© Freepik

Na enkele maanden geleden de experimentele mRNA-prik voor kinderen vanaf vijf jaar goedgekeurd te hebben, zet het tirannieke Amerikaanse volksgezondheidsregime zijn plan door om nog jongere kinderen te vaccineren, ondanks steeds meer aanwijzingen dat de prik de verspreiding van het virus onder hen in feite in de hand kan werken.

Om nog maar te zwijgen van de talrijke en levensbedreigende bijwerkingen, zoals myocarditis en klokkenpalsie, die zich vaak openbaren na het ontvangen van de experimentele mRNA-prik, bericht Thegatewaypundit.com.

Volgens de laatste gegevens van het Amerikaanse Center for Disease Control (CDC) is het percentage Covid-infecties onder gevaccineerde kinderen van 5-11 jaar nu hoger dan onder hun ongevaccineerde leeftijdgenoten, en dat voor de eerste keer sinds de gegevens verzameld worden.

De ommekeer is al maanden in de maak, want het besmettingspercentage bij gevaccineerde kinderen kruipt al een hele tijd dichter naar het percentage ongevaccineerde gevallen toe, en overtreft uiteindelijk het laatstgenoemde in de week die eindigt op 19 februari.

Die week, en dat zijn de meest recente beschikbare gegevens, bedroeg het aantal ontdekte Covid-gevallen bij kinderen van 5-11 jaar 122 per 100.000 voor de ongevaccineerden en 131 per 100.000 voor de gevaccineerden.

Slechts een week eerder was het aantal 248 en 244 per 100.000 voor respectievelijk de ongevaccineerden en de gevaccineerden.

En een maand eerder was het besmettingspercentage bijna 1.800 per 100.000 bij de ongevaccineerden en meer dan 1.340 per 100.000 bij de gevaccineerden in de week die eindigde op 15 januari.

Dus ondanks een razendsnelle daling van het aantal gevallen – meer dan 10× in slechts één maand – sprong het aantal gevaccineerden gevallen boven het aantal bij de ongevaccineerden uit.

  De ongevaccineerden in Israël mogen nu geen eten meer kopen bij McDonald's

Wat echter het meest verontrustend is, vooral nu de federale regering blijft aandringen op het vaccineren van steeds jongere kinderen, is dat uit de meest recente gegevens over 5-11-jarigen blijkt dat zij, van alle andere gevaccineerde leeftijdsgroepen, het hoogste besmettingspercentage in de VS hadden.

Wat ziekenhuisopnames en sterfgevallen betreft, de CDC houdt die gevallen ook bij per gevaccineerde en ongevaccineerde categorie, maar het agentschap publiceert de gegevens voor 5-11-jarigen niet, wegens “lage aantallen,” dus daarover is geen informatie beschikbaar, aldus The Epoch Times.

Op de een of andere manier, ondanks alle ernstige rode vlaggen rond dit vaccin – het houdt de verspreiding van het virus niet eens tegen (zoals blijkt uit de boosters, laat staan de slechte resultaten) – maken de door Fauci geleide “deskundigen” van Volksgezondheid zich op om een vierde dosis van de experimentele prik toe te staan, en werken ze eraan om het vaccin voor zuigelingen en peuters groen licht te geven.

Het is puur kwaad.

Zoals verschillende echte deskundigen al maanden waarschuwen, is dit het gevaarlijkste vaccin dat ooit aan het publiek is vrijgegeven. In iets minder dan anderhalf jaar in omloop heeft VAERS meer dan een miljoen gevallen van bijwerkingen van het mRNA Covid vaccin geregistreerd, waaronder meer dan 26.000 sterfgevallen, 14.827 gevallen van Bells Palsy, 37.133 gevallen van Myocarditis/Pericarditis, en 48.342 meldingen van blijvende invaliditeit, om er maar een paar te noemen.

Alleen al het aantal meldingen, vooral die van ernstige aard, is een verbazingwekkend aantal en volkomen ongekend voor welk ander vaccin dan ook. In het verleden zouden vaccins worden teruggetrokken als ze in verband werden gebracht met tweecijferige sterfgevallen, laat staan met tienduizenden.

  De vaccinindustrie is een fraude; al 225 jaar maken vaccins mensen ongezonder

Van OpenVaers:

En uitgesplitst om alleen kinderen te omvatten. Let op de grafiek onderaan – de VAERS meldingen in deze leeftijdsgroep voor 2021 zijn het dubbele van alle andere geregistreerde jaren en bijna 10× het aantal van 2020 – wat is er veranderd? De invoering van mRNA-vaccins:

Bedenk dat dit virus een genezingspercentage heeft van 99,95-99,99% – en bij kinderen of jongeren is dat zelfs nog hoger. Hen deze experimentele prik opdringen is dus volkomen misdadig en puur kwaad.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Eerstelijns dokter: Miljoenen zullen tegen de herfst AIDS krijgen van het COVID-19 vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet is duidelijk dat degenen die begrijpen waar dit naar toe gaat, de Derde Wereldoorlog is
Volgend artikelBekijk de oncontroleerbare spasmen van deze man na het krijgen van het vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in