Een 28-jarige Amerikaanse bodybuilder is 4 dagen na ontvangst van zijn tweede dosis van het Moderna COVID-19 vaccin overleden. Jake Kazmarek kreeg zijn eerste dosis op 31 augustus en zijn tweede op 28 september. Kort na de tweede injectie kreeg hij meerdere symptomen. Hij overleed “onverwacht” op 2 oktober, bericht Thecovidworld.com.

De FedEx-chauffeur plaatste zijn COVID-19 vaccinatiekaart op de dag dat hij zijn tweede dosis kreeg:

De volgende dag, op 29 september, plaatste hij een bericht op Facebook over bijwerkingen van het vaccin. Misschien zocht hij naar bijwerkingen, probeerde hij zijn eigen zenuwen te kalmeren omdat hij er een paar had:

Vervolgens, een paar dagen later, werd Jake’s dood publiekelijk aangekondigd door zijn vrouw, Cecelia Kazmarak. Hij stierf op 2 oktober, slechts 4 dagen nadat hij de tweede dosis van het Moderna-vaccin had gekregen:

Cecelia berichtte dat hij “onverwacht” was overleden:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corona “vaccinatie” – de geprogrammeerde zelfvernietiging van het lichaam – Hoe mRNA “vaccinatie” het immuunsysteem zijn eigen lichaam laat aanvallenVolg Frontnieuws op Telegram

DNA als data opslag: nieuwe Microsoft-technologie maakt deel uit van COVID-19 vaccins

12 REACTIES

  1. Helaas, weer een gezakt voor de intelligentie test en er zullen er nog velen volgen, zijn verstand zat blijkbaar meer in zijn spieren dan in zijn koppie?
    CORONA IS EEN INTELLIGENTIE TEST, WIE ZAKT WORDT GEVAXXED.

  2. Weet je gelijk waar de term: ‘domme kracht’ op slaat!

    Bedoel: nu, bijna twee jaar in deze hoax mag je toch GVD verwachten dat men door heeft wat de werkelijke
    agenda is.

    “Stupidity rules”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here