Foundations World Economic Forum / Copyright by World Economic Forum / Pascal Bitz / flickr (CC BY 2.0 DEED)

Tegen 2030 zal er geen privé autobezit meer zijn, zegt WEF-chef Klaus Schwab. De globalist ziet in de toekomst alleen nog maar ritdiensten zoals Uber, met zelfrijdende auto’s. Of u zich daar überhaupt mee wilt verplaatsen, of dat u er alleen binnen uw “15-minuten buurt” mee mag rijden, laat hij in het midden …

De ideologie van Klaus Schwab is gebaseerd op socialistische overtuigingen. Zijn familiegeschiedenis (zijn vader, Eugen Schwab, was een industrieel en werkte als manager voor Escher-Wyss in Ravensburg tijdens het Derde Rijk) in combinatie met zijn duidelijke enthousiasme voor collectivisme en totale controle roepen onaangename associaties op. Deze ideologische onderbouwing komt naar voren in de geschriften en toespraken van Klaus Schwab, waarin hij altijd vijandig staat tegenover privébezit (“U zult niets bezitten en gelukkig zijn”), bericht Report24.

Zo ook op het gebied van autobezit. Zoals we hier en hier hebben gemeld, staan privéauto’s al enige tijd in de schijnwerpers op het World Economic Forum (WEF). Tijdens de World Government Summit in de Verenigde Arabische Emiraten eerder dit jaar, verduidelijkte Schwab nogmaals de eisen aan de aanwezige regeringsvertegenwoordigers. Hij legde uit dat mensen in 2030 een app zoals Uber zouden gebruiken om een chauffeur te bellen. “Een zelfrijdende auto komt dan naar uw hotel of waar u ook bent,” zei Schwab. En omdat er in 2030 geen privévoertuigen meer zullen zijn, zouden de snelwegen omgetoverd kunnen worden tot parken.

  COVID-19 Crisis: Het onuitgesproken doel van de "Global Reset" van het WEF is het "Uitroeien van de Armen"

In principe past dit ook in de plannen om het vervoer als het ware te elektrificeren. Het is immers ook duidelijk dat het koolstofvrij maken van de elektriciteitsopwekking tot knelpunten zal leiden als het elektriciteitsverbruik op het huidige niveau blijft. De elektrificatie van het vervoer zal de vraag naar elektriciteit echter nog verder doen toenemen, dus een logische stap is om het aantal auto’s op de weg aanzienlijk te verminderen. Dit kan echter alleen gedaan worden door particulier autobezit vrijwel te verbieden (of het zo duur te maken dat niemand het zich kan veroorloven om er zelf een te bezitten). De “15-minuten steden”, quasi lokale getto’s die u alleen met toestemming mag verlaten, passen hier ook bij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF-functionaris geeft toe dat ’15-minutensteden’ de mensheid voor altijd in lockdown opsluitenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin maakt duidelijk dat globalistische terrorist Klaus Schwab zijn dagen geteld zijn
Volgend artikel2030: “Ernstige kou en voedseltekorten” als het grote zonneminimum het overneemt, waarschuwen zonneonderzoekers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. Eerlijk gezegd weet ik niet of Klaus de eindbaas is. Ik vermoed dat er veel meer achter zit dan alleen het WEF. Zelf denk ik aan een CIA oid. Waarom zou de VS anders zo’n enorme puinhoop zijn zonder dat er iets aan gedaan wordt en tegenstanders letterlijk uit de weg worden geruimd. En ik vermoed dat de CIA geen door de VS betaalde onderneming is maar een paard van Troje is voor diverse clubs. Kan het mis hebben natuurlijk, maar alleen het WEF, nee.

  • Het WEF was eerst een nonprofit, sinds 1971. In 2015 kregen ze formele status. En in 2016 begonnen ze met de 4e Industriele Revolutie. Het is inderdaad een uitvoerend orgaan geworden voor partijen die aan de touwen trekken. Een soort van administratiekantoor is het WEF voor die partijen.

   https://journals.seagullpublications.com/ijtem/archive/f_IJ0320190620.pdf

   Members of the Board of Trustees include: Peter Brabeck-Letmathe, H.M. Queen Rania Al Abdullah of Jordan, Mukesh Ambani, Marc Benioff, Mark Carney, Orit Gadiesh, Al Gore, Herman Gref, Angel Gurría, André Hoffmann, Jim Yong Kim, Christine Lagarde, Ursula von der Leyen, Yo-Yo Ma, Peter Maurer, Luis Alberto Moreno, Indra Nooyi, L. Rafael Reif, Jim Hagemann Snabe, Heizo Takenaka, and Min Zhu.
   The Managing Board is chaired by the Forum’s President, Børge Brende, and acts as the executive body of the World Economic Forum.
   Managing Board members are W. Lee Howell, Jeremy Jurgens, Cheryl Martin, Adrian Monck, Philipp Rösler, Richard Samans, Olivier Schwab, Murat Sönmez and Alois Zwinggi.

  • incl zijn familie/kids die zitten er immers ook vuistdiep in, ala Soros en zijn kids/familie en natuurlijk wat andere creepy families die over anderen willen regeren/manipuleren/indoctrineren/enz enz

   • Zij worden de nieuwe adel
    Met kastelen van huizen en enorme jachten
    En eigen fabrieken en boerderijen met vee

    En mischien hopelijk mogen wij daar dan voor hun gaan werken
    om dat allemaal in stand te houden. Anders ben je overbodig en te
    veel en komen ze om op jouw te jagen en afteskiet.

 2. Zo lang als we aandacht blijven besteden aan die kwal, zal hij blijven door razen. Negeren en zeggen dat hij moet opflikkeren met zijn onzin.

 3. 5 oktober – Voorzitter van het volgende Huis van Trump?

  Trump maakte dit maçonnieke handteken, maar de satanistische media hebben er nooit melding van gemaakt

  Donald Trump wordt voorbereid als de redder van Amerika. Het maakt niet uit dat hij nooit een kans heeft gemist om zijn steun aan de Vrijmetselarij en Lucifer te betuigen. De Demonratten en de media verzonnen tientallen valse beschuldigingen tegen hem, maar maakten nooit melding van de dagelijkse middelvinger die hij zijn aanhangers gaf. Trump is een realityshow-acteur.

  ‘Je wist dat ik een slang was,’ zei hij, en hij kon naar zichzelf verwijzen.
  Trump is een verrader die duidelijk vervalste verkiezingen aan Biden heeft toegegeven, maar Amerikanen zijn rubes. Ze zijn al vergeten dat Trump verantwoordelijk is voor de COVID-hoax en het dodelijke vaccin. >>>

  https://www.henrymakow.com/2021/08/you-knew-i-was-a-snake.html

  • hij leek beter dan wat voor en na hem kwam, was idd niet zonder fouten en of nalatingen, Trump was trouwens ook tegen Nordstream 2 e.d. hij wilde dat alles uit de US kwam, ok das netjes als bv een NL minister zo voor zijn land op zou komen, maar dat ten koste van zoveel andere landen in Europa die NS2 leidingen weg? dat is een soort doodsteek en NATO US zou ook 100% uit Europa moeten!! maar das een heel lange weg, ze zitten veels te diep in Europa en elders, Europa is occupied, al minimaal af WW2

   trouwens in elk geval zijn dochter en dacht ook zijn schoonzoon die gladde, maar in elk geval zijn dochter zit (of zat) bij het WEF nog steeds te vinden, dus raar, ja…

   magoed, wie is dan 100% betrouwbaar en niet gelinkt aan het WEF WHO of andere zaken en wil van NATO en UN e.d. af? immers alle zijn bewezen fout en corrupt, wie is dan een goede in de US die president kan worden ? Kennedy?lastig.

  • UPDATE: Donald Trump Officially Endorses Jim Jordan for Speaker of the House

   In een recente ontwikkeling heeft president Donald Trump donderdagavond laat officieel de vertegenwoordiger Jim Jordan (R-OH) als voorzitter van het Huis van Afgevaardigden goedgekeurd.

   Dit komt voor velen als een verrassing, vooral gezien het feit dat Trump begin donderdag aankondigde dat hij het voorzitterschap van het Huis van Afgevaardigden voor een ‘korte periode’ zou aanvaarden, terwijl de Republikeinen beslissen over een permanente vervanging.

   Donald Trump heeft onlangs een verklaring over Truth Social uitgegeven waarin hij zijn bedoelingen bekendmaakte.
   https://www.thegatewaypundit.com/2023/10/just-donald-trump-endorses-jim-jordan-as-speaker/

 4. Volgens mij voelt hij zich een beetje Jezus of Boeddha, maar eigenlijk is het gewoon een gevaarlijke gek, vroeger sloten ze zulke figuren op in een inrichting, in de volksmond het gekkenhuis genoemd.

  • Hetzelfde behandelen als in de film “One flew over Cuckoo s nest” waar iedereen even een paar hersencellen operatief werden verwijderd zodat al die gasten als zombies leefden 🧐😁😂😂😂🖕💉

   • In her early young adult years, Rosemary Kennedy experienced seizures and violent mood swings. In response to these issues, her father arranged a prefrontal lobotomy for her in 1941 when she was 23 years of age; the procedure left her permanently incapacitated and rendered her unable to speak intelligibly.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Rosemary_Kennedy

    Kijk nog even naar foto – weer een intelligent persoon gemolesteerd door dokters.

 5. Dit is gewoon de SDG Agenda 2030 van Verenigde Naties, met hun “nobele” 17 doelen.
  Een neocommunistische depopulatie agenda, de VN wil het transport en het vervoer van mensen wereldwijd volledig stopzetten en onmogelijk maken.
  Ze zijn bezig met het maken van afgesloten Getto stadswijken.
  Over de wereld gaat niet meer lukken, in de westerse wereld kan het wel, we hebben de lockdowns al meegemaakt en er was weinig tegenstand.

  • In Engeland zijn ze al bezig met 15 minuten steden, maar daar worden de camera’s sneller gesloopt dan dat ze opgehangen worden. Er is veel meer tegenstand dan ze laten weten, we pikken het niet meer.

  • Hahahaahh!! Zo goed gedaan. Zijn mond beweegt precies goed mee met de “p” in “happy”. Ik begon me zelfs effe af te vragen of ze die hele Tucker Carlson mss ook zo laten praten?? brrr..

 6. Dit soort artikelen lees ik niet eens meer, dus puur reactie op dr kop:

  Ik kondig het einde van Schwab aan. De halve wereld zit achter hem aan dus wie poept dit soort shit nog uit???

 7. Ik denk dat ouwe Schwab 2024 misschien niet eens meer gaat meemaken 😉 laat staan 2030 dan is iedereen deze SS’er allang vergeten.

 8. De boodschap is wel dat wij, Jan Modaal, het gespuis dat zich kroont met het aureool “democratisch verkozene” moeten in ’t oog houden of ze horen bij diegene die jaarlijks op bedevaart trekken naar Davos.

 9. Toen verleden jaar in België de jonge minister van energie (groene fanatici) ondervraagt werd na haar terugkomst van Davos trok het wicht een gezicht alsof ze terug kwam van Lourdes en de Maagd Maria had gezien.

  • Wie weet chippen en benevelen ze hun stakeholders, wie zal het zeggen.

   Moeilijk voor te stellen he, dat mensen zo in en in slecht kunnen zijn.

   • Doet me denken aan een film van James Bond met Blofield(?), waarin de dames allemaal in hun slaapkamers in de slaap werden verteld wat ze moesten doen als ze weer in de “gewone wereld”kwamen.

 10. Schop die Blubberbek regelrecht in zijn bakkes , daar komt toch geen zinnig woord uit .
  Uitschot van de wereld en ik mag hopen wat Putin zei dat zij een militair doel zijn , Dus wachten op het volgen vergadering daar in Devos en dan bom er op .

 11. Poetin heeft al laten doorschemeren dat de dagen van Klaus Swab geteld zijn. Deze blaaskaak van een Swab word dus ter-zijner-tijd opgeruimd, en naar ik neem ook andere onmensen zoals Bill Gates, Soros e.d. Dictators die de wereld c.q Europa willen veroveren lukt dat niet meer. Het begon eigenlijk met Julius Cesar. Zijn Rijk werd bestuurd vanuit Rome. We kregen ook nog de 80 jarige oorlog (Spanjaarden, bestuurd vanuit Madrid), Karel de Grote (bestuurd vanuit Parijs) het rijk van Karel de Grote die onder zijn 3 zonen verdeeld werd, Napoleon (bestuurd vanuit Parijs) en Hitler (bestuurd vanuit Berlijn) en als laatste de EU (Brussel). De geschiedenis bewijst meer dan voldoende dat EEN groot Europees Rijk, bestuurd vanuit EEN stad niet meer dan een hersenschim is en altijd tot mislukken gedoemd is.

 12. De ideologie van Klaus Schwab is gebaseerd op socialistische overtuigingen
  dikke zever miljardairs hebben GEEN socialistische overtuigingen

  • Ik heb het vermoeden dat die Schwab elite club het rijke Nederland ziet als hoofdstad van Europa. Er valt veel, zeer veel, te winnen..via lachebek hielenlikker Mark Rutte! Achter de schermen is alles al beklonken. Ik hoop dat “tristate city” voorgoed een eutopie blijft voor deze psychopatische mongolen!

 13. Ik ben blij dat onze Wilders nu eindelijk de bezem erdoor kan halen en ons gaat bevrijden van die bemoeials door uit de EU te gaan; dan kunnen die narcistische buitenlanders zoals Schwab ons niet langer schaden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in