Een apotheker reageert geschokt nadat hij een bijsluiter van het Moderna Covid-19 vaccin heeft geopend en ontdekt dat deze helemaal leeg is, in een ongelooflijke video die op social media viraal gaat.

Op de beelden die zijn opgenomen in een CVS-apotheek, overhandigt een apotheker een klant een vaccinbijsluiter waarvan hij beweert dat deze de volledige test- en veiligheidsgegevens bevat, bericht Newswars.com.

HIS REACTION!!…. ? pic.twitter.com/RFEThZdqJ0

— Rasta Redpill (@RastaRedpill) December 24, 2021

Nadat de klant de apotheker heeft verteld dat het gevouwen papier dat hij haar net heeft gegeven helemaal leeg is, vertelt hij haar dat de informatie erin staat en gaat verder met het voor haar open te vouwen.

Als hij het document opent, ontdekt de apotheker echter dat hij een enorm vel blanco papier heeft opengevouwen.

Beschaamd haast zich de apotheker naar een computer en beweert dat hij de informatie online kan vinden, maar tegen die tijd is voor hem de kous af.

Ongelooflijk, wanneer de klant hem confronteert met het gebrek aan geïnformeerde toestemming, realiseert de apotheker zich dat hij tegen zijn klanten heeft gelogen en bekent hij de fraude.

“Dus, als we niet weten wat we onszelf inspuiten, begrijp ik niet hoe dat geïnformeerde toestemming is,” zegt de klant.

“Je hebt helemaal gelijk. Ik zou deze vaccins helemaal niet moeten geven,” beaamt de apotheker.

De beelden eindigen met de apotheker die zich verontschuldigt en toegeeft dat hij geen wetenschappelijke studies heeft waarop hij zijn opmerkingen kan baseren, en eraan toevoegt dat hij zich “totaal ontoereikend voelt als apotheker”.

In mei werd een soortgelijk incident gedocumenteerd in een andere virale video met een apotheker die een Covid-vaccin van Johnson & Johnson uit de verpakking haalde – alleen om te ontdekken dat de bijsluiter helemaal leeg was.

Pharmacist Shows Blank COVID 19 Vaccine Insert


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Volgens rapporten van de Britse regering ontwikkelen de volledig gevaccineerden snel het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCovididioot: Ongemaskerde kenau valt passagier aan in vliegtuig; slaat, krabt en spuugt op man omdat hij mondkapje afneemt om te eten  
Volgend artikel2021 top artikelen: The Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDEN
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Oh man.. wat een zielige vertoning! Zoals hij ook zijn handen aan het wringen is, hij wist er al van. De vrouw stelt helemaal geen moeilijke vragen, maar gewoon normale vragen, omtrent informatie waar ze recht op heeft! Hulde aan die vrouw om die vragen te stellen en de hele conversatie op video te zetten. En toch zal de massa blijven slobberen van de giftrog, blanco bijsluiter inbegrepen. Hun eigen apotheker is de beste beul.

 2. Wat ik verontrustend vind is dat je deze man op dat moment wakker ziet worden op een manier die aangeeft dat hij het eigenlijk altijd al wist maar het weg heeft gedrukt. Zijn hersenen lijken vast te lopen; de “apotheker” en de “mens” zitten niet op één lijn. Nu de mens ziet wat de apotheker heeft gedaan… oef.

  • Hoi Plot Armor,

   Heel mooi verwoord ”Nu de mens ziet wat de apotheker heeft gedaan… oef.” Cognitieve dissonatie in een prachtige zin verwoord. Dank je voor dit kado op de 2e kerstdag (smile).

   Groeten,
   Hugo

  • Nu heb ik zelf eens gekeken op internet en je kan de bijsluiters gewoon opzoeken en vinden. Niet dat ik me ga vaccineren maar wou het toch eens zelf opzoeken.

 3. Ik zal het nog sterker vertellen. Het Corona vaccin van AstraZeneca was al beschikbaar op 15 Juli 2018. Maar Covid 19 werd pas ontdekt in 2019, en kreeg pas een naam op 11 Februari 2020. Die gehele Coronagekte was dus gepland. Foto van het doosje met vaccin en datum, bron; the Balkans Chronicles en foto op mijn computer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in