Zijn fanatiekelingen zullen hem dit jaar niet meer kunnen zien optreden tijdens een “Justice World Tour”, want popicoon Justin Bieber heeft naar verluidt de rest van zijn zangschema voor 2023 geannuleerd vanwege een ernstige bijwerking van het Covid-19 “vaccin” die hij heeft opgelopen, bericht Ethan Huff.

Bieber zou de komende maanden onder meer optreden in Californië, Connecticut en Washington D.C., maar nu niet meer. Bieber beroept zich op “gezondheidsproblemen” en stopt ermee, tot verbazing van velen.

In september kondigde de “Sorry”-zanger op Instagram aan dat hij zijn tournee, die in februari 2022 van start ging, pauzeerde vanwege de verlammende aandoening. Veel fans dachten dat hij in 2023 zou terugkeren, maar de 70 shows die Bieber voor dit jaar had gepland, zijn nu ook geannuleerd.

“Eerder dit jaar ben ik publiekelijk gegaan over mijn strijd met het Ramsay-Hunt Syndroom, waarbij mijn gezicht gedeeltelijk verlamd is geraakt,” vertelde Bieber zijn fans en volgers in een recente post op sociale media.

“Als gevolg van deze ziekte kon ik de Noord-Amerikaanse tak van de Justice Tour niet voltooien. Na rust en overleg met mijn artsen, familie en team, ging ik naar Europa in een poging de tournee voort te zetten. Ik trad zes liveshows op, maar het eiste een echte tol van me.”

Bieber heeft nog steeds zijn één-oog-open ziekte, waardoor hij niet langer kan optreden

Het Ramsay Hunt-syndroom, mocht u er niet mee bekend zijn, is een neurologische aandoening die wordt gekenmerkt door gezichtsverlamming. In dit geval werken Biebers ogen niet zoals normaal, en sluit de ene terwijl de andere open blijft, waardoor een eenogig uiterlijk ontstaat.

  De zeven niveaus van Red Pilled zijn

“Ik ga beter worden, en ik doe allemaal gezichtsoefeningen om mijn gezicht weer normaal te krijgen, en het zal weer normaal worden,” voegde Bieber toe in zijn Instagram-post. “Het kost gewoon tijd, en we weten niet hoeveel tijd het gaat kosten, maar het komt goed.”

Biebers vrouw Hailey kreeg naar verluidt ook een beroerte rond de tijd dat hij zijn één-oog-open neurologische ziekte ontwikkelde. Sinds haar ziekenhuisopname op 10 maart 2022 is Hailey alleen nog maar in het nieuws geweest vanwege een social media ruzie die ze nog steeds heeft met Selena Gomez, die vroeger met Justin uitging.

“Serums doen een lichaam geen goed, vooral de mRNA-types,” schreef een commentator op een nieuwsbericht.

“Justins trieste situatie doet denken aan Neil Young, Gene Simmons, Howard Stern en zoveel andere mensen die vroeger rebellen waren of hadden moeten zijn,” schreef een ander.

“Het waren überhaupt geen rebellen, ze stelden de autoriteiten niet in vraag, ze deden geen eigen onderzoek … en de dingen veranderden zo erg dat Ed Dowd zich genoodzaakt voelde ‘Cause Unknown: The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 & 2022’ te schrijven, waarvan iedereen de inhoud zou moeten kennen. De Biebs ondergingen tenminste niet DAT lot zoals de honderden Europese ‘voetballers’.”

Talrijke anderen wezen erop dat mRNA “het geschenk is dat blijft geven,” wat betekent dat mensen die ermee geïnjecteerd worden langdurige gezondheidsproblemen hebben voordat ze waarschijnlijk bezwijken aan een vroege dood zodra hun immuunsysteem implodeert als gevolg van door vaccin-veroorzaakte AIDS.

“Bieber is een woordvoerder van Pfizer en de Hellywood muziekindustrie,” zei een ander. “Ziekte is de nieuwe gezondheid. Hoe gaat het met de spike-eiwit shedding? Maak je geen zorgen, het is een van de 1200 bijwerkingen van dit gentherapie depopulatiewapen.”

“Controle, ontvolking en scheiding van God verkoopt groots,” voegde deze zelfde persoon eraan toe. “Belangrijker is het om weerstand te bieden en er niet aan te voldoen. Onze lichamen zijn apotheken zoals geschapen door God, niet pharmakeia.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Top 7 ENGSTE COVID-19 na-vaccin “ongewenste bijwerkingen” die steeds vaker voorkomenVolg Frontnieuws op Telegram

  Justin Trudeau's Ceausescu moment

Lees meer over:

Vorig artikelDe 3 oorlogen van de Apocalyps
Volgend artikelOorlog en propaganda in het Rusland-Oekraïne conflict
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Herhaling:
  “Scheiding van God.” Dat is de werkelijke bedoeling van die gifspuit. Om het maar in die woorden te zeggen. Iaw, het aaantasten van het menselijk bewustzijn en zijn verbinding met de levenskracht.

  Denk er over na. Wat zou de REDEN zijn achter het injecteren van een brouwsel dat NIETS doet tegen een ‘virus’ dat niet eens bestaat. En WAAROM moet het per se een RNA brouwsel zijn? En WAAROM staat er zoveel druk op om iedereen in te spuiten?

  (De onmiddellijke doden zijn mooi meegenomen, de rest verpietert vanzelf, en daarna met groot succes van de mRNA gifspuit sterven op aanvraag door de machthebbers.)

  • Nog eentje die het doorheeft. Ons scheiden van wat we liefhebben en waar we onze kracht uithalen. Bij mij lukt ze dat niet.

 2. Justin zou de Iteracare van Prife kunnen proberen om van zijn klachten af te komen. Bij Bell’s palsy, een aangezichtsverlamming, zijn met de blower verbluffende resultaten bereikt.

  • als je een Mrna product ingespoten wordt, gaat er niets nog helpen…
   de M staat voor messenger…dat zijn de boodschappers die je rna vertellen wat te doen….en een Mrna product kloot met die boodschappers, maakt ze dingen wijs, maakt ze zot zodanig dat je rna dingen gaan doen die ze normaalgezien NIET zouden doen of dat ze dingen nu juist NIET zouden doen…
   eens de boodschappers verkloot, heb je het aan je rekker en is het slechts een kwestie van tijd om te weten te komen hoe erg de schade is….het is ONomkeerbaar, het enige dat je kunt proberen is de schade te beperken..
   en wees gerust, biepertje heeft genoeg financiën om zich het beste van het beste te veroorloven, maar als hij toegeeft dat ook dit jaar er geen toer inzit wegens de problemen…….
   eens de schade is toegebracht in je rna heb je prijs…hoe ga je het ‘repareren’? door nog een mrnaproduct waarvan je de effecten niet kent inspuiten???

 3. Ziet er nep uit: zijn oog zit “dicht” maar zijn mondhoek hangt niet. Dit is een invaller die doet alsof, bieber zal al geruimd zijn. Tja, dan kan hij natuurlijk niet meer op tournee :).

 4. Beste Mensen

  Schade vergoeding Rechterlijk afdwingen
  Bij Bill Gates en al zijn collegas en andere Medeplichtigen zowel mensen als instellingen verenigingen welken mede door deze misdaden Multi Bulti Miljardairs zijn geworden in naam van de Zogenaamde Covid – 19
  Hier moet wettelijk tegen worden opgetreden
  Als mogelijk ook de Doodstraf opleggen aan alle Daders medeplichtigen
  Alle dadersnamen zijn al over bekend

  Dank U

 5. Ik hoorde net voor het eerst eens stukje muziek van Bieber. De naam trok me niet aan. Hij jammerde al voor hij klachten had. Waarschijnlijk zullen nog meer fans hem nu volgen.

 6. Bieber is een caballetje van de afdeling illuminatie entertainment..Hij heeft jongere in de val gelokt met vaxpush en zelf uiteraard niks laten injecteren. Zijn aandoening evenals die van zijn vriendin zijn fake om het te normaliseren onder de slachtoffers.

  • Die gedachte is bij mij ook al opgekomen. Net als al die dode sporters en andere bekende mensen die plotseling sterven, kanker krijgen etc. en het niet verzwegen wordt… je zou denken dat de meeste mensen het toch op zijn minst verdacht gaat vinden, maar nee, men gaat het juist normaal vinden….

 7. Onzin want veel mensen die ik tegen kom roepen dat ze geen last hadden van het gevolg van covid spuiten Maar ze gaan aanhoudend naar ziekenhuis of naar hun huisarts en ze zijn nog steeds huiverig om openlijk er voor uit komen dat ze bezeikt zijn door Phizer maar vooral door de propaganda die pro spuiten waren Ja zelfs met een pasje QR code !!!!veilig waren …..Tja schapen blijven domme schapen

  • IK reageer nogal, de laatste tijd, op Nu,nl. Als ik daar bijv zeg dat ik nog nooit een pcr test van dichtbij heb gezien maar pas ergens gelezen heb dat er op de verpakking staat dat de pcr test niet bedoeld is om een ziekte aan te tonen maar dat ik wel weet dat de pcr test als indicator voor mond en klauwzeer wordt gebruikt, krijg ik als reaktie dat ik mijn verantwoordelijkheid niet neem.
   Als ik schrijf dat ik als niet geprikte nog nooit corona heb gehad en dat ik zie dat wel geprikten al 2-4 keer corona heb gehad, wordt men boos want ik heb niet mijn verantwoordelijkheid genomen.
   Als ik zeg dat ik in een buitengebied woon en niemand zich hier heeft laten prikken é ook niemand nog corona heeft gehad, reageert men dat ik niet in een volle bus hoef zitten…
   echt..de reakties raken kant noch wal om zich zelf maar te verantwoorden met hun prikken en tig corona’s. Gelukkig krijg ik ook veel duimpjes. beetje fifty/fifty.
   Maar wat heb je er nog veel onnozelaars bij…kwaad ook..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in