De Covid-terreur en de drang om iedere burger experimenteel te laten injecteren met biochemische agentia met nog onbekende gevolgen op middellange en lange termijn berust op het creëren van de beangstigende indruk dat we te maken hebben met een uitbraak van een massaal dodelijk virus, schrijft Anonymous.

De roekeloze en onverantwoordelijke haast om te vaccineren, de gerichtheid op kinderen, de niet aflatende druk op de burgerij om zich te schikken, het achterwege laten van de gebruikelijke, op gezond verstand gebaseerde gezondheids- en veiligheidsprotocollen, het negeren van het enorme en groeiende aantal bijwerkingen, enzovoort, enzovoort, is ALLEEN logisch als we te maken hebben met een dodelijk virus als bijvoorbeeld EBOLA.

Maar in de context van waar we nu ECHT mee te maken hebben, slaan ze niet alleen nergens op, ze zijn volslagen krankzinnig.

De daadwerkelijke context is een virus waarvan het bestaan in al die tijd nog niet echt is bewezen, maar het volstaat te zeggen dat IETS een minderheid van de mensen ziek maakt, een kleinere minderheid zeer ziek en een nog kleinere minderheid dood.

Het is een ziekte die vrijwel geen bedreiging vormt voor kinderen, of wie dan ook, tenzij zij een reeds bestaande aandoening hebben die hun immuunsysteem lam legt of hen zo fragiel maakt dat zij eraan kunnen bezwijken. Het is een ziekte waarvan de gemiddelde leeftijd van overlijden in het VK ongeveer 82 jaar is, een jaar OUDER dan de gemiddelde leeftijd van overlijden door alle oorzaken. Het is bovendien een ziekte die zeer goed te behandelen is, waarvoor verschillende succesvolle en veilige geneesmiddelen bestaan en als de regering die niet had achtergehouden, zou het aantal sterfgevallen door COVID-19 veel lager zijn geweest.

  VK Gegevens: Drievoudig gevaccineerden hebben tot 4,7 maal meer kans om corona te krijgen dan ongevaccineerden

Dus het zorgvuldig niet noemen of het feitelijk achterhouden van de remedies zorgt voor veel doden in dit scenario en helpt het “dodelijk dodelijk virus” narratief te creëren.

In elke noodsituatie hebben we twee dingen die samen een geheel vormen.

We hebben (a) de noodsituatie en (b) de stappen die worden ondernomen om deze aan te pakken. Waar het een is, verwachten we het ander. Wanneer er een noodsituatie aan de gang is, verwachten wij dat er maatregelen worden genomen om deze aan te pakken. Omgekeerd, wanneer maatregelen worden genomen om een noodsituatie het hoofd te bieden, gaan wij er redelijkerwijs van uit dat er een noodsituatie aan de gang is.

De waarheid is dat zelfs het frauduleuze gebruik van de PCR-test door de regering en de vervalsing van de statistieken – die beide gemakkelijk kunnen worden doorzien door iedereen die de moeite neemt om te kijken – er niet in geslaagd zijn om deze ziekte zo dodelijk te doen lijken dat verschillende maatregelen zoals lockdowns, mondkapjes, sociale distantie enzovoort gerechtvaardigd zijn. Zij rechtvaardigen zeker niet het einddoel waarvoor zij zo geobsedeerd zijn en waarnaar zij alle wegen proberen te leiden: massale injectie met pseudo-vaccins vol boobytraps.

Dus de transparant frauduleuze statistieken en de daarvan afgeleide alarmerende krantenkoppen en de waarneembare werkelijkheid zijn niet voldoende om het verhaal te creëren van de bestrijding van een gevaarlijk, zeer dodelijk, zeer besmettelijk virus dat zijn acties zou rechtvaardigen. Dus wat kunnen de misdadigers achter deze poppenkast nog meer doen?

Dat is heel eenvoudig:

  Wuhan virologen werden vlak voor de pandemie ziek met COVID-19-achtige symptomen

Doe alsof er een Ebola-achtige dreiging rondwaart. Als je maar overtuigend en aanhoudend genoeg doet alsof er een noodsituatie is, zullen de mensen aannemen dat die er is.

Als je bijvoorbeeld op een schip zit en je rent huilend naar de reddingsboten: “Oh mijn God, we gaan allemaal dood!”, dan zal de rest van de passagiers denken dat het schip zinkt en zich ook naar de reddingsboten haasten, vooral als je je maten kunt overhalen om mee te doen, of als je van tevoren een paar geruchten verspreidt over de mogelijkheid dat de romp gaat lekken of iets dergelijks.

Dus alles wat de regering doet, en wat door haar trawanten in de media wordt aangepraat, komt overeen met een dodelijke epidemie. Maar die bestaat niet.

Ja, er is een ziekte die enkele ongelukkige mensen doodt (vooral de zeer ouden of reeds zieken) en deze gevallen kunnen worden aangewezen. Uitspraken, persberichten, enzovoort, kunnen worden gevuld met uitdrukkingen als “deze dodelijke ziekte”, en ja, in sommige gevallen is ze dodelijk (dat geldt ook voor blikseminslag, verdrinking in bad of het krijgen van boobytraps in vaccins). Dit kwalificeert het als een ziekte waaraan sommige mensen bezwijken, maar het kwalificeert het niet als een massa-dodende epidemie waar de bevolking zo bang voor moet zijn dat zij collectieve haar arm zal uitsteken voor een experimentele prik met ernstige veiligheidsproblemen. Of, erger nog, de armen van haar kinderen uitsteken.

En het geval van kinderen illustreert dit “doen alsof”. Loop rond met een spookachtige blik en roep “oh mijn God, we kunnen de kinderen maar beter vaccineren voordat ze het virus oplopen!” en ouders zullen aannemen dat er een virus moet zijn dat een bedreiging vormt voor hun kinderen.

  Hartverscheurend - Kleinkinderen gedwongen oma te omhelzen door opgetrokken stuk "Hug Time" plastic

Dus de belangrijkste propagandatruc is gewoon doen alsof er een dodelijke epidemie op komst is. Alles op elkaar afstemmen, elke ademloze aankondiging, elke “bezorgdheid” of “angst” over varianten, elke maatregel om “levens te redden” of te voorkomen dat het ziekenhuiswezen wordt overspoeld, enzovoort, en je implanteert zo ongeveer in de hoofden van de burgers de overtuiging dat er een dodelijke epidemie aan de gang is.

Het wordt “hysterie” genoemd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De proefdieren voor de ‘elite’ meesters en de politieke klasse: baby’s en kinderenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel13-jarige Amerikaanse jongen sterft in zijn slaap na ontvangst van Pfizer COVID-19 vaccin; CDC stelt onderzoek in
Volgend artikelHuisarts luidt de klok over “extreme bijwerkingen” van Moderna-vaccin, legt uit hoe het “vaccin heel duidelijk gevaarlijker is dan COVID-19”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in