Frontnieuws herhaalt de 15 meest gelezen berichten van 2021. Deze staat op nr. 5, en werd voor het eerst op 9 april gepubliceerd.

Er komt een “derde golf” van het Coronavirus onze kant op. En degenen die erdoor zullen worden getroffen, zijn de “gevaccineerden” die hebben toegestemd om zich te laten injecteren met experimentele gentherapiecocktails die hen vatbaarder hebben gemaakt voor ziekte en dood.

Begraven in een rapport samengesteld door de Scientific Pandemic Influenza Group on Modeling (SPI-M), is een bekentenis dat de meeste mensen die zullen sterven tijdens de zogenaamde derde golf, de al volledig gevaccineerden zullen zijn tegen het Coronavirus.

Screenshot The Telegraph

“De heropleving van zowel het aantal ziekenhuisopnames als het aantal sterfgevallen wordt gedomineerd door degenen die twee doses van het vaccin hebben ontvangen, die respectievelijk ongeveer 60 en 70 procent van de golf uitmaken”, onthult het rapport.

“Dit kan worden toegeschreven aan de hoge niveaus van vaccinatie in de meest risicovolle leeftijdsgroep”, legt het verslag verder uit.

Ja, dat heb je goed gelezen. De sterfgevallen van de derde golf zullen voornamelijk vallen onder de mensen die gevaccineerd zijn.

De redenering van de groep is dat ongeveer 10 procent van de 50-plussers die worden gevaccineerd geen bescherming van het vaccin zullen genieten, dit op basis van een veronderstelde 90 procent “werkzaamheid”. Deze 10 procent komt neer op ongeveer 2,9 miljoen mensen.

De ene analist voorspelt ongeveer 40.000 sterfgevallen, terwijl een ander dichter bij de 60.000 sterfgevallen zit. Hoe dan ook, dit is een groot aantal doden als gevolg van een ‘vaccin’ dat op zichzelf volkomen overbodig is, aangezien het Covidvirus zelf niet eens zo’n hoog risico vormt.

  Gevaccineerde persoon geïnfecteerd door gevaccineerde persoon geïnfecteerd door gevaccineerde persoon ...

Terwijl één op de 200 mensen zou zijn gestorven tijdens de “eerste golf” – en we weten dat dit drastisch overdreven was – voorspellen deskundigen dat maar liefst één op de 70 mensen zal sterven tijdens de derde golf, en dat allemaal dankzij het vaccin.

In de zomer zijn er over de hele linie minder infecties, maar wacht maar tot de herfst en winter

Nadat zij kritiek hadden gekregen omdat zij te “pessimistisch” zouden zijn geweest, hebben sommige modelleurs sindsdien een rooskleuriger beeld geschetst van hoe het met iedereen die is gevaccineerd wel goed zal komen. Dit geeft de mensen een goed gevoel en zal dus waarschijnlijk het narratief zijn dat voorwaarts wordt bestendigd.

Maar als mensen dood neervallen, zullen ze dan het verband leggen met de vaccinaties, of krijgen de niet-gevaccineerden gewoon weer de schuld? Het medisch establishment lijkt altijd een manier te hebben om iets anders de schuld te geven dan de ware oorzaak.

Toch voorspellen niet alle bronnen mooie resultaten voor de gevaccineerden. Eén analist zegt dat de controversiële AstraZeneca-injectie “infecties” na twee doses slechts met ongeveer 31% zal verminderen. Anderen zeggen dat de injecties iets beter zouden kunnen presteren met ongeveer 63-65 procent.

AstraZeneca claimt ondertussen een werkzaamheid van 94 procent en negeert daarbij de hordes ontvangers van de prik die doodvallen door bloedstolsels als gevolg van de injectie.

Het seizoensgebonden aspect moet ook in overweging worden genomen, aangezien een grotere blootstelling aan zonlicht en andere factoren over het algemeen minder ziekte betekenen tijdens de warmere maanden. Wacht maar tot de herfst en winter, wanneer de seizoensziekten zich beginnen te “verspreiden” en elke gevaccineerde persoon wiens lichaam is voorbereid om onnatuurlijk te reageren op blootstelling aan ziekteverwekkers, zijn of haar immuunsysteem in overdrive ziet gaan.

  COVID-gevallen stijgen snel in meest gevaccineerde Californische districten - gevallen dalen in districten met ondergemiddelde vaccinatie

Denk aan cytokinestormen zoals deze wereld nog nooit heeft gezien, resulterend in massale ziekte en dood.

Sla de prik over en leef gewoon je leven

Zelfs de voorstanders van vaccinatie beginnen toe te geven dat de natuurlijke immuunrespons van mensen kan worden toegeschreven aan dalende infectiecijfers, zelfs zonder de inentingen. Tegelijkertijd pushen ze ze als een manier om de R-rate laag te houden, ondanks het feit dat velen verwachten dat die zal stijgen door de massale injectiecampagnes.

“… het is de moeite waard in gedachten te houden dat een aanzienlijk deel van deze ongevaccineerde mensen al immuniteit zal hebben van een eerdere infectie, of op zijn minst enige natuurlijke immuniteit van een ander Coronavirus”, wijst een bron aan die anders vaccinatie lijkt te steunen.

Aan de andere kant worden de trieste modellen die toegeven dat vaccinaties tot meer sterfgevallen zullen leiden ook gebruikt om te suggereren dat de lockdowns en restricties moeten blijven bestaan, wat volgens dezelfde geciteerde bron hierboven niet het geval zou moeten zijn.

Bronnen:
The Telegraph.co.uk
Fos-Sa.org
NaturalNews.com
Vaccines.news

“Doorgaan met het baseren van beleid op modellen die al verouderd zijn tegen de tijd dat ze worden gepresenteerd kan geen verstandige manier zijn om beslissingen te nemen over de vrijheid van de natie”, betoogt het.

“Het is tijd om verder te gaan – voorzichtig, maar vastberaden – met het vrijgeven van beperkingen op basis van gegevens, niet op data, en zeker niet op modellen”.

U kunt de volledige analyse lezen onder deze link.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Fanatieke vaccineerder-arts na ‘korte ernstige ziekte’ overleden – “Ik zal proberen te vaccineren wat gevaccineerd kan worden”Volg Frontnieuws op Telegram

  Niet alle landen laten hun burgers in de steek: El Salvador's anti-covid hulppakket, met Ivermectine
Vorig artikelApotheker geschokt door blanco bijsluiters vaccins: “Ik zou ze niet mogen uitdelen”
Volgend artikelWanneer de Gevaccineerden dood en levend zijn: Nanobots muteren in Zwarte Smurrie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Juist, daar ben ik ook heilig van overtuigd, fijn dat er sites zoals deze bestaan en alle artikelen over deze materie keurig netjes worden vertaald (geheel gratis en een tijdrovend proces dat niet altijd op prijs wordt gesteld) de lezer is toch wel een compliment verschuldigd aan Rommel, ga zo door beste.

  • Ik sluit mij hier volledig bij aan.
   Hulde aan Rommel.
   iedere dag keer op keer is hij er weer.
   Zoals een agrariër z’n land niet verlaat, komt Frontnieuws dagelijks met nieuw traktaat.
   Dank je wel !!!

  • Zeker bedankt heer Rommel, als trouwe lezer verbaas ik mij telkens opnieuw, voor zowel de inhoud als wel het vele werk. Waarvoor hulde!
   met groet Dwarsje

 2. Ik hoor er steeds meer mensen over.
  Klopt het dat er 3 soorten vaccins zijn? 1 met zoutoplossing 1 met veel lichamelijke problemen 1 met dat je binnen 2 paar dagen of binnen paar maanden dood ben.

  • Hoi Marco,

   Tot nu toe zijn het onbewezen (zo ver ik het kan nagaan) geruchten. Echter, geruchten die ik als zeer reeel beshouw. Het is namelijk bewezen dat tijdens de Mexicaanse griep / varkensgriep dit gebeurde. Op een iets andere manier (iig zoals de spin stelde). Hier een stuk uit die tijd welke bewijst dat het toen waar was https://www.spiegel.de/international/germany/second-class-medicine-germans-unhappy-with-alternative-swine-flu-vaccine-for-politicians-a-656028.html

   Dus ik heb geen reden om aan te nemen dat het nu niet zo is. De bewijslast is aan hen en doen er niets mee. Dus ga ik er volledig vanuit dat de slites met iets anders worden ingespoten. Wat dat is, geen idee. Kan zoutoplossing zijn maar ook iets totaal anders.

   De dodelijkheid nu vind ik nogal tegenvallen op de korte termijn (zowel dagen als maanden). Net zoals de ziekmaker zelf trouwens. Vertrouwen doe ik het uiteraard niet. Het argument dat de injectie super dodelijk is op de korte termijn gaat er bij mij minder en minder in.

   Uiteraard doe ik niets af aan de +-32 duizen waarschijnlijke doden in de EU door de injectie en de +-3 miljoen bijwerkingen (waarvan de helft ernstig) maar genocide…. nee. Als dit niet beeld niet veranderd durende de winter moet ik mijn beeld bijstellen mbt de agenda. Dat die kwaadaardig is staat natuurlijk buiten kijf maar begin te neigen naar een enorme machtsgreep.

   Groeten,
   Hugo

   Groeten,
   Hugo

 3. Ik begin ook soms te twijfelen ,eigenlijk.
  BESLIST NIET ZO dat ik hem direkt ga nemen ofzo, maar op mijn werk heeft meer dan 90 percent hem genomen en ik merk tot nu toe dat er geen zware problemen zijn , en de mensen gewoon verder doen…
  Wel heeft er één een hartaanval gehad, maar die persoon is dik, over de 50 jaar en,rookt en drinkt elke dag 1 wel liter Cola.
  Kijk, als ze hem straks op één of andere manier willen verplichten of je mag niet meer binnen op ’t werk, moet ik wel zeker zijn tegen dat de strijd zeker gerechtvaardigd is.
  Om het karikaturaal te zeggen; als één vaccin gelijk staat qua risico, aan het roken van 1 of 2 pakken sigaretten dan kun je het risico nemen natuurlijk.Maar dat vaccin verandert iets blijvends in het lichaam, dat had ik wel begrepen.
  Ach piekeren, piekeren tijdens de donkere witerdagen…

  • Lange termijn effecten niet belangrijk ? Vraag eens aan je arts wat het risico is van het roken van 1 of 2 pakjes sigaretten per dag. Als je het daarmee vergelijkt denk ik wel dat je hem gaat nemen.
   De vraag is hoeveel ga je er nemen? (geldigheid is 9 maanden…)

  • Conform onderzoeken is dit vaccin geen goed vaccin en mag niet eens officieel zo heten > er gaat minstend 12 jaar aan research en miljoenen testen aan vooraf en dan nog = het geen garantie dat je zoghenaamd beschermd zou zijn tegen een virus-infectie..Jaarlijks de griep-prik en toch gaan er nog aantal aan dood ondanks griep-vaccin.
   Het complete krankzinnige gedrag van bijna iedereen is uit angst> maar aan Corona ga je niet dood en er zijn wel terdege zeer goede medicijnen verkrijgbaar.
   Alleen de somme overheid maakt dat we zo snel mogelijk een vaccin moeten hebben want anders kunnen de zogenaamde ziekenhuizen het niet aan> nee>> dan krijgen ze te weinig geld voor bedden op de IC’s en geen geld meer van sponsor Pfizer e. a.
   Onderzoek van mijn kant Erasmus ziekenhuis liegt erop los en als ik teveel vragen stel telefoon erop en weigeren antwoorden te geven….goed ge-organiseerde criminele organisaties die op die manier steekpenningen krijgen….het vaccin kan je dus niet 100% beschermen tegen besmet te raken met het virus Covid-19!!! Testen kloppen van geen kant!!!!!!!!!!!!PCR deugt niet en welke laboratoriums?? resultaten?? rapporten… in werkelijkheid gaan er maar weinig mensen dood aan corona en dan nog wel aan slechte behandeling en zware onderliggende klachten.

   Jammer dat daar niemand onderzoek naar doet,want dan kom je dingen tegen die gewoon niet kloppen en bevestigen wat hier in artikelen staat geschreven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Het immuniteits gedeelte van mens zou sterk genoeg moeten zijn om dit aan te kunnen, voor de vaccins een jaar geleden> waren ook velen besmet en met milde klachten gewoon Corona overleefd!!!!!!!!!!!!!!

   Door de regels van de overheid en vage angsten wil iedereen snel vaccineren want dan kunnen we weer normaal leven en dingen doen… desnoods maar een booster halen uit Oostenrijk om dan naar disneyland in Paris met kids te kunnen.
   Echter deze namaak vergif vaccins kunnen zeer desastreuze gevolgen hebben,ook voor de zogenaamde gezonden!!!

  • Wellicht heb je iets aan het onderzoek van Erik Boomsma. Schrikbarende cijfers! Zoek naar Erik boomsma op Rumble ‘hoe kon dit gebeuren’ (om onbekende reden kan ik geen link plaatsen helaas)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in