© Freepik

Nu de wereld zich bewust wordt van de gevaren en de nutteloosheid van de “vaccins” tegen COVID-19, stopt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) met haar pogingen om deze vaccins door te drukken, althans bij kinderen en tieners, bericht Ethan Huff.

Volgens nieuwe richtlijnen op de WHO-website hoeven jongeren zich niet meer te laten vaccineren. Dit besluit werd genomen door de Strategic Advisory Group of Experts on Immunization van de WHO, ook bekend als SAGE, die het aanprees als een “herziene routekaart” voor de toekomst van de vaccinaties.

Er zijn nu drie prioriteitsgroepen voor de injecties – hoog, gemiddeld en laag – die zijn gebaseerd op het “risico op ernstige ziekte en overlijden” wanneer men positief test op het vermeende virus. Kinderen en tieners hebben een lage prioriteit omdat zij geacht worden een laag risico te lopen op covid-ziekte of overlijden.

De WHO benadrukt dat zij nog steeds vindt dat jongeren “traditionele essentiële vaccins” moeten krijgen voor zaken als het rotavirus, mazelen, polio en pneumokokkenconjugaat, die volgens het VN-orgaan een “grotere impact” zullen hebben.

WHO wil nog steeds dat baby’s en ouderen covid-injecties en -boosters nemen

Wat de covid “boosters” betreft, adviseert de WHO dat alleen ouderen deze nemen

“Het herziene draaiboek benadrukt opnieuw het belang van het vaccineren van degenen die nog steeds een risico lopen op ernstige ziekte, meestal oudere volwassenen en mensen met onderliggende aandoeningen, ook met aanvullende boosters,” aldus SAGE-voorzitter Dr. Hanna Nohynek in een persbericht van de WHO op de website van het agentschap.

“Landen moeten rekening houden met hun specifieke context bij de beslissing om door te gaan met het vaccineren van groepen met een laag risico, zoals gezonde kinderen en adolescenten, zonder afbreuk te doen aan de routinevaccins die zo cruciaal zijn voor de gezondheid en het welzijn van deze leeftijdsgroep.”

  Schokkende cijfers over COVID-vaccin sterfgevallen: 1 op 73 overleden in mei 2022, 1 op 246 overleden binnen 60 dagen, & 1 op 482 overleden binnen een maand

Landen moeten rekening houden met factoren zoals “ziektelast, kosteneffectiviteit en andere gezondheids- of programmatische prioriteiten en opportuniteitskosten” bij het nemen van beslissingen over hoe te reageren op deze nieuwe richtlijnen, voegde de WHO eraan toe.

Kinderen en tieners met een verzwakt immuunsysteem of reeds bestaande gezondheidsproblemen worden door de WHO nog steeds geadviseerd een covid-prik te nemen. Daarnaast wil de WHO dat ook zuigelingen onder de zes maanden een prik krijgen “vanwege de last van ernstige Covid-19 effecten”, aldus Fox News.

Een andere groep waarop de WHO zich nog steeds richt zijn zwangere vrouwen, die volgens de WHO een hoog risico lopen om covid te krijgen en er dus nog steeds baat bij zouden moeten hebben om zich volgens de aanbevolen procedure te laten injecteren.

Marc Siegel, een klinisch professor geneeskunde aan het NYU Langone Medical Center en een gebruikelijke pro-pharma sjacheraar op Fox verscheen op het netwerk om de kijkers te vertellen dat het feit dat de WHO heeft besloten kinderen en tieners in de categorie met lage prioriteit te plaatsen, niet betekent dat ouders hen niet meer zouden moeten injecteren.

“Deze verandering in prioritering is niet hetzelfde als zeggen dat ze de COVID-19 vaccins niet moeten krijgen,” verklaarde Siegel vertwijfeld. “De vraag die de laatste tijd naar voren is gekomen is: hoeveel covid-inentingen is genoeg?”

Siegel erkende in ieder geval dat veel jongeren al natuurlijke immuniteit hebben en dus beschermd zijn tegen covid en elk ander type verkoudheidsvirus dat tot de coronavirusfamilie behoort.

“Natuurlijke immuniteit na infectie moet worden meegerekend bij het tellen van de immuunbescherming, evenals de hoeveelheid covid die er nog steeds in de omgeving is,” verduidelijkte hij, eraan toevoegend dat hij nog steeds gelooft dat covid-injecties een “waardevol hulpmiddel” zijn bij het afweren van zogenaamde “long covid”.

  Familie van vaccindode Christina eist excuses van AstraZeneca

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wetenschappers schrijven hoge hoeveelheden aluminium in de hersenen van autistische kinderen toe aan vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe “Mysterie Ziekte” van Wuhan is de basisleugen van Covid
Volgend artikelChina’s Xi heeft gelijk, de wereld ondergaat momenteel veranderingen die in een eeuw niet zijn voorgekomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Nooit heb ik meegedaan aan deze onzin. Nooit COJONA gehad. De mensen om me heen die gevaxt zijn, zijn om de haverklap zijn ze ziek.

  • Voor mij precies hetzelfde verhaal, geen spuit en nooit ziek en kom tegenwoordig alleen sporadisch bij de tandarts omdat in mijn jonge jaren mijn gebit door voorgenoemde groepering verziekt is, je moet wel, kiespijn is niet fijn.

  • Die vaccincentra vond ik maar heel raar.
   Allemaal hetzelfde…witte stoelen , kleurtjes daar moeten de schaapjes in dit gareel,
   Deed me denken aan de vernietigingskampen , arbeit macht frei.
   Of aan een slachterij , bizar allemaal.

 2. Trap er maar niet in, en klop jezelf vooral niet op de borst dat je die vax troep nooit genomen hebt. Vergeet niet wie (indirect) de eigenaar van de WHO is. Antwoord: Bill Gates, als je dat nog niet wist. Omdat regeringssubsidie werd gestopt door je goede vriend Trump, bleef zo de grootste donateur Gates als enige geldschieter over. En met wie is hij grote vrienden? Ja, de pharma. Dus wat denk je dat er gaat gebeuren na deze tijdelijke aai over de bol van de zwakzinnige bevolking…

  • Ja…… en onze huidige minister van volksgezondheid KUIPER. heeft “ de pandemiewet” al door de tweede kamer heen gejast. Hij ligt nu bij de eerste kamer en die hebben hun bedenkingen….. DUS ER IS NOG HOOP.
   ( dat de eerste kamer zeker nu met de BBB hem af zullen wijzen)
   Deze pandemie wet houdt “ grofweg” in dat bij een volgende pandemie, onze regering, dan NIETS MEER TE VERTELLEN HEEFT OVER DE NEDERLANDSE ( dus onze ) GEZONDHEIDS ZORG❗️
   En dat alle voorschriften dan vanuit de WHO zullen komen met bindende afspraken‼️

   DUS ZIJN WE UITGELEVERD AAN CRIMINELEN ‼️

   Dan heeft Nederland dus totaal niets meer te vertellen over hun eigen gezondheids zorg.
   ZOVER GAAT DAT. EN NIEMAND REAGEERT 😡😡😡😡❗️

   Zijn we gek geworden in Nederland ❓
   Straks gaat Bill Gates, de Microsoft oprichter ons vertellen welke prikjes we moeten nemen bij een ziekte golf.
   En de volgende pandemie zal zeker komen.
   Want geld is ook bij de rijksten der aarde nog steeds lekker.
   Het gaat hier niet mee om gezondheid, maar om macht, en dat is wereld populatie reductie.❗️
   Bill Gates heeft ooit eens gezegd dat de “ overstap “ van computer technologie naar gezondheids zorg… lees de WHO ( als grootste sponsor) zijn BESTE VERDIENMODEL OOIT IS GEWEEST.

   WACHT MAAR AF STRAKS ZIJN WE ER AAN OVERGELEVERD EN ONZE REGERING DOET HIER AAN MEE.‼️‼️😡

   • Beste Anna,
    Waarom zou BBB tegengestemd hebben bij een motie naar onderzoek naar de oversterfte na vaccinaties?

    Naar mijn mening is de BBB valse hoop.
    Kijk eens naar de overige stemmingen bij moties in de 2e kamer.
    Kijk ook eens naar de lijntjes met Bayer (Monsanto)

   • Ze doen maar lekker ik doe er niet aan mee en iedereen die ik ken ook niet ben beniewd wat er dan gaat gebeuren . Ik ga mij nergens meer druk om maken dat is precies wat ze willen .

  • Als je bevolkingsreductie wil doorvoeren, heb je een aantal mogelijkheden, dit was er een van, de mensen met inzicht blijven over, hoe gruwelijk het is.

  • Dit is het zoveelste psychologische spelletje.
   Door wat mee te veren en de prikwaanzin af te zwakken verwacht Gaatje dat ze hun worldhorrorvrijbrief rond gaan krijgen. Pas als alle landen (lees: de nakomelingen van de europese criminelen, de US, en hun onderdanen, Europa etc.,) hun souvereiniteit hebben overgedragen zal de echte hel losbreken!
   Vertrouw nooit een pychopaat!

   • Voor mij is Gates de spreekbuis van de ware psychopathische criminelen die de wereld beheersen en nooit op de voorgrond zullen treden!
    Een volgende pandemie ligt al op de plank en is door Bill reeds aangekondigd…

 3. We hebben ons laten ontwapenen.
  Welbeschouwd zou het geweld moeten voorkómen, wat een edel en zinvol gedachtengoed is.

  …….tót op het moment dat een edel idee als dit, in handen komt van zichzelf overschattend tuig uit het riool van de egotrippers met poen te veel.

  Dat tuig vinden we overal in leidende posities. Dat tuig grijpt naar wapens waar wij niet meer bij kunnen (en willen), en gebruikt geüniformeerde afgerichte bloedhonden die alleen maar luisteren naar het tuig.

  Hoe hebben we het in Godsnaam zó ver kunnen laten komen.

  ‘ ledigheid is des duivels oorkussen ‘

  Zittie daar?

  Ik ben bang van wel…….maar ik was al een wappie, vér voordat de hel los brak. Ben voor gek verklaard om wat ik allemaal meende te zien.

  Ik heb lang mee gekeken in machteloosheid. Mijn mededogen is inmiddels ondergesneeuwd door machteloze woede.

  Liefde is het antwoord……wordt gezegd.

  Iemand enig idee hoe dat werkt?

  Ik weet het niet meer.

  Dáár zullen we iets aan moeten gaan doen.

  • Je brein is altijd nog je beste wapen. Er is zoveel waarmee je jezelf kan verdedigen. van een bijl tot chemische wapens, makkelijk zelf te maken. Met liefde zal je niets bereiken. we hebben het allen gezien hoe vreedzame demonstranten gemangeld worden. Het is tijd voor actie en dan bedoel ik dus echt bloed. De psychopaten luisteren niet dus laten we ze voelen. Ik ben er klaar voor en ik voel geen compassie of mededogen voor dat geteisem.

 4. Makkelijk om op je misdaden terug te komen als al het genocidale werk gedaan is….

  Maar het zal ze niet redden. GEEN VERGEVING voor deze massamoordenaars, NEVER, EVER!!

 5. Ik geloof niet dat er op de misdaden wordt teruggekomen. Het lijkt alleen maar een beetje zo. Kleine kinderen toch inspuiten! Och gossie dat immuunsysteem is nog zo zwak. Jawel als ze geboren worden uit lekgeprikte moeders en vaders met zogenoemde preventieve vaccins waarin kennelijk altijd al ziekmakende zooi heeft gezeten. Ziekmakend, zo niet op korte termijn, dan wel op langere termijn. Maar ondermijnend zijn ze altijd geweest. En ouderen? Graag de boosters blijven nemen. Dus helemaal niet stoppen met prikken. En dan hebben we het nog niet over de shedding en wat straks nog door die idioten op andere wijzen via lucht of voeding op ons wordt losgelaten.
  En dan veel aluminium dus in de hoofdjes van de autistische kinderen. Goh hoe zou dat toch komen?
  Zie artikel FN: Wetenschappers schrijven hoge hoeveelheden aluminium in de hersenen van autistische kinderen toe aan vaccins.
  Nee breek me de bek niet open want het is inmiddels een spraakwaterval geworden over achtergronden en alles wat er speelt.
  Geniet maar van het mooie weer, tenminste hier midden des lands wel, alhoewel geen echt heldere hemel. Zo kan die wel weer. Ik werp me weer op ander werk wat moet worden gedaan. 🙂

 6. Iedereen met ongevaccineerde kinderen op de middelbare scholen weet hoe misselijkmakend die scholen te werk zijn gegaan tijdens de Cojona plandemie.

  Gelijk toen die gif injecties beschikbaar waren voor de schooljeugd planden de scholen ineens weer ‘leuke’ uitjes (dierentuin, uit eten, musea, zwemmen, schoolreisjes, etc).

  En daarbij is naar mijn mening heel goed gemonitord wie er wel en wie er geen gifprik hebben genomen. Werd er terloops geïnformeerd of ze toch ergens mee naar toe gingen (even een testje doen werd door bepaalde leerkrachten bewust aangemoedigd)

  Ook werden de kinderen te pas en onpas naar huis gestuurd.
  Oepsie geen leraar. Of 3 blokken in de aula zitten wachten op een laatste uur. En dan na 3 uur wachten valt het uur toevallig uit. (overmacht, mooie smoes voor leerkracht plotseling ziek geworden).
  Conciërges die zich als Boa gingen gedragen. En met je kind op de vuist wilde gaan omdat die geen mondkap wou dragen.
  Het is bij duwen en trekken gebleven.

  Resultaat: 1 kind van school af.
  Zit inmiddels weer op school na eindeloos contact met de leerplichtambtenaar.
  Bij de ander met haar school hebben we praktisch alle contact met de school verbroken. Nooit meer naar ouderavonden en dergelijke.

  Gesprekken met de schoolverpleegkundige ggd.
  Wij geven geen toestemming.
  Wij hebben niet getekend dat onze dochter zich 2 x per week zou zelf testen.

  Resultaat. Mijn zoon die in 4de klas VWO zat doet nu Mbo2.
  Mijn dochter zat Havo /VWO brugklas, nu op de Mavo.

  En dan lees je dit artikel. 🤬

  • Het doet me verdriet weer te lezen hoeveel ellendelingen er zijn die met dit terreur mee wilden doen ten koste van weldenkende mensen…. sterkte aan u en uw familie.

 7. Blijf gewoon van álle vaccinaties af–in wát voor kwetsbare zogenaamde risicogroep je ook zit–het wás allemaal al volslagen onnodige schadelijke rotzooi (lees ‘Vaccin Vrij !’ van Door Frankema, 2013 al !!!, voor de onweerlegbare bewijzen…of alleen bldz 16 en 17 !!!) en vanaf nu gaan ze alle andere ‘vaccins’ dan de giftige corona-covidspuiten óók als mRNA-‘vaccin’ maken….Afgezien nog van alle andere zaken waar de psychopathen het van plan zijn in te stoppen !!! Echt gezonde voeding en leefstijl en afblijven van alle farmatroep is het enige wat echt voorkomt, redt of geneest… Aldus deze 73-jarige zogenaamde risicogroeper die al een kwart eeuw geen griepje of hoestje meer gehad heeft op die manier…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in