Dringende verklaring van de officiële vertegenwoordiger van het DPR-leger 02.03.2022. Volgens de ontvangen operationele informatie is in de stad Mariupol, op het grondgebied van de Azovstal-fabriek, de commandant van een afzonderlijk detachement speciale strijdkrachten “Azov” van de 12e Pantsertroepen van de Nationale Garde van Oekraïne bezig met de voorbereiding van een massale provocatie met de dood van burgers.

Daartoe wordt de burgerbevolking naar het grondgebied van de Azovstal-fabriek gebracht, die wordt ondergebracht in ontmijnde werkplaatsen en kantoorpanden. Militair materieel wordt op de binnenplaats van de onderneming geplaatst. In geval van een doorbraak in de verdediging van de stad Mariupol door eenheden van de strijdkrachten van de Russische Federatie, zijn de nationalisten van plan de gebouwen van de fabriek op te blazen, met verdere beschuldiging van Russische zijde van het vernietigen van burgers en civiele infrastructuur met artillerievuur.

In de kelder en de lokalen van school nr. 34 aan de Gastelostraat, 17, worden meer dan 60 burgers onder dwang vastgehouden, waarvan meer dan de helft vrouwen en kinderen zijn. Alle burgers die geprobeerd hebben de stad via de voorziene humanitaire gangen te verlaten, worden met geweld naar de school gebracht.

Volgens de informatie van de leraren van de Technische Staatsuniversiteit van Azov, gelegen aan de Universitetskaya Straat, 7, zijn de militanten van de Azov-eenheid begonnen het gebouw, evenals de toegangswegen ertoe, met gecontroleerde explosieven te ondermijnen.

Jim Stone’s commentaar: Ik wist het. Ja, de Oekraïners vechten vuil vuil vuil, zo vuil als vuil maar zijn kan. Om Rusland erin te luizen dat het “vuil” zou zijn. Dit staat gelijk aan een valse vlag. www.jimstone.is

  De NAVO wil een grondoorlog in Oekraïne

Kiev troepen zetten zware wapens in tussen woongebouwen in Mariupol – DPR functionaris

Plaatsvervangend hoofd van de Volksmilitie van de DPR, Eduard Basurin, preciseerde dat burgers de nederzettingen die onder controle van de Kievse troepen staan, niet mogen ontvluchten om zich achter hun rug te verbergen

DONETSK, 24 februari. /TASS/. De inlichtingendiensten van de Volksrepubliek Donetsk (DPR) hebben gegevens dat Oekraïense troepen zware wapens inzetten tussen woongebouwen in Mariupol en Artyomovsk (Oekraïense naam Bakhmut), zei plaatsvervangend hoofd van de DPR Volksmilitie Eduard Basurin op donderdag.

“Volgens gegevens van onze inlichtingendienst zijn troepen uit Kiev zware wapens aan het inzetten tussen woonhuizen in Artyomovsk en Mariupol,” vertelde hij op een briefing.

Basurin zei ook dat burgers de woongebieden die onder controle van de Kievse troepen staan, niet mogen ontvluchten om zich zodoende achter hun rug te verbergen.

“Bij de uitgang van de nederzettingen hebben de Kievse militairen extra controleposten opgezet, waardoor het burgers verboden wordt de steden te verlaten. Deze actie is een teken dat de Oekraïense gewapende troepen van plan zijn zich achter de burgers te verbergen,” benadrukte Basurin. www.tass.com/defense/1410425

Via Tapnewswire.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Agressie van de V.S. en de NAVO tegen Rusland eindelijk tegengegaanVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWir haben es nicht gewußt
Volgend artikelMoskou waarschuwt – WO III zal nucleair zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Hoe is het toch mogelijk dat dit soort berichten niet in de media belicht word? Zijn we allemaal gek geworden? En willen we graag door leugens geregeerd worden. Ik vind het een grove schande, wat hier gebeurd!! Ze zijn bezig om hun eigen burgers te vernietigen. En niemand zegt iets/ Ik vind het ongelooflijk wat hier gebeurd!

 2. ach het overgrote deel van de bevolking kijkt alleen wat er op de tv en in de kranten staat van propaganda dat was ook hetzelfde als bij die corona hype niet echt nadenken dus

 3. Een duidelijke manier om goed van kwaad te onderscheiden. Een echt leger staat voor de bevolking om het te beschermen, ook al lijkt het uitzichtsloos. Een immoreel slecht leger verschuilt zich laf achter zijn bevolking en gebruikt de weerloze bevolking als schild. Helder!

 4. Weer een ideologie die laat zien hoever mensen kunnen afzakken, of dat nu communistisch,socialistisch of zogenaamd ‘democratisch is.
  Een oorlog is altijd vuil.
  De mensen die er garen bij spinnen zitten met een borrel en ’n sigaar veilig in hun eigen omgeving waarbij het er niet toe doet dat burgers de tol betalen.
  De meeste ‘gillers’ die voor de ene danwel voor de andere partij zijn en roepen om meer wapens en/of sancties, hebben zelf nog nooit een wapen gezien of in handen gehad en de resultaten die deze dingen geven.
  Ik vrees dat er straks, zodra deze fascistische eenheden het einde van hun bestaan zien aankomen, ze de tactiek van de verbrandde aarde gaan gebruiken.
  En dat vervolgens het westen Rusland als dader gaat aanwijzen.
  In de tussentijd moeten wij hier in de gaten blijven houden hoe het z’n gangetje gaat met dat Europese ID bewijs.
  Dat we ons niet laten afleiden door de gebeurtenissen in de Oekraïne waardoor er op de achtergrond hier dingen doorgedrukt worden.

 5. (In de tussentijd moeten wij hier in de gaten blijven houden hoe het z’n gangetje gaat met dat Europese ID bewijs.
  Dat we ons niet laten afleiden door de gebeurtenissen in de Oekraïne waardoor er op de achtergrond hier dingen doorgedrukt worden.)

  Ow maar dat gaat wel verder hoor. Fase 6 is al bezig.

  Fase 6: Kwijtschelden van de schulden en dematerialiseren van het geld. (maart 2022-september 2022)

  > Het ineenstorten van de economie, de financiën en de aandelenmarkt, het bankroet van de banken.
  > Het redden van de verliezen van de banken gaat op de rekeningen van hun klanten.
  > Activeer de “Great Reset”.
  > Dematerialiseer het geld.
  > Schulden, leningen en kredieten annuleren.
  > De digitale portefeuille opleggen. (Digital Wallet)
  > In beslag nemen van eigendommen en land.
  > Verbied alle wereldwijde geneesmiddelen.
  > Bekrachtig de verplichting om halfjaarlijks of jaarlijks te vaccineren.
  > Leg voedsel rantsoenering op en een dieet gebaseerd op de Codex Alimentarius.
  > Uitbreiding van de maatregelen tot derde wereld landen.
  – Resultaat, Derde fase van digitale controle. Uitbreiding van de N.O.M. tot de hele planeet.

 6. bild.de

  12:23

  MARIUPOL:

  Volgens de lokale autoriteiten zit de Zuid-Oekraïense havenstad Mariupol (ongeveer 440.000 inwoners) na luchtaanvallen zonder water, verwarming en elektriciteit. De gemeentelijke nutsbedrijven willen proberen de kritieke infrastructuur te herstellen, zei burgemeester Wadym Bojchenko volgens het agentschap Unian. Mariupol ligt nabij de zogenaamde contactlijn tussen de handlangers van Poetin (de zogenaamde pro-Russische separatisten) en het Oekraïense leger in de bestuurlijke regio Donetsk en is van groot strategisch belang. Volgens de autoriteiten zijn bij luchtaanvallen in Marioepol meer dan 130 mensen gewond geraakt.

 7. vluchteling uit Mariupol die opgevangen worden in zaporozhje vertellen de meest vreselijke verhalen over verkrachtingen en martelingen en het op sluiten van burgers in kelders, door oekrainse soldaten. Word het niet eens tijd omdat te belichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in