De verklaring van het hoofd van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, die onthulde dat tot nu toe meer dan 100.000 Oekraïense soldaten en 20.000 burgers zijn gedood, veroorzaakten binnen en buiten Oekraïne een storm van reacties, bericht Warnews24/7.

De cijfers van Ursula von der Leyen betreffende de Oekraïense militairen komen perfect overeen met de schattingen van het Russische ministerie van Defensie en het laatste Oekraïense rapport van vier maanden geleden.

Als de doden momenteel meer dan 100.000 zijn, dan moeten de gewonde Oekraïense soldaten meer dan 200.000 zijn, misschien zelfs 300.000.

Dit betekent dat Rusland een heel leger van 300.000 man heeft weggevaagd, wat laat zien wat er op het slagveld gebeurt.

Onmiddellijk na haar verklaring verwijderde Ursula von der Leyen snel de tweet die ze had geplaatst en bracht een nieuwe video uit zonder de verwijzing naar het aantal dode Oekraïners.

Tegelijkertijd, in een gevaarlijke ontwikkeling, heeft de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, voorgesteld een speciaal tribunaal op te richten, met de steun van de Verenigde Naties, om de zogenaamde misdaad van Russische agressie in Oekraïne te onderzoeken en te vervolgen.

De EU gaat niet alleen op frontale wijze te werk, maar legt de basis voor een globalisering van het conflict.

Bedenk dat het Europees Parlement en de 30 leden van het Atlantisch Bondgenootschap onlangs een resolutie hebben aangenomen waarin Rusland als “terroristische staat” wordt erkend.

Bekijk de video van de verklaring –

Ursula von der Leyen: Oprichting van een speciaal tribunaal tegen Rusland

Ursula von der Leyen zei in een videoboodschap dat “Rusland’s invasie van Oekraïne dood, vernietiging en onnoemelijk lijden heeft gebracht,” en verwees daarbij naar de vermeende “verschrikking van Boetsja”.

“Rusland moet boeten voor zijn misdaden. Naar schatting zijn tot nu toe meer dan 20.000 burgers en 100.000 Oekraïense militairen gedood. Ten eerste moet Rusland boeten voor zijn gruwelijke misdaden, waaronder de aanval op een soevereine staat,” benadrukte Ursula von der Leyen.

  Russische senator dringt aan op raketaanvallen op V.S.-bases in Europa

Zij voegde daaraan toe dat “dit de reden is waarom wij, hoewel wij het Internationaal Strafhof blijven steunen, de oprichting voorstellen van een speciaal hof, met de steun van de Verenigde Naties, om het misdrijf van agressie door Rusland te onderzoeken en te vervolgen.

Wij zijn bereid met de internationale gemeenschap samen te werken om de breedst mogelijke internationale steun voor dit gespecialiseerde hof te verkrijgen.”

Schade voor Oekraïne geschat op 600 miljard euro

Ursula von der Leyen wees er ook op dat “Rusland ook financieel moet betalen voor de verwoesting die het heeft aangericht. De door Oekraïne geleden schade wordt geschat op 600 miljard euro. Rusland en zijn oligarchen moeten Oekraïne compenseren voor de schade en de kosten voor de wederopbouw van het land op zich nemen.

Wij hebben de middelen om Rusland te laten betalen. We hebben 300 miljard euro van de reserves van de Russische Centrale Bank geblokkeerd en we hebben 19 miljard euro van het geld van de Russische oligarchen bevroren.

Op korte termijn zouden wij met onze partners een structuur kunnen opzetten om deze middelen te beheren en te beleggen. De opbrengst gebruiken we dan voor Oekraïne,” legde zij uit.

Daarnaast zei de Commissievoorzitter dat “zodra de sancties zijn opgeheven, deze middelen moeten worden gebruikt zodat Rusland de schade aan Oekraïne volledig vergoedt”.

“Wij zullen werken aan een internationale overeenkomst met onze partners om dit mogelijk te maken. En samen kunnen we legale manieren vinden om dit te bereiken. De gruwelijke misdaden van Rusland zullen niet ongestraft blijven,” besloot Ursula von der Leyen.

  Nederland is van plan Patriot-projectielen in te zetten bij Russische grensovergang

Zelensky vraagt om 1 biljoen dollar

De Oekraïense president Zelensky zei dat er meer dan 1 biljoen dollar nodig zal zijn voor de wederopbouw van Oekraïne, en Kiev is van plan westerse landen erbij te betrekken die de onmiddellijke wederopbouw van polen of regio’s zullen ondernemen.

“We betrekken al tientallen partnerlanden bij de wederopbouw van Oekraïne. De kosten van de wederopbouw worden geschat op meer dan een biljoen dollar.”

Oekraïne was van plan het programma voor de uitbesteding van de wederopbouw van polen en regio’s van Oekraïne aan nationale regeringen en bedrijven te starten.

Een aantal landen, waaronder Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Denemarken, Finland, Italië, Turkije, Zwitserland, de Verenigde Staten, Japan, het Verenigd Koninkrijk en Australië hebben reeds belangstelling getoond.

Ondertussen bekritiseerde de Oekraïense president op 25 oktober andere landen voor hun onwil om de inspanningen voor de wederopbouw van Oekraïne te financieren…


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Geen satire: Von der Leyen krijgt Great Reset award uitgereiktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelStoltenberg geeft impact van Russische luchtaanvallen toe, in tegenspraak met Westerse media
Volgend artikelNu wordt het absurd: Vaccincritici zouden schuld hebben aan vaccinschade
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

73 REACTIES

 1. Ze staat te huilen voor de microfoon om 100.000 doden. Maar onder de tafel tekent ze om door te vechten tot de laatste man. En mocht het westen winnen dan roven ze dat hele land leeg aan grondstoffen. Ze is niks meer dan een heks zonder bezem in een sprookje dat niet goed afloopt. Hans en Grietje von der Leyen weten er alles van.

  • Ursela van der Leyden boek haat eerste groot succes zij heeft in haar eentje meer dan 100.000 mensen gedood en vele kinderen en burgers in de Ocarina en meer dan 250.000 mensen op de vlucht gejaagd en vele honderdduizend mensen dakloos gemaakt en in de honger geplaats, met zo een doden lijst mag je best wel thuis komen maar het is niet alleen haar triomf nee dat ook van de EU en zijn volk het was immers onze oorlog zij Rutte ik heb maar steeds geroepen maar niet de mijne meneer Rutte ik ben geen volks moordenaar maar wel u en u volgers, landverraders

 2. Vreemd dat er nooit een tribunaal is opgetuigd voor alle oorlogen en de daaraan verbonden doden en gewonden die door de USA gevoerd zijn.
  Daar hoor je dit soort tuig namelijk niet over

  • Wij hebben een elite rechtbank en daar zitten nu juist de moordenaars en zij zullen nooit hun vrienden criminelen de rug toekeren wel het gewone volk die dat dag op dag bewijzen en op dat tuig stemmen links en de VVD en niet vergeten CDA en Jan Gert Seegers de leugenaar en moordenaar, christelijk wel te verstaan.

 3. Dit is het einde van het westen. De schade die de komende oorlog gaat brengen, komen we niet meer te boven. De toekomst is voor Azië en het zuidelijk halfrond.
  Zelfs als de nato een militaire oorlog wint dan zal het de grootste economische Pyrrusoverwining uit de geschiedenis van de mensheid zijn.

  Met deze leiders heeft alles geen zin meer

 4. zij moet gewoon haar smerige bek houden zij spreekt niet voor mij laat haar maar betalen en de EU ministers zelf die voor die spuiter klapten wet je nog ????????????

 5. Schijnheilig secreet staat constant olie op het vuur te gooien. Zij is medeplichtig aan al dit dood en verderf.
  Trap haar het eerst maar naar het tribunaal.
  Ondertussen wordt doggie ursula door het baasje beloond met een prullaria award
  Zielig stelletje klojos ze gaan over lijken en sleuren 25 landen mee in hun beleid van ellende

  • Zo snel mogelijk uit de EU en Nato wij willen geen ombudsman wij willen geen subsidie voor al die linkse hobby clubjes, wij willen gewoon ons leven terug en onze vrijheid en wij willen dat de grondwet weer in ere wordt hersteld en al dat tuig wat daar nu zit aan de knoppen ,ophangen inclusief de foute linkse en D66 rechters, je zal dan zien dat er nog gen handje vol rechters zullen over blijven de rest is net zo corrupt als het OM en politie en leger, de ME ers moeten allenmaal werkkamp op gelegd krijgen zij zijn lid van een criminelen organisatie is mijn mening want er staat nergens dat je mensen dood mag slaan of schieten of hun ogen mag beschadigen laat staan dood knuppelen en vervolgens er nog een hond op los te laten, vinden jullie dat wel dan is China hier zeker welkom.

 6. Von der Leyen, Stoltenberg, Rutte, Trudeau ,Schwab,Harari,Musk Biden,Pelosi,Clintons,Obama en het hele kolere zooitje aan kabinetten in de EU die WEF banden of greendeal zijn voor het tribubaal en vlieg de hele CDC en EMA ook maar meteen in. Foute artsen uit ziekenhuizen trekken en ook voor het tribunaal graag…Kan iemand mij een seintje geven als ook de zeer foute Media is overgenomen en ook terecht komen te staan? Dan kan ik voor 1x de TV aanzetten voor live uitzending executies.
  Die wat mij betreft per direct in werking mogen treden gezien de ernst van misdaden gepleegd op mensheid…oudere,kinderen zelfs babies…
  Daarna mouwen opstropen met ze allen en de laatste minions opsporen en gestichten ingooien sowieso gehele D-66 en GL….Levensgevaarlijk die psychopaten met waanideeën en verzonnen crisissen.

 7. Alle infrastructuur kapot en dan allerlei landen uitnodigen om te herbouwen, met altijd de vraag wie de CEOs en eigenaars zijn van die bedrijven in die landen, altijd goedkoper dan oude gebouwen neerhalen en vervangen. En dan de EU laten betalen voor die heropbouw. Hoeveel echte Ukrainers zullen ondertussen Ukraine verlaten hebben en verkast zijn naar andere EU landen. Waar ze vervolgens niet weg gaan.

 8. 100.000 mannen minder in Oekraïne waardoor weldra 100.000 knappe Oekraïense vrouwen zullen moeten op zoek gaan naar westerse mannen, die zeker maar al te graag bereid zullen zijn om op deze ‘vredelievende’ manier hun steentje bij te dragen om Oekraïne te helpen. De ene zijn dood is de andere zijn… vrouw.

 9. Er wordt al klakkeloos vanuit gegaan dat Rusland heeft verloren en dat ze de buit al aan het verdelen is. Ze liegt er op los om o.a. een deelstaat van Rusland een soeverein land te noemen. Dit grondgebied is niet eens erkent door de VN, als een zodanige staat. Want de zogenaamde staat heeft verzuimd om zijn grenzen officieel vast te laten leggen. Maar ja, in het list en bedrog imperium de EU kan volgens haar alles zo voorgesteld worden. Dat zij gelijk hebben in hun gewenste utopia uitkomsten.

 10. Obersturmbannführer Ursula met haar miljardenfraude inzake Pfizer blaast wel weer heel hoog van haar ivoren Brusselse torentje. Lachwekkend!

 11. Ursula von der Leyen hoort levenslang achter slot en grendel met haar miljardenfraude. Wanneer wordt die heks in haar mantelpakje eens een keertje ingerekend?

 12. Dan te bedenken dat die hele oorlog voorkomen had kunnen worden als Oekraïne zich aan de Minsk akkoorden had gehouden maar Washington wilde het niet.

 13. Ook opmerkelijk, als men deze ‘redenering’ gebruikt en in plaats van de Oekraine de covid-scam en de vaccins daarvoor in de plaats zet, klopt het verhaal als een bus.
  De verwoesting die daarbij is aangericht tegen miljoenen mensen, en met name kinderen, schreeuwen om de instelling van een speciaal tribunaal…

 14. Dan graag eerst een serieus tribunaal om de daders van de illegale aanval van de NATO op Yugoslavië te berechten en het herstel van dat land te bewerkstelligen en herstelbetalingen met 30 jaar rente af te dwingen.

  • Ik heb ook nog een eist, zij heeft mij met mijn gezin ruim twee jaar van mijn leven beroofd, dus ik was ineens met mijn gezin crimineel en dat was niet terecht dus eist ik voor elke dag die wij niet in vrijheid hebben kunnen leven een schade vergoeding van 5000 euro maal 3 is 15.000 euro per dag meneer Rutte hoe gaat u dat betalen en wanneer graag binnen 14 dagen anders komt er en boete van 3000 euro bij per dag.
   Dat is mijn uitspraak.
   Getekend door mij.

 15. Deze terroristische COVID-19 pharma maffia WEF-BILDERBERGER horror dokter Ursula von der L verdient ondanks dat zij een moeder van kinderen is maar één straf en dat is : DE DOODSTRAF WEGENS ONGELOFELIJK ZEER ZWARE MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID!!

  Deze horror dokter Ursula von der L .heeft samen met haar instemmende terroristische COVID-19 pharma maffia ambtsgenoten al haar burgerrechten verspeeld!!Elke dag dat de terroristische oorlogsmisdadigers van de zogenaamde Europese commissie Europa destabiliseren met hun megalomane wanbeleid is een dag teveel !!

  https://bijbeloptiek.weebly.com/deense-premier-vlucht-als-een-crimineel-wanneer-zij-wordt-geconfronteerd-met-de-waarheid-over-covid-19-vaccins-en-massamoord-video.html

  Europa moet met behulp van onafhankelijke tribunalen gezuiverd worden van de terroristische COVID-19 pharma maffia WEF-BILDERBERGER psychopaten!!
  De strafbare feiten van deze terroristische COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers zijn in overtreffende trap!!

  DE UITGELOKTE VERSCHRIKKELIJKE OEKRAÏNE OORLOG MOET ONMIDDELLIJK STOPPEN,HET ZINLOZE BLOEDVERGIETEN MAG ABSOLUUT NIET GECONTINUEERD WORDEN ONDER VALSE VOORWENDSELEN VAN DE TERRORISTISCHE COVID-19 PHARMA MAFFIA WEF-BILDERBERGER OORLOGSMISDADIGERS!!

  STOP DE WEF-BILDERBERGER VACCINAZI’S!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Shalom van Léon van Duren,(een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  • @Léon, de uiterst criminele Ursula von der Leyen – Albrecht (1958) is moeder van vele kinderen (7) en is n.b. geboren in de Brusselse voorstad Elsene.

   • @Ron, 7? Met die kromme poten en dat dunne bekken? Dan kan ik echt niet anders concluderen dat dat reptiel eieren heeft gelegd.

  • Ik ben er voor laat haar door ophanging van onze planeet verdwijnen, verder wat de kinderen betreft is het beter dat wij die meteen meenemen want je weet nooit welk vuil bloed in hun aderen vloeit.

 16. “Commissievoorzitter Ursula von der Leyen: Het Oekraïense leger is ingestort” Ursula, het zou voor de wereld goed zijn als u gelijk Oekraïne in stort!

 17. Als we in Nederland de boel al niet op orde krijgen
  Hoe moet dat dan in de eu
  Het wordt tijd om de handen uit de mouwen te steken
  Massaal de straat op om ons recht terug te claimen
  Alle wef wappies publiekelijk scanderen totdat ze asiel aanvragen in Zwitserland
  Het broeinest van de yuppie boys.
  Verbeter de eu en begin in Nederland
  Het sneeuwbal effect zal een lawine in de eu zijn
  Toen werd ik wakker in de kille wereld van vvd edith ‘s.s.

 18. en dan haar vieze vriendje Zelinsky en demente Biden, mede verantwoordelijk, om een oorlog te voeren om, ja om wat eigenlijk. schande dat daar mensen voor gedood worden terwijl naar voetbal kijken.

 19. en dan haar vieze vriendje Zelinsky en demente Biden, mede verantwoordelijk, om een oorlog te voeren om, ja om wat eigenlijk. schande dat daar mensen voor gedood worden terwijl wij naar voetbal kijken.

 20. De Donbasch is gebombardeerd gedurende 8 jaar,
  Resultaat 14000 doden (burgers).
  Zijn we Minsk akkoorden vergeten?
  Ach laten we de laboratoria van de VS ook maar vergeten
  en de overeenkomsten met Rusland na de aaneensluiting van west- en Oost-Duitsland met het Westen.
  De corruptie is zo hoog dat je met ziekelijke elementen hebt te maken.

 21. Deze ondemocratische en niet-gekozen Dominatrix van het “Evil Empire” bedreigt de wereld met haar ‘Internationale Rechts(e-H)orde’. Daarvoor gebruikt zij de westerse Corporate-dictatuur waarmee deze fascisten de rest van de wereld chanteren. Zoals al zo vaak eerder is gebeurd!

  Tegelijkertijd is zij degene die voor alle Europeanen heeft bepaald dat er gevaxxineerd MOET worden, en wel met WELKE giftige middelen. Daarom heeft zij een geheime overeenkomst met de CEO Bourda van Pfizer gesloten. Zij/hij creëert daarmee de globale genocide en infanticide die de slachtoffers van één van haar illustere Duitse voorgangers ooit heeft veroorzaakt in de schaduw stelt…

 22. “Explosieve verklaring EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen: Het Oekraïense leger is ingestort – 100.000 doden en minstens 200.000 gewonden”

  Frau von der Lyen heeft het aantal gedode en gewonde Oekraïense militairen flink naar onderen bijgesteld een aantal weken geleden las ik dat het geschat werd op 402.000 slachtoffers waarvan 385.000 doden en 54.000 gesneuvelde buitenlandse huurlingen.

  Vraag je liever af waarom von der Leyen met deze cijfers over de brug komt, geeft zij het werkelijke aantal op dat onstaat er veel commotie in het Europarlement want de meningen van de politici raken steeds meer verdeeld over het Oektaïne narratief, stel je voor dat er nu een breuk onstaat en het aantal landen niet meer unaniem gaat stemmen.

 23. Ursula von der Leyen zou met haar mede onverkozen gangsters voor een tribunaal te komen , voor corruptie,misleiding,moorden , geneocide , bedriegen en stelen dat het zijn weerga niet heeft. Die WEFFERS of keffers beter gezegd ernaast en vervolgens geketend oekraine weer opbouwen en daarna de eeuwige rust voor die bedriegers.

 24. Zij is wel consequent; zij spreekt precies zoals haar geliefde leermeester; Adolf Hitler.
  Zij is nog steeds pissig dat die uir RU is getrapt en wil nu wraak nemen….
  Lukt dus niet

  Wie een windje zaait zal een scheet oogsten…

 25. Gut; “the truth will set you free”– de eerste keer dat de bitch waarheid in getallen spreekt

  Nu nog een “Arbeit macht frei”hotel voor de nazi’s; misschien in een maagdelijk vakantieland, Siberie?

 26. die vrouw leidt alles naar de ondergang ,en gaat waarchijnlijk nooit voor een tribunaal komen ,idem Merkel en heel deze Euro vernietigers ,mogen dit allemaal ongestraft blijven doen ,en reeds van 2015 met de asielcrisis

 27. Neem het recht in eigen handen volgens mij mag je je verdedigen tegen elke vorm van bedreiging als het om je leven gaat, in naam van de dikke koning en zijn WEF wijf.

 28. Ursula is een vrijmetselaar due moet zaggen wat haar ‘btoeder’ Klaus haar opdraagt, hetze;de geldt voor Rutte, Macron en Stoltenberg/Biden. Het wordt tijd dat vrijmetselarij verboden wordt.

 29. Hoop dat die creeps collectief zelfmoord plegen als ze inzien dat ze klem zitten, rusland wint, de vs laf terug trekt waar willen ze heen? De burgers verslinden ze en vieren delen ze deze botjes met koudbloed

 30. en dan durft die kwakkel nog schaamteloos uitspreken hoeveel geld ze van Rusland gestolen hebben.
  ze kan dat geld maar beter snel terug geven, of gaat ze wachten tot Rusland het geld komt halen MET GEWELD !!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in