Israël is volgens de Israel Journal of Health Policy Research de “erkende wereldleider op het gebied van vaccinatiegraad tegen COVID-19”, dat een reeks papers over dit onderwerp heeft gepubliceerd waarvan ze zeggen dat het “een poging is om andere landen in staat te stellen om leer van het succes van Israël op dit gebied,” schrijft Dailyexpose.uk.

Ze hebben waarschijnlijk gelijk, ze hebben de rest van de wereld in staat gesteld van hen te “leren”, maar wat hebben ze ons precies geleerd?

De ondubbelzinnige wereldleider

Welnu, onderzoekers uit Israël zijn van meet af aan openlijk verheugd geweest over de positie van hun land bij de uitrol van de COVID-vaccinatie, die hen volgens hen “ondubbelzinnig de wereldleider” heeft gemaakt (bron).

In een artikel in het Israel Journal of Health Policy Research kan dit worden toegeschreven aan hun gezondheidszorgsysteem dat volgens hen zelfs in “ongewone tijden” vrij effectief functioneert dankzij de “lage kosten, uitstekende resultaten, en hoge niveaus van consumententevredenheid” (bron). Bovendien was het, volgens de onderzoekers, hun eensgezinde aanpak van een “cruciale, dringende reactie op een voor de natie bedreigende noodsituatie” waarvan werd aangenomen dat deze die van de Amerikaanse regering had overtroffen.

De Israëlische regering beweerde ook dat het overbetaalde vaccin als gevolg van de lopende kosten van de “pandemie” snel zou worden terugverdiend door economische groei en “zeker zou worden vergeven door het publiek”.

Het Wereldlaboratorium

De “kritische missie” gaf de regering dus de ruimte om grootschalige inkoopdeals voor vaccins te sluiten met Pfizer zonder zich al te veel zorgen te maken over de prijsstelling of de afspraken over het delen van gegevens in de deal (bron). De CEO van Pfizer, Albert Bourla, moet opgetogen zijn geweest over hun volledige bereidheid om het “Wereldlaboratorium” te worden, zoals hij Israël noemde.

  Israëlische moeder onthult de levens die verwoest, ontspoord en weggenomen zijn door COVID-19 vaccins

Israël gebruikte bij het begin van de prikadministratie eigenlijk alleen het Pfizer product en had een zeer groot deel van de bevolking gevaccineerd, en Bourla herhaalde op 27 februari 2021 ook dat we van Israël konden leren, “door zowel de economie als de gezondheidsindexen te bestuderen”.

“We wisten dat het voor de mensheid zeer geschikt is om één land te kunnen selecteren zodat we kunnen aantonen wat de vaccinatie van de bevolking kan doen met de gezondheidsindex, de gezondheid van de bevolking…” en hoewel Bourla zei dat hij het betreurde om de uitdrukking “wereldlaboratorium” te gebruiken wanneer hij naar Israël verwees, had hij er geen spijt van dat hij Israël had gekozen als “casestudy om de werkzaamheid van het vaccin te bekijken,” waarvan hij zei dat “de real-world gegevens  hoger worden terwijl we praten.”

De Israël studie

Dit was in maart 2021, net op het moment dat hij zijn plannen onthulde om tieners in de leeftijd van 12-15 jaar toe te staan om te beginnen met vaccinaties voor COVID-19 binnen de komende zes maanden, en voorspellend dat jongere kinderen – leeftijd 5-11 – ook zullen beginnen met het ontvangen van de prik tegen het einde van het jaar (bron).

Slechts vier maanden later werd de doeltreffendheid echter al in twijfel getrokken, zoals blijkt uit een Lancet-studie in juli 2021 waarin melding werd gemaakt van een nosocomiale (in een ziekenhuis of in de gezondheidszorg opgelopen infectie) uitbraak in Israël.

Deze uitbraak in de studie betrof de overdracht van de infectie van een volledig gevaccineerde COVID-19-patiënt aan 16 gezondheidswerkers, 23 blootgestelde patiënten en twee familieleden.

  Britse regering publiceert schokkend rapport over bijwerkingen Covid-vaccin

De vaccinatiegraad was 96,2% onder alle blootgestelde personen (151 gezondheidswerkers en 97 patiënten). Veertien volledig gevaccineerde patiënten werden ernstig ziek of stierven, de twee ongevaccineerde patiënten ontwikkelden een milde ziekte (bron).

Doorbraken

Het probleem was blijkbaar te wijten aan “doorbraken”, een “afnemende” werkzaamheid van het vaccin enkele maanden nadat het was toegediend.

De meldingen van deze “doorbraakinfecties” namen toe (bronbron), volgens Eurosevellance was dit om de veronderstelling in twijfel te trekken dat hoge universele vaccinatiecijfers zouden leiden tot kudde-immuniteit.

In de Israëlische studie vonden overigens alle transmissies tussen patiënten en personeel plaats tussen gevaccineerde personen, die ook gemaskeerd waren, wat ook bij een uitbraak uit Finland werd ervaren (bron).

Dus al in juli 2021 leerden we iets van het wereldlaboratorium, namelijk dat de vaccinatie niet verhinderde wat “COVID-19 uitbraken” werden genoemd, aangezien 96,2% van de blootgestelde bevolking was gevaccineerd, wat niet verhinderde dat “de infectie” snel voortschreed (veel gevallen werden symptomatisch binnen 2 dagen na blootstelling), en de virale belasting was hoog (bron).

Heeft het Wereldlaboratorium geleerd van de studie?

“Ze wilden niet luisteren, ze luisteren nog steeds niet, misschien zullen ze dat nooit doen”?

Bourla bleek nog steeds de lieveling van Israël te zijn, die hem zojuist hun hoogste prijs toekenden, de Genesis-prijs van 1 miljoen dollar voor 2022. Die bedoeld is om uitmuntende professionele prestaties, bijdrage aan de mensheid en toewijding aan Joodse waarden te eren.

Hoewel hij al meer dan 25 jaar bij Pfizer werkt, werd hij pas in 2019 CEO, kort voor het begin van de “pandemie” in feite. De toekennende stichting haalde Bourla’s bereidheid aan om risico’s te nemen om “zo snel mogelijk een vaccin te produceren” (bron)

  Duizenden gevaccineerde patiënten melden dat hun huid "letterlijk smelt" - artsen verbijsterd

Misschien luisteren ze nu?

Volgens Prof. Yaakov Jerris, directeur van de coronavirusafdeling van het Ichilov Ziekenhuis, is de situatie totaal omgekeerd.

“Op dit moment zijn de meeste van onze ernstige gevallen gevaccineerd,” vertelde Jerris aan Channel 13 News. “Ze hebben ten minste drie injecties gehad. Tussen de zeventig en tachtig procent van de ernstige gevallen zijn gevaccineerd. Het vaccin heeft dus geen betekenis voor de ernstige ziekte, vandaar is slechts twintig tot vijfentwintig procent van onze patiënten ongevaccineerd.”

Jerris onthulde ook een deel van de verwarring bij het melden van gevallen. Tijdens een kabinetsvergadering op zondag 6 februari 2021 zei hij tegen de ministers: “Het definiëren van een ernstige patiënt is problematisch.”

Een patiënt met een chronische longziekte had bijvoorbeeld altijd al een laag zuurstofgehalte, maar nu heeft hij een positieve coronavirustestuitslag waardoor hij technisch gezien een ‘ernstige coronaviruspatiënt’ is, maar dat is niet juist.

De patiënt verkeert alleen in een moeilijke toestand omdat hij een ernstige onderliggende ziekte heeft.” (bron).

Ik denk dat we gerust kunnen zeggen, dat degenen onder ons die hebben toegekeken en geluisterd, inderdaad hebben geleerd van de ervaringen van Israël.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatiefraude: Iedereen die binnen 14 dagen na vaccinatie overlijdt, wordt als niet ingeënt beschouwd!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVoorbeeld van de negatieve vaccineffectiviteit in het V.K.
Volgend artikelRapport: COVID vaccins veroorzaken veel meer doden dan eerder gedacht: “Kan oplopen tot honderdduizenden meer doden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Zolang de angst erin zit dat je dood gaat aan covid 19 of corona dat blijven we nog jaren met een QR code op ons voorhoofd geplakt zitten Je vroegere jaden ster wan er een voorbeeld van maar omdat het niet mag meer opvallen wordt je de chip in je lijf gejaagt door dictators,, en die worden weer gesteund door de bruinhemden die witte jassen dragen!????

  2. Voor de gevaccineerde is de dood onder weg de elite bewijzen opnieuw dat zij god zijn en beslissen over jullie dood, wat heb er voor nodig een giftspuit en een dom angstig volk en laten wij dat nu net ook hebben en wij zeggen het is de angst die mensen er naar toedrijven maar dat is niet zo de hebzucht speelt er de grootste rol in .

    • Ja ik heb dit al meer gehoord. volgens mij is het wederom een spel om mensen nog verder de put in te praten want let op wij hebben te maken met beesten die alles doen om macht en geld te hebben, maar dat er nog wel wat broeit dat ben ik met je eens maar het ergste van al is het volk heeft zich zelf in deze benarde positie gebracht door op Rutte en de linkse partijen die nu deel uit maken van het huidige kabinet het volk wist dat gezien dat Rutte in de laatste 10 jaar alles kapot gemaakt heeft waar wij trots op waren en het ergste is nog onze vrijheid en ons land verkwanseld aan de EU en NATO ook zo een moordenaars club .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in