Dmitry Orlov en Vladimir Poetin geloven dat de VS faalt, omdat de regering van de VS, in de woorden van Poetin, “met vaste tred het pad van de Sovjet-Unie volgt.”

Deze stappen zijn, in de woorden van Orlov: “exorbitante schulden, problemen in de energiesector en onhervormbare politieke systemen die gebukt gaan onder corruptie en waarvan de elites zich waanzinnig machtig voelen. En nu komt een echt griezelige analogie: het kruitvat dat ontplofte onder de USSR was etnisch nationalisme en separatisme; en het kruitvat dat momenteel ontploft onder de VS is “woke” (anti-)racisme: een ander merk van etnisch fascisme, maar met Amerikaanse kenmerken.”

Ik ontken niet dat deze problemen de Sovjet-Unie troffen en vandaag de dag de VS treffen. Zeker is dat dergelijke problemen, als ze niet met succes worden aangepakt, tot een mislukking kunnen leiden.

Dit schrijft Dr. Paul Craig Roberts, voorzitter van The Institute for Political Economy, voormalig redacteur van de Wall Street Journal en een bekend auteur van vele boeken. Hij levert ook regelmatig bijdragen aan de nieuwssite Herland Report en aan onze tv-interviews op YouTube. Hij heeft carrière gemaakt in de wetenschap en de academische wereld, de journalistiek, de openbare dienst en het bedrijfsleven. Hij is onderscheiden met de Meritorious Service Award van het ministerie van Financiën voor “zijn opmerkelijke bijdragen aan de formulering van het economisch beleid van de Verenigde Staten.”

Dr. Roberts schrijft over waarom landen instorten: Volgens mij stortte de Sovjet-Unie echter in omdat het geloofssysteem instortte. De Verenigde of Onverenigde Staten storten om dezelfde reden in, net als überhaupt de hele westerse wereld. Of Rusland zich ook bij deze ineenstorting aansluit, valt nog te bezien.

De Sovjet-Unie stortte in omdat het communisme niet de overvloed of vrijheid opleverde die het beloofde, en gefrustreerde communistische hervormers het systeem zat waren.

Dissidenten werden gestraft, soms streng, en er werd propaganda gebruikt om de narratieven onder controle te houden, zoals nu in de VS. De resterende draden van geloof werden doorgesneden toen hardline elementen in de communistische partij president Gorbatsjov onder huisarrest plaatsten.

In de westerse wereld is de vernietiging van het geloof al vele decennia aan de gang. De Franse schrijver Jean Raspail legde de ineenstorting van het westerse geloof en de gevolgen daarvan vast in zijn roman The Camp of the Saints, 48 jaar geleden in 1973.

De ineenstorting is vandaag duidelijk zichtbaar. De Fransen, de Duitsers, de Britten, de Scandinaviërs kunnen geen weerstand bieden aan de donkergekleurde immigranten-invasies die met de islam het westerse christendom definitief aan het veroveren zijn.

Het Duitse geloof in zichzelf en hun land is sinds 1945 vernietigd door de Amerikaanse controle van hun onderwijssysteem. Duitsers worden geïndoctrineerd met het geloof dat hun land beschamend is, verantwoordelijk voor gruwelijke daden die door het Duitse volk worden gesteund.

  Amerikaanse burgemeesters steunen $6.2 quadriljoen aan herstelbetalingen, $151 miljoen aan elke Afro-Amerikaan 

Elke uiting van Duitse trots of verdediging van de Duitse etniciteit tegen immigranten-invasie wordt behandeld als een uiting van nazisme.

In Groot-Brittannië hebben diverse intellectuelen en universiteitsprofessoren de Britten vervloekt vanwege hun kolonialisme. Generatie na generatie heeft de aanval het Britse geloof in hun land aangetast.

Vandaag zijn “de bevoorrechte enkelingen”, de studenten van Magdalen College, Oxford University, “ongemakkelijk” met een portret van koningin Elizabeth in hun gemeenschappelijke ruimte en hebben ze de afbeelding van de koningin van Engeland uit hun aanwezigheid verwijderd. Het is duidelijk dat de geprivilegieerden zich extreem distantiëren van hun land. Hoe moeten de armen zich voelen?

In Frankrijk is Marine Le Pen de enige politicus die de Franse etniciteit vertegenwoordigt, maar de Franse etniciteit zal niet de enige politicus kiezen die gelooft in een Franse nationalistische staat op basis van de Franse etniciteit. Als het establishment haar niet probeert te arresteren, noemen ze haar een nazi. Dus, als je Frans bent en je staat voor het Franse volk, ben je een nazi. Als patriottisme nog bestaat, is het verwijderd uit de associatie met de Franse etniciteit.

In de nu door en door verdeelde Verenigde Staten, die niet noord en zuid maar rood en blauw zijn, worden blanke Amerikanen in de blauwe staten beschouwd als systematische racistische onderdrukkers van zwarten en daders van genocide op de inheemse stammen. Er wordt veel gesproken over restitutie, maar de nadruk ligt nu op het elimineren van “witheid”.

Voor de extremisten betekent dit het uitroeien van de blanken. U ziet de smaak hier. Voor anderen betekent het het elimineren van de westerse cultuur.

Programma’s voor zwarte studies aan Amerikaanse universiteiten en alle openbare scholen in blauwe staten en sommige in rode staten, hoewel de rode staten zich daartegen verzetten, onderwijzen dat blanken van nature racistisch zijn en “gekleurde mensen” van nature onderdrukken.

Het effect van dit onderwijs is het creëren van haat tegen blanken bij “gekleurde mensen”, terwijl het vertrouwen van blanke Amerikanen om zich te verdedigen tegen beschuldigingen, straffen en geweld wordt vernietigd. De uitingen van de aanvallen op blanke Amerikanen zijn overal. Sterker nog, we verdrinken erin.

Toch is er geen publieke of politieke discussie over de officiële demonisering van blanke Amerikanen, die wordt uitgevoerd als het officiële beleid van de Democratische Partij.

Zoals in de roman van Raspail de aanval op de Franse nationalisten werd geleid door de Fransen zelf, zo worden in de Verenigde Staten de felle demoniserende aanvallen op blanke Amerikanen geleid door blanke Amerikaanse liberalen. Zelfverloochening door blanken is de regel in de westerse wereld.

In Nieuw-Zeeland werd of wordt binnenkort gestemd om zichzelf te onteigenen en een deel van het land dat de Nieuw-Zeelanders hebben opgebouwd over te dragen aan de afstammelingen van de oorspronkelijke inheemse bewoners. In Australië en Canada bestaan soortgelijke plannen. De Duitsers betalen al jaren miljarden dollars aan de “afstammelingen van de Holocaust”.

  Moslimfamilie smokkelde tienermeisje binnen - in slavernij gedwongen en verkracht

Zelfs het Amerikaanse leger wordt geprogrammeerd om vermeende racistische houdingen ten opzichte van gekleurde mensen uit te roeien. Als blanke Amerikaanse soldaten schuldig zijn aan het onderdrukken van zwarten, zijn ze ook schuldig aan het onderdrukken van Arabieren en Aziaten.

Hoe kunnen Amerikaanse troepen dan vechten in het Midden-Oosten of tegen China? Als zwarten zijn onderdrukt, dan heeft de VS gekleurde mensen onderdrukt in de Arabische landen die zij 20 jaar lang heeft gebombardeerd en binnengevallen. Wordt het Amerikaanse leger zo geconditioneerd dat het alleen tegen blanken kan vechten? Zijn de Amerikaanse sancties tegen China, Noord-Korea en Iran racistisch?

Zal de zelfverloochening zich uitbreiden naar Rusland en China? Beide zijn kwetsbaar. Beide hebben domweg de westerse invloed verwelkomd en hebben een professorale klasse van academici die doordrenkt zijn van het westerse denken.

Denk aan de onderdrukking onder Stalin, de Koelakken enzovoort, de goelag, de executies van “vijanden van het volk”. Denk aan Mao en iedereen die hij uit de weg ruimde. En Pol Pot.

Is het antwoord dat klassenonderdrukking oké is, maar rassenonderdrukking niet?

In Noord-Amerika is niemand die vandaag leeft slaaf geweest of eigenaar van een slaaf. In Noord-Amerika eindigde de slavernij 156 jaar geleden. Als Amerikaanse blanken een prijs moeten betalen voor wat lang voor hun tijd gebeurde, hoe ver terug en hoe breed worden de straffen dan toegepast?

Wat is Turkije verschuldigd aan afstammelingen van Byzantium? Wat zijn afstammelingen van Barbarijse Piraten verschuldigd aan afstammelingen van Amerikanen die zij tot slaven maakten?

Wat zijn nakomelingen van moslims die Italiaanse kuststeden hebben overvallen op slaven, verschuldigd aan nakomelingen van de slaven? Wat moet Israël terugbetalen voor het stelen van Palestina van de Palestijnen?

Wat moeten nakomelingen van Normandiërs betalen aan nakomelingen van Angelsaksen voor de verovering van Engeland?

Wat zijn de zwarte inwoners van Benin, het vroegere Dahomey, verschuldigd aan de afstammelingen van zwarte slaven die Dahomey in slavernij verkocht?

Zwarte Afrikanen waren de steunpilaar van de slavenhandel:

“De Atlantische slavenhandel bereikte zijn hoogtepunt aan het einde van de 18e eeuw, toen het grootste aantal slaven werd gevangen tijdens rooftochten naar de binnenlanden van West-Afrika. Deze expedities werden doorgaans uitgevoerd door Afrikaanse staten, zoals de Bono Staat, het Oyo rijk (Yoruba), het Kong Rijk, het Koninkrijk Benin, het Imamaat van Futa Jallon, het Imamaat van Futa Toro, het Koninkrijk Koya, het Koninkrijk Khasso, het Koninkrijk Kaabu, de Fante Confederatie, de Ashanti Confederatie, de Aro Confederatie en het Koninkrijk Dahomey.[43][44]

Europeanen kwamen zelden in de binnenlanden van Afrika, uit angst voor ziekten en bovendien voor fel Afrikaans verzet. De slaven werden naar buitenposten aan de kust gebracht, waar ze werden verhandeld voor goederen.”

“Afrikaanse staten speelden een sleutelrol in de slavenhandel, en slavernij was een gangbare praktijk onder Afrikanen ten zuiden van de Sahara vóór de betrokkenheid van de Arabieren, Berbers en Europeanen. Er waren drie soorten: zij die slaaf waren door verovering, zij die slaaf waren door onbetaalde schulden, of zij die door hun ouders als slaaf waren gegeven aan stamhoofden. De stamhoofden ruilden hun slaven tegen Arabische, Berberse, Ottomaanse of Europese kopers voor rum, specerijen, stoffen of andere goederen.[48] Het verkopen van gevangenen of oorlogsgevangenen was in die tijd gebruikelijk onder Afrikanen, Turken, Berbers en Arabieren.”

“De koningen van Dahomey verkochten hun oorlogsgevangenen in trans-Atlantische slavernij. Als een van de belangrijkste slavenstaten van West-Afrika werd Dahomey uiterst impopulair bij de naburige volkeren.[51][52][53] Net als het Bambara-rijk in het oosten waren de Khasso-koninkrijken voor hun economie sterk afhankelijk van de slavenhandel. De status van een familie werd bepaald door het aantal slaven dat zij bezat, wat leidde tot oorlogen met als enig doel meer gevangenen te nemen. Deze handel bracht de Khasso in toenemende mate in contact met de Europese nederzettingen aan de Afrikaanse westkust, met name de Fransen.[54] Benin werd in de 16e en 17e eeuw steeds rijker door de slavenhandel met Europa; slaven uit vijandelijke staten in het binnenland werden verkocht en in Nederlandse en Portugese schepen naar Amerika vervoerd. De kust van Benin kwam al snel bekend te staan als de ‘Slavenkust’.”

Volgens Wikipedia’s item “History of Slavery” is er vandaag de dag nog steeds sprake van slavernij in het moderne Nigeria, Benin, Soedan en delen van Ghana. Toch richten “black studies” en Critical Race Theory zich op de 19e-eeuwse slavernij in de Verenigde Staten.

  Zweedse justitie: Niet illegaal om op te roepen tot doodschieten van blanken

Met andere woorden, de enige interesse in slavernij is het gebruik ervan als wapen tegen Amerikaanse blanken.

Slavernij onder zwarte Afrikanen bestond al lang voor de trans-Atlantische slavenhandel. De zwarte slaven die aan Europeanen werden verkocht, werden eerst tot slaaf gemaakt door andere zwarten. Toch krijgt zwarte slavernij de schuld van blanken. Deze leugen wordt gebruikt om bij zwarten haat tegen blanken aan te wakkeren en bij blanken die geïndoctrineerd zijn in hun schuldgevoel. Het is duidelijk dat deze leugen elk vooruitzicht op een multicultureel Amerika, het enige Amerika waarin de blanke liberalen geloven, heeft vernietigd.

Het doel van het 1619 Project van de New York Times en de Critical Race Theory is de Verenigde Staten te demoniseren en het geloof van de burgers in hun land te vernietigen. Amerikanen doen nu met zichzelf wat ze met de Duitsers hebben gedaan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SLAVERNIJ DOSSIER

“Afrika’s rol in de slavenhandel is bewust vergeten… Ze hebben een mythe gecreëerd dat we onschuldig zijn”, zegt Afrikaanse historicus.Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel48.817 DODEN en 5.107.883 Gewonden na COVID-19 vaccins in Europese databank van bijwerkingen
Volgend artikelEU-commissaris roept op tot meer Afrikaanse immigratie om demografische achteruitgang op te lossen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Er werd een complot afspraak tussen de
  Europese Kannibalen Moordenaars Barbaren Rovers verpakt als Zeerovers en de Afrikaanse onkundige toch machtige mensen door de Europeanen opgeleid tot het slavendrijvers werk getroffen
  Zodat de Europeanen het makkelijker zouden hebben
  Ken het slaven drijf geschiedenis
  Voor deze tijd bestonden er geen slaven

  Laat het volgende clip desnoods voor U vertalen

  https://youtu.be/SPLEr2lWnZ0

  Dank U

  • Heeft u het artikel wel in z´n geheel tot u genomen? Ik bedoel van A t/m Z?
   Inclusief de zin:

   ´Met andere woorden,
   de enige interesse in slavernij
   is het gebruik ervan
   als wapen tegen Amerikaanse blanken.´

   Daar voeg ik dan ook de Europese blanken aan toe ten behoeve van de overkoepeling.
   Slavernij is bijna zo oud als de mensheid en beperkt zich niet tot slechts de blanke mens.
   Sterker nog: slavernij ontstond bij volkeren die niet blank waren.

   India. Wat is de precieze oorsprong van het Kastenstelsel?
   Inclusief de laagste Kaste genaamd de onaanraakbare?

   Een pantheon aan goden, godinnen, halfgoden, halfgodinnen, afgoderij.
   Baalverering. Met bloemetjes, kaarsjes, wierrook, kruiden en zo meer.
   Afgoderij en naar ieders keuze te verkiezen.
   Tussen die goden en godinnen, afgoderij, Baalverering
   zitten er die slavernij prediken.
   Volgens de mythologie en hetgeen geschreven is in de Indiase heilige schriften.

   Zoals Gilgamesh die het voorrecht opeiste en nam
   om een verse bruid het eerste te penetreren.
   Een vorm van slavernij.

   Overigens is hetgeen in uw video wordt verteld omtrent de vorm van ´slavernij´ waarin een persoon die zichzelf en/of de familie niet kan bedruipen en zich als dienende persoon in een ander huishouden aanbiedt voor een bepaalde tijd en naar behoren wordt behandeld, ook een Bijbels concept. Terug te vinden in het Oude Testament.

   • Beste Mensen

    Indianaland is nooit Blank geweest
    Slaven drijven begon omstreeks de Columbus en cornuiten tijdperk omstreeks 1400
    In de tijd dat de Aliens het Kwallenras door infiltratie verpakt in Witte lichamen alle levende Wezens daar de baas ging spelen uitroeien
    Zo ook veele mensen Roodhuiden indianen stammen uit geroeid
    De enige echte genocide 110.000.000
    Getelde in koelen bloede vermoorde enige echt Mensen
    Te weten Indianen
    Laat staan de niet getelden
    Nu schreeuwen de Aliens om gerechtigheid
    Dekmantel naam Joden gebruikende hebben die helaas een kleine pijnlijke schade moeten trotseren in een nep door Hunzelf in scene gezette spel bestempeld opgelegd genaamd tweede wereld oorlog
    Hierbij zijn dus een paar aliens geneutraliseerd ongeveer
    2.000.000
    Dat is dus geen genocide

    Engels is voor veelen alleen in gedachten een begrijpelijke taal helaas

    Wat de Satanische machthebbers met de paplepel hebben ingegoten
    Daarmee lopen te sjouwen kan lastig worden en heel pijnlijk als men door die gedwongen opgelegde boerka over de Hersenen heen een gaatje zal prikken
    Langzaam maar zeker zal men de waarheid doorzien en ook begrijpen
    Dat gaat echt heel veel pijn doen
    Aan de Nu vermengde Aliens met de mensen

    Dank U

    • Onzin. De oude Egyptenaren, dat zijn Afrikanen, hadden al slaven.
     De slaven in de tijd van Columbus werden gekocht van andere Afrikaanse stammen, zoals de Ashanties, ja, de stam van Akwasie of van Arabieren/moslims, die de handel in hun bezit hadden (nog steeds hebben).
     Westerlingen durfden in die tijd het oerwoud niet in. Ze durfden de Europese bossen al niet in. Lees de sprookjes van de gebroeders Grimm maar na.
     De westerlingen zijn de enigen die de slavernij officieel hebben afgeschaft.
     De Afrikanen, Aziaten, moslims, indianen, totaal niet.

     • Beste Mensen

      De in schrijven vermelde zeggens zijn U allen met de Paplepel ingegoten
      Nogmaals lees schrijven van Ringo aandachtog
      U zult er geen spijt van krijgen
      Als ook ergens anders een clipje bij schrijven van Ringo in dit zelfde verhaal
      Neem dat aandachtig door
      De harde realiteit
      Doet alleen de nazaten van Aliens pijn
      Niemand anders

      Dank U

 2. De hedendaagse blanken zijn zo’n 40 duizend jaar geleden door de voorouders van de huidige zwarten uit Afrika verdreven naar het koude noorden (Europa).
  Vele van onze voorouders zijn overleden toen ze hier zelfs de meest recente ijstijd meegemaakt terwijl de voorouders van de huidige zwarten het gezellig warm hadden in Afrika.
  Wanneer gaan wij blanken daar een schadevergoeding voor ontvangen van de zwarten?

  Momenteel hebben vele honderden miljoenen zwarten hun leven, gezondheid en comfort te danken aan de talloze uitvindingen en ontdekkingen van de ‘racistische’ blanke man.
  De huidige geboorte explosie in Afrika hebben we aan onze zelf te danken en zal er voor zorgen dat we hier zwaar zullen moeten inleveren op onze welvaart en comfort, want een overbevolkte wereld kan immers niet langer meer iedereen dezelfde welvaart en comfort bieden en de zwarten in Afrika eisen dezelfde levensstandaard op voor zichzelf en al hun talrijke nakomelingen.
  Voor de hulp die we decennia lang aan Afrika gegeven hebben geldt dan ook het Engelse gezegde: ‘no good deed goes unpunished’…

  • Beste Mensen

   Geen Blanken
   Maar Witte Mensen
   Zo Wit als de Ondoorzichtige Sneeuwvlokken of een blad Witte Papier
   Men gebruikt ook wel het woord Blanco om dat papier aan te duiden
   Geen Blanke
   Blank is Vernis doorzichtige vlies vorm achtige huid
   Zoals bij een Kwal
   Hebben mensen wel eens een Kwal
   gezien ?
   Dat die is Blank een Kwal
   Pas op niet aanraken
   Super giftig kan het zijn
   Vooral als die uitelkaar gaat spatten
   Niet geloven zelf uitdokteren
   Nogmaals nooit klakkeloos iets verteld door iemand aan nemen dat het daadwerkelijk zo is
   Ookal heet zo een persoon een leraar op school
   Allemaal leugens verspreiders
   Vullers van Vergift in mensen met Reine schone jonge Hersenen
   Als men ouder groeit loopt men met rommel opgezadeld in het hoofd
   In dit geval valse bijgebrachte opgedreunde geschiedenis
   De waarheid is heel hard en pijnlijk
   Zo ook recent geschiedenis over Jumby Jumblad Khadaffi en Saddam Hoessein allemaal onschuldig vermaarde mensen door de dictatoren van Amerika
   Huidige Alien Blanke Kwallen Ras Amerikanen Nep Joden willen de heele Wereld dicteren
   Dus verspreiden Allemaal valse berichten
   Zelf uitzoeken
   Denk dus altijd zelf na

   Dank U

  • Momenteel hebben vele honderden miljoenen zwarten hun leven, gezondheid en comfort te danken aan de talloze uitvindingen en ontdekkingen van de ‘racistische’ blanke man.

   Het is overduidelijk dat je niet op de hoogte bent van geschiedenis, maar natuurlijk je bent ook geprogrammeerd om de leugen te geloven dat witte mensen zowat alles hebben ondekt, uitgevonden en gecreeërd. Je weet niet eens waar de ideeën vandaan kwamen waar dan een paar kleine aanpassingen aan zijn aangebracht om er vervolgens patent op te pleuren en met de eer strijken of het je eigen uitvinding is, typisch iets voor witte leden, roven van anderen. Maar jij bent dus ook blank?

   • Noem eens enkele zwarte Nobelprijswinnaars, uitgezonderd die voor de vrede.
    Noem eens enkele grote uitvindingen of ontdekkingen die gedaan werden door zwarten. De tamtam is wellicht de grootste zwarte uitvinding…

    De politiek correcte NASA heeft de grootste moeite om bekwame zwarte astronauten te vinden, want het grootste probleem is natuurlijk dat de ruimte niet politiek correct is en dodelijk is je niet voldoende bekwaam bent. Het valt ook op dat in de NASA mission control rooms ook enkel blanke en Aziatische specialisten te zien zijn.
    Zie ook de wereldkaart onderaan op: https://new-iq-test.com/iq-by-country

    • Het geloof in de mindcontrol programma is groot en jij bent een echte doordenker versie 2.0, teminste dat is het idee aan de naam te zien. Die vervalste geschiedenis die overal mainstream en in scholen op de voorgrond getoond wordt in vooral de witte landen van het westen is jou enige echte waarheid. In een wereld van white privillége zal het lastig zijn om zwarte uitblinkers te vinden, want die zijn al die tijd met alle tactieken onderdrukt. Nu wil je dat ik jou toon waar zwarte nobelprijswinnaars te vinden zijn in een gecensureerde wereld naar witte normen, als een spelt in een hooiberg. Ik speel met je lage niveau mee, deze vent heeft geen nobelprijs gewonnen maar dit zie jij liever niet, ik zal ff je programma breken net als ceaser millan van the dog whisperer.

     https://perimeterinstitute.ca/news/s-james-gates-jr-awarded-national-medal-science

     Oh shit zwarte uitvinders zie je liever ook niet en al helemaal geen dame.

     https://www.blackhistory.com/2019/06/marie-van-brittan-brown-black-woman-inventor-home-security-system.html

     Dit zijn maar enkele voorbeelden natuurlijk in je witte wereld. Ze gooien er al vaak een enkele of 2 zwarte tussen al die witte, om zogenaamd te tonen dat ze niet zo racistisch zijn als gedacht wordt. Maar ondertussen heeft het allemaal te maken met het tactische onderdrukken van zwart, wat sowieso al gestigmatiseerd is in de matrix in dat soort BS. En dat gebeurd in alle uithoeken van de maatschappij zeer diep geworteld.

     Dus bijvoorbeeld een cito toets stelt mijn IQ vast voor de rest van mijn leven. Daarbij is rekening gehouden met mijn gevoelens, achtergrond en omstandigheden. Er is niet alleen een waarde uitgekomen volgens mijn juiste (multiplechoice vragen) antwoorden, zonder de echte inhoud te begrijpen. Klinkklare kolder is zo’n vaststelling. En natuurlijk hebben meer en beter geschoolden een betere standaard antwoord. Ze hebben de leerstof bestudeerd om vervolgens de gewenste multiplechoice antwoord te geven of gokken wat een zogenaamd goed IQ vaststeld.

     Beetje last van cognitieve dissonantie? Met je fucking tamtam, denegerend uitdrukken naar zwarten, je dacht grappig te zijn, racist die je bent! Jij en je vele soortgenoten op deze site zijn in oorlog met de rest van de mensheid. Zogenaamd wakker omdat je wat info hebt, jij weet nog niks, of je nu momenteel al 80 bent of niet.

     • Afrikaanse landen die geplunderd zijn tot heden, onderdrukt en gechanteerd en arm achtergelaten bv verwacht jij een soort African Space Project (ASP) ofzo van. Het oh zo correcte NASA, never a strait answer die zijn net als de mainsteam media zo geloofwaardig. Idd daarom staat de tijd stil, je krijgt altijd vijwel dezelfde antwoorden, geen echte progressie in decennia maar alleen zoethoudertjes.

      • Aangezien de blanken door de voorouders van de huidige zwarten zo’n 40 duizend jaar geleden uit Afrika verdreven werden (diaspora), hebben de blanken ieder recht om in Afrika aanwezig te zijn en schadeloosstelling te bekomen voor het onrecht dat hun aangedaan werd.

       • Alsof alle bloedlijnen terug leiden naar een wit mens. Als diep, diep racist geloof je natuurlijk ook dat wit er als eerst was. Jij bent zo’n cancelaar die geschiedenis terplekke verdraaid naar smaak. En nog vinden dat je als jood behandeld moet worden. Want de rest van de mensheid moet jullie zo zielig vinden. Men moet zoveel solidariteit en empahtie tonen voor de rest van de toekomst. Witten zijn al heel lang bevoorrecht geweest wat eindelijk ten einde loopt, sterker nog ze moeten onschendbaar worden vind jij. Vandaar dat de mensheid zo naar de klote geholpen is door het soort types als jij. Bullshit is wat je lult, media echoër.

        • Als je hier bij de ‘racistische’ blanken woont, is het dus hoog tijd om terug te keren naar je land van herkomst, dan zijn je problemen hier meteen opgelost.

         In de vorige eeuw werden wij blanken (opnieuw) verdreven uit Afrika en nu lopen de zwarten hun benen onder hun lijf uit om hier terug bij ons te zijn.

         Als jullie dan toch niet zonder ons kunnen en er zelf niets van bakken, dan kunnen we maar beter Afrika terug koloniseren.

        • Reactie staat uit dan maar op mezelf.

         Een doordenker die zo gelimmiteerd is dat je mij wil vertellen dat ik:
         A. Gekleurd ben
         B. Dat ik gekleurd ben en als 2e generatie geboren en getogen te amstedam als rasechte amsterdammer bij de wet alnog geen Nederlander ben.

         Het verschil tussen mij en jou is dat jij blank bent en ik echt wit.

         Dit zijn de blanken:
         Het is overduidelijk dat je een pervers racistische haatzaaier bent tegen alle mensen ter wereld. Leden als jij geven om niets of niemand, want vervult van angst en haat. Pedofielen nazies als jij zijn volop te vinden in de regering waar jij 100% voor kruipt. Jij staat achter het koloniseren en onderdrukken van landen die hun eigen pad willen gaan, jij staat voor het op nazisme achtige wijze afslachten van kinderen nadat ze verhandeld en verkracht zijn. Jij staat achter de destructie van iedereen die niet naar je pijpen danst, zogenaamde vriend. Je bent ontmaskerd als agent van de matrix, neem nog een booster, oeki-lover.

         Nep Nederlander is wat je bent, want een echte nederlander en westerling is tolerant, emphatisch, behulpzaam etc.
         Ik als Nederlander ben nog meer kaaskop dan jij want ik ben wit en jij bent kleurloos blank.

         Afrika die nederland nodig heeft? arm land zonder grondstoffen heeft niemand, zelf nederlanders niks aan vandaar dat jullie kleurlingen nodig hebben, oef want ze hadden slaven nodig van kleur. Maar ach nederland bestaat niet eens vandaar dat je van duits bloed bent, met die ss nazi wetten die tot heden van de dag gelden, waar jij 100% voor smelt.

    • Reactie op bericht van
     22 November 17:20 uur

     Beste Mensen

     We gaan het spoedig weten
     Het duurt heus niet lang meer
     Immers de nageslachts kinderen der gespleten tongen willen heel snel vertrekken na de Aardbol totaal onbewoonbaar te hebben gemaak voor een lange tot zeer lange tijd
     Of dat gaat lukken blijft een raadsel voor Hun
     Voor sommigen een Weet
     Heeft met wel eens gehoord van de God Particle
     Dat correspondeert met Clo-jojo-na Clo-yo-na Co-ro-na alle drie bijelkaar Corona
     Welk dus NU geld als een andere verzonnen naam voor V.K.G.
     Verkoudheid . Koorts . Griep .
     Betekend bacteriën waartegen nooit en te nimmer een tegen bacterie kan worden gevonden om die officiële bacteriën te kunnen elimineren neutraliseren uitsluiten
     Terwijl de Naam Corona al heel lang bestaat in de medische wereld
     Werd van die naam misbruik gemaakt om de Domme hersenloze goed van vertrouwen zijnde massa echte Mensen een loer te draaien
     Want Corona =
     De benaming van alle niet te grijpen elimineren neutraliseren uitroeien bacteriën
     Dus Corona is een verzamelnaam voor al die Onuitroeibare Bacteriën bijelkaar

     Niet direct geloven
     Zelf onderzoek doen van gelijkheid ja of nee
     Alleen dan weet U het pas officiëel

     Voor het zelfde geld word hier ook door een gehersenspoelde idioot door de Blanke het Kwallen Ras op de mouw gespelde gepubliceerd door Sliss de Slag gespleten tong
     Als uit het oerwoud van mensen uit de Bijbel
     Genaamd Eden
     Adam Eva en de Slang
     Zoete Zure prater in eigen belang
     Bekend als God Duivel syndroom
     Een tong tweespraak spreker de toehoorder op een dwaalspoor zettende

     Uitleg bij de Bijbel
     Het oerwoud aan mensen blijft maar groeien zonder op te houden
     Dat kan eigenlijk ook niet
     De Almachtige èèn heeft daarom hersenen onder de pan gezet

     Nee nee niet die kannibalistische pan om die op een vuurtje lichtjes te verbranden vervolgens via de muil in de menselijke crematorium verder te laten uitbranden

     De tongen van Adam en Eva komen bij elkaar en zo bedwelmen die via het vergift zowel de slang als de houder van de Appel welken vervolgens gezamelijk van de appel genoodzaakt worden te proeven
     De slang is de Penis bij het Mannelijk uitziende wezen Vrouw en de Appel is de Vagina bij het Vrouwelijk uitziende wezen Vrouw

     Denk dus mensen
     Denk Zelf na AlstUblieft

     Laat het oerwoud niet zo ver uitdijen dat er geen staanplaats meer over blijft laat staan voedsel verbouwen
     Vergeet niet dat er mede bewoners zijn
     Mensen zijn niet de enigen die het alleenrecht van het leven hebben en het ook mogen opeisen

     Daarom heeft U allen dat ding onder die pan
     En niet op die Pan

     Hoe heet dat ook alweer
     Vergeet achtige Jan ??
     Ooooo jah ….
     Hersenen
     Hersenen ja Hersenen hmmmm……

     Dank U

 3. 15 nov. 2022
  ´Burgerrechten worden stelselmatig geschonden door de overheid. Onze democratie staat ernstig onder druk. Ten overstaan van de hele Kamer houdt Gideon van Meijeren een vurig pleidooi voor het herstel van onze rechtsstaat en onze vrijheid.´

  Van Meijeren rekent af met CORRUPTE elite die democratie ondermijnt | FVD

  https://www.youtube.com/watch?v=0slfLTyimEA

  • Beste mensen

   Dit is nou iemand
   Die niet zijn hersenen heeft laten spoelen
   Door Dieven Boeven zogenaamde Gelovigen Barbaren Kannibalen Moordenaars Huichelaars Leugenaars
   Door nep berichten
   Vervolgens die ook als waarheid gaat promoten
   Zoals zo te horen de rest van het voltallige Kabinet
   Een heldere en zuivere verstand op na houdende jonge knul die het heel ver zou kunnen schoppen
   Heel goed meneer blijf altijd zelf na denken
   U ook
   Dank voor deze clip meneer niet van het Vaat met Kan

   Dank U

 4. Heeft iedereen er wel eens bij stil gestaan dat de gehele geschiedenis tot aan 1850 verzonnen is. Want er moest een complete wereldorde van pracht en praal ala Romeinse technologie uit onze herinneringen gehaald worden (Tatariën) Het verplichte schoolonderwijs zorgde dat iedereen de nieuwe verzonnen geschiedenis aannam als waarheid. Er mocht niet meer van vader/moeder op zoon/dochter iets doorgegeven worden. Of via het Gildesysteem. Alles werd toen van uit de staat bepaald. Toen pas zijn de verschillende landen ontstaan, terwijl het daarvoor eigenlijk 1 geheel was. De huidige machthebbers hebben toen hun familie tot koninkrijken bevordert met list en bedrog, om zo alles naar hun hand te kunnen zetten. Door eerst aparte landen te creëren, om ze tegen elkaar op te kunnen zetten tot aan hedendaags. Terwijl we alle de mensheid zijn. De een is niet beter dan de andere, ieder heeft zijn eigen vaardigheden en zolang we dat niet kunnen of willen inzien, blijven we elkaar de hersenen inslaan om dat de ene groep zich beter en superieure voelen dan de andere. Op de gehele wereld zijn de bevolkingen nu de slaven van de staat. Slavernij is vanaf 1850 alleen maar erger geworden tot op de dag vandaag. De vrijheid die we denken te hebben, zijn niets anders dan betaalde privileges van de staat.

  • Beste Mensen

   Dank U voor heldere inzicht
   Kom toch langzaam meerdere mensen tegen die zelf gaan nadenken
   Dat doet het gezonde verstand toenemen
   Nogmaals Dank

 5. Onlangs werd ik attent gemaakt van nog een onbekend slaven verhaal. De overvallen van de Tartaren op de zuidkusten van Rusland aan de Oostzee in de 17e Eeuw. De Noordkust van de Zwarte zee raakte onbevolkt door het wegvoeren in slavernij van de bevolkingen. Door Katharina de grote werd het bolwerk van de tartaren op De Krim veroverd waarna de slavernij grotendeels ophield. De slaven werden verkocht aan de Turken.

  Wat betreft politieke systemen: mensen die als dwangarbeider door Stalin tijdens het Russisch communisme, hun burger rechten kwijtraakten en terecht kwamen in Siberië, kun je ook zien als blanke slaven. Er waren zelfs slavenschepen naar Magadan, met dezelfde verhalen als de trans-Atlantische slavenhandel waarbij grote aantallen slachtoffers al op de boot dood gingen. In Magadan overleefde het een groot aantal van deze dwangarbeiders de eerste 3 jaar niet in de koude van de Siberische Gulag kampen. Over heel de USSR zijn miljoenen mensen in Gulag kampen omgekomen. Volgens het “zwartboek van het communisme” is het totaal aan doden 66 miljoen, een groot aantal daarvan was Gulag deportatie en slechte verzorging en overwerking daar in die kampen. Dat waren allemaal blanken en chino blanken.

  Is het niet vreemd dat veel zwarten in de VS, nu achter communisme staan, die slavernij aan de staat voorstaat en individuele rechten afneemt? Dus pro staats slavernij? Je moet ook weten dat zonder de invloed van de staat, slavernij, ook van particulieren, niet kan bestaan. Slavernij moest wettelijk geregeld worden en was dat ook in de meeste culturen.

  De uitvinding van de stoommachine en mechanisering heeft slavernij overbodig en zelfs oneconomisch gemaakt. Het afschaffen van de slavernij en de uitvinding van de stoommachine vonden ongeveer in dezelfde periode plaats. Overigens was er al discussie over afschaffing van slavernij voordien, bij vrijheidsminnende Europeanen zoals de Nederlanders en verlichtte Fransen. Napoleon Bonaparte schafte de slavernij af in Haiti rond 1800, nog voor de stoommachine.

  Volgens Robert D. Kaplan was de levensstandaard van een trans-Atlantische slaaf in de VS hoger dan van slaven in Afrika of zelfs de niet elite van de Afrikaanse landen. In veel Afrikaanse landen bestond nog de traditie van het eten van mensenvlees, waarbij slaven na hun werkzaam leven in de kookpot belandden. De Amerikaanse slaven werden zo gezien relatief goed behandeld.

  Mogelijk is dat veel slavenhandel bestond omdat Afrika voor de kolonisatie in een situatie van Malthusiaans evenwicht leefde.. Voor meer mensen was geen voedsel. Het overschot werd gedood in oorlogen of werd verkocht door de machthebbers. De Afrikaanse .lokale voedingsgewassen en plant praktijken (slash and burn) heeft een hele lage oppervlakte efficiëntie voor voedsel productie. Pas nadat er structuur kwam in de landbouw met biologie wetenschap en nieuwe soorten gewassen en vee kon de Afrikaanse bevolking groeien. Die kennis en nieuwe soorten gewassen zijn in Afrika ingevoerd door de Europeanen. Alleen door die kennis en vernieuwingen is de Afrikaanse bevolking kunnen groeien tot de huidige proporties. Je hoeft geen “dank je wel” te zeggen.

  Het verschil tussen lijfeigenen landarbeiders in Rusland en centraal Europa verschilt niet zo veel in kwaliteit, van die van slaven. Deze landarbeiders hadden ook praktisch geen rechten. Hoe was het leven van een mijnwerker, een baggeraar, een dijkwerker in die tijd? Ook niet al te best. Het schijnt dat Ieren in de 19e eeuw slechter werden behandeld dan zwarte slaven en later ex-zwarte slaven.

  UItkomst van economische activiteit en persoonlijke productiviteit is bewezen gelinkt aan Intelligentie en de maat daarvoor I.Q. Een raciaal deel van de bevolking met een gemiddeld lager IQ , zal daardoor minder productief en succesvol zijn. Dat is statistisch bewezen door Lynn en Vanhanen voor alle rassen/landen in de wereld. Equivalentie in productiviteit , vooral op het gebied van wetenschap en technologie is er niet. dat verklaart een groot gedeelte van het gebrek aan succes van zwarte gemeenschappen. Overigens is er geen wet die zegt dat zwarten geen hogere IQ’s kunnen hebben, die bestaan wel degelijk. Het is alleen schaarser. Er zijn landen in Afrika met een IQ van slechts 60-70 vergeleken met blanken in Europa met een gemiddeld IQ van 100-105. Chinezen,Japanners en vooral Koreanen doen het nog beter met IQ’s in in de range van 105-108. In een maatschappij waar je wordt beloond voor de mate van je productiviteit , zul je dus zien dat de hogere IQ’s een hogere levenstandaard of hogere sociale posities bereiken. Dat is het geval in een vrije markteconomie..Moderne antropologie probeert die conclusie weg te wissen. Het verschil in sociale positie in bijvoorbeeld Zuid Afrika waar blanken de economie domineerden, behoeft niks te maken te hebben met discriminatie in wetgeving, maar omdat het voorheen een vrije markteconomie was, en productiviteit was gelinkt aan inkomen, en volgens die theorie aan groeps IQ. Het is moeilijk om tegenwoordig daarover een discussie te voeren, want je komt dan tot de conclusie,dat gemiddelde productiviteit een raciale verwachtings component via IQ heeft. Het reservoir aan zwarte arbeidskrachten heeft een gemiddeld lager IQ. In de VS is dat een verschil tussen IQ-80 en IQ-100 tussen blank en zwart. In Afrika is het verschil nog groter. Economische verschillen komen volgens deze redenering, dus niet door uitbuiting, maar door verschil in gemiddelde productiviteit. Raciaal multiculti socialisme probeert dit weg te wassen door dit argument taboe te verklaren. Sowieso maakt socialisme altijd gebruik van het uitbuitings- en gelijkheidsargument om haar politieke inhoud te verkopen.
  Helaas voor die socialistische theorie: als je potentieel hoog productieve mensen gaat afromen om laag productieven van een gelijk inkomen te voorzien, zullen ze hun maximaal potentieel nooit halen, omdat hun motivatie door financiële gelijkmaking wordt aangetast. Dat is een van de redenen waarom socialistische systemen op den duur lagere gemiddelde welvaart kennen en het afleggen in concurrentie met op vrijemarktsystemen. OP den duur allemaal even arm. De Mammoetwet op het gebied van educatie (in de VS “common-core”)werd ingevoerd om gelijkheid te bevorderen en niet het maximale uit het individu te halen. Wie zijn hoofd boven het maaiveld steekt, wordt afgekapt. De middelmaat wordt de norm.

  • Beste Mensen

   Het waren Witte mensen die tot Slaven werden gemaakt
   Door Blanken de Aliens of
   Blanken het Kwallen Ras beter bekend als de Doorzichtigen ookwel Nep Joden genoemd
   Immers echte Joden zijn Roet Zwart
   Sla de oude echte onvervalste geschiedenis
   Boeken op na
   Via intrede in Witte belichamingen zetten dezen vervolgens hun misdaden voort
   Zoals via indianaland Nu Amerika genoemd
   Engeland werd toen der tijds voor hun de eerste veilige Thuis haven
   Die groeiden snel uit de kluiten en gingen verder op rovers tocht de heele Aardbol veroveren
   Kijk met open mind en zie de harde waarheid zal automatisch in de hersenen doordringen

   Dank U

   • Aanvulling

    Zowel God als de Duivel zijn onderdelen van de Negative entiteiten te weten Satanistisch Satanisten
    Hierbij is Satan elk negativiteit apart genomen belicht
    Vervolgens hierbij de Tong in twee delen splijtende waarbij de ene helft Als God en de Andere helft als Duivel kan worden betiteld
    Beiden vormen dus een geheel
    Even als een lichaam handicapt is als er maar èèn arm al het werk moet verrichten Positief of Negatief kan persoon in kwestie zelf indelen
    Let wel die blijven altijd gezien vanuit
    De negative kant of het slechte oog
    Boze oog

    Dank U

 6. Beste Mensen

  Er word heel veel Bagger Rommel en Rotzooi geschreven om het Blanke in een goed daglicht te plaatsen
  Terwijl men het beter weet
  Dat het niet alleen maar waren maar het nog steeds zijn
  Leugenaars Huichelaars Moordenaars Kadaver Lijken Vreters
  Lees het niet verkeerd
  Blank is niet Wit
  &
  Wit is niet Blank

  Witte Mensen
  Laat U niet hersenspoelend iets opleggen
  Door die Blanken

  Dank U

  • Gaat U ons de les spellen over de mening en het gebruik van de woorden wit en blank uit onze eigen taal?
   Uw warrige schrijfsels bevestigen wat geschreven wordt over het IQ niveau.

   • Beste Mensen

    Dank het Alomtegenwoordige dat het bij Ringo is gebeurt
    Komt wel eens voor dat mensen zo hard op hun hoofd vallen dat alles in de war raakt
    Om het vervolgens binnenin op de juiste manier te ordenen
    Om Alle valsheden opgelegde op gedreunde te wissen

    Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in