Oversterfte wordt gemeld vanuit Noorwegen – en overal in de westerse wereld of het wereldwijde noorden. Nooit eerder gehoorde excessen. Tussen 15% en 25%. In sommige landen zelfs hoger. Verontrustend. Er zijn geen duidelijke oorzaken aan te wijzen, schrijft Peter Koenig.

Zie dit.

Al meer dan een jaar geleden waarschuwde Dr. Michael Yeadon, voormalig VP Pfizer en Chief of Science bij Pfizer, dat in de komende 3-5 en zelfs tot 10 jaar oversterfte zal optreden, vanwege de valse en criminele, niet geteste mRNA-vaccins.

Hij legt uit. Na alle boosters – 3 tot 4 injecties – heeft het immuunsysteem tot 80% van zijn afweer verloren. Mensen zijn dus kwetsbaarder voor allerlei ziekten. Bovendien nemen myocarditis en plotselinge sterfgevallen toe – zelfs bij jonge mensen, vooral bij mensen die sporten of sportprofessionals zijn.

Bovendien veroorzaken injecties met grafeenoxide en andere brouwsels allerlei soorten kanker, vooral in het voortplantingssysteem van mannen en vrouwen, evenals verschillende soorten bloedkanker, oogkanker die blindheid veroorzaakt, lever- en nierziekten en nog veel meer.

Bovendien veroorzaken deze injecties, vaccins genoemd, ook massale onvruchtbaarheid. In sommige landen zijn in 2022 tot 40% minder kinderen geboren.

Dr. Yeadon waarschuwde dat de ziekten zeer moeilijk te herleiden zullen zijn naar de vaccins, maar daar ligt wel de oorsprong.

Een duidelijke eugenetische agenda, massale ontvolking, ongekend.

Genocide is een woord dat niet voldoet aan de omvang van de gruwel die schuilgaat achter wat wij meemaken – wat de cabal uitvoert.

De VN Agenda 2030, alias Klaus Schwab’s (WEF) Grote Reset en de snode, alles-digitaliseren 4e Industriële Revolutie, omvat ook een rijkdom-strippen plan dat nooit eerder in de menselijke geschiedenis is gezien en ervaren. Activa van door covid-mandaten veroorzaakte faillissementen worden naar boven gezogen in de kluizen van de financiële oligarchen en de Duistere Onzichtbare Financiële Cabal – die het WEF financiert en orkestreert en die de controle heeft over meer dan 90% van de mainstream media in de wereld. Zie dit.

De Agenda 2030 (oorspronkelijk Agenda 21 genoemd) werd voorbereid door een zeer lange hand, die 60 tot honderd jaar teruggaat. Let wel, de Duistere Onzichtbare Financiële Cabal gedraagt zich als een sekte. Om succesvol te zijn, moet zij de mensen vertellen wat zij van plan is.

  De gewone Duitser juichte 'Sanitaire Maatregelen' tegen Joden toe

In de afgelopen decennia hebben wij vele waarschuwingen ontvangen over wat wij kunnen verwachten – namelijk een gezondheidstirannie, versterkt door een valse opwarming van de aarde en biodiversiteit groene agenda.

Het Nieuwe Groen is een fascistische neoliberale, schijn-milieubescherming farce. In werkelijkheid – verre van milieubescherming. Integendeel. Toch trappen mensen overal ter wereld erin. Propaganda is dodelijk. We moeten het stoppen.

De uitvoering van het plan begon in januari 2020. Eerst met een nepziekte genaamd Covid-19 – waarvan het sterftecijfer ongeveer gelijk of lager is dan dat van de gewone griep, zo’n 0,03% tot 0,07%. En ongelooflijk – de Covid-19 pandemie, of liever de Plandemie – trof alle 193 VN-lidstaten tegelijk, op dezelfde dag. De overgrote meerderheid van de mensen geloofde het.

Een intense media-gestuurde angst-campagne volgde, met strikt totalitair opgelegde mandaten van lockdowns en gezichtsmaskering, die de mensen van elkaar vervreemden, hun moraal nog verder verlagen, d.w.z. hun gevoel van eigenwaarde, hun afweer, onveiligheid, dictatoriale maatregelen, leidde tot wereldtirannie.

Het klinkt als een project van het Tavistock Instituut voor Social Engineering of the Masses. (Zie ook het boek van Daniel Estulin met dezelfde titel (Copyright 2015)). Tavistock in nauwe samenwerking met DARPA, de geheime denktank van het Pentagon, gespecialiseerd in mind-control, MK-Ultra en maatschappelijke manipulatie via de massamedia en vaak dodelijke valse vlag evenementen.

Het Mondiale Westen heeft in de meeste landen stilletjes hun grondwet opgeschort, hetzij bij stilzwijgend decreet, hetzij bij parlementaire stemming, waarbij parlementariërs werden gecoöpteerd om deel uit te maken van de misdaad. Maar de overgrote meerderheid van de bevolking heeft geen idee. Zij hebben het nog steeds over democratie – terwijl wij in de afgelopen 2000 jaar en daarna nooit “democratie” hebben gehad.

En om er zeker van te zijn dat we allemaal begrijpen wat de Griekse term “democratie” echt betekende – naar verluidt ontstaan in Delphi, Griekenland, zo’n 800 jaar voor Christus en voor het eerst toegepast in het oude Athene 507 jaar voor Christus door de Atheense leider Cleisthenes. Het betekende één persoon één stem – maar alleen voor opgeleide mannen, die gekwalificeerd waren voor sociaal-politieke beslissingen.

  Nog meer Amerikaanse IC-verpleegkundigen slaan alarm over "overweldigend" aantal hartaanvallen, bloedstolsels en beroertes

Nog even over de veel te veel gebruikte term democratie. Dit is wat google te zeggen heeft:

De Atheense democratie was een regeringssysteem waarbij alle mannelijke burgers [vanaf 20 jaar] konden deelnemen aan de vergadering die de stadstaat bestuurde. Dit was een democratische regeringsvorm waarbij het volk of ‘demos’ echte politieke macht had. Athene had dus een directe democratie.

Misschien wilt u dit noteren voordat u de misleidende term “democratie” weer vrijelijk gebruikt. Laten we eerst eens kijken wat we onder “democratie” verstaan en hoe we die hebben leren manipuleren ten dienste van de machtigen.

Deze korte opmerking over democratie kan belangrijk zijn, als we ooit in een nieuwe samenleving terugkomen op “democratie”. Laten we ervoor zorgen dat de term duidelijk wordt gedefinieerd in elke grondwet van elk soeverein land.

Terug naar de oversterfte.

Wat kunnen we doen?

Voor het grootste deel van de gevaccineerde bevolking is het te laat. Zij kunnen alleen maar hopen dat hun injectie niet dodelijk was, of dat het misschien een placebo was. In elke proef – wat deze hele vaccinmisdaad was en is – zijn er placebo’s.

We moeten zoveel mogelijk mensen informeren over deze afschuwelijke omstandigheden – over de oversterfte en het waarom – zodat mensen wakker worden en zich niet meer laten verleiden tot vaccineren, en zodat ze anderen helpen wakker te worden.

We zouden strafrechtelijke procedures moeten starten tegen alle regeringen die bewust hebben deelgenomen aan deze misdaad, met name de ministers van Volksgezondheid en het management van de WHO, het VN-systeem, het WEF – en de eugenistische oligarch-verdachten die we allemaal kennen. En inderdaad, zoek de Cabal tot op de bodem uit.

Een Grand Jury proces heeft de schuldigen al aangewezen – met getuigenverklaringen van de belangrijkste organisaties achter deze magnum crime. Zie alle sub-links in de video “Stop World Control” hieronder.

We moeten onmiddellijk alle activiteiten stoppen en tegenhouden die verband houden met de beruchte VN Agenda 2030 en de Grote Reset van het WEF; met alle middelen die we tot onze beschikking hebben het digitaliseringsproces van de 4e Industriële Revolutie doen ontsporen, te beginnen met het ongedaan maken van alle vooruitgang die is geboekt met digitaal geld, in het lichaam geïmplanteerde chips – die tot doel hebben de mensheid tot slaaf te maken – en in bredere zin de mensheid te transhumaniseren.

  Covid-19 in Wales: Een derde van de positieve gevallen is niet gevaccineerd

We moeten deze monsterlijke misdaad van bijbelse proporties NU stoppen.

Kortom, we moeten ons voorbereiden op een massale Neurenberg 2.0.

Zonder uitstel.

Zie deze Must-See 31-min video over HET PLAN met diverse links naar gerelateerde video’s, waaronder die van de Grand Jury en haar resultaten – plus een gemakkelijk te begrijpen, nuchtere tekst in grote letters, waarin wordt uitgelegd wat we meemaken en hoe we eruit kunnen komen. Zie dit.

Hier enkele belangrijke citaten uit de Stop World Control tekst:

“De tirannie is 100% afhankelijk van de onwetendheid van het publiek. De oplossing is dus om de mensen om ons heen te informeren.”

“Zodra de mensen weten wat er werkelijk gebeurt, zullen ze ophouden zich te schikken en zich gaan verzetten.”

“Wij bieden u een krachtig instrument om de ogen van uw vrienden, familie en gemeenschap te openen.”

“Deskundigen op hoog niveau van de WHO, de Verenigde Naties, het Amerikaanse & Britse leger, de Britse geheime diensten, het CDC, Pfizer en de Britse regering onthullen het bewijs dat de pandemie wordt gebruikt om een werelddictatuur te installeren.”

“Zij presenteerden hun bewijs aan de wereld tijdens een Grand Jury procedure met 11 internationale advocaten en een rechter.”

“De deskundigen identificeren de machtige entiteiten die in staat zijn deze machtige dictatuur te installeren. Ze leggen uit hoe ze het orkestreren en uitvoeren, en wat hun uiteindelijke agenda is voor de mensheid.”

“Het hoogste niveau van hersenspoeling is wanneer een hele bevolking de menselijke geschiedenis een complottheorie noemt.”

“Al deze informatie wordt onthuld in de Grand Jury Evidence. U kunt het hier downloaden: StopWorldControl.com/jury

“Dit krachtige document kan de wereld wakker schudden. Deel het alstublieft wijd en zijd.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wereldgezondheidsorganisatie verklaart dat ongevaccineerde burgers “moordenaars” zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn heel Europa verhardt de houding tegenover globalisme en open grenzen, zo blijkt uit grootschalig onderzoek
Volgend artikelLeider VS huurlingenorganisatie Mozart: Oekraïense soldaten “doden krijgsgevangenen die zich overgaven” – Oekraïne is een “corrupte, opgefokte samenleving”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Het belangrijkste wapen wat de burger heeft is om de Roverheid compleet te negeren.

  Ben niet bang voor een bekeuring en laat die altijd voorkomen zodat het complete systeem in gaat storten.

 2. Het knuddevee is goed bezig. Gewoon luisteren en doorprikken. Gewoon gifinjecties laten inspuiten tegen iets dat niet bestaat. Doe je het niet voor jezelf, dan doe je dat toch zeker wel voor een ander knuddedier?
  Het huidig volgevreten en hersendood knuddevee laat zich nog makkelijker de eeuwige jachtvelden insturen dan destijds de Joden in de vernietigingskampen.

 3. Ga je preppen … koop geen goud of zilver .. koop drank en langhoud baar voedsel… daar kun je mee ruilen.sla ook wapens in .. sloten … hout zodat je ook je spullen kunt houden als ze straks van deur tot deur gaan om alles leeg te plunderen.

  • @ ERIK, wat dacht je van heldere carbonaat platen achter je ruiten en deuren aan de binnenkant, als deze platen 9mm dik of dikker zijn, zijn ze kogelvrij. Tevens zijn deze platen ideaal als warmte isolatie, geluiddempend en enigszins stralingsremmend en onbrandbaar. Aan de buitenkant van je huis moet je geen versterkingen laten zien, want dan bevestig je juist de aandacht erop dat er iets te halen valt. Tevens moet je al je deuren en opende ramen goed kunnen vergrendelen voor onverwacht bezoek. Zo ook lichtdichte gordijnen voor elk raam en deur hebben. Want als het goed mis gaat, mag niemand zien of jij wel in huis bent als het donker buiten is. Anders kunnen ze van buiten zien als jij licht maakt door kaarsen of lampen e.d.

 4. De meeste zijn gewoon domme egoïsten, die denken dat zij met die spuiten zich zelf beschermen en/of hen zo meer privileges oplevert. De onwil om eens te luisteren naar jouw is er niet bij. Dat was trouwens al vele jaren ervoor al. De programmering zit zo diep bij vele dat de regering het beste mens hun voor hebben. Dat krijg je er niet uit met waarschuwingen voor hun eigen gezondheid eruit. Van de grote reset hebben vele ook nog nooit van gehoord en als je het hun vertelt wat de bedoeling is. Dan haken ze af en verklaren dat als complottheorie. De slapende willen eigenlijk niet uit hun gewenste utopia bubbel wakker geschud worden (het maakt eigenlijk niets uit welk onderwerp jij hen wil vertellen hoe het werkelijk in elkaar steekt en hoe we voor gelogen worden). Wat vele ook letterlijk zeggen is dat als zij er niets van willen weten, omdat zij daar dan ook niet druk over behoeven te maken. De wereld is al hectisch genoeg, dan willen zij die toekomstige ellende er niet nog eens erbij te hebben. En daar kan je het dan mee doen en is er geen discussie erover niet meer mogelijk met hen.

 5. Het draait toch allemaal om Integriteit herkennen…

  Een ware meester creëert geen volgers en wil niet aanbeden worden of controle hebben over jou.
  Een ware meester wijst je de weg naar meesterschap. Jouw meesterschap!
  https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?p=1987

  Blijf angsten de baas en besef dat vroegere, verdrongen ervaringen u parten kunnen spelen. Wek geen stress op, voor uzelf of anderen. Bewaar de vrede en beoefen kalmte en een serene houding. Zie hoe de kosmos dit dan naar boven brengt….je kon het niet weten als je het reeds eerder deed…..het is 2 eeuwen mind control en kwam door deze energie die over onze aardbol in frequenties neerdaalden en was 2019 ascension van 1940-1945 en krijgen we een herhaling van de geschiedenis in gedrag en blijft staan tot je het beter gaat doen.
  Zijn de diepere lagen van het onderbewustzijn is karma de niet gevoelde emoties en mensen met een lage eigenwaarde met weinig of tot geen wijsheid die aan onze wereld top draaien en gebaseerd op egoïstisch gedrag die zogenaamd voor gezondheid uitgegeven maar verre van dat zijn.

  De ingrediënten tot 2019 waren Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht (stelen), wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is. De narrow minded people staan nog steeds aan de top terwijl dit toch het voorbeeld voor de samenleving zou moeten zijn maar staan niet open om zichzelf te veranderen terwijl de hele wereld bevolking toch duidelijk een ander signaal afgeeft.

  Terwijl op de medische school artsen een zeer drugsintensieve stijl van geneeskunde leren, omdat multinationale farmaceutische bedrijven (Big Pharma) de medische scholen financieren. Als gevolg hiervan denken de meeste artsen nog steeds binnen de gebaande paden als het gaat om behandelingen. Deze doos is grotendeels de creatie van Big Pharma zelf die probeert hun vergif te verkopen in een poging de aandeelhouderswinst te vergroten. Helaas gaan deze winsten ten koste van patiënten.

  Is profit over Life ten koste van je eigen volk.

  En waar gaan we heen: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde en verplaatsen we van begeerte naar intelligentie.
  “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”
  Het watermantijdperk gaat in en zal ruim 2000 jaar duren.

  De veranderende wereld wordt mede mogelijk gemaakt door uzelf die de verandering omarmt en integriteit en waarachtigheid nastreeft die ego en lust overtreft tot supreme self in echte wijsheid.

 6. De ZON VERLICHT het DNA in alle voelende wezens. Het is een goddelijk proces in menselijk bewustzijn en evolutie. Wees stil en absorbeer het. Voel jij dat ook? Op 20 januari verhuist de Zon naar Waterman, een dag vóór de Nieuwe Maan en nog steeds in nauwe verbinding met Pluto in Steenbok. Blijf angsten de baas en besef dat vroegere, verdrongen ervaringen u parten kunnen spelen. Wek geen stress op, voor uzelf of anderen. Bewaar de vrede en beoefen kalmte en een serene houding. Zie hoe de kosmos dit dan naar boven brengt….
  Feit is dat: Realiseer je dat zolang er mensen zijn die anderen bekritiseren, beoordelen of veroordelen, deze mensen zichzelf bekritiseren, beoordelen of veroordelen.

  Ga naar je hart, want van hieruit ben je in staat om in ieder ander jezelf te herkennen. Jij bent hoe dan ook de meest belangrijke persoon in je leven. Door jezelf lief te hebben kun je niets anders dan ook de ander lief te hebben.

  De bedoeling van 2023 is dat je in lijn met je innerlijke waarden en je hart-weten handelt. Je innerlijke sjamaan zal je ondersteunen om je op overleving gerichte ego-aspecten te transformeren. Het blijvend volgen van je innerlijk kompas zal je naar een hoger trillingsniveau brengen. Ben je in staat om deze klim te maken, dan ben je op weg om in de magische dimensie van het leven thuis te komen. In deze dimensie is alles met alles verbonden. Buiten in de natuur kun je op ieder moment deze magische dimensie ervaren. Je staat daarmee voortdurend in contact met het krachtveld van Moeder Aarde. Dit contact zorgt voor de werking van de synchroniciteit.

  Tot slot
  Het gaat in 2023 om het tastbaar maken van een liefdevolle werkelijkheid. Besteed op een evenwichtige manier aandacht aan je fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten van je mens-zijn. Sla de handen met gelijkgestemden in één. Magische toevalligheden en uitzonderlijke samenloop van omstandigheden zullen dan heel gewoon worden.
  Wees de ster die je vanaf je geboorte al bent.

  Toon je licht, waardoor ook anderen hun licht laten stralen.

  Nederland loopt voorop in deze en late we met zijn allen het lichtend voorbeeld zijn

  Jij die jij wil zijn. Wij de Mensen levend op het grondgebied van de Aarde, zijn in vrijheid geboren. Elke man en vrouw op aarde wordt geboren met bepaalde rechten die door niemand kunnen worden afgenomen tenzij wij dat toestaan.

  We hebben te maken met dienstdoende ambtenaren die tegen alle wetten en regels in vastklampen aan de macht die zij onwettig uitoefenen over de mensheid. Ze verzonnen deze regels immers eerst zelf voor macht en controle een energie die we al sinds 2019 hebben verlaten wereldwijd. Frequenties over aarde kan je niet stoppen al menen velen van wel maar 80% vindt plaats in het onderbewustzijn als wijsheid niet bereikt is en vindt dit veelal plaats op lust en egoïstisch gedrag naar anderen.

   • Niet maar ken haar wel en hier al 25 jaar mee bezig.
    Wist dat deze periode eraan kwam en kon je lezen in de Akasha kronieken.
    Houd me al sinds mijn 23e bezig met karmische stukken die ik destijds te leren kreeg bij de Yoga school waar ik les had. Komt astrologie ook in voor en Erasmus met de Lof der zotheid (list en bedrog ontfutselen) en 5 jaar lang 2 keer per week uitleg gekregen van hoe het hele lichaam werkt op diep psychologisch niveau en het hele functioneren van ieder onderdeel en het hoe en waarom het zo werkt. Ayurveda bestudeerd door zelf te lezen en te leren en gemoedstoestanden van mensen bestudeerd. 30 jaar commercie gedaan. Half Nederland als klant gehad van grote klanten tot overheid, scholen en vele gemeentes en andere overheids instanties. 15 jaar Rotterdam Topsport gedaan en meegetraind met sporters op hoog niveau en hoe deze zich voorbereiden naar mentale prestaties. Uitgebreide training in sales en verkoop analyse gesprekken gedaan en vele aspirant verkopers getraind. Triest te zien hoe Nederland nu in een elektronische trechter wordt getrokken en dit al lang geleden is voorbereid voor waar we nu zitten en probeer alle medelanders die het zien mee te trekken om weer een gezonde situatie voor ons allen hier in Nederland te bewerkstelligen. Werk met future lijnen omdat alles in past history verloopt en we voor de komende 2000 jaar hierheen gaan is tijdlijnen en geschiedenis kennen. new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth such as: Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience and brings the whole world in one half in the old energy and the other half in the new energy.. Komen we van 2000 jaar geloven in goddelijk zelfbeeld nastreven en werken aan je perfecte zelf maar wetende dat overheid ons dom en onwetend wil houden over dit fenomeen dus zullen we moeten leren voor onszelf op te komen is de boodschap. Doe dit al wereldwijd om ditzelfde in andere lande ook op te tuigen is weten dat we in het grootste wereld event zitten die we nu met zijn allen meemaken en nog nooit eerder op deze planeet heeft plaatsgevonden voor waar we met zijn alle inzitten. Dit nu wetende probeer in je omgeving diegene mee te krijgen die ditzelfde wereldbeeld willen volgens en onszelf vrijvechten van patriarchisch tijdperk en ego gedreven om te zetten naar de waterman ingrediënten zoals hierboven in het engels beschreven. Nemen we afscheid van de kingdoms wereldwijd en gaan we onze eigen King and Queens creëren zijn we allemaal al geüpgraded van 2D naar 5D en komt omdat de planeetstanden nu zo staan en heeft te maken met de zon en maan die nu dichter bij de aarde staan is het proces van evolutie op aarde nu we van begeerte naar intelligentie verschuiven. Wordt 2023 een belovend jaar voor diegene die mee gaan in deze nieuwe energie op aarde wij die het nu met zijn allen anders willen is weten dat de machtsverhouding is omgedraaid naar het volk als we in Yin belanden is een vrouwelijke energie en werdt in 2012 al ingeluid als de “Great Mother” voor herstel. Doe je best Anna en houdt rekening met alles wat ik hierboven schreef.

 7. Jullie maken elkaar met dit soort theorieën helemaal gek! Ik ben wel de laatste om in de politiek te vertrouwen. Ik weet hoe de bastaards functioneren. Vandaar dat ik dus ook zeer zeker niet geloof in democratie. Allemaal gelul. Een manier om het gepeupel te laten denken dat ze wat in te brengen hebben. Natuurlijk niet! Macht is geld en geld is macht! Was zo, is zo, zal altijd zo blijven. Maar al die complot theorieën maken je nog zwakker. En wantrouwiger ten opzichte van elkaar. De Romeinen wisten het al. Verdeel en heers. Kortom ,zet het gepeupel tegen elkaar op(Hoe dan ook. Theorieën etc.)en je hebt de macht. Niet zo moeilijk!

 8. Jullie maken elkaar met dit soort theorieën helemaal gek! Ik ben wel de laatste om in de politiek te vertrouwen. Ik weet hoe de bastaards functioneren. Vandaar dat ik dus ook zeer zeker niet geloof in democratie. Allemaal gelul. Een manier om het gepeupel te laten denken dat ze wat in te brengen hebben. Natuurlijk niet! Macht is geld en geld is macht! Was zo, is zo, zal altijd zo blijven. Maar al die complot theorieën maken je nog zwakker. En wantrouwiger ten opzichte van elkaar. De Romeinen wisten het al. Verdeel en heers. Kortom ,zet het gepeupel tegen elkaar op(Hoe dan ook. Theorieën etc.)en je hebt de macht. Niet zo moeilijk! Laat je niet gek maken en tegen elkaar opzetten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in