President waarschuwt dat Rusland niet zal aarzelen om “wapens die geen enkel ander land bezit” te gebruiken om zich te verdedigen. De Russische president Vladimir Poetin heeft krachten van buitenaf gewaarschuwd tegen inmenging in het Oekraïense conflict, en beloofde een “bliksemsnelle” reactie op dergelijke acties, met gebruikmaking van de meest geavanceerde wapens van Moskou, bericht Thetruthseeker.co.uk.

“Als iemand besluit om zich van buitenaf in de lopende gebeurtenissen te mengen en onaanvaardbare strategische bedreigingen voor ons te creëren, moet hij weten dat onze reactie op die aankomende klappen snel zal zijn, bliksemsnel,” zei Poetin woensdag in een toespraak tot wetgevers.

“Wij hebben alle instrumenten om dit te doen. Instrumenten waar niemand behalve wij over kan pochen. Maar wij gaan niet grootspreken. We zullen ze gebruiken als de nood aan de man komt,” zei de president, zonder te preciseren welke instrumenten zouden kunnen worden ingezet.”

“De Russische autoriteiten hebben al de nodige beslissingen genomen om zich op zo’n reactie voor te bereiden, voegde hij eraan toe.

Vorige week heeft Rusland met succes zijn hypermoderne intercontinentale ballistische raket RS-28 Sarmat getest. De nieuwe raket met nucleaire capaciteit kan verscheidene Avangard hypersonische zweeftoestellen vervoeren, die naar verluidt in staat zijn alle bestaande luchtverdedigingen te omzeilen door hun extreme snelheid en hun vermogen om tijdens hun vlucht voortdurend manoeuvres uit te voeren.

In tegenstelling tot Rusland hebben de VS en hun NAVO-bondgenoten momenteel geen hypersonische wapens in gebruik.

De westerse landen hebben sinds het begin van het conflict met Rusland actief wapens aan Kiev geleverd, waaronder antitank- en luchtafweerraketsystemen, pantservoertuigen en houwitsers. Zij hebben ook harde sancties opgelegd om Rusland minder mogelijkheden te geven om zijn militaire campagne te financieren.

  Het zal geen verschil maken

De VS en hun bondgenoten hebben echter tot nu toe NAVO-laarzen op de grond of een vliegverbod boven Oekraïne uitgesloten, uit vrees voor een direct conflict met Rusland.

Moskou heeft de leveringen van dodelijke hulp aan Oekraïne herhaaldelijk bekritiseerd, en gezegd dat zij de situatie alleen maar destabiliseren en de vooruitzichten op vrede belemmeren. Dinsdag beschuldigde de Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergej Lavrov, de NAVO ervan “in wezen via een gevolmachtigde oorlog met Rusland te voeren en die gevolmachtigde te bewapenen.”

Rusland viel zijn buurland eind februari aan, na de weigering van Oekraïne om de voorwaarden van de akkoorden van Minsk, die voor het eerst in 2014 werden ondertekend, uit te voeren, en de uiteindelijke erkenning door Moskou van de Donbass-republieken Donetsk en Lugansk. De door Duitsland en Frankrijk tot stand gebrachte protocollen waren bedoeld om de afgescheiden regio’s een speciale status binnen de Oekraïense staat te geven.

Het Kremlin heeft sindsdien geëist dat Oekraïne zich officieel tot neutraal land verklaart en garanties geeft dat het niet tot de NAVO zal toetreden. Oekraïne beschouwt het Russische offensief als een niet uitgelokte oorlogsdaad, en heeft ontkend dat het van plan was de twee republieken met geweld te heroveren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De roebel rolt, de dollar brandt en de globalisten gaan naar de helVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel32-Jarig vaccinslachtoffer hoest demonisch “wezen” op
Volgend artikelVideo 18+: Resultaat van Russische luchtaanval op groep Oekraïense soldaten – Vreemd gedrag van cameraman
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Ik hoop dat Putin richting Amerika gaat met zijn nieuwe raketten.
  Beginnen bij de veroorzakers en dat zijn de Rockefeller, gates en Soros

  • … jullie half-woken zijn ’t gevaarlijkst. Denk groter – CHINA wordt de wereldleider – triljoenen zijn daar naartoe gebracht zodat ze is opgebouwd door diezelfde club die nu het Westen gaat torpederen – en Rusland is niet belangrijk , die hebben ze al.

   • Nou… niet het hele socialistische establishment is corrupt naar mijn mening.
    Het kwade der aarde heeft een behoorlijke pootafdruk, maar gelukkig wordt hiertegen opgetreden.
    Geweld is niet het juiste middel om een conflict op te lossen, maar soms moet men vuur met vuur bestrijden als dit garanties biedt voor de toekomst, onggeacht de slachtoffers.
    De geschiedenis herhaalt zich keer op keer.
    De bloedlijn zal niet wijken, dat is een feit.
    Ik hoop alleen van harte dat Rusland met opgeheven hoofd het strijdtoneel verlaat en zich een volledig onafhankelijk imperium kan opbouwen dat zijn gelijke niet kent.
    Rusland verdiend het, ze is het waard!

 2. Heb een idee dat het allemaal om het volgende gaat.

  Het ‘Nieuwe Jeruzalem’ project wil een tweede staat Israël in het zuiden van Oekraïne

  Door ‘fact checkers’ afgedaan als ‘complottheorie’, maar het project ‘Nieuw Jeruzalem’ (‘Nieuw Israël’) bestaat wel degelijk en wordt gesteund door bekende namen.

  Benyamin Netanyahu beoogd premier van geplande kernwapenstaat Nieuw Jeruzalem / Nieuw Israël, waar ‘de Europese landen een provincie van zullen worden’ – Wil Vladimir Putin ook om deze reden een Amerikaanse vazalstaat aan zijn grenzen voorkomen?

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/het-nieuwe-jeruzalem-project-wil-een-tweede-staat-israel-in-het-zuiden-van-oekraine/

  • En niet alleen contract om 5 miljoen in oekraine op te nemen maar ook in khazastan. Dat zijn 10 mil khazaren die wederom een nieuw land kapot maken net als na de ww2. Jij bent teminste wakker. Heel dit gedoe is wederom een zieke khazaren zet om hun populatie elders onder te brengen, ze weten goed zat dat iran zonder omhaal Palestina plat zal gooien om de palestijntjes te helpen en met deze komende oorlog in europa zal iran rap zijn om hun ding te doen als niemand kijkt. Ze hebben maar 3 dagen nodig om zonder waarschuwing binnen te vallen in palestina …..🤞

 3. Inmenging … en dat in een proxyoorlog! Die instrumenten kunnen tactische kernwapens zijn, maar ook economisch. Het is oorlog dus alles is geoorloofd.

  China zal idd winnen, samen met partner Rusland. Meer landen zullen zich bij hun aansluiten om pestkop USA ten val te brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in