U vernietigt de planeet niet. U bent geen kankergezwel voor de aarde dat uitgeroeid moet worden. U doodt uw buurman niet, of de kinderen van uw buurman, door geen masker te dragen. U bent niet verantwoordelijk voor de dood van miljoenen mensen omdat u het vaccin niet hebt genomen, schrijft Todd Hayen.

Ja, u bent een heiden als u afval uit het raam van uw auto gooit. Ja, misschien kunt u het beter doen als rentmeester van deze planeet en als deelnemer aan het genieten van de natuur en de levensondersteunende middelen die zij biedt.

Ja, jullie (en bij al deze “jullie” hoor ik zeker ook, mensen) worden soms door het kwaad ingehaald en slaan op hol met jullie egoïstische onzin en een paar van jullie doen uiteindelijk een heleboel goede mensen pijn, of helpen die pijn, en verpesten de planeet.

Maar zet u over uzelf heen. U gaat de planeet niet vernietigen. Dat is allemaal propaganda. Wat u uiteindelijk zult vernietigen, bent uzelf! Daar bestaat geen twijfel over.

Maar u bent niet groot genoeg, machtig genoeg, lelijk genoeg of kwaadaardig genoeg om veel te vernietigen, behalve uzelf en misschien uw kinderen. Jullie zullen zelfs de mensheid niet vernietigen. Sommigen van jullie zullen misschien helpen het menselijk ras te vernietigen, en een heleboel onschuldige wezens, maar de mensheid zal overleven. Of, beter gezegd, de mensheid zal overleven als God dat wil. Ik zou het Hem echter niet kwalijk nemen als Hij ons na dit huidige fiasco gewoon zou opgeven.

Dus, laten we teruggaan naar de planeet. Ja, veel van de schade die we aanrichten is echt, maar we zijn nog ver verwijderd van de vernietiging van deze prachtige blauwe bol (oeps, ik bedoel “prachtige blauwe schijf” – kies maar, ik ben een gelijkwaardige Aardbewoner).

De tijdsperceptie van de aarde is in miljoenen jaren-één miljoen jaar is in de perceptie van de aarde gelijk aan één dag voor ons (als dat al zo is). De aarde zal zeer zeker overleven – zoals eerder gezegd, zijn WIJ het die dat niet zullen doen. Toch zijn we opnieuw gehersenspoeld om te geloven dat we “onze manieren moeten veranderen” – allemaal om de verkeerde redenen – d.w.z. omdat we de wereld vernietigen. We dragen maskers omdat we anders onze medemensen vernietigen.

  Sterfte door alle oorzaken gestegen met maar liefst 45% in leeftijdsgroep van 0-24 jaar sinds de uitrol van COVID-vaccins, tonen CDC-gegevens aan

(Een ander voorbeeld waar ik zo op in zal gaan.) Vreemd dat dit vreemde, verwrongen gevoel van altruïsme tot een wapen is gemaakt. Maar het zit dieper dan dat – het is niet omdat we om de planeet geven, of om onze medemensen, het is omdat we ons schuldig voelen, en we zijn gehersenspoeld om ons zo te voelen.

Dus denkt u dat ik zeg dat we gewoon geen moer om de planeet moeten geven, en moeten doorgaan met de planeet te vernielen alsof er geen morgen meer is? Nee, dat zeg ik niet, wat ik zeg is dat we verantwoordelijker zouden moeten zijn om de juiste redenen, niet voor een of andere onzin die ons door de strot wordt geduwd als zijnde de gesel van de planeet en dat we het niet verdienen om te leven.

Wat zijn de juiste redenen? Liefde, Karakter, Verantwoordelijkheid, Rentmeesterschap, Fatsoen, Respect, God, Geloof in onszelf, Empathie, Mededogen – moet ik er nog meer opnoemen?

Er zijn meer redenen aan te halen. Ik weet zeker dat u ze kunt bedenken. Schuldgevoel staat echter niet op de lijst.

Schuldgevoel is een emotie die het eigenbelang dient (of hoe u het ook wilt noemen). Schuldgevoelens ontstaan wanneer u zich slecht voelt over uzelf, en het schuldgevoel overtuigt u om iets te doen zodat u zich niet langer slecht voelt over uzelf. We moeten dingen doen omdat we weten dat het de juiste dingen zijn om te doen, niet om ons “beter te voelen”. Maar is dat niet de mantra van onze huidige cultuur? “Zich beter voelen”? “Gelukkig zijn”? “Veilig zijn”? Ga maar door.

  Vader lanceert billboard-campagne om de wereld te vertellen dat zijn zoon gedood werd door het Pfizer vaccin

Herinnert u zich nog, in een sterrenstelsel ver, ver weg, woorden als “karakter”, “moraal”, “moed” en “deugd”? Waarschijnlijk niet.

Het is dus gemakkelijk om te denken dat mensen die zich met schuldgevoelens ophangen aan de boom waarvan ze vinden dat ze die verlaten hebben, deugdzame mensen zijn. Dit zijn de mensen die er echt om geven, zij zijn degenen die alles zullen doen om onze planeet te redden.

Nee. Ik denk het niet.

Ze voelen zich schuldig.

En ze werden gedwongen om zich schuldig te voelen door de regering, door het WEF, de VN en de WHO, door mensen als Greta Thunberg en een heleboel anderen die binnen de agenda opereren. Schuld, schuld, schuld. Nogmaals, ik zeg niet dat we deze problemen moeten negeren, en sommige ervan zijn inderdaad heel reëel, maar we moeten ze aanpakken om de juiste redenen, niet omdat we er een schuldgevoel aan overgehouden hebben.

De razernij over klimaatverandering is waarschijnlijk het duidelijkste voorbeeld van waar ik het hier over heb. Er is zeker een probleem met menselijke vervuiling. Maar zijn mensen echt verantwoordelijk voor wat ons verteld wordt als radicale veranderingen in temperaturen en zeespiegel?

Ik ga hier niet verder op in, want de meesten van u zijn vast wel bekend met de hype die over het klimaat wordt uitgestrooid. Maar wie is er schuldig aan al deze ellende als het zou zijn zoals de agenda beweert? Wij, natuurlijk.

Het is die plastic zak die we niet gerecycled hebben, of de benzineslurpende auto waarmee we elke dag naar ons miezerige baantje rijden, of de koeien die we graag eten.

Interessant hoe er zo weinig aandacht wordt besteed aan de miljoenen tonnen industrieel afval die in onze rivieren en oceanen worden gedumpt door de megaconcerns daarbuiten, of het radioactieve slib dat in de Stille Oceaan wordt gedumpt door je weet wel wie, of de straaljagers die hier en daar naar vergaderingen vliegen om te bespreken welke andere schuld er gedumpt kan worden op de miljarden nutteloze eters die allemaal, zeker, verantwoordelijk zijn voor deze puinhoop.

  Walgt u van de hele mensheid?

En dan hebben we natuurlijk nog het schuldgevoel dat we oma (en alle anderen) kunnen vermoorden met onze vervelende Covid-kiemen. Dus, laten we het masker opzetten omdat we ons zo schuldig voelen. Omdat we schuldig zijn aan het doden van de planeet met onze mensheid, zijn we zeker schuldig aan het verspreiden van een vervelende besmetting vanuit onze smerige, schuldige lichamen.

Zelfs als we zeker weten dat we geen ziekte hebben, of zelfs zeker weten dat de maskers niets doen om de drek tegen te houden die uit onze open lichaamsopeningen komt, zullen we toch reageren op ons schuldgevoel omdat we zo walgelijk zijn. Draag dat masker, jij paria, dat is het minste wat je kunt doen als antwoord op je afschuwelijke schuldgevoel.

En toen de prikken uitkwamen? Zelfde verhaal. Bevrijd uzelf van uw verwerpelijke walging door vaccinatie. Betaal uw schuld aan uw medemensen en aan de wereld door uw menselijkheid te steriliseren en in een nano-bot, synthetisch DNA, transhuman te veranderen.

Dat is echt de enige manier waarop u uzelf kunt bevrijden van het afschuwelijke, geestdodende schuldgevoel dat u heeft omdat u leeft. Jij made. Jij verachtelijke, betreurenswaardige, nutteloze eter.

Dus als u dat gelooft, ga dan terug naar af en begin opnieuw te beseffen wie u werkelijk bent – een mens gemaakt naar Gods beeld – de belichaming van liefde.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

John Kerry roept op tot dringende gecoördineerde ontvolking: “Mensen zijn grootste bedreiging voor de aarde”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGlobalisten van het World Economic Forum willen watercrisis misbruiken om een wereldregering te vormen
Volgend artikelSTEM VAN GOD: Dit is hoe gemakkelijk het is om een stem in iemands hoofd te stralen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Ja inderdaad we hebben het over stikstof, CO2, klimaatverandering, opwarming van de aarde enzovoort.
  We hebben het niet over de naverbranders op de auto’s(katalysators), vliegtuigen en vuilverbrandings installaties welke ervoor zorgen dat de schadelijke deeltjes nog fijner worden en niet te meten zijn, dus niet schadelijk voor het milieu zeggen ze.
  Zo kan er ook in de gewone benzine ook extra chemisch afval worden verwerkt zonder dat het te meten is.
  We hebben in Nederland 11 verbrandings installaties met een gigantische overcapaciteit waar we ook het afval uit het buitenland verbranden, kost ook energie om het hier te brengen.
  Shell kan in de stookolie( het restproduct van de raffinage) mooi een hoop chemisch afval verwerken(lozen).
  Stookolie wat gebruikt word door de grote vrachtschepen wereldwijd welke een grotere uitstoot heeft dan 14000 X dan alle auto’s van de hele wereld bij elkaar.

  • Beste Edwin, alles is te meten tegenwoordig. Zou je moeten weten, en ja er KAN in olie toevoegingen zitten. Maar ook dat is te meten, je hebt weinig vertrouwen in de mogelijkheden van wat we kunnen tegenwoordig. Het feit is dat als er niets uitgestoot mag worden je als mens geen leven, of menswaardig bestaan meer hebt. Of je wilt met paard en wagen bedelen om nog iets te eten te hebben. Brandstof is nodig om deze wereld te laten draaien, zonder dat zal de ellende niet te overzien zijn. Overigens is het laatste niet waar, het is n.l. “uit een maritiem onderzoek bleek namelijk dat grote vrachtschepen op jaarbasis net zoveel zwaveloxiden (SOx) uitstoten als tot wel 50 miljoen auto’s. Daarmee is het aandeel van de scheepvaart in de totale uitstoot van kankerverwekkende zwaveloxiden circa 9 procent”. Is niet hetzelfde, beetje hysterisch zelfs.

 2. Ik zal het heel simpel uitleggen…een euro 6 diesel is veel gevaarlijker dan een oude euro 0 waar de brokken roet uitkwamen. Die kleine deeltjes zakken in je longen terwijl je die grote brokken gewoon uitspuwt. Bij benzinemotoren moet de stikstofoxide omlaag wat ervoor zorgt dat de uitstoot van koolwaterstoffen omgekeerd evenredig stijgt. Dure benzine, koolwaterstof, komt dus onverbrand uit je uitlaat in het milieu terecht en is ook nog eens weggegooid geld. In plaats van bos te kappen moet je extra bos aanplanten, bomen houden van co2 en maken er zuurstof van…..DUS meer bomen en lekker dikke auto’s blijven rijden….iedereen blij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in