Screenshot video 𝕏

Volledig gevaccineerde professionele atleten blijven vallen als vliegen, met alleen dit weekend al twee profvoetballers die plotseling in elkaar zakken met hun handen op hun hart vastgeklampt.

Volgens de mainstream media, die er alles aan doen om deze schokkende gebeurtenissen te bagatelliseren, is het feit dat duizenden professionele atleten sinds 2001 zijn getroffen door beroertes en hartproblemen niets anders dan “toeval”, schrijft Thepeoplesvoice.

Orlando Pirates-middenvelder Makhelene Makhaula zakte zaterdag op het veld in elkaar, wat leidde tot paniekscènes waarbij medisch personeel wanhopig probeerde de Zuid-Afrikaanse ster te reanimeren.

De verbijsterde omroeper gaf toe: “Het wereldvoetbal heeft de afgelopen jaren helaas te maken gehad met zoveel schrijnende taferelen op het veld.”

“Het was een schokkend moment voor ons allemaal. Het is een van die situaties die we soms op tv zien, maar we zagen het van dichtbij,” zei coach Jose Riveiro. “Met dank aan de artsen en technische assistenten. Ze zijn erin geslaagd om hem te stabiliseren, want het was een moeilijk moment. Hij is in goede handen in het ziekenhuis en onder observatie.”

In het verleden stortten voetballers niet vaker dan één keer per tien jaar in op het veld met hartproblemen. Nu storten ze meerdere keren per weekend in.

Zondag in de Braziliaanse topklasse kreeg Javier Altamirano van Estudiantes een aanval en zakte plotseling in elkaar tijdens de belangrijke wedstrijd tegen Boca Juniors, een van de grootste clubs van ArgentiniΓ«.

  Video beweert metalen 'draad' te zien wiebelen na verwijdering uit het lichaam van gevaccineerde persoon

De mainstream media proberen deze verhalen onder het tapijt te vegen, maar de reactie van Altamirano’s teamgenoten laat er geen twijfel over bestaan dat hij leed aan een zeer ernstig medisch noodgeval.

In een verklaring van de club zei Estudiantes dat de Chileense international in stabiele toestand in het ziekenhuis ligt en tests ondergaat.

“Javier Altamirano heeft een hartaanval gehad”, aldus de club. “Hij ligt in het ziekenhuis onder observatie en om onderzoeken te voltooien. Er is een CT-scan gemaakt, die geen duidelijke pathologische beelden liet zien. Hij is stabiel.”

Professionele atleten worden verondersteld tot de gezondste mensen ter wereld te behoren, maar in de afgelopen jaren zijn er duizenden ingestort met plotselinge en onverklaarbare hartaandoeningen.

Een ethisch verantwoorde media zou deze sterfgevallen op de voorpagina’s uitlichten en alles in het werk stellen om te onderzoeken wat er aan de hand is. In plaats daarvan probeert de media het fenomeen nu te normaliseren en u ervan te overtuigen dat professionele atleten een hartaanval krijgen heel gewoon is.


Copyright Β© 2024 vertalingΒ door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

“Plotseling overleden” meldingen zijn met 82% gestegen en 1.400 atleten zijn overleden sinds de introductie van covid-injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAuto’s worden een abonnementsval: steeds meer functies achter betaalmuren in nieuwe auto’s
Volgend artikelChina geeft ERNSTIGE waarschuwing af aan VS en NAVO
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geΓ―nformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

  • πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰ enπŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰

 1. πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰ enπŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰πŸ’‰

 2. These health issues and trauma are surely caused by online hate, climate change, right wing extremism, antisemitism, white-supremacy aaand Putin!

  But seriously, Argentina with this new lunatic president and Brazil with the ex convict Lula as president are still pushing the toxic jab.

  In Brazil you will not get social benefits (or limited) if you refuse to get poisoned.. ehh vaccinated.

 3. Ach futiliteitje.. heel normaal bij goed getrainde jonge sporters. Ik zie Nadal ook nog op de grond kronkelen, grijpend naar zijn hart.
  Silence.. 🀫

 4. Waar blijven ze met processen arrestaties van deze schuldigen en hun organisaties..die ons en onze families openbaar bedreigen
  Wat kan er tegen gedaan worden

  • Niks want als je een burgerarrest doet weet je dat ze binnen een minuut weer buiten staan.
   Men is zo corrupt als het maar zijn kan in deze westerse wereld.

 5. Doodse stilte is de reactie bij de geprikten die ik deze link heb gegeven…..
  Stelletje laffe achterlijke gehersenspoelde debielen

  • beste FF@F, ieder van ons heeft mensen in haar/zijn omgeving van wie wij hadden gedacht, gehoopt dat ze zouden luisteren naar onze valide argumenten om geen spuit te halen.
   Een bepaalde categorie mensen is om moverende redenen niet meer te bereiken, want ze zijn in grote mate gehersenspoeld door de msm.
   Denk aan jezelf en steek in deze categorie mensen geen enkele energie meer, ook al is het familie of van wie je dacht dat het vrienden waren, maar ga verbinding aan met mensen die de moed hebben deze momenteel snel verschrompelende 3d-wereld te verlaten via allerlei prachtige hart gedragen initiatieven.
   Meer dan een maand geleden is vanuit reageerders op deze site een initiatief gelanceerd om de koppen bij elkaar te steken, want eendracht maakt macht.

 6. WIE VOLGT !!!!!!!! WHO’S NEXT !!!!!!!! Denk ik alsmaar.. ook als ik voor de ZOVEELSTE maal weer de ambulance voorbij zie razen……

 7. WIE VOLGT !!!! WHO’S NEXT !!!!!! Denk en roep ik altijd… ook als ik voor de ZOVEELSTE maal weer een ambulance door de wijk zie scheuren….

 8. Ok, ik kan hier veel over zeggen, maar Javier Altamirano had een epileptische aanval en geen hartaanval volgens de club.

  Dit staat letterlijk in de verklaring, waarom maakt FN deze fout?

 9. APEN VIRUS??????????????????????????????????????????????????? CORONA.DE PEST .MAZELEN .KINKHOEST .MAGNETRON ?????????? ZEG HET MAAR

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in