Onderzoek: Angst voor bijwerkingen de belangrijkste reden voor terughoudendheid ten aanzien van vaccins over de hele wereld

3

De meeste mensen die zich niet willen laten vaccineren tegen Covid zijn bezorgd over bijwerkingen en vragen zich af of de vaccins wel voldoende getest zijn, zo blijkt uit een nieuw onderzoek in 15 landen.

Theguardian.com:

“Andere redenen die werden genoemd in het onderzoek onder 68.000 mensen, dat werd verricht door het Institute of Global Health Innovation van het Imperial College London in samenwerking met YouGov, waren de onzekerheid dat mensen niet het vaccin zouden krijgen waaraan zij de voorkeur aan geven en bezorgdheid over de werkzaamheid.

Het onderzoek werd uitgevoerd in Australië, Canada, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Israël, Italië, Japan, Noorwegen, Singapore, Zuid-Korea, Spanje, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

De hoofdredenen in alle 15 onderzochte landen om geen vaccin te nemen waren “bezorgdheid over bijwerkingen” en/of “bezorgdheid dat de vaccins niet voldoende zijn getest”.

Het vertrouwen in vaccins was het grootst in het VK (87%) en het kleinst in Japan (47%). De respondenten in het VK hadden ook het meeste vertrouwen in hun gezondheidsautoriteiten (70%), terwijl dat in Zuid-Korea het minst was (42%).

Onder degenen die nog niet waren gevaccineerd, was het vertrouwen in het Pfizer/BioNTech-vaccin het grootst in negen van de 15 landen, en in drie andere landen – Canada, Singapore en Zweden – bij degenen die jonger waren dan 65 jaar.

In de VS zegt het grootste aantal mensen van alle leeftijden geen enkel Covid-vaccin te vertrouwen. Uit het onderzoek, dat sinds vorig jaar loopt, bleek dat tot maart het vaccin van Oxford/AstraZeneca in het VK het meest werd vertrouwd door mensen onder de 65 jaar, maar dat het vertrouwen in het vaccin in alle leeftijdsgroepen is gedaald als gevolg van de publiciteit over bijwerkingen. In de meeste andere landen is het vertrouwen in Oxford/AstraZeneca laag, net als bij de Russische vaccins Spoetnik V en het Chinese Sinopharm”.

Deze bevindingen komen overeen met die van een ander onderzoek dat onlangs door het E.U.-agentschap Eurofound is uitgevoerd en waaruit blijkt dat meer dan een kwart van de volwassenen in de E.U. “zeer onwaarschijnlijk” of “vrij onwaarschijnlijk” een Covid-vaccin zou aanvaarden. De belangrijkste reden die door de deelnemers werd genoemd, was een gebrek aan vertrouwen in de veiligheid van het vaccin. Bijna de helft van degenen die waarschijnlijk geen Covid-vaccin zouden aanvaarden, zei dat de risico’s van het virus overdreven waren en acht procent dacht dat Covid helemaal niet bestond.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bijwerkingen en sterfgevallen door vaccinaties nemen snel toeVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelProfessor Bridel: Dus als we mensen vaccineren, injecteren we ze onbedoeld met een toxine 
Volgend artikel21 priesters gevaccineerd, 21 ziek, 4 doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Angst?
  We hebben geen idee wat ze in de lichamen van mensen stoppen.
  Je brengt je kind duidelijk een leven lang in gevaar met iets heel ergs dat we nog niet eens bevatten.

  Britney Galvin(?) regrets the jab.
  Dr. Jane Ruby:
  ‘We have no idea what they are putting in people’s bodies.
  You are clearly putting your child at lifelong risk for something really terrible that we don’t even know yet’.

  https://twitter.com/realstewpeters/status/1400673270047858697

  https://rumble.com/vhzyk9-breaking-child-vaccine-study-results-magnet-test-mold-infections-medical-ty.html

  Nou, niet elk spuitje is hetzelfde. Zoveel blijkt maar weer.
  Russisch roulette
  .22
  .380
  ons 9mm
  .40
  .44
  .45

  ..try to enjoy it

  #Just get the Jab

 2. euh..
  R E G A R D E Z !!
  maar
  het is echt het kijken waard
  https://twitter.com/realstewpeters/status/1400673270047858697
  zolang de link op twitter nog toegankelijk is
  magneto-syndroom
  ook vermoedelijk niet ijzerhoudende legeringen
  vermoedelijk heeft ze een paar MRI’s gehad sinds haar prik
  en ze denken dat het haar toestand heeft versterkt
  en zelfs een telefoon hangt aan de arm
  https://twitter.com/Gironimo2474361/status/1400752880320188418

  #Just get the F*in’ Jab

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in