Sinds de Corona-zwendel volgt het ene schandaal het andere op en de omvang van de misdaad wordt met de dag onvoorstelbaarder, bericht Jan Walter.

Volgens de Tagesanzeiger betrof het eerste schandaal de eenzijdige verkoopcontracten die Pfizer met de kopers had gesloten:

De Amerikaanse farmaceutische reus beveiligt zijn recordwinsten uit de verkoop van vaccins met eenzijdige contracten, zo blijkt uit openbaar geworden documenten.

Pfizer heeft met succes afgedwongen dat de contracten tien jaar geheim moeten blijven. Zij mogen in geen geval geschorst worden. De aankoopverplichting blijft bestaan, zelfs als er succesvolle kuren tegen Covid-19 gevonden worden.

In geval van schadeclaims, bijvoorbeeld wegens bijwerkingen, zijn de kopers, d.w.z. de staten, aansprakelijk. Bovendien moeten de staten, volgens de contracten, zelfs de juridische verdediging van Pfizer overnemen en betalen. Enkel New York wordt aangewezen als de plaats van jurisdictie.

Volgens de Tagesschau hebben de verknoeide goedkeuringsstudies van Pfizer al het volgende schandaal veroorzaakt:

Verkeerd gelabelde monsters, verkeerd opgeslagen vaccin, vertraagde reacties op bijwerkingen: de beschuldigingen van een klokkenluider over een onderzoek naar het vaccin van Biontech/Pfizer zijn lang. (…)

Geen wonder dat Pfizer de toelatingsstudies niet wilde vrijgeven. Maar – godzijdank – heeft volgens Reuters een Texaanse rechter, die in 2019 door president Trump benoemd is, de ruggengraat gehad om de vrijlatingsperiode van 75 jaar terug te brengen tot ongeveer 8 maanden. Sinds april heeft de FDA dus 55.000 bladzijden bewijsmateriaal per maand moeten vrijgeven, en de inhoud is meer dan explosief, volgens de eerste analyse.

Dr. Naomi Wolf en haar team hebben de documenten (enkele tienduizenden bladzijden) geanalyseerd. Op 23 april besprak zij enkele van de bevindingen met Steve Bannon; waaronder het feit dat de eerste gegevens van Pfizer een sterftecijfer van 3,7 procent te zien gaven en een aanzienlijk hoger percentage ernstige verwondingen door het vaccin: (zie Rumble)

Dr. Wolf legde uit dat Pfizer ook tienduizenden eerste meldingen van ernstige bijwerkingen (waaronder sterfgevallen) niet had bekendgemaakt en zelfs zo ver was gegaan dat het belangrijke informatie van de FDA zwart had gemaakt.

Bijna de helft van de gevallen wordt vermist.

Volgens een verslag van Pfizer zijn van de 42.086 gevallen die als relevant waren aangemerkt, er 20.761 niet onderzocht.

Zij worden niet opgevolgd. En toch werden zij op het ogenblik van het verslag als “niet teruggevonden” aangeduid. Wij weten dus niet wat er met hen gebeurd is.

Wolf verklaarde verder dat veel gegevens uit de Pfizer-documenten ontbreken en dat bijna de helft van de vervolgverslagen die de farmaceutische onderneming zelf als relevant heeft aangemerkt, onvolledig is.

Dit zijn meldingen van mensen die ziek zijn, ze zijn niet hersteld, er is iets mis, ze lijden… Maar oeps, Pfizer – u weet wel, “hond heeft mijn huiswerk opgegeten” – het is gewoon weg. Die verslagen zijn verdwenen.

Waar het op neerkomt: uit de documenten van Pfizer die onder het gerechtelijk bevel zijn vrijgegeven, blijkt dat de experimentele mRNA-vaccins nooit goedgekeurd hadden mogen worden. Zowel de fabrikanten als de regelgevende instanties waren aantoonbaar op de hoogte van het onaanvaardbare risico. Verder bieden de gegevens een plausibele verklaring voor de enorme toename van het sterftecijfer sinds de invoering van de massavaccinatie. Volgens een hartverscheurende analyse van Life Site News hebben de VS in het laatste kwartaal van 2021 volgens de officiële gegevens een recordaantal plotselinge en onverwachte sterfgevallen gezien onder jongeren die weinig tot geen last hadden van de vermeende pandemie zelf.

  Griezelige video van 75 atleten die instortten door hartfalen - Honderden atleten zijn dood

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verbijstering in het wielrennen: 95 van de 154 wielrenners storten in tijdens de klassieker Parijs-NiceVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelArts legt uit: Zo beschadigen covidvaccins de hersenen
Volgend artikel“Rusland verliest de oorlog!” Echt? Is het “masterplan” van Poetin naar de knoppen, of loopt het op rolletjes voor het Kremlin?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Het lijkt me dan dat deze contracten ‘nietig’ verklaard kunnen worden, als in ‘niet bestaan te hebben’, omdat eer gelogen is vanaf hun kant. Waardoor Pfizer gewoon aansprakelijk gesteld kan worden, toch?

 2. Wordt hier wat mee gedaan?
  Of gaat men gewoon verder u omdat de waarheid meer problemen zal veroorzaken dan de leugens al doen.
  Onvoorstelbaar ofwel niet te bevatten miisdadigheid begaan door “overheden”.

 3. Kan deze site achter de papieren(bewijzen) aangaan en dit ook krijgen en zodta iedere maand ook hier neer gezet kan worden zodat alle lezers hier dat allemaal kunnen natrekken en zien wat er gaande is en zodat we ook dit kunnen geven aan de mensen die zich nog steeds laten prikken.

  • Naomi Wolf is een, praktisch dagelijkse, gast op de podcast van Bannons War Room waar zij updates geeft over het onderzoek. Dit onderzoek wordt door honderden vrijwilligers gedaan waaronder 250 juristen.
   Deze podcast is te zien op de Rumble app. en die is dagelijkse ook op Zaterdag. En op Rumble kun je de uitzendingen van elke dag in het verleden opzoeken.
   Ook heeft Naomi Wolf een site: dailyclout.io

  • Beste STER alle reeds tot nu toe gepubliceerde documenten van Pfizer kun je vinden op de volgende website:
   icandecide.org en kun je ook downloaden
   Deze website is onderdeel van Thehighwire.com en deze website is van ICAN (Informed Consent Action Network) een groep advocaten die reeds vele malen met oa de CDC en FDA in de clinch ligt en ook regelematig zaken wint en mandates aanvecht.
   .

 4. Ook vandaag April 29. via dezelfde Naomi Wolf en haar team , waaronder 250 advocaten, dat uit deze eerst 55.000 bladzijden ook blijkt dat de goedkeuring voor het vaccineren van zwangere vrouwen louter was gebasseerd op experimenten op 44 ratten. Dat was alles. Bij deze zwangere ratten werden de babies na 24 weken geaborteerd. En daarmee stopte het onderzoek. Klaar en verder niets. Resultaat: De FDA (Food and Drug Administration) keurde de vaccines goed voor vrouwen. De onderzoekers, werknemers van Pfizer zelf, werden betaald in aandelen van het bedrijf. En iedereen werd verteld: ‘Erg veilig en effectief! Laat je vaccineren, veilig en effectief! Ook als je zwangere bent’. Ook in Nederland. En anderen die zich kritisch opstelden werden meteen het bekende ‘Jij bent tegen wetenschap!’ toe geworpen en gecensureerd.
  Het e.e.a. krijgt juridisch gevolg, er komt een onderzoek. Maar hoe lang gaat dat duren en hoeveel slachtoffers zullen er komen voor die tijd, is de vraag.

  • Ter aanvulling: Intussen, in het voorlopige onderzoek van Pfizer zelf tijdens de proef periode (proef konijn periode) door Pfizer zelf bijgehouden, nadat zwangere vrouwelijke leden van het Amerikaanse leger de injekties moesten nemen, waren 8 duizend babies geboren met ernstige geboorte afwijkingen. Ook dat staat in die eerste 55 duizend bladzijden. En zelfs daarna nog steeds; ‘Veilig en effectief!’

 5. @Ster. Dat gaat dus om 50.000 pagina’s per maand. Enig idee hoeveel dat is?
  En dan grotendeels in (semi) wetenschappelijk jargon. Dat is erg veel om van Rommel te verwachten. Hel, de meeste mensen lezen nog geen 1.000 pagina’s per week.
  Ik zal kijken of ik hier in de VS een link naar de vrijgegeven documenten kan vinden, zodat u die naar hartelust kunt doorspitten.

 6. Aanvulling. De onder vermeldde site heeft 166 documenten, ieder van een flink aantal pagina’s. Georganiseerd op datum van vrijgave, niet meer dan dat. En wordt bijgewerkt als er nieuwe documenten worden vrijgegeven.
  https://phmpt.org/pfizers-documents/

  Ieder die zich geroepen voelt de documenten te lezen kan zijn gang gaan.

  Misschien kan Rommel dit ergens pinnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in