Wereld Economisch Forum dringt er bij bedrijven op aan om ongevaccineerde werknemers te ontslaan als onderdeel van ‘Great Jobs Reset’

22

Het Economisch Wereldforum heeft afgelopen maandag laten weten dat het er voorstander van is dat werknemers gedwongen worden te kiezen tussen het nemen van een van de vier omstreden Covid-vaccins, of werkloos worden als ze ervoor kiezen het vaccin niet te nemen. Na hevige reacties verwijderde het forum de oorspronkelijke tweet en plaatste het een nieuw bericht met dezelfde afbeelding en een aangepast onderschrift.

“Haal je COVID-19 prik – of je kunt gevolgen ondervinden van je werkgever #COVID19 #JobsReset21”, stond er in de oorspronkelijke tweet die op maandag werd gepost. De tweet ging vergezeld van een kleurrijk plaatje met de vermeende peilingscijfers van bedrijven die werknemers zouden ontslaan omdat ze het vaccin niet hebben genomen.

In een artikel op de WEF-website waarnaar in de berichten werd gelinkt, worden verschillende beweringen gedaan op basis van opiniepeilingen, zoals: “Veertig procent van de in een nieuw rapport ondervraagde bedrijven eist dat alle werknemers worden ingeënt tegen COVID-19”, “Werknemers zullen door 32% van de bedrijven worden aangemoedigd maar niet verplicht om een vaccinatie te krijgen”, en “Zorgen over de geestelijke gezondheid en burn-out zijn sinds het begin van de pandemie hoger op de agenda komen te staan”.

Nadat het WEF hevige reacties op de tweet had ontvangen, verwijderde het deze en plaatste het dinsdag in stilte een bericht met de afbeelding en de link, maar met een andere kop: “Peiling: Zullen werknemers verplicht worden om de COVID-19 vaccinatie te krijgen? #COVID19 #JobsReset21”. De reacties op de nieuwe post werden al snel gevuld met screenshots van de eerste verwijderde tweet.

Informatie op de WEF-website beschrijft enkele van de onderwerpen die zullen worden besproken op het 2021 Jobs Reset forum in Genève, Zwitserland, zoals “Fighting systemic racism: 56 companies form global coalition to bring racial justice to the workplace,” beschreven als “Een nieuw Forum-initiatief gesteund door bedrijfsleiders heeft tot doel nieuwe wereldwijde normen vast te stellen voor raciale en etnische rechtvaardigheid in het bedrijfsleven”.

  WEF roept op tot "einde cash" tijdens bankencrisis

De Great Reset is een concept dat voor het eerst werd geïntroduceerd door het WEF.

Ierse dokter onthult ‘Great Reset’ agenda achter Covid-hoax in indrukwekkende video

Vorig artikel37 keer meer bijwerkingen en 76 sterfgevallen na vaccinatie in Zwitserland
Volgend artikelNobelprijswinnaar onthult – COVID-19 gevaccineerden “Creëren Varianten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Wat een duivelse elite is me dat aant worden. Willen echt wel en op alle mogelijke manieren de mensen uitmoorden en aan hongersdood laten sterven. Wordt daar niet eens met geweld tegenin gegaan. Uitmoorden die anarchisten en dictators. Zijn nog erger dan Hitler.

 2. Best een bom droppen op de locatie waar die smeerlappen in Davos gaan samenkomen. Is het zo gedaan met ze 😀

 3. Laat eerst die vuile Elite zig maar inspuiten met de bagger vaccin kijken wij wel in 2023 hoeveel der van de aardkloot zijn verdwenen .ik roep iedereen op om hun geboortetrust naar Levend Mens te gaan zetten ipv de Fictie die we nu Zijn ..met onze BSNNUMMER..waar wij mee verhandeld worden op de Beurs en de Rente betalen vd Belasting vd Elite en Overheid. Hun Betalen GEEN moer dat moeten wij ophoesten ..wij geen handtekening gezet vanaf 18 jaar …nergens om gevraagd maar wel de rente betalen vd elite en overheid,,omdat we Dood op Zee zijn oftewel Dead at Sea.

 4. Godallemachtig wat een ongedierte.
  Schandalige figuren zijn lid van deze toch ultiem fascistische club. Dat ze achter zo’n supereikel aanlopen, tja wat…..

 5. een reactie bij joop.nl

  Leontrotsky 19 mei 2021 at 13:10
  Bill Gates heeft zijn hele fortuin op het spel gezet om de mensheid te redden van een virus dat de potentie heeft om 90% van de wereldbevolking te vernietigen. Hij is een weldoener die zijn gelijke in de geschiedenis niet heeft, en toekomstige generaties zullen hem als een der grootste helden die de mensheid ooit heeft voortgebracht gaan eren.

  Maar helaas zien veel mensen dit nog niet zo, deze mensen (die nog nooit zelf één cent hebben uitgegeven van hun eigen geld om anderen te redden) proberen Bill en Melinda in een kwaad daglicht te stellen alleen maar vanwege haat, afgunst en het feit dat zij het wel mooi vinden dat miljoenen aan corona overlijden.

  Deze mensen zijn niet minder dan diabolisch en kunnen vergeleken worden met Islam terroristen. Ze zouden ook als zodanig moeten worden behandeld is mijn overtuiging.

  • Bill gates …het is niet de bedoeling om mensen uit te moorden zoals hij doet de echte bedoeling is liefde..wij kunnen gerust met 10 miljard mensen leven maar niet op deze wijze….moeder natuur trekt toch alles trecht, moeder aarde….God bestaat maar je gaat je volledig in zijn Heilige Geest moeten werpen, is het gemakkelijk? Neen , ik lijd zelf pijn en hartenpijn maar zoals de bijvel zegt weinigen die de weeg vinden we worden blijkbaar afgezonderd op eilandjes merk ik zelf bij mijn meest geliefde vriendin, alles komt goed voor een weinig aantal mensen..is het de bedoeling om zoveel slachtoffers te maken? Neen..mensdom

 6. Ik ben mijn baan al kwijt omdat ik een mondkap weiger. Maar Ik zit nu 1 jaar voor mijn pensioen datum. Maar je zult maar jong zijn met hoge hypotheek lasten

  • Je hebt je toch hopelijk ziek gemeld? Nóg zijn er wetten om dit aan te vechten. Voor info en voorbeeldbrieven zie bij voorbeeld burgerfront.nl of viruswaarheid.nl.

  • Ik werd door het niet dragen van een mondkapje bij de huisarts weg gestuurd. De arts gewezen op wettelijke verplichting mij te helpen en haar eed van Hypocrates. Je krijgt gewoon geen antwoord. Dus wat nu?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in