegere grootmachten slechts vazallen van de VS
Volgend artikelWHO verklaart nu dat gezonde kinderen en tieners GEEN COVID-19 vaccins nodig hebben
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Prachtig artikel die de leugens en conspiracy blootlegt die “The $cience” heeft bedacht om hun misdaad van de eeuw te verhullen! Ik ben media juni 2020 een ander erg interessant artikel tegen gekomen over het onderzoek en “wetenschap” die door de CDC zelf werd gepubliceerd… Schokkend!

  In een studie van juni 2020, hebben CDC wetenschappers twee ‘COVID’ bekentenissen toegegeven die het officiele verhaal vernietigen. In het artikel gaan we kijken naar de belangrijke onthullingen door de CDC wetenschappers gedaan, namelijk dat in hun onderzoek inzake het nieuwe virus SARS-CoV2 slechts 37 base-paren van het werkelijke pathogeen zijn gebruikt en dat de rest (ongeveer 30.000 base-paren) aangevuld werd door computer gegenereerde sequenties. Met andere woorden; HET IS ALLEMAAL NEP!!

  De CDC wetenschappers stellen dat zij slechts 37 base-paren van een genoom met 30.000 base-paren! Dat betekent dat ongeveer 0.001% van de virale sequentie afkomstig is van het werkelijke levende pathogeen of van lichamelijk materiaal. Dus, SARS-CoV2 is een inelkaar geknutseld Frankenstein ‘virus’ omdat het een computer gegenereerd, digitaal, abstracte creatie is, geen echt levend virus. Het is nooit goed geisoleerd en gezuiverd zodat het van “kop tot kont” gesequenced kan worden nadat het van levend materiaal is afgeleid. In plaats daarvan is het slechts digitaal ge-ensembleerd vanuit een ‘viraal’ database.

  Volgens Dr. Thomas Cowan, is consensus gebruikt om te bepalen welk digitaal SARS-CoV2 MODEL het beste ‘echt-fake’ virus model zou kunnen zijn!

  “De onderzoekers claimen dat zij besloten welk genoom het ‘echte’ covid virus zou worden door erover te stemmen. En nogmaals, verschillende computer programma’s zullen met verschillende versies van deze ‘imaginaire Eenhoorn’ komen waardoor ze als groep wetenschappers gezamelijk hebben besloten welk van deze computer sequenties het “echte virus” zou worden.”
  Zie: https://humansbefree.com/2020/11/study-cdc-scientists-make-2-covid-admissions-that-destroy-official-narrative.html

  Wat in het hele “Corona” verhaal ook totaal genegeerd wordt is de enorme LUCHTVERVUILING waaraan alleen in China gemiddeld zo’n 10 miljoen mensen sterven, jaarlijks! Met soortgelijke symptomen als die zg door SARS-CoV2 worden veroorzaakt! Hoe bedoeld u PANDEMIE!?? Ook hier in de EU hebben we daar erg veel last van zoals een Duitse wetenschapper een paar jaar gelden tot dezelfde conclusies kwam als zijn Chinese collegae.

  Wat denk je dat er met onze ‘gezondheid’ gebeurd als al die miljarden opgepompte vaten olie worden verbrand, of middels het chemisch proces worden omgezet in plastics en als het basisproduct wordt gebruikt voor het vervaardigen van, jawel, “medicijnen”… De zg “genees”middelen die inmiddels wereldwijd doodsoorzaak #3 zijn geworden! De carcinogene, neuro-toxische, hormoonverstorende en natuurvernietigende chemische vergiften van olie-derivaten zorgen voor doodsoorzaak #1: KANKER!
  Alles wat we eten, drinken en inademen is vergiftigd en verziekt door de vervuiling met de circa 80.000 chemicaliën waaraan we dagelijks worden blootgesteld. Het wordt letterlijk DOOGEZWEGEN!

  Dit is die andere globale misdaad van de fascistische overheid en een wereldwijd probleem waarover NOOIT gesproken wordt! Dat het de vervuilende grote industrieën zijn die de wereld verzieken en vergiftigen! Nee, het is CO2 en stikstof die de “grote boosdoeners” zijn geworden om het vervuilingsprobleem in de media heel hard te verzwijgen. Terwijl ze de ‘Covid-1984’ BS misbruiken voor deze langzame massamoord, en nu dus ook voor het verbergen van de genocide en infanticide dmv hun GMO-spuit… Het hele corona verhaal is ÉÉN GROTE LEUGEN.

  • De globale corruptie en criminaliteit van het NWO-fascisme kent geen grenzen.

   Poetin wil zg de wereld van het “Empire of Evil” bevrijden en China gaat de economische macht van de VS breken ism de BRICS, waar steeds meer landen aan willen toetreden. Dat zijn de slachtoffers en tegenstanders van de machtsgeile hegemonie en corruptie van het westerse fascisme afwijzen.

   Maar, het is een “good cop-bad cop” routine van de gebruikelijke criminelen die allemaal samen spannen in hetzelfde complot. Achter de schermen wordt alles door dezelfde verdeel&heers satanisten ‘geregeld’ en ze gebruiken hun MS-desinfotainment-media om ons voor te liegen en dom te houden. Het is allemaal onderdeel van de Great Reset, of de komende New World Order, zoals Xi tegen Poetin pochtte bij zijn vertrek afgelopen week en andere westerse leiders al decennia lang openlijk verkondigen.

   De globale macht van de “onzichtbare hand” trekt naar het oosten, zoals de OTO en de Rothschild-banksters hebben ‘voorspeld’.

 2. Niets is toeval…

  Oekraïne/Rusland is al in werking sinds val USSR

  China, in discredit brengen in vooruitzicht van oorlog met Rusland.

  Covid, tiktok, alibaba, spionageballon,
  De pot verwijt de ketel…

  Ze zijn al 30jaar bezig aan het inkleuren.

 3. Er is een leugen die al veel langer bestaat dan Covid, nl. dat virussen bestaan/ besmettelijk zijn. Het Covid virus heeft sowieso nooit bestaan.

 4. Terrible todo este plan satánico q arrancó en firme por el control del mundo en el año 2020 ! Los hombres demonizaron la tecnología para q el hombre quede al servicio de ella !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in