De Europese database (EER en niet-EER landen) van meldingen van vermoedelijke medicijnreacties is EudraVigilance, gecontroleerd door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), en zij melden nu 48.817 dodelijke slachtoffers en 5.107.883 gewonden na injecties van vier experimentele COVID-19 injecties:

Van het totale aantal geregistreerde letsels is bijna de helft (2.177.286 ) ernstig letsel.

“De ernst geeft informatie over het vermoede ongewenste effect; het kan als ‘ernstig’ worden geclassificeerd als het overeenkomt met een medische gebeurtenis die de dood tot gevolg heeft, levensbedreigend is, ziekenhuisopname vereist, leidt tot een andere medisch belangrijke aandoening, of verlenging van bestaande ziekenhuisopname, leidt tot blijvende of significante invaliditeit of arbeidsongeschiktheid, of een aangeboren afwijking/geboorteafwijking is.”

Een abonnee van Health Impact News in Europa heeft de verslagen opgesteld voor elk van de vier COVID-19 opnamen die we hier opnemen. Het is veel werk om elke reactie met verwondingen en sterfgevallen in een tabel op te nemen, aangezien er geen plaats is op het EudraVigilance systeem dat we hebben gevonden waar alle resultaten in een tabel zijn opgenomen, schrijft Brian Shilhavy.

Sinds wij met de publicatie zijn begonnen, hebben anderen uit Europa de cijfers ook berekend en de totalen bevestigd.*

Hier volgt een overzicht van de gegevens tot 21 mei 2022.

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin Tozinameran (code BNT162b2, Comirnaty) van BioNTech/ Pfizer: 23.210 doden en 2.667.243  gewonden tot 12/11/2022.

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin SPIKEVAX/mRNA-1273 (CX-024414) van Moderna: 12.703 doden en 870.106 gewonden tot 12/11/2022.

  "Je ziet je benen, maar je voelt ze niet staan of liggen" - Hardcore vaccinfanaat meldt bijwerkingen van BioNTech-Pfizer vaccinatie

Totaal aantal reacties op het vaccin AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) van Oxford/AstraZeneca: 9.667 doden en 1.388.494 gewonden tot 12/11/2022.

Totaal aantal reacties voor het COVID-19 vaccin JANSSEN (AD26.COV2.S) van Johnson & Johnson: 3.234 doden en 178.053 gewonden tot 12/11/2022.

Totaal aantal reacties voor het COVID-19 vaccin NUVAXOVID (NVX-COV2373) van Novavax: 3 doden en 3.987 gewonden tot 12/11/2022.

*Deze totalen zijn schattingen gebaseerd op meldingen ingediend bij EudraVigilance. De totalen kunnen veel hoger zijn op basis van het percentage gemelde bijwerkingen. Sommige van deze meldingen kunnen ook worden gemeld aan de bijwerkingendatabanken van individuele landen, zoals de Amerikaanse VAERS-databank en het Britse Yellow Card-systeem. De sterfgevallen zijn gegroepeerd per symptoom, en sommige sterfgevallen kunnen het gevolg zijn van meerdere symptomen.

Plotselinge sterfgevallen en verwondingen onder jonge en voorheen gezonde mensen gaan door

De 24-jarige Britse topsporter en actrice Genevieve Florence.

Overal in Europa en de rest van de wereld worden nog steeds plotselinge sterfgevallen en verwondingen gemeld, en steeds meer Europese politici beginnen zich uit te spreken over hoe dodelijk de COVID-19 vaccins zijn.

Maar in plaats van deze vaccins te stoppen, heeft het EMA zojuist een nieuw COVID-19 vaccin van GSK en Sanofi goedgekeurd.

Na maandenlang onderzoek bij de Europese regelgevende instanties hebben GSK en Sanofi de wereldprimeur gescoord om met hun pandemische booster VidPrevtyn Beta de markt voor COVID-19-vaccins in Europa te betreden.

Donderdag heeft de Europese Commissie haar goedkeuring gehecht aan de Sanofi-GSK-booster om de bescherming tegen COVID-19 bij volwassenen van 18 jaar en ouder te vergroten. Daarmee is VidPrevtyn het eerste next-gen, op eiwitten gebaseerde, geadjugeerde COVID-19-vaccin dat in Europa is goedgekeurd. (Volledig artikel.)

Australië heeft precies het tegenovergestelde gedaan, en heeft verklaard dat het GEEN nieuwe COVID-19 boosters goedkeurt voor mensen onder de 30 jaar, vanwege het hoge risico op hartaandoeningen als gevolg van de inentingen.

  Studie toont aan dat COVID-19 injecties tot nu toe hebben geleid tot maar liefst 17 MILJOEN doden

De Australische regering zegt dat het risico op myocarditis door een COVID-booster groter kan zijn dan het COVID zelf – en staat daarom niet toe dat mensen onder de 30 een vierde vaccin krijgen.

“Bij mannen van 16-40 jaar is het onzeker of het risico na COVID-19 groter blijft dan het risico na vaccinatie”, aldus de regering. (Volledig artikel.)

Hier is de laatste montage van jonge slachtoffers die ofwel “plotselinge dood” ofwel verlammende verwondingen hebben opgelopen. Het begint met de getuigenis van de 24-jarige Britse professionele atlete en actrice Genevieve Florence, die de inentingen moest krijgen om te kunnen blijven filmen, en die haar volledig invalide maakte.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Iedereen die vaccinletsel meldt, wordt ontslagen” – Piloten beginnen terug te vechtenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNogmaals bedankt, generatie Kronus
Volgend artikelWaarom landen instorten: Exorbitante schulden, problemen in de energiesector, corrupte politieke systemen, elites met waanideeën
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Triest, toch gaan landen gewoon door.
  Ook proberen ze nog prikverplichting door te drukken.
  Australië spant het paard achter de kar, maar dat is wereldwijd gebeurd dankzij de onbetrouwbare media.

  We gaan moeilijke tijden tegemoet wat onze gezondheid betreft.
  De kosten zullen de pan uit reizen wat gezondheidszorg betreft.

  Samen met de z.g.n. crisis worden we a.d. bedelstaf gebracht.

  Het ergste zal zijn de zieken, dpor de gen-therapie.
  Daarom is het gewenst ons te richten op de boosdoeners van laag naar hoog om ze aan te pakken.

  Deze megalomanen, zullen anders met steeds meer onmenselijke en schadelijke plannen voor onze aarde komen, en die uiteindelijk vernietigen.

  Mens en dier de gehele natuur verdienen beter.
  Op dit moment is er meer groen op aarde
  als voorheen, volgems een denktank uit het Trump regime.

  Wees daar zuinig op.

 2. Ter info….

  Ik heb zojuist maar weer eens de ik weet niet hoeveelste mail gestuurd naar de enige arts in de tweede theaterkamer welke nu ook in een onderzoekscommissie zit welke de oversterfte aan het onderzoeken is.
  En nee….dit verzin ik echt niet want dit is echt zo en dat weet ik via direct mailcontact!!!!

  Dit doe ik niet omdat ik het zelf leuk vind,
  Dit doe ik niet omdat ik denk dat men NU stopt met het toedienen van de doodsprik,
  Dit doe ik niet omdat ik mensen op hun zenuwen wil gaan middels het sturen van emails,

  Tja…………..waarom doe ik het dan!!!???

  Ik doe dit maar om 1 reden en dat is dat ze straks nooit kunnen zeggen dat ze het niet geweten hebben als er, en het liefst door mijzelf, resoluut een eind wordt gemaakt aan deze mondiale moordcampagne i.o.v. onder andere een compleet doorgedraaide en naar bovengevallen Duitse idioot uit het Nazi tijdperk…….

  Maar geloof me…..deze idioot is ook maar een heel klein poppetje met als HANDLER niemand minder dan Henri Zion Kissinger…..ook een oude Duitser, je verzint het niet hè, en ook uit datzelfde tijdperk welke al bijna 100 jaar op dit plekje beter bekend als Aarde zijn vieze vuile zionistische ideetjes aan het rondbazuinen is na een opgelopen trauma opgelopen in Nazi Duitsland kort VOOR WOII alwaar ze hem nogal gepest schijnen te hebben………is dat niet zielig.

  Mensen……..wir werden auf diesem moment völlig ausradiert………die haben uns den totalen krieg erklärt……

  Time to wake up and take action……..

  Gladiatoer

 3. Laten we het zionisme erbuiten houden het is al erg genoeg maar er zijn ook hoopvolle gebeurtenissen ;Rob Elens heeft zijn rechtszaak gewonnen en luister naar John Camp bel die de Myocarditis nu aankaart

 4. Heeft iemand een link waardoor ik rechtstreeks bij het bovenste blauw, wit met zwarte overzicht kan komen wat helemaalbovenin na de titel staat? Ik heb ervaaknaar gezocht maar lukt niet. Dat is handig om mensen te bewijzen dat ze bedonderd zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in