Russische drone-operator stuit op gewonde Oekraïense soldaat – soldaat vraagt drone om hulp – operator neemt de hoorn op en stuurt Russische soldaten naar de locatie. Waar de gewonde man werd gevonden en verzorgd… omdat het geen verdomde monsters zijn. [Oekraïense leger raapt niet eens zijn doden op]

Russian Drone operator chances upon wounded Ukrainian soldier–Soldier asks Drone for help–Operator got on the horn and dispatched Russian soldiers to the location. Where wounded man was found and taken into care…because you know, they’re not bloody monsters. [UA doesn’t even pick up its dead]
by u/PurdVert69 in CombatFootageGlobal

YouTube (Russisch):

Zelfs de manier waarop de Russische soldaten het verkleinwoord Leggy (Footy -Ножка) gebruiken in plaats van been en inzien dat de man niet wilde vechten, en je hoort de wanhoop van de Russen en hun oproep aan de medische hulp om de man zo snel mogelijk te bereiken, spreekt boekdelen. Dit is de dagelijkse gang van zaken aan het front. Ja, er komt een tribunaal voor oorlogsmisdaden, in Moskou en Donbass, dat is besloten en velen zullen zich voor dat alles verantwoorden, schrijft Andrei.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Catastrofale Oekraïense verliezen doen er niet toe voor Kiev, Brussel, Londen of WashingtonVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Oekraïne's Zaluzhny is terug en vraagt om meer wapens
Vorig artikelBritse oncoloog waarschuwt dat kanker zich snel ontwikkelt na Covid-vaccinatie – “Ik heb genoeg ervaring om te weten dat dit geen toeval is”
Volgend artikelOoit heerste West-Europa over de wereld – Nu zijn de vroegere grootmachten slechts vazallen van de VS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Waarschijnlijk :
  – 150 tot 200.000 [ gewonden en ] doden aan Kiev zijde.
  Vooral dienstplichtigen [ m/v van 16 jaar ! ] uit Oost en Zuid regio’s.
  Uit Westelijke regio’s zijn ze allang gevlucht.
  – 10 tot 15.000 [ gewonden en ] doden aan Luhansk, Donetsk, Russische zijde.
  Eigen militairen en reservisten.

  Er moeten VREDES-ONDERHANDELINGEN komen.
  Minsk 1 en 2 akkoorden.
  Chinees vredes-voorstel.

  • Cool Pete april 2, 2023 at 10:37

   “Er moeten VREDES-ONDERHANDELINGEN komen.”
   Minsk 1 en 2 akkoorden.
   Chinees vredes-voorstel.

   Ben het niet met je eens Cool Pete, de put dempen wanneer het kalf verdronken is, zodat het Amerikaans Joods Kabbelistich Judeaïsme weer de nodige tijd wordt gegunt om opnieuw een wereldbrand te stichten, hegamoon Amerika moet door de gehele werel met de neus op de feiten gedrukt worden dat deze satanisch psychopaten nooit meer in staat zijn om als groothandelaars van menselijke ellende kunnen optreden, echter dit voorstel zal een utopie blijken vrees ik.

   • Minsk 1 en 2 nadat merkel samen met hollande openlijk heeft toegegeven dat deze enkel waren om tijd te winnen en nooit zouden worden gerespekteerd ? En nu duidelijk is gemaakt dat het westen Rusland wil vernietigen door het op te delen ? Welke Russische leider zal nu nog in het westen geloven ? Enkel door volledige demilitarisatie en dus overgave gaat de wapenstilstand er komen. En omdat Amerikanen dit beletten stevenen we nu af op een nucleair konflikt. WO3 is nu namelijk aan de gang in konventionele vorm. Namelijk het westen met wapens sankties en huurlingen, en oekraine met kanonnenvlees tegen Rusland. Rusland is nu im gevecht voor zijn voortbestaan en niet voor de Donbas. Donbas in oekraine is slechts het slagveld. En dit zal gegarandeerd uitbreiden. Hou Amerikanen en Polen maar in de gaten en aan andere zijde Wit Rusland. Finland dat gedurende WO2 Hitler fan was en nu nog steeds zal vlug anders piepen als de nukes op de grens tussen Finland en Rusland zullen geplaatst word. Dit alles is natuurlijk volledig overbodige westerse waanzin. Idioten die menen een nuke oorlog tegen Rusland te kunnen winnen uit korruptie machtslust en winstbejag zijn verantwoordelijk om onze planeet aan stukken schieten…. het is natuurlijk ook allemaal goed niet alleen voor USA dominantie maar ook voor WEF de 1 wereld regering en het ontvolkings programa. 500.000.000 mensen op de planeet valt net nog te regeren. Meer is teveel en zorgt voor chaos voor slechts 1 regering…

 2. De gewone man bloeit voor datgene wat de criminele politici bekokstoven. Wij als brave burgers zijn allen schuldig aan deze massamoord op onze broeders en zusters. WE doen niets en daardoor sterven er miljoenen mensen op de slagvelden. We zouden beter de duizenden politici uitroeien en daarmee miljoenen levens sparen. Ik als gewone man heb geen ruzie met Russen of Oekrainers, geen ruzie met mensen die een ander geloof of huidskleur hebben. Onze regeringen daarentegen willen ons hersenspoelen omdat zij winst behalen uit oorlogen en zelf te laf zijn om te vechten. Laat Rutte met zijn grote smoel naar Putin gaan en hem op zijn bek rammen. Maar dat durft die schijtluis niet Ik ga ondertussen liever een biertje drinken en lol maken met Russen, Marokanen, Duitsers of welk een persoon dan ook.

 3. Fairplay van de Russen, zo ga je om met gewonde vijanden, kunnen de Navo en yanks nog veel van leren,die knallen alles af wat nog leeft!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in