© The Simpsons

De Wereldgezondheidsorganisatie heeftt elf “vooraanstaande” figuren uit de economie, gezondheid en ontwikkeling uit de hele wereld bijeengeroepen als de eerste leden van de WHO-Raad voor de Economics of Health For All (Economie van Gezondheid voor Iedereen).

Dit is een uiterst gevaarlijke ontwikkeling.

Vergeet niet dat de WHO een leidende rol heeft gespeeld bij het wereldwijd opleggen van de lockdowns die moesten plaatsvinden als gevolg van een virus, Covid-19, dat geen ernstige bedreiging vormt voor meer dan 99% van de bevolking, bericht truth11.com.

Nu lijken zij hun autoritaire bereik te willen uitbreiden met een groep “deskundigen” die extreem links-radicaal zijn.

Aan het hoofd van de volledig vrouwelijke groep staat professor Mariana Mazzucato, die heeft verklaard dat de wereld gedwongen kan worden tot “klimaatlockdown”.

Onder degenen die haar vergezellen in de commissie zijn:

 • Econome Stephanie Kelton, die de grootste voorstander is van massale overheidsuitgaven. Zij beweert dat tekorten er niet toe doen en heeft een boek over haar visie geschreven, The Deficit Myth.
 • Senait Fisseha is lid van de Lancet-SIGHT Commission on Peaceful Societies Through Health and Gender Equality.
 • Vanessa Huang, afgestudeerd aan Brown University en tevens student aan het Queer Women of Color Media Arts Project, heeft bijgedragen aan de essaybundel Captive Genders: Trans Embodiment and the Prison Industrial Complex.
 • Kate Raworth is bekend om haar werk over ‘donut economie’, wat volgens haar een economisch model is dat een evenwicht vindt tussen essentiële menselijke behoeften en ‘planetaire grenzen’.

Ik geloof niet dat men ooit zo’n radicale groep heeft gezien die in staat is de wereldmacht op een praktische manier te beïnvloeden. Laat u niet misleiden door de naam van de groep, die suggereert dat het gaat om “De Economie van Gezondheid voor Iedereen”.

  Klaus Schwab huurt miljoenen "informatiestrijders' in om "de controle over het internet te grijpen"

Deze groep zal alles in de economie interpreteren als iets dat gecontroleerd moet worden voor de “gezondheid voor iedereen”.

Als de machtsfreaks van het Economisch Wereldforum een belangrijke dekmantel wilden om grote delen van de “Great Reset” te lanceren, dan konden ze het niet veel beter doen dan deze radicalen met de zwaar door Bill Gates gefinancierde WHO als hun globale invloedsmiddel.

Hun eerste ontmoeting was op donderdag.

Merkel en de EU bevestigen: Corona dient de Great Reset

Vorig artikelHet einde van Covid-19 vaccins? Deze plant helpt 100% tegen Corona
Volgend artikelEchtscheiding Bill en Melinda Gates heeft mogelijk banden met Jeffrey Epstein
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. helaas maar, wij zitten er al midden in maar het volk geloof eerder leugenaars dan de werkelijke feiten en waardoor komt dat is mijn vraag.
  Het volk over de hele wereld is volledig de de weg kwijt geraakt ze weten niet meer wie ze moeten geloven en dat komt dat zij de macht over hun eigen lichaam zijn kwijt geraakt en niet meer verder dan hun neus durven te kijken, ja wij geven links daar veel de schuld van maar zoek het ook eens bij jullie zelf en dat doen jullie niet gezien de laatste VERKIEZINGEN van 17 maart laten dat goed weer zien en laten ze wederom lijden door angst en zolang zij niet instaat zijn om zelf te denken en niets geleerd hebben de laatst 12 jaar dan ben je zo goed als dood.

  • Ik ben al in de vijftig en de eerste keer dat ik mocht gaan stemmen was het eigenlijk een soort refeerendum het ging eigenlijk alleen of die kruisraketten mochten komen of niet. Als je er op tegen was koos je op de PvdA. Er is toen “gekozen”en de kruisraketten kwamen er niet volgens dat kabinet van Dries van Agt. Echter diezelfde Dries van Agt heeft jaren later op nationale TV een schriftelijke bekentenis afgelegd dat ze stiekum er wel waren gekomen en ze liggen oa in Volkel. Wat weet je dan? Dat politici LIEGEN. En ook dat LIEGEN nooit een doodzonde in politiek is geweest.

   We hebben Ddr666 die referenda’s wilde en gekozen burgermeester maar op het moment dat ze het een en ander konder realiseren deden ze dat niet. Wat weet je dan? Dat politici LIEGEN. En ook dat LIEGEN nooit een doodzonde in politiek is geweest.

   We hebben 3 raadgevende referenda’s gehad en alle 3 de keren zegt het volk in grote getale NEE. Wat doen die puppets in Den Haag gewoon JA. Waarom een referendum houden als je niet de uitslag waardeerd. En het liet zien dat als we over 1 onderwerp niks te zeggen hebben hebben we dus helemaal niks in de melk te brokkelen. Wat weet je dan? Dat politici LIEGEN. En ook dat LIEGEN nooit een doodzonde in politiek is geweest.

   We hebben Pinokkio en zijn leugens zie oa toeslagaffaire en de mensen steunen hem nog steeds. Wat weet je dan? Dat politici LIEGEN. En ook dat LIEGEN nooit een doodzonde in politiek is geweest.
   En het volk krijgt de regering die het verdient. ( en ja er is ook met de stemmen gerotzooid maar wees eerlijk als het zo anders lag dan zou elk wel denkend mens allang de straat op zijn gegaan)

   Rest mij 1 ding. Ik plant voedsel waar ik denk dat het een kans maak. Ik verwacht moeilijke tijden en wil ik evt wat voesel delen? Ik neem dat alleen in overweging als diegene zijn STEMPAS kan laten zien. Zijn er meerdere gegadigden dan is het aantal stempassen bepalend.

   Een normaal mens stopt met een spel spelen als ie merkt dat er vals gespeeld wordt (liegen). Als je dan doorgaat met spelen niet klagen dat je genaaid wordt gewoon goed bukken is het minder pijnlijk.

 2. Vrouwen worden altijd naar voren geschoven. Dat is niet voor niets. Emotiebommen en eenvoudig te beïnvloeden. Niet dat ze enige macht hebben maar het zijn gemakkelijke pionnen. Hun ‘denkvermogen’ zit in hun gaatje en niet in hun hoofd. Een soort Greta on steroids.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in