Het sterftecijfer door Corona is vrij laag, gaf miljardair Bill Gates toe tijdens een bijeenkomst in 92Y in New York. Hij vertelde CNN’s Fareed Zakaria dat de ziekte vooral oudere mensen treft, net als de griep, maar “een beetje anders”.

Ik ben ontslagen om iets wat Gates nu in het openbaar zegt, klaagt Silicon Vally technoloog Aaron Ginn, die de clip op sociale media heeft gedeeld.

De Belgische plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs voegt eraan toe: “Artsen worden geschorst omdat ze dat soort dingen zeggen.” Hij wordt bijgestaan door huisarts Els van Veen. “De regering heeft de artsen verboden dit hardop te zeggen. Omdat artsen volgens de regering gezag hebben. Maar dan begrijpen zij het verschil niet tussen op integriteit gebaseerd gezag en op autoriteit gebaseerd gezag. Door de artsen het zwijgen op te leggen, hebben zij tegelijk het vertrouwen in de artsen geschaad.”

Opmerkelijk genoeg waarschuwde Gates vorige week in de media dat “het gevaar van een besmettelijke en dodelijke variant niet geweken is”. “Er bestaat nog steeds een risico dat de pandemie een variant voortbrengt die nog besmettelijker en dodelijker is dan de variant die wij reeds gezien hebben,” zei hij.

Volgens de miljardair bestaat er een “risico van meer dan vijf procent” dat wij het ergste van de pandemie nog niet gezien hebben.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates in India’s Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord – doodstraf geëistVolg Frontnieuws op Telegram

  Het Grote Sterven is gearriveerd: Uitbetalingen van levensverzekeringen schieten met 258% omhoog nu sterfgevallen na vaccinatie snel toenemen

Lees meer over:

Vorig artikelGlobalisten zijn al minstens sinds 2015 van plan om de wereld uit te hongeren door voedselschaarste
Volgend artikelDe Russische tijdlijn kritiek in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

  • Wat mij als eerste opvalt is dat ze stuk voor stuk uitvluchten zijn aan het zoeken voor de vele moorden die zij hebben gepleegd op de volkeren leugens haat zaaien angst zaaien liegen bedriegen wij hebben geen leiders maar criminelen aan he bewind zijn allemaal geplaats door het WEF en de elite, de aanklacht tegen Bill Gates voor genocide moet de anderen moordenaars vrij spreken nu is de tijd aan gebroken dat ze de schuld gaan opschuiven die zeker mee aan dat spel hebben gedaan maar zij willen hun hersenloze kop zelf uit de strop redden en wij de onnozele blijven maar in hun leugens geloven hoeveel kan en mag Rutten met zijn groep moordenaars nog liegen alvorens dat ze gaan begrijpen dat ze voor de gek zijn gehouden.

  • Wie zegt dat er ooit een Covid-19 is geweest, ik heb geen enkel bewijs gezien, alleen wat ik gezien heb zijn computer animaties, en dat het precies de zelfde tekens heeft als de griep, ik denk dat er helemaal niks vrij gelaten is, en dat het juist de vaccinaties zijn die heel snel vele miljoenen doden gaat veroorzaken, ik ken letterlijk niemand die overleden is aan “Covid-19”, en ik heb een grote familie, en ook niemand er van lag in de ziekenhuis.

 1. Bill Mengele moet piano spelen aan de tak van een appelboom. Zijn vrienden en mede smeerpijpen evenzo. Schoften zijn het.

 2. Ik schat het risico op die andere 95%. Maar dan met de reden dat hoe meer mensen gevaccineerd zijn hoe slechter het immuunsysteem wordt/is, waardoor een griep of welllicht zelfs simpel verkoudheidje al genoeg zou kunnen zijn om ernstig ziek te worden. Dit kan door de elites dan natuurlijk mooi de wereld in gepraat worden als ‘Nieuw Virus’. We zullen zien, hoop dat ik het mis heb.

 3. Een enorme volksopstand is er nodig, om de hele kliek superrijken naar het land van de fabelen te sturen, inclusief hun hele troep familieleden en hun sympatisanten.

  • Dat is net waar ze op wachten…
   Willen reden hebben om kogel door ons hoofd te schieten; alleen voor die reden komt er een EU-leger en voor niks anders.
   En als die opstand die globalisten ginder niet kan opruimen dan heeft het niks geholpen…
   Die sluiten zich op in hun luxe bunkers en drukken op het knopje terwijl jij boven aan hun deur klopt.
   En de Russen krijgen alle schuld.
   Die hebben voor alles allang een goed plan b.

 4. https://www.youtube.com/watch?v=7Eeo-82Eac8&t=4s
  Interessant filmpje over de Vrijmetselarij. Gates zit er daar ook bij. Het verklaart waar we nu in zitten.
  Ik weet dat de man in het filmpje de waarheid spreekt. Iemand die Vrijmetselaar is vertelde me precies dezelfde verhalen. Die hij me niet vertellen mocht. Omdat hij dan wordt vermoord. Hij dacht zelf dat hij wel zal worden opgehangen.

 5. Als de artsen nu eens gezamelijk in publiek gaan….

  Dat dit soort smerig tuig nog in leven is; hij moet sterven, heel, heel langszaam en zo pijnlijk mogelijk.

  • Artsen zijn bang voor hun inkomsten maar straks hebben wij ze niet meer nodig dan kunnen ze kuilen gaan graven voor de vele mensen die door hun mede weten zijn vermoord dus oppakken die handel gooi dat tuig uit het vliegtuig zodat ze op gevreten kunnen worden als vissen voer.

 6. Kan iemand mij het verschil uitleggen tussen Rutte, Kaag, de Jonge en nog een paar van dat soort enerzijds en de veroordeelde kamp SS-ers anderzijds?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in