Een verbijsterend nieuw rapport stelt dat COVID-19 vaccins veel meer schade en veel meer doden veroorzaken dan tot nu toe bekend was, en uiteindelijk verantwoordelijk zouden kunnen zijn voor “honderdduizenden meer doden,” schrijft JD Heyes.

“Het aantal Amerikanen dat ernstige bijwerkingen heeft ondervonden of is overleden na het ontvangen van de mRNA-injectie die als ‘vaccin’ wordt gefactureerd, neemt explosief toe,” meldde Amy Mek van de RAIR Foundation vorige week.

“Bovendien lijken geïnjecteerde mensen er veel slechter aan toe te zijn dan degenen die de experimentele prik weigeren. Toch, ondanks dat het ‘vaccin’ en de ‘boosters’ mensen niet beschermen tegen COVID, en de kans op besmetting door Omikron vergroten, blijven linkse regeringen wereldwijd burgers onder druk zetten en verplichten om ze te krijgen,” vervolgde ze.

Mek haalde een verslag aan van het One America News Network, dat vorige maand meldde dat op 4 januari minstens 946.000 Amerikanen waren gestorven na het nemen van het vaccin of ernstige bijwerkingen hadden ondervonden. In het rapport werd ook opgemerkt dat het Department of Health and Human Services heeft vastgesteld dat meer dan 100.000 Amerikanen in het ziekenhuis moesten worden opgenomen na het nemen van de prik.

“Degenen die lijden aan de bijwerkingen van de injectie zijn niet slechts naamloze cijfers op een pagina, meldt OAN. Angelia Desselle uit Louisiana kon bijvoorbeeld nauwelijks staan na haar prik en lijdt aan een neurologische aandoening die volgens artsen het gevolg is van het vaccin. Evenzo is Shawn Skelton uit Indiana verzwakt en de controle over haar lichaam kwijt sinds de Pfizer-prik,” meldt Mek.

  Sterfgevallen, verlamming, invaliditeit: bijwerkingen van vaccins worden nog steeds ontkend

“En de volledig gevaccineerde Jummai Nache uit Minnesota onderging een amputatie van haar benen en handen nadat ze was gevaccineerd, terwijl de 13-jarige Maddie de Garay uit Ohio vanaf haar middel verlamd is, nu via een sonde moet worden gevoed, en “de volledige controle over haar lichaamsfuncties heeft verloren”, aldus Mek.

Gezondheidsfunctionarissen in het communistische land Vietnam hebben meer respect voor hun volk dan westerse functionarissen; dat land schortte het gebruik van het Pfizer-vaccin op nadat meer dan 120 kinderen bijwerkingen vertoonden en in het ziekenhuis moesten worden opgenomen. Drie kinderen stierven zelfs.

Volgens het U.S. Vaccine Adverse Event Reporting System, of VAERS, en de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), zijn er meer dan 20.000 sterfgevallen geweest na COVID-19 vaccins – wat misschien niet veel lijkt, tenzij, natuurlijk, een van die sterfgevallen iemand was die dicht bij u stond.

Maar dat gezegd hebbende, onderzoekers van de Columbia University melden dat het werkelijke aantal mensen dat is overleden na het krijgen van een COVID-vaccin in feite veel hoger is dan de officiële cijfers zeggen. Gegevenswetenschappers van het instituut zeggen dat de overheid het aantal sterfgevallen door vaccins met een factor 20 onderschat, wat betekent dat er in werkelijkheid ongeveer 400.000 sterfgevallen door COVID-vaccins zijn.

Ten slotte meldt de voormalige journalist Alex Berenson van de New York Times, die de pandemie en het opkomende onderzoek bijna twee jaar lang heeft gevolgd, dat mRNA-vaccins nu een sterk negatieve werkzaamheid vertonen en de kans dat iemand de Omikronvariant oploopt zelfs zouden kunnen vergroten.

  De stille dood van de gevaccineerden - voorbode van een mensheidscatastrofe?

Mek voegt toe:

Volgens de OAN zijn ook tienduizenden mensen, waaronder kinderen, overleden na de vaccinatie. De dertienjarige Jacob Clynick uit Michigan overleed in zijn slaap kort nadat hij zijn tweede Pfizer-prik had gekregen. Een 11-jarig meisje uit Georgia overleed kort na haar Pfizer-vaccin. Ook overleed een 5-jarig meisje vier dagen nadat ze haar eerste Pfizer-prik had gekregen. Bovendien kreeg een 8-jarig meisje een beroerte en een hersenbloeding zeven dagen na de Pfizer-prik.

“We zien nu de gevolgen van dit ongeteste, onbewezen en inderhaast ontwikkelde vaccin, en het is veel erger dan we vreesden,” zei Pearson Sharp van de OAN, “en dit is nog maar het begin.”

“Tenzij Amerikanen en ouders in opstand komen tegen deze onwetenschappelijke mandaten, kunnen we nog honderdduizenden doden en permanent gewonde slachtoffers verwachten van het grootste experiment op mensen in de geschiedenis,” vervolgde Sharp.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Opnieuw een waarschuwing van Dr. Sucharit Bhakdi over hoe COVID vaccins “de wereldbevolking zullen decimeren”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel80% van de ernstige gevallen van “COVID” zijn de volledig gevaccineerden in Pfizer CEO’s “Wereldlaboratorium”
Volgend artikelHoe het allemaal in elkaar past: Covid, 5G, Nanotech en Transhumanisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in