VS: wil 74 miljoen mensen tot terroristen bestempelen

4
Screenshot film The Killing Fields

“De hoofdstad is bezet” – De voormalige FBI-directeur Andrew McCabe vergeleek Trump-supporters met IS-terroristen. Tegelijkertijd proberen de zogenaamde “Democraten” iedereen die tegen hun coup is te registreren en te censureren.

Donald Trump brak het record met maar liefst 74 miljoen kiezers in de presidentsverkiezingen van 2020, meer dan welke andere Republikeinse presidentskandidaat ooit. Nu probeert de pro-Chinese “Democratische” partij de Trump-kiezers tot terroristen te classificeren.

Overheidsactivist Andrew McCabe werd in 2018 ontslagen nadat hij was beschuldigd van het lekken van informatie naar de linkse pers en het liegen onder ede. Nu vergelijken hij en veel andere linkse leiders de kiezers van Trump met terroristen, en zijn er plannen voor een nieuwe definitie van terrorisme.

Volgens de nieuwe definitie van terrorisme die links wil aannemen, ben je een terrorist als je “gevaarlijk kunt zijn voor anderen”. Dit betekent bijvoorbeeld dat legale wapenbezitters en mensen zonder mondkapjes mogen worden vervolgd.

Tegelijkertijd zal het natuurlijk nog steeds volkomen legaal zijn voor linkse kiezers om buurten af te branden en middenstandszaken te plunderen, de zogenaamde “Mostly peaceful protests”.

Om zijn staatsgreep veilig te stellen, heeft de pro-Chinese “Democratische” partij de hoofdstad van de VS bezet met tienduizenden troepen, vele malen meer dan de VS in Irak en Afghanistan heeft.

Linkse politici: “Trump-stemmers zullen op de stranden worden doodgeschoten zoals in Cuba, en hun kinderen zullen in gevangenkampen worden gestopt”.

Geen groots moment voor de Amerikaanse democratie: heksenjacht op Trump-supporters

  Verdwenen na vaccinatie: Waar is verpleegster Tiffany Dover?
Vorig artikel12.400 Israëliërs positief getest op Coronavirus na experimentele Pfizer Covid-19 vaccininjecties
Volgend artikelVaccins: “Dood door toeval” – Robert F. Kennedy Jr.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. https://www.ed.nl/eindhoven/vrees-voor-radicaal-geweld-door-avondklok-ik-lig-wakker-van-groeiende-groep-die-zich-anti-overheid-noemt~a0c29a21/

    We staan allemaal genoteerd want wie het met het supergeweldige regeringsbeleid oneens is moet wel een terrorist zijn….
    De bereidheid geweld te gebruiken voor het beschermen van eigen lijf en leven en dat van directe verwanten is vastgelegd in het handvest van de rechten van de mens, maar een paar volgevreten politieke lulletjes maken het eventjes tot een misdaad.

    De terroristen zitten in de politiek, mensen komen in verzet door constant onrecht en het afnemen van vrijheid. En de zogenaamde ridders van het vrije woord zorgen dat het gedrukt komt te staan en dat een commentaar in het kader van vrijheid van meninguiting onmogelijk is….

    En dat is terreur…..open en bloot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in